موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
بچه های ایروان خبر جدید ندارید. سفارت ایروان به خواب رفته. این همه خبر از ابوظبی و انکارا. یک خبر هم از ایروان نیست. ویزاها را چکار کرده اند ایروانی ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس دو نفر 2014AS4**7 تاریخ مصاحبه 26 مارچ و نفر اول ویزا یکضرب و نفر دوم Ap , اخرین اپدیت 8 اگوست و سپس با ایمیل 12 اگوست.اخیرا اپدیت نفر اصلی 2 سبتامبر
خدایا به من آن ده که مرا آن به
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-28 ساعت 19:34)mizan نوشته: (2014-08-28 ساعت 19:05)محبت نوشته: سلام
دلم گرفت از این تاپیک یه عمری با هم بودیم و از الف تا ی رو یاد دادیم و یاد گرفتیم و عموما هر کی اومد به غیر چند تا با معرفت خرشون که از پل گذشت رفتن که رفتن عموما همچین ملتی هستیم و جالبه پررو پررو گاها میان میپرسن از فلان ایالت چی میدونی ......... باید بگم:
حال همه ما خوب است اما تو باور نکن.
.
از این تاپیک کلا میرم چون من نه اینطوریم و نه اینطور فکر میکنم و نه تحمل این رفتار رو دارم حق یار و نگهدارتون و معرفت مرامتون، امیدوارم فضای اینجا تا پایان سپتامبر پر از هورا باشه.
ارادتمند همه گی امین.
محبت عزیز به خاطر دوستانی که هستن و بودن شما براشون خیلی قوت قلبه بمونید. حتی دیدن اسمتون پایین صفحه به ما امیدواری میده چه برسه به حضور با پست هاتون.

جناب محبت ؛ برادر عزیز امین ..لطفآ تو این شرایط مارو تنها نذارید؛ خدا بخواد میخوایم دور هم نتیجه صبر و دعاهامون بینیم ..بودن شما برای ما قوت قلبه.
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
آقای behdadkمدیر لطقآ به من هم از اون رتبه کلیر کناتون بدید صبرمون تموم شده می خوایییم بریم ویزاهامون بگیریم
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز اقای امین (محبت ) لطفا اینجارو ترک نکنید و به احترام دوستانی که شمارو مثل یک دوست یه برادر میدونند تا پایان راه با ما همراه باشید امیدوارم که همه ما با یه هورای بلند اینجا رو ترک کنیم
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014
دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-28 ساعت 20:01)برسام٤ نوشته: (2014-08-28 ساعت 19:53)soli asali نوشته: (2014-08-28 ساعت 18:39)nazanin fatemi نوشته: اکثر کیس های ابوظبی اپدیت شدند
من نشدم ! ! !
سولي جان به نظر مياد بيشتره كسايي كه امروز اپ شدن مصاحبشون تو جون بوده،ما هم اپ نشديم چون تو مي بوديم،سري بعدي ايشالا نوبت ماست
کیس ما هم آپدیت نشده ؛
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-28 ساعت 19:38)azadeh2014 نوشته: (2014-08-28 ساعت 19:34)mizan نوشته: (2014-08-28 ساعت 19:05)محبت نوشته: سلام
دلم گرفت از این تاپیک یه عمری با هم بودیم و از الف تا ی رو یاد دادیم و یاد گرفتیم و عموما هر کی اومد به غیر چند تا با معرفت خرشون که از پل گذشت رفتن که رفتن عموما همچین ملتی هستیم و جالبه پررو پررو گاها میان میپرسن از فلان ایالت چی میدونی ......... باید بگم:
حال همه ما خوب است اما تو باور نکن.
.
از این تاپیک کلا میرم چون من نه اینطوریم و نه اینطور فکر میکنم و نه تحمل این رفتار رو دارم حق یار و نگهدارتون و معرفت مرامتون، امیدوارم فضای اینجا تا پایان سپتامبر پر از هورا باشه.
ارادتمند همه گی امین.
محبت عزیز به خاطر دوستانی که هستن و بودن شما براشون خیلی قوت قلبه بمونید. حتی دیدن اسمتون پایین صفحه به ما امیدواری میده چه برسه به حضور با پست هاتون.

جناب محبت ؛ برادر عزیز امین ..لطفآ تو این شرایط مارو تنها نذارید؛ خدا بخواد میخوایم دور هم نتیجه صبر و دعاهامون بینیم ..بودن شما برای ما قوت قلبه.
سلام
عزیز منید، به حقانیت خودش قسم.
من نه اهل قهرم ونه اهل ناز کردن و خیلی از بچه های اینجا رو عاشقانه دوست دارم و ترک اینجا برام اصلا آسون نیست یه مکاتبه الان تو پیام خصوصی داشتم براتون میذارم چون واقعا حوصله تابپ کردن ندارم.
نمیدونمم چطور شده حالا که بلاتکلیفیم پست و فرصته که داره میاد و ما مجبوریم بگیم نه ، خودش میدونه و حکمتش اما من بنده ضعیفم خسته شدم و ظرفیتم اومده پایین.
----------------------------------
جناب محبت. چی شده؟ نگران شدم. فقط کم لطفی دوستان بوده یا اتفاقی افتاده؟
سلام
نه ....... عزیز اتفاقی نیافتاده بی معرفتی و یواشکی کار انجام دادن و دروغ حالمو بد کرد، اذیت شدم، ضمنا کلافه م و هر کی رو که میبینی یهو نیستش الان جلو سفارته اینی که میگم میدونم و میگم البته رفتنشون که ارتباطی به کسی نداره اما یه طور دارن رفتار میکنن که انگار تهران نگران نشستن و منتظر و جالبتر اینه که پاسشون الان تو سفارته یه لحظه قاطی کردم و دستم به کیبورد نمیره، من بچه نیستم که جوگیر بشم با دوتا بچه، اما از این رفتارا بد حالم خراب میشه من مال این رفتارا نیستم حالم خراب میشه تا دلت بخوام قویم اما نه برای موندن تو جو اینچنینی.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-28 ساعت 20:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-28 ساعت 20:16 توسط avayebahar.)
سلام. من هم آپ نشدم. و البته تا جایی که خبر دارم زری هم خبری نداده احتمالا نداشته. من تله پاتی کردم با سفارت گفت آوا جونم نگران نباش. ما شماها را گذاشتیم روز اول سپتامبر کلیر می شوید عزیزم.
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-28 ساعت 20:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-28 ساعت 20:35 توسط mizan.)
عمو عراقی مریض شدن، مامان خانوم رفتن ایشود بشن. قصه گوی عزیز به سلامتی دنبال کارای رفتنشون هستند. ساراجون خیلی کمرنگ شدن. و دیگر دوستان ... آقای محبت هم که میخوان برن. اما اسم تک تک شماها وقتی اون پایین مشاهده میشه کلی انرژی مثبت برای همه. ایشالا همتون دوباره اون پایین سبز باشین و ببینیمتون .
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم میخندم
آنقدر میخندم كه غم از روی رود…!