کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
PLEASE GIVE ME SOME ADVICE
COME ON!
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-08-28 ساعت 23:36)sonyz2 نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 22:21)soli asali نوشته:  بنده این بار اگه آپ بشم یه ویزای فوری درخواست میدم و 2روز بعدش میرم ! این از ما !

سولی جان متاسفانه امارات بعد از عید فطر دیگه ویزای ارجنت صادر نمی کنه، فقط عادی....Sad

چرا صادر میکنه ! من خودم امروز پرسیدم !!!!!!!!!
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: محبت ، mahan L ، sonyz2 ، Reza20002 ، pari pari
والا من خودم اینجوری شدم احتمالا بقیه هم همچین حسی دارن .... هر کی نا امید تر بود ویزاشو گرفت و رفت ! مایی که + میفرستادیم و امید میدادیم موندیم Smile
الان احتمالا بقیه هم به این نتیجه رسیدن کخ بزنن تو خط >> نه نمیشه ... نمیاد << مثل اینکه جواب میده !

دوستان یه لطفی هم بکنید اگه کسی تو منتظرسرا مونده و سبز نشده و کلیر شده به من اطلاع بدید ممنون Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-08-29 ساعت 02:07)اسفند89 نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 01:45)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 01:42)kian kian نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 01:31)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 01:19)kian kian نوشته:  خوب یه نفر جواب بده دیگه!!!!!!!!!!!!
آیا من میتونم برم سفارت و ویزا همسرم رو هم بگیرم ؟
چه مدارکی لازمه؟
وکالت نامه لازمه؟؟؟؟

سلام دوست من
تو امضاتون ننوشتین کدوم سفارت هستین!
برای ایروان که لازم نیست فقط برگه آبی و پاسارو نفر اصلی میبره داخل و تحویل میده. موقع دریافت ویزا هم بازم نفر اصلی میره میگیره.
شاد باشین.

مرسی من آنکارام برا آنکارا چی؟؟؟؟

سلام
در مورد آنکارا اطلاع دقیق ندارم. لطفاً دوستان آنکارایی راهنمایی کنن.

برای آنکارا هم فقط پاس و برگه سفارت اعضا کافیه و خود نفر اصلی
دقیقا خاطرم هست که برای یه بنده خدایی پیش اومدو آفیسر بهش گفت فقط خودت کافیه که بیای برای دریافت ویزای بقیه خانواده
بازهم ایمیل بزنید و سوال کنید و ریسک نکنید
کاملا درسته برای سفارت فقط پاس رو میگیرن و برگه‌ هارو اما وقتی‌ شما بری پست ازتون وکالت نامه میخوان و کپی پاسپورت و اصل و ترجمه کارت ملی‌ و شناسنامه و پرینت نامه PTT .

ولی‌ چیزی رو که نمیدونم و واسه من هم سؤال اینه که متن وکالت نامه چی‌ باشه و آیا واسه فرزند ۱۰ سال هم باید وکالت نامه برد؟

دوستان راهنمای کنید !!!!
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی‌ خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
تشکر کنندگان: محبت ، بهنامي ، soli asali
سلام بر عزيزان من خيلي سعي مي كنم فكراي خوب بكنم ولي خوب دلشوره نميزاره زياد خوب فكر كنم ؛-)
٥٦٠٠ هستم آنكارا بودم امروز و ديروز آپ شدم چشم انتظار هم خوشحال هم نگران چكار كنيم؟؟؟
**٥٦ مصاحبه ٢٢ مي آنكارا - شغل خصوصي - سربازي س پ - آپ بعد از مصاحبه ١٤ بار
من به عشق تو خوشم آمليكا Wink تو به عشق هر كه هستي خوش باشBig Grin
تشکر کنندگان: mahan L ، mizan ، Maryrhm ، sal0811 ، pari pari ، soli asali ، lighter
دوستان عزيز يكي به من دلداري بده ... :-(

دلم خيلي پره....
٥٦٠٠ - آنكارا - سربازي س پ - شغل آزاد - با اسپانسر - ١١ بار آپ

قديم ترا قاتله هم صفت داشت
دزد سر گردنه معرفت داشت
اون زمونا كه نقل تربيت بود
آدم كشي يه جورمعصيت بود
معني نداره توي عصر سي دي
بزرگي كوچيكي وريش سفيدي
تقي به فكر رونق نقي نيست
كسي به فكر نفع مابقي نيست
بس كه به هر طرف ستادمون رفت
صراط مستقيم يادمون رفت
ارزشمون به طول وعرض ميزه
چقدر ميز وصندلي عزيزه
تموم فكر وذكرمون همينه
كه هيشكي پشت ميزمون نشينه
اونا كه مرد وزن دعاگوشون بود
ميز رياست سر زانوشون بود
بيا بشين كه ميز اگه وفا داشت
وفا به صاحبان قبل ما داشت
قديم كه نرخها به صاحبش بود
ارزش صندلي به صاحبش بود
فقيه اگر بالاي منبر مي شست
جوون سه چار پله پايين تر مي شست
معني شان ورتبه يادشون بود
حرمت مردم به سوادشون بود
روي لبت خوبه تبسم باشه
دفتر كارت دل مردم باشه
مردا بدون ميز هم عزيزن
رفوزه ها هميشه پشت ميزن

:-( گاهي بدجور پر ميشم....
تشکر کنندگان: محبت ، majid_eng ، mpas89 ، Hassan2014 ، avayebahar ، mizan ، banafsh14 ، pari pari ، soli asali ، lighter ، smart3461
مومن عزیز ضمن احترام به نظرت، بایستی بگم که من هم مثل جناب محبت دل آزرده شدم و به ایشون که محبتشون شامل حال همه ما شده حق می دم که قدری آزرده خاطر بشن! (البته با اون قسمت ترک ما رو کردنشون که مخالف بودم شدید)
وقتی برخی پیام ها رو می خونم و یا آپدیت ها رو تو فایل سیس می بینم و یا خودم چک می کنم، متوجه می شم که برخی ها چراغ خاموش حرکت کردند. مومن جان شما نه به خودت بگیر و نه به خودت نگاه کن، ولی برخی ها خصوصا بچه ها ابوظبی قبل از امثال شما و بعضی های دیگه که باز مثل خودت صرفاً مصرف کننده مهاجرسرا نبودند، قبلتر باهاشون تماس گرفته شده بوده و تازه صداش در اومد.
باهات موافقم که نباید انتظار داشت و هر کس برنامه زندگی خودشو داره، و هیچ کس بدهکار و طلبکار کسی نیست، ولی تو فرهنگ ما یه چیزی هست به نام "معرفت".
محبت، مامان خانوم، خاله سارا، سولی، جناب مومن و خیلی های دیگه از زمره همون با معرفتا، همون با مرامان که آدم با دیدن اسمشون تو لیست کاربرا، دلش قرص میشه و ایمانش قوی.
اینو گفتم که محبت بدونه، همه مثل هم نیستن و محبتشو از سر ما مهاجرسرایی کم نکنه.
تصدق همتون
شبتون خوش Smile

کاربران در حال بازدید این موضوع: EmJay، kazemP، shirin_n، مامان خانم، بهنامي، 1 مهمان
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
[عکس: 89080127059340026849.jpg]
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-08-29 ساعت 03:34)EmJay نوشته:  مومن عزیز ضمن احترام به نظرت، بایستی بگم که من هم مثل جناب محبت دل آزرده شدم و به ایشون که محبتشون شامل حال همه ما شده حق می دم که قدری آزرده خاطر بشن! (البته با اون قسمت ترک ما رو کردنشون که مخالف بودم شدید)
وقتی برخی پیام ها رو می خونم و یا آپدیت ها رو تو فایل سیس می بینم و یا خودم چک می کنم، متوجه می شم که برخی ها چراغ خاموش حرکت کردند. مومن جان شما نه به خودت بگیر و نه به خودت نگاه کن، ولی برخی ها خصوصا بچه ها ابوظبی قبل از امثال شما و بعضی های دیگه که باز مثل خودت صرفاً مصرف کننده مهاجرسرا نبودند، قبلتر باهاشون تماس گرفته شده بوده و تازه صداش در اومد.
باهات موافقم که نباید انتظار داشت و هر کس برنامه زندگی خودشو داره، و هیچ کس بدهکار و طلبکار کسی نیست، ولی تو فرهنگ ما یه چیزی هست به نام "معرفت".
محبت، مامان خانوم، خاله سارا، سولی، جناب مومن و خیلی های دیگه از زمره همون با معرفتا، همون با مرامان که آدم با دیدن اسمشون تو لیست کاربرا، دلش قرص میشه و ایمانش قوی.
تصدق همتون
شبتون خوش Smile

کاربران در حال بازدید این موضوع: EmJay، kazemP، shirin_n، مامان خانم، بهنامي، 1 مهمان
سلام
.
ﮐﻮﭼﻪ ﺍﯼ ﺭﺍ ﺑﻮﺩ ﻧﺎﻣﺶ ﻣﻌﺮﻓﺖ
ﻣﺮﺩﻣﺎﻧﺶ ﺑﺎﻣﺮﺍﻡ ﺍﺯ ﻫﺮ ﺟﻬﺖ
ﺳﯿﻞ ﺁﻣﺪ ﮐﻮﭼﻪ ﺭﺍ ﻭﯾﺮﺍﻧﻪ ﮐﺮﺩ
ﻣﺮﺩﻣﺶ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺟﻬﺎﻥ ﺑﯿﮕﺎﻧﻪ ﮐﺮﺩ
ﻫﺮﭼﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ ﮐﻮﭼﻪ ﺑﻮﺩ ﺍﺯ ﻣﻌﺮﻓﺖ
ﺷﺴﺖ ﻭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﺑﺮﺩ ﺳﯿﻞ ﺑﯽ ﺻﻔﺖ
ﺍﺯ ﺗﻤﺎﻡ ﮐﻮﭼﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮏ ﻧﻔﺮ
ﺧﺎﻧﻪ ﺍﺵ ﻣﺎﻧﺪ ﻭ ﺧﻮﺩﺵ ﺟﺴﺖ ﺍﺯ ﺧﻄﺮ
ﺭﺍﻩ ﻭ ﺭﺳﻢ ﻧﯿﮏ ﻫﺮﺟﺎ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻫﺴﺖ
ﺍﺯ ﻧﻬﺎﺩ ﻣﺮﺩﻡ ﺁﻥ ﮐﻮﭼﻪ ﺍﺳﺖ
ﭼﻮﻧﮑﻪ ﺩﺭ ﺍﻧﺪﯾﺸﻪ ﺍﻡ ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﺍﯼ
ﺣﺘﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺑﭽﻪ ﺁﻥ ﮐﻮﭼﻪ ﺍﯼ
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

دوستان من دانشجو هستم و خدمت نرفتم و برای خروج از کشور باید وثیقه بذارم. مراحل اداری وثیقه و گرفتن اجازه خروج از گذرنامه 4، 5 روزی طول میکشه. با توجه به کارهایی که جدیدا سفارتخونه ها کردن و میگن تا دو روز دیگه باید بیای مثلا، هر چند که به کیسم خیلی امید ندارم اما میخوام برم کارهای وثیقه رو انجام بدم تا اگه گفتن بیا سریع بتونم برم. اما مشکل اینه که نظام وظیفه معمولا یک ماه اجازه خروج نمیده و میگه مثلا دو هفته رو مشخص کن تا اجازه خروج بدم. به نظر شما با توجه به شرایط کیسم برای چه موقعی اجازه خروج بگیرم؟
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: smpf ، کیانوش2 ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-08-29 ساعت 03:59)سعید پ نوشته:  دوستان من دانشجو هستم و خدمت نرفتم و برای خروج از کشور باید وثیقه بذارم. مراحل اداری وثیقه و گرفتن اجازه خروج از گذرنامه 4، 5 روزی طول میکشه. با توجه به کارهایی که جدیدا سفارتخونه ها کردن و میگن تا دو روز دیگه باید بیای مثلا، هر چند که به کیسم خیلی امید ندارم اما میخوام برم کارهای وثیقه رو انجام بدم تا اگه گفتن بیا سریع بتونم برم. اما مشکل اینه که نظام وظیفه معمولا یک ماه اجازه خروج نمیده و میگه مثلا دو هفته رو مشخص کن تا اجازه خروج بدم. به نظر شما با توجه به شرایط کیسم برای چه موقعی اجازه خروج بگیرم؟
ميكن تا دوروز ديكه بايد بياي ولي اكه دوروز بشه٥ روز هم ايرادي نميكيرن مثل دوست خودم كه ٣ روز با تاخير رفت و بهش ويزا دادن..البته به شرطي كه ويزا تموم نشده باشه
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: بهنامي ، smpf ، zepehr ، کیانوش2 ، mahan L ، lida55 ، soli asali ، nedaba
٢٢ اكوست ايميل زدم اينم جوابش...بكلي ناميد شدم.بعد 145 روز هنوز تحت بررسي است.
Thank you for the information. 

We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes.  Administrative processing sometimes takes less than 90 days, but frequently it can take several months. For further processing, please keep checking our website.

We hope this information will be helpful to you.
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: بهنامي ، smpf ، mizan ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-08-29 ساعت 03:34)EmJay نوشته:  مومن عزیز ضمن احترام به نظرت، بایستی بگم که من هم مثل جناب محبت دل آزرده شدم و به ایشون که محبتشون شامل حال همه ما شده حق می دم که قدری آزرده خاطر بشن! (البته با اون قسمت ترک ما رو کردنشون که مخالف بودم شدید)
تصدق همتون
شبتون خوش Smile

دوستم خيلي قشنگ نوشتي من دوست داشتم، اما در مورد خودم بايد بگم مشكلاتي كه باهاشون حسابي درگير هستم اجازه نداده كه تا الان در خدمت عزيزان باشم اميدوارم از من كسي دلگير نباشه خواهشي كه دارم مطالبي كه گفته ميشه با سند و مدرك باشه، جسارت نباشه متاسفانه بعضي دوستان كارخودشون كه پيش ميره اطلاع كه نمي دن هيچ تازه با خبرهاي عجيب و غريب و پاسخ هاي غلط جو ميدن كه شايد لذت داره نمي دونم مي خوام بگم خودمونو جاي بقيه بزارين وقتي ميشه خوب بود چرا بد باشيم؟؟؟
به اميد اينكه هر كسي ويزاي يو اي آ شو تو پاسش ببينه :-)
٥٦٠٠ آنكارا با حدود ١٢تا آپ مصاحبه ١ خرداد چشم انتظار خوشحالي دوستان و خانوادهاشون :-)))

تشکر کنندگان: smpf ، EmJay ، nedaba
(2014-08-29 ساعت 04:32)mohamad2014 نوشته:  ٢٢ اكوست ايميل زدم اينم جوابش...بكلي ناميد شدم.بعد 145 روز هنوز تحت بررسي است.
Thank you for the information. 

We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes.  Administrative processing sometimes takes less than 90 days, but frequently it can take several months. For further processing, please keep checking our website.

We hope this information will be helpful to you.

نگران نباش همين روزا صدات مي كنن :-) يه سري پاسخ ها رو اينجوري مي دن كه از قبل اماده شده براي ارسال به شما به نظر من شما نزديك به رفتني
تشکر کنندگان: smpf ، avayebahar ، mahan L ، soli asali ، nedaba
دوستان عزیز .... میدونم الان وقت خوبی واسه خبر دادن نیست ... البته خبر مهمی هم نیست ...... از انجایی که سفارت جواب ایمیل نمیده به KCC ایمیل دادم و جواب :

Thank you for your inquiry.

Your case has been forwarded to the American Consulate/Embassy of Yerevan.

Any further inquiries regarding this case must be directed to them.

Tara

Support Contractor-FCI Federal

CA/VO/KCC

Diversity Visa Unit

Phone: (606) 526-7500

Email: KCCDV@state.gov

Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.

همین .....
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
تشکر کنندگان: smpf ، mahan L ، mizan ، NarCssuS ، pari pari ، soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان