کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
خانم من هم اولین up رو خورد و پسرم هم همچنان redy , و خودم هم هنوز ap هستم خدایا کمکمون کن همه دوستان کلیر بشیم
کیس 78xxمصاحبه 21 JULY کلیر برگه آبی اولین آپدیت 28 آکوست
(2014-08-28 ساعت 21:58)Maryrhm نوشته:  این جواب امروز امیل من از آنکاراست. کسی این جور جواب گرفته بچه ها

Your administrative process is still pending. Please continue checking your email and our web site for updates and be prepared to come to our office in very short notice if the process is completed before the end of the DV 2014 program.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turk

بله دوست من. منم همین امروز این جوابو گرفتم. حتما آپدیت هم شدید؟ قبل امروز آپدیت آخرتون کی بوده؟
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، محبت ، Maryrhm ، soli asali ، برسام٤ ، milad 68 ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 21:52)azadeh2014 نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 20:29)kaaren نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 19:09)marsein نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 18:46)alimomen نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 18:39)nazanin fatemi نوشته:  اکثر کیس های ابوظبی اپدیت شدند
تا 4244 که چک کردم فقط من بودم و 1842 ولی بالاترشو نمیدونم کسی چک نکرده؟

منم آپ نشدم
Sad خداااااااااااااااا کلیر میخواااااااام کمممممممک

بیشتر کیس های بین 6000 و 7000 آپدیت شدند. من چک کردم
ما هم آپدیت نشدیم ... دعا کنید ما هم اپ شیم Sad
ما هم آپدیت نشدیم .
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، soli asali ، mizan ، hamid_fs3 ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 22:10)niki88 نوشته:  خانم من هم اولین up رو خورد و پسرم هم همچنان redy , و خودم هم هنوز ap هستم خدایا کمکمون کن همه دوستان کلیر بشیم
تبریک دوست عزیز لطفآ امضا خودتون کامل کنید بدونیم شرایط کیستون چیه..ممنون
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: soli asali ، mizan ، sonyz2 ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 21:26)محبت نوشته:  سلام
من یکشنبه غروب از اراک و با ماشین خودم حرکت میکنم و چون یکم سپتامبر هم تعطیله من غروبش البته اگه عمری باقی بود به ایروان خواهم رسید هر کس مایله تو این برنامه ریزی باشه من استقبال میکنم .
و دوم سپتامبر میرم سفارت تا حضورا پرسشم رو مطرح کنم و به جواب برسم.

سفرت بیخطر همشهری!
و انشااله با دست پر برگردیShy
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: محبت ، azadeh2014 ، poem ، soli asali ، Maryrhm ، mizan ، pari pari ، lida55 ، sonyz2 ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 22:07)محبت نوشته:  سلام
با توجه به پست برخی دوستان در خصوص آپدیت لازم دیدم یه نکاتی رو یادآور بشم:
دوست خوبم که در هر سفارتی مصاحبه شدید، سیاستهای سفارتها کاملا متفاوته و اگر دقت کنید نمیشه روی آپدیتها حساب ویژه ای باز کرد خصوصا در زمانیکه سفارتهای متفاوتی دارید و اما چند دلیل براتون بگم:
در خصوص کلیرهای اخیر سفارت آنکارا که صرفا مانده ویزاهای سهمیه آگوستش رو میبایست به اتمام میرسوند و البته این تصمیم رو که گرفتن بررسی کردن . کیسهای کلیر شده رو انتخاب کردن که عموما 22 آگوست آپدیت شدن و همون زمان مشخص شدن و به ترتیب اعلام حضور براشون تلفن زدن!!! که برای اولین بار داره این اتفاق می افته در برنامه لاتاری.
سیاست سفارت ابوظبی این بود که مانده سهمیه ویزاهاش رو اختصاص داد به کیسهایی که میبایست یکضرب میگرفتن اما بدلیل خرابی دیتا بیس یکضرب نشدن و عموما در یک تاریخ مشخص آپدیت شدن.
در خصوص ایروان این سفارت تمام تلاشش رو گذاشت و فکر کنم تمامی کیسهای تحصیلی و تعدادی خانوادگیش رو کلیر کرد و سپتامبر خودش رو اختصاص داده باز هم به احتمال قوی به برندگان لاتاری و عموما در اوایل آگوست آپدیت کرده کیسهاش رو و بررسیهاش رو قطعا انجام داده و منتظر سهمیه سپتامبر خودشه.
.
.
اما ذکر چند نکته:
1- آپدیتهای خودتون رو با بقیه سفارتها مقایسه نکنید.
2- سهمیه ویزای ایران قطعا بطور کامل استفاده خواهد شد و میدونید که تمام نشده و بعیده تا پایان سپتامبر تمام بشه.
3- با کسی اصلا تعارف ندارن و موردش رو دیدم که در جواب ایمیلش گفتن شما کلیر نخواهید شد و البته موارد دیگه ای که مدارک رو نرسوندن و در جا ریجکتشون کردن.
4- منصفانه در خصوص ایران رفتار خواهد شد.
.
دقت کنید اینها صرفا اندیشه های خودمه و تایید یا تکذیبش کاملا به عهده خودتونه.
lمحبت جان واقعا به کسی صریحا گفتن کلیر نمی شه تو ایمیل؟
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، mizan ، sonyz2 ، omid2014 ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 22:12)mizan نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 21:58)Maryrhm نوشته:  این جواب امروز امیل من از آنکاراست. کسی این جور جواب گرفته بچه ها

Your administrative process is still pending. Please continue checking your email and our web site for updates and be prepared to come to our office in very short notice if the process is completed before the end of the DV 2014 program.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turk

بله دوست من. منم همین امروز این جوابو گرفتم. حتما آپدیت هم شدید؟ قبل امروز آپدیت آخرتون کی بوده؟

بله دوستم اپ هم شدم. والا اپ اخر من از یو اس بود 7 جولای. دارم فکر می کنم یه سر آنکارا برم اما نمی دونم با این وضع آپ ام افاقه ای داره یا نه؟ حقیقتش اصلا تاب تحمل آنکارا رو بدون اینکه نتیجه ای بگرم ندارم Sad
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، azadeh2014 ، mizan ، pari pariaaa ، milad 68 ، nedaba
بنده این بار اگه آپ بشم یه ویزای فوری درخواست میدم و 2روز بعدش میرم ! این از ما !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-08-28 ساعت 18:22)abbas09 نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 18:15)p.arsa نوشته:  چقدر سریعععععع
امروز ساعت 12 پاسپورت دادم الان issued شدم

مبارک باشه

مرسییییی روزی خودت هم میشه شک نکن
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: Maryrhm ، محبت ، soli asali ، mizan ، abbas09 ، mahan L ، nedaba ، 20142ddc
(2014-08-28 ساعت 22:17)Maryrhm نوشته:  .
دقت کنید اینها صرفا اندیشه های خودمه و تایید یا تکذیبش کاملا به عهده خودتونه.
lمحبت جان واقعا به کسی صریحا گفتن کلیر نمی شه تو ایمیل؟
[/quote]
سلام
بله دوست خوبم صراحتا بهشون گفته بودن و دو مورد بودن یکیشون اتفاقا همسر و فرزندش ویزا رو گرفته بودن و مورد دیگه یه زن و شوهر بودن.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: Maryrhm ، soli asali ، azadeh2014 ، mizan ، sonyz2 ، shahrzad001 ، mahan L ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 22:21)p.arsa نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 18:22)abbas09 نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 18:15)p.arsa نوشته:  چقدر سریعععععع
امروز ساعت 12 پاسپورت دادم الان issued شدم

مبارک باشه

مرسییییی روزی خودت هم میشه شک نکن

اقا شما وضع کار و تحصیل چطور بود؟ سفارت چه خبر بود؟ شلوغ؟ چند نفر واسه لاتاری بودن؟ چه جوری باید رفت و پاس رو داد؟ می شه بهم بگی؟ در ضمن ویزات مبارک باشه Smile
تشکر کنندگان: soli asali ، p.arsa ، mizan ، sonyz2 ، mahan L ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 22:20)Maryrhm نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 22:12)mizan نوشته:  

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turk

بله دوستم اپ هم شدم. والا اپ اخر من از یو اس بود 7 جولای. دارم فکر می کنم یه سر آنکارا برم اما نمی دونم با این وضع آپ ام افاقه ای داره یا نه؟ حقیقتش اصلا تاب تحمل آنکارا رو بدون اینکه نتیجه ای بگرم ندارم Sad

دقیقا همین جواب هم امروز برای من اومد
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، mizan ، milad 68 ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 18:26)siavash877 نوشته:  سلام بچه ها ،من هم آنکارا هستم. صبح حدود ۱۱ با بهنام عزیز و چند نفر دیگه پاسهامونو تحویل دادیم، چند دقیقه قبل دیدم ایشوو شدم و همه کیسمون هم آپدیت امروز خورده بودن.خیلی جالبه نه؟ انگار سفارت از ما بیشتر عجله دارن.ایشالله فکر کنم هفته دیگه حسابی همه رو شروع به کلیر کنن. ایشالله.راستی مصاحبه ما جون بوده.

منتظرمون بودنBig GrinBig GrinBig Grin
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: soli asali ، mizan ، pari pari ، محبت ، siavash877 ، mahan L ، nedaba
شرمنده بي ادبي ي توك با رفتم شام بخورم....اقا كي كفته من نا اميدم...من ميخام تو اين شرايط استرس اكه كمكي نتونم بكنم ديكه بار اضافم نباشم.....من هستم در بست در خدمت شما;)
متاسفانه نشد،
(2014-08-28 ساعت 22:28)p.arsa نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 18:26)siavash877 نوشته:  سلام بچه ها ،من هم آنکارا هستم. صبح حدود ۱۱ با بهنام عزیز و چند نفر دیگه پاسهامونو تحویل دادیم، چند دقیقه قبل دیدم ایشوو شدم و همه کیسمون هم آپدیت امروز خورده بودن.خیلی جالبه نه؟ انگار سفارت از ما بیشتر عجله دارن.ایشالله فکر کنم هفته دیگه حسابی همه رو شروع به کلیر کنن. ایشالله.راستی مصاحبه ما جون بوده.

منتظرمون بودنBig GrinBig GrinBig Grin

پارسای عزیز و سیاوش عزیز، درمورد ادامه کلیرها چیزی از سفارت سوال نکردید؟
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: soli asali ، abbas09 ، mizan ، sonyz2 ، کیانوش2 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان