کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-28 ساعت 22:24)Maryrhm نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 22:21)p.arsa نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 18:22)abbas09 نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 18:15)p.arsa نوشته:  چقدر سریعععععع
امروز ساعت 12 پاسپورت دادم الان issued شدم

مبارک باشه

مرسییییی روزی خودت هم میشه شک نکن

اقا شما وضع کار و تحصیل چطور بود؟ سفارت چه خبر بود؟ شلوغ؟ چند نفر واسه لاتاری بودن؟ چه جوری باید رفت و پاس رو داد؟ می شه بهم بگی؟ در ضمن ویزات مبارک باشه Smile

کارم شرکت خصوصی وابسته به دولت ـ کار خودم حساس نبود ولی شرکت محصولاتش حساس بودـ معاف بودم ـ کلا کارمون 2 دقیقه بیشتر طول نکشیدـ خلوت بودـ لاتاری نبود فقط خومون 4 5 تا کیس کلیر بودیم
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
(2014-08-28 ساعت 22:32)اسفند89 نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 22:28)p.arsa نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 18:26)siavash877 نوشته:  سلام بچه ها ،من هم آنکارا هستم. صبح حدود ۱۱ با بهنام عزیز و چند نفر دیگه پاسهامونو تحویل دادیم، چند دقیقه قبل دیدم ایشوو شدم و همه کیسمون هم آپدیت امروز خورده بودن.خیلی جالبه نه؟ انگار سفارت از ما بیشتر عجله دارن.ایشالله فکر کنم هفته دیگه حسابی همه رو شروع به کلیر کنن. ایشالله.راستی مصاحبه ما جون بوده.

منتظرمون بودنBig GrinBig GrinBig Grin

پارسای عزیز و سیاوش عزیز، درمورد ادامه کلیرها چیزی از سفارت سوال نکردید؟

والا نه کلا 2 دقیقه بیشتر نبودیمـ ـ خانومه بهم گفت چطور خودتو این قدر سریع رسوندی ـ چقدر خوش شانسی ـ شانس اوردی ـ
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: Maryrhm ، abbas09 ، lighter ، taleghani ، محبت ، mizan ، Sara_lphmkf ، pari pari ، sonyz2 ، pari pariaaa ، ffrfar ، mahan L ، sal0811 ، کیانوش2 ، Alissa ، nedaba
[quote='alimomen' pid='542477' dateline='140ش از برخورد بعضی از انسانهای کوته فکر و تنگ نظر این تاپیک که با حال و احوال و خوش بش بچه ها مخالف بودن گرفته منم باهاش صحبت کردم گفت دل و دماغ پست گذاشتن ندارم فقط میام هر از گاهی سر میزنم وگرنه اونم در فکر شماهاست و با غمها و شادیهاتون همراهه
متاسفانه امسال برعکس سالهای قبل افرادی وارد این سایت شدن که فقط هدفشون غرض ورزی و کینه توزی و تفرقه افکنی بود و واقعا موندم چرا
[/quote]
سلام دوستان بنده چند بار توی سایت سوالاتی پرسیدم کسی جوان نداد حتی وقتی گفتم کلییر شدیم حتی یکنفر هم توجهی نکرد برای همین دیگه نیومدم اما سایتو چک میکنم چون ارزو دارم همتون کلییر بشید و خوشحال شم با اینکه کسی برای من خوشحال نشد!!!!!!!!!
***2014as3 -ابوظبی-4نفر-مصاحبه سوم فوریه شغل هر دو نفر دولتی
دریافت ویزا 5اگوست
(2014-08-28 ساعت 22:29)shahryar7021 نوشته:  شرمنده بي ادبي ي توك با رفتم شام بخورم....اقا كي كفته من نا اميدم...من ميخام تو اين شرايط استرس اكه كمكي نتونم بكنم ديكه بار اضافم نباشم.....من هستم در بست در خدمت شماWink
اقا شهریار یادته من چقدر امیدوار بودم تا همین 2 روز پیش اطمینان داشتم به اینده ـ اخرش هم واسه خودم شد ـ انتظارم این بود بعد دوستان گلم کلیر بشم ـ
امضای یادگاری
بعد از مدتها امومدم اینجا اعصابم به هم ریخت!
ایشا.. هرچی صلاحتون هست پیش بیاد براتون.
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2014-08-28 ساعت 21:39)kamranh نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 21:28)shahryar7021 نوشته:  سلام عليكم
ايشالله
شور و اميد تو زندكي همتون دايمي باشه..اميدوارم هم الان هم هميشه تو تمام مراحل زندكي دنيا به كام و ميل شما باشه.
من جند وقته بست كم ميزارم واسه اينه كه واقعا نميدونم جي بنويسم.جون واقعا اخر اين موضوع روفقط خودش ميدونه.....خيلي وقتها مثل همتون كم اوردم اشك ريختم .بي خيال شدم و قهر كردم اما اخرش مثل بجه كه تو بغل مادرش اروم ميشه اينجا بودن و صحبت و كل كل و شوخي با شماها بود كه ارومم كرد ....همه اونايي كه رفتن بر ميكردن من منتظرم جون اين تايبيك رو من بايد قفل كنم ...و ميخوام همينجا بهتون بكم بايد همتون باشيد همه با هم اين تايبيك رو قفل ميكيم اونم به شادي جه واسه خودمون جه واسه خاطر داداشيا و خواهرامون....محبت عزيز ميفهممت ..نكران نباش تا بوده همينه دىروز ي كليب ديدم از خونه سالمندان خدا نصيب نكنه ادما تو زندكي واقعي وقتي با بدر مادرشون اين كار رو ميكنن جه برسه به اينجا ....اينجا همه شما و طبع بلندتون رو ميشناسن
حق ياورتون
من نمی دونم چرا همه بچه های ایروان غمگین و دل نازک شدن توجه کردین از نفر اولشون که خاله سارا بودن که نمی دونم کجا رفتن نفر دوم مدیریت محترم عمو شهریار بود که کم پست می زاره و نفر آخر هم که محبت عزیز داره می ره من فکر کنم هوای ایروان مسموم به ویروس غم و اندوه هستش لطفا دوستان ایروانی از ماسک اکسیژن استفاده کنن ...
یادمه قبل از مصاحبه ها یه موجی راه افتاده بود تغییر سفارت بدیم و بیشتر هم تمایل به ایروان داشتیم
اگرچه هر سه سفارت عملکرد پیچیده ای داشتن امسال و مشکل صدور ویزا برنامه طبیعی سالهای قبل رو تغییر داد
ولی انصافا بدترین عملکرد رو ایروان داشته و از وقتی شروع شد که کیس های لاتاری رو از رو وبسایتش پاک کرد بدون هیچ اطلاع رسانی و چیزی شبیه به توهین ... و به شکل عجیبی این پروسه رو به تعویق انداخته جوری که آدم حس میکنه سهمیه کمتری برای صدور ویزا دارن، مثلا آنکارا و ابوظبی لااقل تو آگوست چنتا ویزا صادر کردن ولی ایروان همش میگه سپتامبر!
بچه های ایروان حق دارن
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: milad.m1986 ، lida55 ، محبت ، NarCssuS ، p.arsa ، hamid_fs3 ، pari pariaaa ، shahrzad001 ، mahan L ، pari1392 ، soli asali ، EmJay ، sahar66 ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 22:42)shad52 نوشته:  [quote='alimomen' pid='542477' dateline='140ش از برخورد بعضی از انسانهای کوته فکر و تنگ نظر این تاپیک که با حال و احوال و خوش بش بچه ها مخالف بودن گرفته منم باهاش صحبت کردم گفت دل و دماغ پست گذاشتن ندارم فقط میام هر از گاهی سر میزنم وگرنه اونم در فکر شماهاست و با غمها و شادیهاتون همراهه
متاسفانه امسال برعکس سالهای قبل افرادی وارد این سایت شدن که فقط هدفشون غرض ورزی و کینه توزی و تفرقه افکنی بود و واقعا موندم چرا
سلام دوستان بنده چند بار توی سایت سوالاتی پرسیدم کسی جوان نداد حتی وقتی گفتم کلییر شدیم حتی یکنفر هم توجهی نکرد برای همین دیگه نیومدم اما سایتو چک میکنم چون ارزو دارم همتون کلییر بشید و خوشحال شم با اینکه کسی برای من خوشحال نشد!!!!!!!!!
[/quote]

هرچی التماس میکنم از دوستان که تبریکها را و تشکرها را به تشکر زیر پستها بسنده کنید تا تاپیک زیاد ورق نخوره و حرفهای مهم و حساس گم نشه، ولی دریغ از اهمیت به این خواهش..............
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
(2014-08-28 ساعت 22:46)p.arsa نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 22:29)shahryar7021 نوشته:  شرمنده بي ادبي ي توك با رفتم شام بخورم....اقا كي كفته من نا اميدم...من ميخام تو اين شرايط استرس اكه كمكي نتونم بكنم ديكه بار اضافم نباشم.....من هستم در بست در خدمت شماWink
اقا شهریار یادته من چقدر امیدوار بودم تا همین 2 روز پیش اطمینان داشتم به اینده ـ اخرش هم واسه خودم شد ـ انتظارم این بود بعد دوستان گلم کلیر بشم ـ

مبارک باشه ، منم هرچی تحلیل مثبت می کردم و میگفتم در سپتامبر همه کلیر میشن کسی ما رو تحویل نمی گرفت Sad
تشکر کنندگان: mizan ، pari pari ، محبت ، mahan L ، nedaba ، soli asali ، nazanin fatemi
(2014-08-28 ساعت 22:36)p.arsa نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 22:32)اسفند89 نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 22:28)p.arsa نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 18:26)siavash877 نوشته:  سلام بچه ها ،من هم آنکارا هستم. صبح حدود ۱۱ با بهنام عزیز و چند نفر دیگه پاسهامونو تحویل دادیم، چند دقیقه قبل دیدم ایشوو شدم و همه کیسمون هم آپدیت امروز خورده بودن.خیلی جالبه نه؟ انگار سفارت از ما بیشتر عجله دارن.ایشالله فکر کنم هفته دیگه حسابی همه رو شروع به کلیر کنن. ایشالله.راستی مصاحبه ما جون بوده.

منتظرمون بودنBig GrinBig GrinBig Grin

پارسای عزیز و سیاوش عزیز، درمورد ادامه کلیرها چیزی از سفارت سوال نکردید؟

والا نه کلا 2 دقیقه بیشتر نبودیمـ ـ خانومه بهم گفت چطور خودتو این قدر سریع رسوندی ـ چقدر خوش شانسی ـ شانس اوردی ـ
انگار مسابقه گذاشتن و دقیقه 90 میگن بیاین تا تست کنن ببینن کی نمیتونه بیاد و بهش ویزا ندن
جلل خالق Smile
همه چی شنیده بودیم تو این قضیه لاتاری بجز این مسابقات جدید
ولی نمیدونن ایرانیا تو این زمینه به بهترین شکل عمل میکنن Smile
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: Maryrhm ، mizan ، pari pari ، armina-2014 ، محبت ، avayebahar ، pari pariaaa ، milad 68 ، ffrfar ، mahan L ، nedaba ، soli asali
(2014-08-28 ساعت 22:42)shad52 نوشته:  [quote='alimomen' pid='542477' dateline='140ش از برخورد بعضی از انسانهای کوته فکر و تنگ نظر این تاپیک که با حال و احوال و خوش بش بچه ها مخالف بودن گرفته منم باهاش صحبت کردم گفت دل و دماغ پست گذاشتن ندارم فقط میام هر از گاهی سر میزنم وگرنه اونم در فکر شماهاست و با غمها و شادیهاتون همراهه
[/quote]

سلام
ببخشیداینقدر امروز اوضاع بهم ریخته بود که کسی متوجه شما نشده، من الان چک کردم دیدم شما پیغامتون انتهای صفحه بوده و برای همین متوجه نشدیم.
من بسیار خوشحالم که امروز کلییر ها زیاد بودن، هرچه بیشتر ما هم شانسمون بیشتره. موفق باشید SmileSmile
راستی چطوری مطلع شدید و وضعیت کیستون از لحاظ کار و سربازی و نفرات چطوری بود؟
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: mizan ، محبت ، pari pariaaa ، SabSor ، mahan L ، nedaba ، soli asali
(2014-08-28 ساعت 20:25)عراقی نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 16:13)pari pari نوشته:  325 روزه منتظرم!!!!!!!
اينا نميخوان به من زنگ بزنن؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه من دل ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم ويزا ميخوام خببببببببب!!!!!!!!!!!!!!

با اینکه چشم درست و حسابی برای خواندن و نوشتن ندارم این پیام شما را که دیدم جدا دلم گرفت ، سرکار خانم پری مهربون خواهر گلم از صمیم قلب برایت آرزو میکنم تو همین روزها دریافت کننده خبر خوش باشی و از این انتظار طولانی رها بشی این خواسته همه بچه های اینجاست ، به امید آن روز

ممنونم از لطفتون عمو عراقى عزيز.مرسى كه بهم اميد ميديد.همتونو دوست دارم.
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: mizan ، محبت ، aidaz ، milad 68 ، ffrfar ، nedaba ، soli asali ، عراقی
(2014-08-28 ساعت 19:05)محبت نوشته:  سلام
دلم گرفت از این تاپیک یه عمری با هم بودیم و از الف تا ی رو یاد دادیم و یاد گرفتیم و عموما هر کی اومد به غیر چند تا با معرفت خرشون که از پل گذشت رفتن که رفتن عموما همچین ملتی هستیم و جالبه پررو پررو گاها میان میپرسن از فلان ایالت چی میدونی ......... باید بگم:

حال همه ما خوب است اما تو باور نکن.
.
از این تاپیک کلا میرم چون من نه اینطوریم و نه اینطور فکر میکنم و نه تحمل این رفتار رو دارم حق یار و نگهدارتون و معرفت مرامتون، امیدوارم فضای اینجا تا پایان سپتامبر پر از هورا باشه.
ارادتمند همه گی امین.

حالا من ریش سفیدم رو گرو می ذارم که بمونی عزیز
با این آی دی قشنگت خاطره داریم.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، pari pari ، محبت ، hamid_fs3 ، manamilad ، ffrfar ، mahan L ، nedaba ، soli asali ، کیانوش2
هورااااااااااااااااااااااا ايميل زدند به من كه شوهرتون كلير شده تا فردا قبل ساعت ٤ اينجا باشين، به هزار ويك زحمت بليط گير اورديم الان فرودگاهيمم، بچه هااااا لطفا ايميلاتونو چك كنيد زود به زود، چون اصلا اينا تايم نميدن ، من امروز عصر ساعت ٦ ديدم و فردا تا قبل ٤ گفته اگه نيومدين ديگه نياين
[/quote]
دوست عزيز تبريك ميگم ، شما چجورى و چه تاريخى كلير شديد ؟
**Case number:2014AS38
Embassy : abudhabi
تاريخ مصاحبه: 25 مارچ
تعداد نفرات : 4 نفر
تشکر کنندگان: mizan ، محبت ، mahan L ، nedaba ، soli asali
بچه هاااااااااااا اميد وارم كه همتون كلير بشين زودددددد مطمينم كه ميشيننننننننن، انكارا راه افتاده و داره كلير ميكنهههههههههههههههههههههههه، هورااااااااااااااااا، خدايا شكرتتتتتتتتتتتتتتت خدايااااااااااااااااااااااااااااااااا شكرتتتتتتتتتتتت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان