کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام
من تغییر شماره تلفنمون رو به سفارت و kcc اطلاع دادم.
Dear Madam/ Sir
I've heard that the embassy where I had my interview there -abu dhabi-, has contacted by some winners through their phone numbers. Phone numbers of our state have changed during last month and this is my new number : (+98) .......184
please correct it in your databank.

best regards

, سفارت که جوابی نداد.
Kcc هم جوابش این بود:

Thank you for your inquiry.

The interview date has passed. You should have received notification to check http://www.dvlottery.state.gov. Any additional questions can be directed to the embassy processing your case.

Ericka

Support Contractor FCi Federal

CA/VO/KCC

Diversity Visa Unit

Phone: (606) 526-7500

Email: KCCDV@state.gov
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، nedaba ، smpf
(2014-08-29 ساعت 02:47)soli asali نوشته:  والا من خودم اینجوری شدم احتمالا بقیه هم همچین حسی دارن .... هر کی نا امید تر بود ویزاشو گرفت و رفت ! مایی که + میفرستادیم و امید میدادیم موندیم Smile
الان احتمالا بقیه هم به این نتیجه رسیدن کخ بزنن تو خط >> نه نمیشه ... نمیاد << مثل اینکه جواب میده !

دوستان یه لطفی هم بکنید اگه کسی تو منتظرسرا مونده و سبز نشده و کلیر شده به من اطلاع بدید ممنون Smile

دقیقا ژنرال
فک کنم تیریپ دپ برداشتن ، تو این روزا بهتر جواب میده.
و اگه اشتباه نکنم هنوز فرشاد۹۹۹ رو سبزپوش نکردین.
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، smpf
(2014-08-29 ساعت 01:21)Ida9012 نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 00:52)ssara نوشته:  اول از همه از بچه های گل مهاجرسزا تشکر می کنم بابت راهنماییهای خوبشون تو ابن یه سال
پنج شنبه هفته گذشته سفارت با من تماس گرفت و گفت با مدیکال یت بدون اون باید تا یکشنبه سفارت باشم
ما هم با عجله بار سفر بستیمو از اونجابی که فرصتی برای تمدید مدیکال نداشتیم خودمونو برای سفر به بلاد... هم اماده کردیم
امروز هم ویزا را دریافت کردیم .

سلام
تبريك ميگم بهتون
خيلي خوشال شدم
ببخشيد به شما ايميل هم زدن؟ Smile

نه عزیزم تلفن زدند
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
تشکر کنندگان: mahan L ، pedox ، lida55 ، soli asali ، nedaba ، smpf
+++++++شايد امروز بيايد........+++++++
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

تشکر کنندگان: A_A ، miladfr12 ، کیانوش2 ، mahan L ، nasim ، mizan ، pedox ، hamid_fs3 ، sonyz2 ، babak12 ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، smpf
(2014-08-28 ساعت 15:54)georgia1 نوشته:  با درود،
دوستان من 17AUGکلییر شدم ، خواستم در مورد کیسم توضیح بدهم که برای بعضی ها مفید خواهد بود!
من بعد از مصاحبه( بعد از 5 ماه) تنها یکبار آپدیت شدم12AUG، بعد یه ایمیل زدم سفارت و چند روز بعد دیدم که کلییر شدم، از تاریخ مدیکالم هم 27 روز بیشتر باقی نمونده بود و ریسک کردم و بدون تمدید مدیکال پاسم رو فرستادم برای آقای مومنی، امروز بعد از 11 روز وقتی با مومنی تماس داشتم گفت که 5 ماه بهم ویزا دادند، پس میشه بدون تمدید مدیکال هم چند ماه ویزا گرفت!!!( البته تو سایت و ایمیلشون بهم گفته بودند که تمدید مدیکال لازمه!)
کارم هم خصوصی و وضعیت خدمت هم در نیروی انتظامی بوده!
یه نکته مومنی بهم گفت که وقتی دکتر، مدیکال رو تایید می کنه اکثر مواقع برای افراد بالای 30 سال تبصره ای میزاره که می گه مدیکال تا 9 ماه هم قابل تمدید است، پس به ریسک 700 درهم می ارزه( بدون رفتن به ابوظبی)

دوسته عزيز پاستون رو چه جوري فرستاديد؟ واسه اين خدمت آقاي مومني چقدر مي گيند و اينكه ممنون ميشم بگيد پولشو چطوري پرداخت كرديد؟
تشکر کنندگان: avayebahar ، pedox ، soli asali ، nedaba ، smpf
صبح همگی بخیر

بفرمایید کله پاچههههه Smile
تشکر کنندگان: A_A ، کیانوش2 ، mahan L ، babak12 ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، smpf
(2014-08-29 ساعت 08:19)sina2652 نوشته:  
دوستان من 17AUGکلییر شدم ، خواستم در مورد کیسم توضیح بدهم که برای بعضی ها مفید خواهد بود!
من بعد از مصاحبه( بعد از 5 ماه) تنها یکبار آپدیت شدم12AUG، بعد یه ایمیل زدم سفارت و چند روز بعد دیدم که کلییر شدم، از تاریخ مدیکالم هم 27 روز بیشتر باقی نمونده بود و ریسک کردم و بدون تمدید مدیکال پاسم رو فرستادم برای آقای مومنی، امروز بعد از 11 روز وقتی با مومنی تماس داشتم گفت که 5 ماه بهم ویزا دادند، پس میشه بدون تمدید مدیکال هم چند ماه ویزا گرفت!!!( البته تو سایت و ایمیلشون بهم گفته بودند که تمدید مدیکال لازمه!)
یه نکته مومنی بهم گفت که وقتی دکتر، مدیکال رو تایید می کنه اکثر مواقع برای افراد بالای 30 سال تبصره ای میزاره که می گه مدیکال تا 9 ماه هم قابل تمدید است، پس به ریسک 700 درهم می ارزه( بدون رفتن به ابوظبی)
دوسته عزيز پاستون رو چه جوري فرستاديد؟ واسه اين خدمت آقاي مومني چقدر مي گيند و اينكه ممنون ميشم بگيد پولشو چطوري پرداخت كرديد؟

سلام. من شنیدم آقای مومنی با یه آزانس تهران قرارداد داره. خود آقای مومنی قبلا به من گفت برای اینکار 700 درهم می گیره. آقایی به نام باقری هم که باهاشون کار کرده بود راضی بود و شماره خانمی بنام خانم خادمی را به من داد که ظاهرا شماره همان آزانس تهرانه. من تماس نگرفتم هنوز
تشکر کنندگان: mahan L ، lida55 ، soli asali ، nedaba ، smpf
(2014-08-29 ساعت 08:33)رضا2015 نوشته:  صبح همگی بخیر

بفرمایید کله پاچههههه Smile

خیلی نامردی. به ما جماعت کلسترول دار صبح جمعه فخر فروشی میکنی؟ آخ که دلم چقدر واسه چشم تنگ شده. کله پاچه فقط با سنگک بدون آبلیمو و دارچین که حسابی مزه اش بره زیر دندونت!!
نفرینت بکنم؟ ایشالا زودتر کارت ردیف شه بری آمریکا جایی که یه کله پزی هم نباشه که بفهمی من چی میکشمWink
برای اینکه آف تاپیک نباشه به همه مجدد تبریک و با آرزوی کلیر سریع بقیه
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
[quote='kooshamostofi' reliance upon this information,

همین .....
[/quote]

با سلام .به نظر من این خبر میتونه خیلی برای شما خوشحال کننده باشه. اینکه به سفارت برگردانده شده میتونه به معنی پایان پروسه رو بده. البته گاهی از طریق سفارت پرونده به سازمانهای دیگری جهت استعلام فرستاده میشه که در موارد خاص مثل تشابه اسمی با فردی خاص یا سوابق کاری فرد این اتفاق شایعتره.
من توصیه میکنم احنمال اول را بدهید و امیدوار باشید.
به امید صدور ویزا برای هر که با تمام وجود اینو میخواد و برای دیگران هم این شادی رو از ته دل خواهانه.
CN:2014AS76XX- تعداد اعضای کیس 2نفر - مصاحبه 15جولای، انکارا- خانمم: ویزای یه ضربBig Grin - خودم AP سربازی معاف وپزشک بدون شغل دولتی E -اپدیتها 17 جولای و 28 جولای با ایمیل.

concentrated thoughts produce desired results
تشکر کنندگان: mahan L ، avayebahar ، manamilad ، mizan ، zepehr ، poem ، kooshamostofi ، nedaba ، pari pari ، soli asali
(2014-08-29 ساعت 00:51)kian kian نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 00:10)atial نوشته:  سلام به همه ،،طبق توصیه دوستان من اگه تنها بخوام برم آنکارا و ویزای همسر و فرزندمو بگیرم باید کپی پاسپورت، ترجمهٔ شناسنامه و کارت ملی‌ و اصل آنها ،نامهٔ PTT و وکالت نامه از همسرم را که به زبان استانبولی ترجمه شده به همراه خودم ببرم ،

می‌شه یکی‌ راهنمای کنه که متن وکالت نامه باید چی‌ باشه ؟

فصل ، فصل صدور ویزاست ، ما هم کم کم باید آماده باشیم واسه رفتن به آنکارا و دریافت ویزا دیگه !!!

من فکر میکنم نیازی به وکالت نامه نباشه آیا کسی از دوستان اطلاعاتی در این زمینه داره جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

طبق گفته pttکه زیر فرم ثبت نامش نوشته گفته اگه شخص ثالث بیاد باید وکالت داشته باشه که شما ثالث نمیشید مگه اسمتون تو ثبت نام pttنیست؟
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر
تشکر کنندگان: atial ، nedaba ، soli asali
(2014-08-29 ساعت 03:01)atial نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 02:07)اسفند89 نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 01:45)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 01:42)kian kian نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 01:31)reza_norouzi نوشته:  سلام دوست من
تو امضاتون ننوشتین کدوم سفارت هستین!
برای ایروان که لازم نیست فقط برگه آبی و پاسارو نفر اصلی میبره داخل و تحویل میده. موقع دریافت ویزا هم بازم نفر اصلی میره میگیره.
شاد باشین.

مرسی من آنکارام برا آنکارا چی؟؟؟؟

سلام
در مورد آنکارا اطلاع دقیق ندارم. لطفاً دوستان آنکارایی راهنمایی کنن.

برای آنکارا هم فقط پاس و برگه سفارت اعضا کافیه و خود نفر اصلی
دقیقا خاطرم هست که برای یه بنده خدایی پیش اومدو آفیسر بهش گفت فقط خودت کافیه که بیای برای دریافت ویزای بقیه خانواده
بازهم ایمیل بزنید و سوال کنید و ریسک نکنید
کاملا درسته برای سفارت فقط پاس رو میگیرن و برگه‌ هارو اما وقتی‌ شما بری پست ازتون وکالت نامه میخوان و کپی پاسپورت و اصل و ترجمه کارت ملی‌ و شناسنامه و پرینت نامه PTT .

ولی‌ چیزی رو که نمیدونم و واسه من هم سؤال اینه که متن وکالت نامه چی‌ باشه و آیا واسه فرزند ۱۰ سال هم باید وکالت نامه برد؟

دوستان راهنمای کنید !!!!

دوست عزیز pttهم گفته اگه شخص ثالث بیاد وکالت میخواد حالا خود دانید
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر
تشکر کنندگان: avayebahar ، atial ، sal0811 ، nedaba ، soli asali
(2014-08-29 ساعت 08:19)sina2652 نوشته:  

والا این حرف آقای مومنی خیلی منطقی به نظر نمیرسه چون سن که میره بالا ریسک بیماری هم میره بالاتر پس چجوری تا 9 ماه تمدید میشه؟اونم الان که بیماریهای جدید وارد بازار شده که رو مدیکال حساسن-
البته ایشون سفیر کبیر هستن و احتمالا بیشتر در جریان قوانینن
در ضمن ما دیگه وقتی نداریم که از این ریسکها بکنیم و بدون تمدید مدیکال راهی سفارت شیم البته صلاح مملکت خویش خسروان دانندوبس
موضوع دیگه ای که هست خطرات پیک آپ ویزاست که واقعا جدی هست مخصوصا واسه پاسپورتی که ویزای آمریکا خورده -کمترین ریسکش اینه که اونها که دلشون نسوخته در این شرایط حساس واستون پیگیری کنن میذارن چندتا پاسپورت جمع بشه و بعدا میبرن سفارت اینجاست که شما زمان از دست میدیداگرم که سفارت یکدفعه بگه باید مدیکال تمدید بشه که دیگه نور علی نوره تا دوباره پاسپورت برسه دستتون و ویزا و بلیط بگیرید و برید مدیکال بعدش برید سفارت فکر کنم میشه آخر اکتبر -پس از این شیرین کاریها و ابتکارات و صرفه جوییها نکنید که با آیندتون دارید بازی میکنید و جیب چندتا سودجو رو پر
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
بچه ها سلام
گفتم منم بیام عرض کنم که با اجازتون ما هم میریم دبی، خیلی وقته به آقای همسر میگم بیا ما که تو این جزیره دور افتاده ایم و به سارا گرو جون خیلی نزدیکیم بریم و یه سر و گوشی آب بدیم. چون هزینه هاش از اینجا برا ما خیلی کمتره ولی خب نشد.البته نمیدونم این ریسک درسته یا نه چون امکان موندن بیشتر از دو هفته برا ما وجود نداره. به هر حال قول میدم هر خبری شد بهتون خبر بدم. البته این هفته نه، هفته آینده عازمیم.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
سلام دوستان،من آليس-١٩٨٠ هستم با آيدى خودم نتونستم بيام تو مهاجرسرا و اين آيدى رو درست كردم البته اين كارو اولين بار كه براى مصاحبه اومدم ابوظبى انجام دادم و تو اين ٣بارى كه اومدم اينجا از اين آيدى استفاده كردم .متاسفانه اين ١ماه آخر كيبرد لب تابم خراب شد و همون روزايي بود كه فكر مى كنم بهنام عكس ي كيبرد رو گذاشته بود و من نمى تونستم پستى بزارم ولى قبلش كه سالم بود اعلام كرده بودم كه ما ويزاى دبى را گرفتيم و قصد داريم با توجه به شرايط آپديتا اين ماه آخر رو بيايم و نزديك سفارت باشيم تا اگه خبرى شد بتونيم سريع أقدام كنيم.دلم مى خواست اين خبرو با آيدى اصليم اينجا بزارم ولى نشد.موقع اومدن تبلت داداشمو قرض گرفتم.ما ١٤ مى تو ابوظبى مصاحبه داشتيم هر دومون كليرنس خورديم.٢٢ جون ايميل فرستادم تا سوالى راجع به مدارك بپرسم كه در جواب ايميل بدون اينكه من سوالى در رابطه با وضعيت كيسمان كرده باشم گفتن شما پاست رو بيار،مديكالت رو هم تمديد كن و همسرت هم متاسفانه در مراحل إداريه كه ما ٢٩ جون اونجا بوديم براى تمديد مديكالو بعد هم تحويل پاسو گرفتن ويزاى من، آپديتاى واقعى همسرم ٢ روز بعد از مصاحبه پشت هم،٨ جولاى،١٤ آگوست از آمريكا بود.اون روزا تو مهاجرسرا ميديدم كه كيساى بعد از ما با شرايط مشابه كلير شدن و دارن ويزاشونو مى گيرن ولى خبرى از كلير همسرم نيست.به همسرم گفتم وقتشه كه بريم و نزديك سفارت باشيم.ما تمام زندگيمونو تو اين راه گذاشتيم و نمى خواستيم سهل انگاريمون باعث از دست دادن اين فرصت بشه.شرايط كيس همسرم:شغل خصوصى،خدمت سپاه.ما براى ٢٤ آگوست بليط گرفتيم همون روز شب به nmc ابوظبى رفتيم. و فردا شب جواب رو گرفتيم، ٢٦ سه شنبه پاسو داديم سفارت(همسرم رفت جلوى باجه گفت براى دراپ پاس اومدم آماده بودم كه قبول نكنن و تصميم داشتيم تا آخر سپتامبر هم كه شده اينجا بمونيم.بدون هيچ سوالى گفت تو صف بياستيد و بعد ٢تا ٢تا فرستادن داخل،همسرم وقتى شمارش رو خوندن به باجه ى خانم موفرفرى رفته و ايشون گفته كى به شما گفته بياين بهتون زنگ زدن همسرم هم گفته نه ولى من مدتى هست تو جايي كه شمارش رو دادم زندگى نمى كنم شايد هم زنگ زده باشن و از اون خانم گفته شما كلير نشدى و سهميه ويزاى لاتارى كلا تموم شده ،همسرم هم گفته ميشه پاسم اينجا بمونه من ي مدت اينجا هستم اون خانم هم گفته تضمينى نيست كه بهت ويزا بديم ولى خوشبختانه پاسو نگه داشت و فرداش ٢٧آگوست ايشود شد و ديروز ويزاشو گرفتيم.تو سفارت خيلى شلوغ بود.روزى كه پاسو داديم خلوت ولى روزى كه رفتم پاسو بگيرم،شايد بيشتر از ٦٠ نفر ويزا گرفتن.از مهاجرسرا و تك تك دوستاى عزيزى كه اينجا با عشق و محبت همراهيمون كردن قلبا سپاسگذاريم و براى تك تكتون آرزوى بهترينها رو دارم اميدوارم همه دوستاى چشم انتظار ويزاشونو بگيرن.به[/color] فرشاد ٩٩٩،بهنام،پارسا،مامان خانم،و خيليهاى ديگه كه الان ذهنم يارى نمى كنه بابت گرفتن ويزا تبريك مى گم و از همه ى كسايي كه براى ما دعا كردن تشكر مى كنم ظمنا من هم تو دعاى دست جمعيه ساعت ١٠:٣٠ شركت داشتم و براى همتون دعا كردم.[color=#87CEEB].از دلخورى بعضى از دوستان ناراحت شدم.ي مدت كه از فرشاد ٩٩٩خبرى نبود خوشحال شدم چون حدس زدم به جاى افسوس خوردن شروع كرده به اقدام و داره ي كارايي مى كنه و وقتى گفت ويزاشو گرفته با تمام وجود خوشحال شدم.خيلى خوشحالم كه آدمايي با انرژى مثبت مثل مامان خانم با خيال راحت و كليرى كه سفارت بهشون اعلام كرده مى رن سفارت و ويزاشونو مى گيرن.و بهنام هم كه از امضاش مشخص بوده كه ويزاشو مى گيره.و بقيه دوستان....از خدابراى محبت،خاله سارا،برسام٤azadeh2014،خاله ماهان،دايي پيمان،كيانوش،soliasali،usa2014،shiva.usa،Pari pari،. Teacherm،alimomen،hELEAA،ghasoo،nasim،shahryar7021،ماركوپولو،hassan2014،عراقى, Morteza2014،taleghani,khpaleh,mizan,hamid-fs3,همه ى افشين ها، همه ى ميلاد ها،me,u,armin021,shhak,Shirin-n,touraj2014,atrial,arashmanteghi,nasimسعيد پ،reasonable,avayebahor,pedox,farshid2014 ،حاجى واشنگتن و بأقى دوستان آرزوى كلير شدن و گرفتن ويزا دارم.از دوستانى كه با وجود گرفتن ويزا باز هم ما رو از محبتشون بى نصيب نزاشتن ممنونم بلاخص قصه گوى عزيز و دعاهاى معجزه آساش.براى همتون بهترينها رو مى خوام و اگه سوالى بود در خدمتم.
آليس-1980 هستم اين آيديم موقتيه CN:2014AS58## ابوظبى كارنت:مارچ مصاحبه: هفته ى دوم مى،خودم:كلير با إيميل فهميدم.آپديت: روز مصاحبه و فرداش هر ٢ مون،روز سوم: همسرم،٢٨ مى خودم،١١ جون خودم با ايميل،٣٠ جون،١و ٢ جولاى هر دومون و من ايشود٨ جولاى هردومون، ٣٠ جون پاسمو دادم سفارت
إيرواني ها كجايين ؟ چرا هـيچكي از ايروان خبري نداره ؟ تو سفارت ايروان چه خبره؟؟؟؟ من بارها زنگ زدم يه اپراتور گوشي رو بر ميداره بعد تا متوجه ميشه لاتاري هستي وصل ميكنه به قسمت مشاوره بعد يه صداي ضبط شده يه دختر ارمني رو مي شنوي كه داره يه متني رو از روي كاغذ ميخونه و انگليسيش خوب نيست و نميتونه خوب تلفظ كنه به همين خاطر خودش دو بار خندش ميگيره
اين همون صدايي هست كه همه إيراني ها كه زنگ ميزنن سفارت مي شنون
جدا ازهمه مسائل به نظر من كه يه توهين بزرگه
تشکر کنندگان: zepehr ، shahrzad001 ، NarCssuS ، afra198 ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، EmJay

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان