کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-28 ساعت 23:14)حلما نوشته:  بچه هاااااااااااا اميد وارم كه همتون كلير بشين زودددددد مطمينم كه ميشيننننننننن، انكارا راه افتاده و داره كلير ميكنهههههههههههههههههههههههه، هورااااااااااااااااا، خدايا شكرتتتتتتتتتتتتتتت خدايااااااااااااااااااااااااااااااااا شكرتتتتتتتتتتتت
خیلی مبارکتون باشه؛ لطفآ شرایط کیستون بگید و اینکه کلیر برای چی داشتید...
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: pari pari ، محبت ، rbrb-2015 ، mizan ، sonyz2 ، milad 68 ، mahan L ، nedaba ، soli asali
(2014-08-28 ساعت 23:14)حلما نوشته:  بچه هاااااااااااا اميد وارم كه همتون كلير بشين زودددددد مطمينم كه ميشيننننننننن، انكارا راه افتاده و داره كلير ميكنهههههههههههههههههههههههه، هورااااااااااااااااا، خدايا شكرتتتتتتتتتتتتتتت خدايااااااااااااااااااااااااااااااااا شكرتتتتتتتتتتتت

خیلی خیلی تبریک حلما جان .هوراااااااااااا
شماره کیس؟ آخرین آبدیت؟
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: محبت ، milad 68 ، mahan L ، nedaba ، soli asali

مبارکه شماره کیسی به ما میدین بدونیم چه ماهی مصاحبه داشتین لطفا؟؟؟؟؟
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: mizan ، محبت ، milad 68 ، nedaba ، soli asali
(2014-08-28 ساعت 23:11)حلما نوشته:  هورااااااااااااااااااااااا ايميل زدند به من كه شوهرتون كلير شده تا فردا قبل ساعت ٤ اينجا باشين، به هزار ويك زحمت بليط گير اورديم الان فرودگاهيمم، بچه هااااا لطفا ايميلاتونو چك كنيد زود به زود، چون اصلا اينا تايم نميدن ، من امروز عصر ساعت ٦ ديدم و فردا تا قبل ٤ گفته اگه نيومدين ديگه نياين

مبارک باشه Smile
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: محبت ، mizan ، milad 68 ، mahan L ، nedaba ، soli asali
وای توروخدا دوستان نازنین امضا درست کنید تو این شرایط سخته همش بخوایم بپرسیم خوب کلیر شدی یا اپ شدی شمارکیست حداقل چنده واقعا لطف میکنید
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
(2014-08-28 ساعت 23:11)حلما نوشته:  هورااااااااااااااااااااااا ايميل زدند به من كه شوهرتون كلير شده تا فردا قبل ساعت ٤ اينجا باشين، به هزار ويك زحمت بليط گير اورديم الان فرودگاهيمم، بچه هااااا لطفا ايميلاتونو چك كنيد زود به زود، چون اصلا اينا تايم نميدن ، من امروز عصر ساعت ٦ ديدم و فردا تا قبل ٤ گفته اگه نيومدين ديگه نياين

مبارک باشه ، دستشون درد نکنه ولی آنکارا بیشتر آززززززاااااااررررررررر داره تا خیرWink
تشکر کنندگان: pari pari ، abbas09 ، محبت ، mizan ، mahan L ، nedaba ، soli asali

میشه متن ایمیلو بذارید؟! یعنی چی نیومدید دیگه نیاین!؟ ینی کلاً حذف یا میوفته برای سپتامبر؟
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: محبت ، mizan ، sonyz2 ، pari pari ، USA2014 ، maryam_ros ، nedaba ، soli asali
(2014-08-28 ساعت 22:21)soli asali نوشته:  بنده این بار اگه آپ بشم یه ویزای فوری درخواست میدم و 2روز بعدش میرم ! این از ما !

سولی جان متاسفانه امارات بعد از عید فطر دیگه ویزای ارجنت صادر نمی کنه، فقط عادی....Sad
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
تشکر کنندگان: pari pari ، reasonable ، mahan L ، nedaba ، soli asali
من آخرین پست هاشونو دیدم . ایشون هم یه ایمیل دیروز داشتن. که داره pending میشه.... و دیروز هم آپدیت شدن. مصاحبه شون هم 8 می آنکارا بوده. فکر کنم من و چندی از دوستان دیگه که امروز آپ شدیم و همین میل برامون اومده باید آماده باشیم. منم می مصاحبه شدم
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، pari pari ، abbas09 ، maryam_ros ، برسام٤ ، hamid_fs3 ، mahan L ، nedaba ، soli asali ، zepehr
علت اینکه تایم نمیدن اینه که میخوام سهمیه آگوست رو تکمیل کنند . برای سپتامبر اگر کلیر رو از ابتدا شروع کنند مثل ماه آگوست نمیشه
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، pari pari ، abbas09 ، maryam_ros ، hamid_fs3 ، mahan L ، nedaba ، soli asali ، zepehr
سلام دوستان
ما تصميم داريم هفته ديكه بريم ابوظبي و مديكالمون رو تمديد كنيم
ويزاي خانومم امادس
از اونو ميكيريم و بر ميكرديم
هرموقع كلير شدم باس خودمو ميفرستم
متاسفانه ما به علت يه مشكلي امكان نداره نيمه دوم سبتامبر بريم،
ازونجا با خبراي سفارت اپديتتون ميكنم
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
هوراااااااااااااااااااااااا. تبریک به حلما و مامان خانم عزیز و shad52(با تاخیرBig Grin)
مادر جان من یکی چشام ضعیفه قلبم از اون ضعیف تر خوب کلیر میشین یه جوری بگین چشام ببینه یه رنگی یه فونتی یه چیزی
شهریارجان تا حالا نشده مدیر تو این سایت یو اس نره پس به اتفاق حاجی راهی میشین
شک نکنCool
(2014-08-28 ساعت 23:45)mjarim نوشته:  سلام دوستان
ما تصميم داريم هفته ديكه بريم ابوظبي و مديكالمون رو تمديد كنيم
ويزاي خانومم امادس
از اونو ميكيريم و بر ميكرديم
هرموقع كلير شدم باس خودمو ميفرستم
متاسفانه ما به علت يه مشكلي امكان نداره نيمه دوم سبتامبر بريم،
ازونجا با خبراي سفارت اپديتتون ميكنم
به سلامتی دوست عزیز همسرتون کی کلیر شدن؟
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: maryam_ros ، mahan L ، pari pari ، nedaba ، soli asali ، zepehr
(2014-08-28 ساعت 21:58)Maryrhm نوشته:  این جواب امروز امیل من از آنکاراست. کسی این جور جواب گرفته بچه ها

Your administrative process is still pending. Please continue checking your email and our web site for updates and be prepared to come to our office in very short notice if the process is completed before the end of the DV 2014 program.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turk

ایمیل خیلی جالبی هست، موارد نکته دار رو بولد کردم!
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، mizan ، USA2014 ، maryam_ros ، Maryrhm ، پدی ، mahan L ، برسام٤ ، nedaba ، sal0811 ، soli asali ، EmJay

عرض ادب و تبریک بسیار زیاد
ازتون خواهش میکنم شما مثل سایر دوستان کم لطفی نکنید و مطمئن هستم که این زحمت را میکشین و از سفارت سوال کنید که برنامشون درباره ادامه کلیرها چیه
باز هم ممنون
فراموش نمیکنم که دیروز یا پریروز بود که فرمودید یکی از دوستانتون که پرونده دانشجویی داشتن از سفارت در این مورد سوال کرده بودن و سفارت گفته بود از چند روز آینده کلیر کیسهای لاتاری شروع میشهCool
جای تشکر داره خبر خوب شما
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، mizan ، babak12 ، abbas09 ، maryam_ros ، ffrfar ، sorooosh ، hamid_fs3 ، milad 68 ، manamilad ، محبت ، mahan L ، pari pari ، nedaba ، sal0811 ، soli asali ، zepehr

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان