موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
ما يه سفر كوچيك ميريم استانبول و يكى دو روزم انكارا
بنظرتون تو اون زمان كم مديكالمو انجام بدم؟
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبه
عجب صبرى خدا دارد !
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک میگم به شما
اینم یه نفر دیگه
جالبه که گفتن کلیر نشدی و ویزا هم نیست اما ویزا دادن . با توجه به اینکه فرداش ویزا ایشود شده 2 احتمال وجود داره
1- به شما دروغ گفته و کلیر شده بودی و در اولویت ویزا نبودی که این به نظر من احتمالش کمتره چون به خود شما داده به همسرت نداده!
2- آفیسر تصمیم گرفته که با توجه به عدم دریافت جواب شما رو کلیر کنه. که به نظر من این احتمالش بسیار قوی است و کلا الان میبینن چقدر ویزا دارن و خودشون تصمیم میگیرن که با توجه به اینکه جواب ریجکت از پروسه کلیرنس نیومده کلیرتون کنن.
یعنی دوستانی که از قبل از می منتظر باشن مطمئن باشن که اگر ویزا باشه گیر کلیرنس نخواهند بود
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 09:23)alimomen نوشته: (2014-08-29 ساعت 08:19)sina2652 نوشته: (2014-08-28 ساعت 15:54)georgia1 نوشته: با درود،
دوستان من 17AUGکلییر شدم ، خواستم در مورد کیسم توضیح بدهم که برای بعضی ها مفید خواهد بود!
من بعد از مصاحبه( بعد از 5 ماه) تنها یکبار آپدیت شدم12AUG، بعد یه ایمیل زدم سفارت و چند روز بعد دیدم که کلییر شدم، از تاریخ مدیکالم هم 27 روز بیشتر باقی نمونده بود و ریسک کردم و بدون تمدید مدیکال پاسم رو فرستادم برای آقای مومنی، امروز بعد از 11 روز وقتی با مومنی تماس داشتم گفت که 5 ماه بهم ویزا دادند، پس میشه بدون تمدید مدیکال هم چند ماه ویزا گرفت!!!( البته تو سایت و ایمیلشون بهم گفته بودند که تمدید مدیکال لازمه!)
کارم هم خصوصی و وضعیت خدمت هم در نیروی انتظامی بوده!
یه نکته مومنی بهم گفت که وقتی دکتر، مدیکال رو تایید می کنه اکثر مواقع برای افراد بالای 30 سال تبصره ای میزاره که می گه مدیکال تا 9 ماه هم قابل تمدید است، پس به ریسک 700 درهم می ارزه( بدون رفتن به ابوظبی)
دوسته عزيز پاستون رو چه جوري فرستاديد؟ واسه اين خدمت آقاي مومني چقدر مي گيند و اينكه ممنون ميشم بگيد پولشو چطوري پرداخت كرديد؟
والا این حرف آقای مومنی خیلی منطقی به نظر نمیرسه چون سن که میره بالا ریسک بیماری هم میره بالاتر پس چجوری تا 9 ماه تمدید میشه؟اونم الان که بیماریهای جدید وارد بازار شده که رو مدیکال حساسن-
البته ایشون سفیر کبیر هستن و احتمالا بیشتر در جریان قوانینن
در ضمن ما دیگه وقتی نداریم که از این ریسکها بکنیم و بدون تمدید مدیکال راهی سفارت شیم البته صلاح مملکت خویش خسروان دانندوبس
موضوع دیگه ای که هست خطرات پیک آپ ویزاست که واقعا جدی هست مخصوصا واسه پاسپورتی که ویزای آمریکا خورده -کمترین ریسکش اینه که اونها که دلشون نسوخته در این شرایط حساس واستون پیگیری کنن میذارن چندتا پاسپورت جمع بشه و بعدا میبرن سفارت اینجاست که شما زمان از دست میدیداگرم که سفارت یکدفعه بگه باید مدیکال تمدید بشه که دیگه نور علی نوره تا دوباره پاسپورت برسه دستتون و ویزا و بلیط بگیرید و برید مدیکال بعدش برید سفارت فکر کنم میشه آخر اکتبر -پس از این شیرین کاریها و ابتکارات و صرفه جوییها نکنید که با آیندتون دارید بازی میکنید و جیب چندتا سودجو رو پر
من هم ریسک نکردم اما پاسهاروفرستادم برای همسر آقای مومنی که همه دوستان احتمالا"میشناسندبعدهم تماس گرفتیم واظهارداشتند که پاسهاروهمراه ویزاوپاکت تحویل گرفته اند
***2014AS4 مصاحبه ابوظبي 4 نفرنيمه اول آپريل آخرين آپديت 7 آگوست(باایمیل)-15آگوست دونفرکیس-18آگوست همگی-21 آگوست-25آگوست 2نفرکیس ready شد-26 آگوست تمام نفرات کیس Issued - آگوست28 دریافت ویزا- مقصد لس آنجلس
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-29 ساعت 09:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-29 ساعت 10:01 توسط avayebahar.)
بیش از 60 نفر ویزا گرفتن؟ جالبه! در واقع هر کس اومده بهش ویزا دادن.خوش بحالشون.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من نیما هستم. برنده لاتاری 2014 (2014AS58##)
متاسفانه تا امروز زیاد به مهاجر سرا سر نزدم. و حالا خیلی نگران وضعیت ویزام شدم. من 8may در ارمنستان ایترویو داشتم و ای قضیه که سایت ارمنستان آپدیت نمیشه و اون متن فارسی که نوشته ویزا تمام شده من رو خیلی نگران کرده. میخواستم بدونم بین دوستان کیا ارمنستان بودن و کسی اطلاعی داره؟؟
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 01:23)kian kian نوشته: خوب یه نفر جواب بده دیگه!!!!!!!!!!!!! WinkBig Grin
آیا من میتونم برم سفارت و ویزا همسرم رو هم بگیرم ؟
چه مدارکی لازمه؟
وکالت نامه لازمه؟؟؟؟
دوست من شما کدوم سفارت هستین؟ برای سفارت ابوظبی، اونطوری که خودِ سار گرو به ما گفت، هرکسی ( برنده ی اصلی- دوست- آشنا- آقای مومنی سفیر کبیر کل سفارتها
) میتونه با دردست داشتن برگه ای که برای کلیرنس بهتون دادند و مدارک مدیکال مجدد (اگر انجام داده باشید) بره و پاسها رو بگیره. وکالت هم نمیخواد
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
اين ماه آخر خيلي ماه سخيه هرچقدر به خودم اميد ميدم بازم افكار منفي به ذهنم حمله ميكنن خدايا اين سپتامبر رو ختم به خير كن ....ايشالله همگي ويزا ميگيريم ....
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-29 ساعت 10:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-29 ساعت 10:37 توسط avayebahar.)
ویزای تنوع فرهنگی یه فلسفه جدی و علمی پشت سرش هست.آمریکا با مهاجرت به این شکل آمریکا شده ودر حقیقت حمایت کنندگان این طرح می خواهند یه ترکیب جمعیتی از تمام جمعیت را داشته باشند و از طرفی این تنوع فرهنگی حجم عظیمی از ترکیب را ایجاد می کنه و باروری وخلاقیت می آره.انتخاب خوشه ای از دنیا یعنی منطقه به منطقه ترکیب کلی دنیا را حفظ می کند و انتخاب تصادفی از هر منطقه، اعتبارترکیب تصادفی را بهبود می بخشد . این کاری بود که خانواده مدیچی در ایتالیا با استقبال از مهاجران انجام داد و در آن دوره هنر بسیار رشد کرد. اما الان با این برنامه ی لاتاری پارسال و امسال نشان صحت عملکرد مجریان این برنامه مورد تردید است و گپ های بسیاری در این برنامه وجود دارد و داره بوجود می آید
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 10:31)avayebahar نوشته: ویزای تنوع فرهنگی یه فلسفه جدی و علمی پشت سرش هست.آمریکا با مهاجرت به این شکل آمریکا شده ودر حقیقت حمایت کنندگان این طرح می خواهند یه ترکیب جمعیتی از تمام جمعیت را داشته باشند و از طرفی این تنوع فرهنگی حجم عظیمی از ترکیب را ایجاد می کنه و باروری وخلاقیت می آره.انتخاب خوشه ای از دنیا یعنی منطقه به منطقه ترکیب کلی دنیا را حفظ می کند و انتخاب تصادفی از هر منطقه، اعتبارترکیب تصادفی را بهبود می بخشد . این کاری بود که خانواده مدیچی در ایتالیا با استقبال از مهاجران انجام داد و در آن دوره هنر بسیار رشد کرد. اما الان با این برنامه ی لاتاری پارسال و امسال واقعا این برنامه زیر سوال می رود و گپ های بسیاری در این برنامه وجود دارد و داره بوجود می آید
كاملا موافقم. متاسفانه ما به يكي از بدترين دوره هاي لاتاري برخورد كرديم ظاهرا و انگار اين دم اخر دارن همه چيز رو هردمبيل برگزار مي كنن درست برعكس چيزي كه افيسر جوان و بيش از حد جدي انكارا روز مصاحبه به من تلويحا گفت! نمي دونم اما با اتفاقات اين دو سه هفته گذشته ادم حس ميكنه اگر يه سر تا سفارت نره خيلي ريسك كرده اما اصلا نبايد اين حالت پيش مي اومد
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز
یه موردی را دیروز یادم افتاد که بر اساس توافق ژنو، این فلک زده ها توافق کردن با طرف آمریکایی که 500 میلیون دلار از پولهای بلوک شده را هزینه کنن بابت دانشجوی ایرانی و به نظر من ممکنه اینکه امسال اینقدر سفارتها درگیر ویزای دانشجویی بودن، بابت همین مورد بوده باشه
و احتمالا طی این مدت تا قبل از بازگشایی دانشگا ه ها ، هرچی ویزا نامبر بوده گذاشتن برا دانشجویی و انشااله در سپتامبر اکثریت ویزا نامبر ها را اختصاص بدن به لاتاری
امیدوارم و ممکنه این نظر من اشتباه باشه
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 05:03)kooshamostofi نوشته: دوستان عزیز .... میدونم الان وقت خوبی واسه خبر دادن نیست ... البته خبر مهمی هم نیست ...... از انجایی که سفارت جواب ایمیل نمیده به KCC ایمیل دادم و جواب :
Thank you for your inquiry.
Your case has been forwarded to the American Consulate/Embassy of Yerevan.
Any further inquiries regarding this case must be directed to them.
Diversity Visa Unit
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov
Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.
This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
همین .....
پس یعنی ایمیل زدن به KCC هم فایده نداره و باز شوتمون می کنن سمت ایروان؟ میشه لطف کنید بگید چی بهشون گفته بودید که این جوابو دادن؟ ممنون میشم
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 03:01)atial نوشته: (2014-08-29 ساعت 02:07)اسفند89 نوشته: (2014-08-29 ساعت 01:45)reza_norouzi نوشته: (2014-08-29 ساعت 01:42)kian kian نوشته: (2014-08-29 ساعت 01:31)reza_norouzi نوشته: سلام دوست من
تو امضاتون ننوشتین کدوم سفارت هستین!
برای ایروان که لازم نیست فقط برگه آبی و پاسارو نفر اصلی میبره داخل و تحویل میده. موقع دریافت ویزا هم بازم نفر اصلی میره میگیره.
شاد باشین.
مرسی من آنکارام برا آنکارا چی؟؟؟؟
سلام
در مورد آنکارا اطلاع دقیق ندارم. لطفاً دوستان آنکارایی راهنمایی کنن.
برای آنکارا هم فقط پاس و برگه سفارت اعضا کافیه و خود نفر اصلی
دقیقا خاطرم هست که برای یه بنده خدایی پیش اومدو آفیسر بهش گفت فقط خودت کافیه که بیای برای دریافت ویزای بقیه خانواده
بازهم ایمیل بزنید و سوال کنید و ریسک نکنید
کاملا درسته برای سفارت فقط پاس رو میگیرن و برگه هارو اما وقتی شما بری پست ازتون وکالت نامه میخوان و کپی پاسپورت و اصل و ترجمه کارت ملی و شناسنامه و پرینت نامه PTT .
ولی چیزی رو که نمیدونم و واسه من هم سؤال اینه که متن وکالت نامه چی باشه و آیا واسه فرزند ۱۰ سال هم باید وکالت نامه برد؟
دوستان راهنمای کنید !!!!
دوست عزیر من شنیدم که ptt گفته نیازی به وکالت نامه نیست اگر نفر اصلی بره خوب من خودم نفر اصلی هستم لطفا" دوستانی که مطلع هستند جواب جواب صحیح بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس :***5
سفارت آنکارا
ارسال فرمها : ماه می با ایمیل
دریافت تاییدیه : 10وز بعد
وضعیت : کلیرنس