کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-28 ساعت 17:48)meisamgh1362 نوشته:  هوررررررررررررررررا بچه ها به من ایروان تلفن زد

ایول به ایروان که راه افتاد Smile مبارک باشه
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، marsein ، azadeh2014 ، mizan ، pari pari ، soli asali ، ebi1988 ، 20142ddc ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 17:48)meisamgh1362 نوشته:  هوررررررررررررررررا بچه ها به من ایروان تلفن زد
خیلی مبارکه هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
تشکر کنندگان: mizan ، مارکوپولو ، pari pari ، soli asali ، zepehr ، niki88 ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 16:57)kaaren نوشته:  دوستان ما همین الان از ابوظبی آپدیت شدیم. کسی امروز آپ شده؟
دوست عزیز......ما هم الان اپ شدیم...اپدیت ما شبیه اپدیت شما است
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، برسام٤ ، mizan ، pari pari ، soli asali ، kaaren ، sia 1306 ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 18:08)arffx نوشته:  
خیلی مبارکه هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااا

تاکی گفتن بیاین؟
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، mizan ، مارکوپولو ، pari pari ، soli asali ، zepehr ، nedaba
دوستانی که ۲۷ آگست آپدیت شدند چه ساعتی بوده؟
تشکر کنندگان: mizan ، pari pari ، soli asali ، zepehr ، nedaba
من مطمئنم ماه بعد كلي هورا داريممممم
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، sonyz2 ، mizan ، S.gh ، ffrfar ، مارکوپولو ، pari pari ، soli asali ، zepehr ، ebi1988 ، nedaba
چقدر سریعععععع
امروز ساعت 12 پاسپورت دادم الان issued شدم
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
کیس بتده هم به یک آپ 28AUG مزین گردید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
دوستان گرامی فکر کنم من دیگه باید از اینجا جمع کنم برم ولی همچنان اینجا میمونم و امیدوار باشید چون 5 دقیقه بعدتو نمیدونی
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، abbas09 ، sonyz2 ، برسام٤ ، mizan ، S.gh ، pari pari ، soli asali ، Nooshinsalamat ، zepehr ، hamid_fs3 ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 18:15)alimomen نوشته:  کیس بتده هم به یک آپ 28AUG مزین گردید

امریکا فرستاد ابوظبی. دوشنبه صبح اول سپتامبر زیبا که کرکره رو بکشن بالا میزنن تو سایت. بارو بندیل ببند
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، sonyz2 ، goldeneagle ، mizan ، pari pari ، soli asali ، zepehr ، ebi1988 ، hamid_fs3 ، nedaba
تا کی گفتن باید بری ایروان؟
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
تشکر کنندگان: mizan ، pari pari ، soli asali ، ebi1988 ، nedaba
سلام دوستان

ما پریروز مصاحبه داشتیم ابوظبی

خانومم ویزای یک ضرب گرفت ولی من کلیرنس خوردم

آفیسر به من گفت که من فقط به احتمال 10% قبل از پایان سپتامبر کلیر خواهم شد.
(2014-08-28 ساعت 18:15)p.arsa نوشته:  چقدر سریعععععع
امروز ساعت 12 پاسپورت دادم الان issued شدم

مبارک باشه
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: S.gh ، sal0811 ، massi63 ، pari pari ، مارکوپولو ، soli asali ، zepehr ، Ehsan171 ، ebi1988 ، ariyo 2014 ، p.arsa ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 16:10)me_u نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 15:54)georgia1 نوشته:  با درود،
دوستان من 17AUGکلییر شدم ، خواستم در مورد کیسم توضیح بدهم که برای بعضی ها مفید خواهد بود!
من بعد از مصاحبه( بعد از 5 ماه) تنها یکبار آپدیت شدم12AUG، بعد یه ایمیل زدم سفارت و چند روز بعد دیدم که کلییر شدم، از تاریخ مدیکالم هم 27 روز بیشتر باقی نمونده بود و ریسک کردم و بدون تمدید مدیکال پاسم رو فرستادم برای آقای مومنی، امروز بعد از 11 روز وقتی با مومنی تماس داشتم گفت که 5 ماه بهم ویزا دادند، پس میشه بدون تمدید مدیکال هم چند ماه ویزا گرفت!!!( البته تو سایت و ایمیلشون بهم گفته بودند که تمدید مدیکال لازمه!)
کارم هم خصوصی و وضعیت خدمت هم در نیروی انتظامی بوده!
یه نکته مومنی بهم گفت که وقتی دکتر، مدیکال رو تایید می کنه اکثر مواقع برای افراد بالای 30 سال تبصره ای میزاره که می گه مدیکال تا 9 ماه هم قابل تمدید است، پس به ریسک 700 درهم می ارزه( بدون رفتن به ابوظبی)

سلام
دوست خوبم تبریک میگم.تو سایت رسما نوشته که اگر بعد از تاریخ مدیکال بخواهید وارد خاک آمریکا بشید.از ورودتون جلوگیری میشه.اینو حتما تلفنی با سفارت هماهنگ کنید.
http://travel.state.gov/content/visas/en...rview.html
نقل قول:When You Should Travel - You must arrive and apply for admission in the United States no later than the visa expiration date printed on your visa. A diversity visa is usually valid for up to six months from the date of issuance unless your medical examination expires sooner, which may make your visa valid for less than six months.

سرافراز باشید.مثل سرو
ایتو منم شنیدم که افیسر فرودگاه این قدرتو داره که بگه ببخشید همکار من اشتیاه کرده و شما باید برگردید حتما زنگ بزنید
زندگی زیباست زندگی آتشگهی گیرنده پابرجاست
گر بیفروزیش رقص شعله اش در هر کران پیداست
ور نه خاموشست و خاموشی گناه ماست.
تشکر کنندگان: soli asali ، zepehr ، ebi1988 ، georgia1 ، nedaba
میدونید زنگ زدن بهم چی گفتن ؟ گفتن آخه آدم ........ چرا رفتی تو مهاجر سرا گفتی که 5 سپتامبر همه چی ردیف میشه ما فقط به تو گفته بودیم ، منم گفتم که آخه بچه های ایروانی خیلی منتظر هستن و امیدشون به دستان شما هاست گفتن اگر نتونیم بدیم چه طور ؟ گفتم همه بچه های مهاجر سرا میان اونجا تا ببینن این ویزا های آگوست رو به کی کی ها دادید که ما نمیدونیم ، آخرش هم که دیدن کم آوردن گفتن به همتون میدیم نترسید و نگران نباشید . Tongue منم اومدم اینجا به دوستان بگم که نبود 9 روز دیگه ، ببخشید من خواستم فقط یه خورده استرستون رو کم کنمم..
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : 50XX / تاریخ مصاحبه : آپریل / تعداد 1 نفر Tongue /آپدیت : 14 آگوست 8 آگوست / 15 می / محل مصاحبه : ایروان / تو ماه آگوست با سیس و مهاجر سرا آشنا شدم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان