کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام خدا! خوبی عزیزم؟ خدا اومدم سنگهامو باهات وابکنم: تو میدونی من هم میدونم که خیلی ها منو دوست دارن، که من فرد مفیدی بوده و هستم، که همیشه هر کاری بوده می تونستی روم حساب کنی و من دوستاتو و عزیزاتو تنها نذاشتم. خداجون یادته که مدتها بود عشقم کشید یه آب و هوای درست عوض کنم و برم و در سرزمین پهناور تو جای دیگری زیباتر زندگی کنم. تصمیم عاقلانه بود و برای آینده از تو کمک خواستم و ندای تو را از دلم شنیدم که دختر مهربان من برو، و دستم را گرفتی و در این راه گذاشتی منو .تو خودت فرصت اندیشیدن جدی تر و فرصت امتحان این رویا را بهم دادی ، خدا الان وسط کار می خوام دستمو بگیری که بدجور نگران این تاریکی و فریادها و هراس و ترس شدم. به یادتم و به امیدت منو و همه ی این دوستان عزیزی که چون من را یاری کن! من ساکم را می بندم و میدونم تو هم منو خیلی دوست داری و دلت می خواد لذت این تجربه و تغییر بزرگ در زندگی ام را بچشم. قول دادی خوشحالم کنی پس ویزا رو رد کن بیاد و بزن با هم بریم!
تشکر کنندگان: taleghani ، rbrb-2015 ، ffrfar ، hamid_fs3 ، sonyz2 ، soli asali ، rezasadeghi ، nedaba ، lighter ، mahan L ، EmJay ، Maryrhm ، mizan ، pari pari
(2014-08-29 ساعت 19:06)اصان نوشته:  دوستان یه هوووووووووووووورا به من از انکارا الان زنگ زدن گفتن سه شنبه بیا

هوراااااااااا هوراااااااا خدارو شکر مبارک باشه شماره شما خیلی به ما نزدیکه
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: اصان ، rbrb-2015 ، soli asali ، azadeh2014 ، nedaba ، mizan ، pari pari
اقای اصان به خونه زنگ زدن؟ شما مصاحبتون مارچ بود یا اپریل بعد کل خانواده کلیرنس داشتند یا فقط شما؟
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، mizan ، pari pari
(2014-08-29 ساعت 19:10)abbas09 نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 19:06)اصان نوشته:  دوستان یه هوووووووووووووورا به من از انکارا الان زنگ زدن گفتن سه شنبه بیا

هوراااااااااا هوراااااااا خدارو شکر مبارک باشه شماره شما خیلی به ما نزدیکه

ممنون دوست عزیز انشاالله به شما وبقیه دوستان هم زنگ میزنن به امید خدا
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر
تشکر کنندگان: avayebahar ، Hassan2014 ، اسفند89 ، soli asali ، nedaba ، mizan ، pari pari
هوراااااااا هورااااااااا هوراااااااااا هوراااااااااا اصان. چون کیس 4 نفری هستید![/code]
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: sorooosh ، ffrfar ، Hassan2014 ، soli asali ، Alissa ، azadeh2014 ، nedaba ، lighter ، EmJay ، Maryrhm ، mizan ، pari pariaaa ، pari pari
هورررررررررررراااااااااااااااا مبارک باشه دوست عزیز
باز خوبه فرصت دارین خودتونو برسونین اونجا
جالبه که 3شنبه وارد سپتامبر میشیم یعنی از سهمیه سپتامبر استفاده میکنین؟
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: avayebahar ، soli asali ، Alissa ، azadeh2014 ، nedaba ، mizan ، pari pariaaa ، pari pari
(2014-08-29 ساعت 19:13)abbas09 نوشته:  اقای اصان به خونه زنگ زدن؟ شما مصاحبتون مارچ بود یا اپریل بعد کل خانواده کلیرنس داشتند یا فقط شما؟

من دیروز شماره موبایل اعلام کردم بهشون ۷ اوریل مصاحبم بود وفقط خودم ap بودم ساعت ۶ امروز به موبایلم زنگ زد و گفت ایمیل هم زدیم
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر
(2014-08-29 ساعت 18:20)رامین اهوازی نوشته:   nazanin fatemi

kaaren

ebi1988

mahan L
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون - سفارت ابوظبی - تعداد : 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی، 28 آگست هر دو

sonyz2
JULY 3, 8 & 9
August 6
و تمام اعضای کیس ما هم امروز 28 آگست آپدیت شد

از اونجایی که من چند روزیه که با خونواده به سفر تابستونی اومدم و تا اواسط هفته آینده که به خونه برگردم نگران تماس تلفنی از سفارت و یا جاموندن از اخباری هستم که بدلیل محدودیت دسترسیم به اینترنت میتونه پیش بیاد، از شما پنج دوست عزیز میخوام که بزرگواری کنید من رو در جریان وقایع جدید بذارید (از طریق پیام خصوصی تو مهاجرسرا). لطف بزرگی در حق من میکنید.

دوست عزیز تو دیگه چقدر خیالت راحته که رفتی سفر ما جراءت بیرون رفتن از خونه رو هم به زور داریم که مبادا خبری بشه به هر حال ما بهت اطلاع میدیم ولی یه پیام خصوصی خالی به همه بچه ها بفرست تا اسمت رو یادمون نره!!!
تشکر کنندگان: avayebahar ، رامین اهوازی ، soli asali ، nedaba ، aidaz ، mahan L
(2014-08-29 ساعت 19:16)کیانوش2 نوشته:  هوراااااااا هورااااااااا هوراااااااااا هوراااااااااا اصان. چون کیس 4 نفری هستید![/code]

ممنون دوست عزیز انشاالله همه با خوشحالی از ای تاپیک میریم
(2014-08-29 ساعت 19:19)sorooosh نوشته:  
نمي دونم چرا سياست ايروان با اين دو سفارت فرق مي كنه؟؟؟مگة همشون نبايد يك خط مشي داشته باشند ؟
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، afra198 ، soli asali ، NarCssuS ، nedaba ، milad.m1986 ، EmJay
(2014-08-29 ساعت 19:28)taleghani نوشته:  
نمي دونم چرا سياست ايروان با اين دو سفارت فرق مي كنه؟؟؟مگة همشون نبايد يك خط مشي داشته باشند ؟

ممنون از شما منم فکر کنم سهمیه سپتامبر باشه
تشکر کنندگان: avayebahar ، ffrfar ، soli asali ، nedaba ، milad.m1986
(2014-08-29 ساعت 19:28)taleghani نوشته:  

بدترین سفارت مثله اینکه ایروان هست!!!!!!!!!!!!!
شماره کیس:63XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ایروان,تاریخ مصاحبه:31 May,وضعیت:AP
تشکر کنندگان: sahar66 ، soli asali ، nedaba ، taleghani ، milad.m1986 ، zaheri
سلام بچه ها یه سر به صفحه سیس بزنید. ابته کیس نامبر من می خونه. اما وقتی منطقه نگاه میکنم کلا امارات نداره!موضوع چیه؟
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
واقعا این تلفن زدن دیگه چه صیغه ای هست اینا دراوردن شاید یک بدبختی تلفنش بفروشه قطع باشه خاموش باشه -صد رحمت به سفارت خودمون تو بورکینافاسو
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: soli asali ، teacherm ، rezasadeghi ، nedaba ، hamid_fs3 ، aidaz ، mizan ، nazanin fatemi ، pari pariaaa ، abbas09 ، pari pari ، ibehnam
بچه ها من نمي دونم چطوري امضا رو درست كنم

منم شرايطم تقريبا شبيه همه شماست ...

كيس نامبر 6xxx - مصاحبم هم ٢٩ مي تو ابوظبي بود و احتمالا به خاطر سربازي FBi check خوردم و همچنان وضعيت AP هستش
آخرين Update هم ١١ آگوست بوده ...

منم مثل همه شما دوست دارم ويزام بياد و وارد آمريكا بشم ولي وقتي نوشته هاي كاربرا رو ديدم خواستم بگم درسته كه فرصت بزرگي كه پيش اومده و شايد ديگه تكرار نشه ولي نبايد كل زندگيتون و درگير اين قضيه كنيد ... زندگي عاديتونو كنيد تا اگر خدايي نكرده ويزا ندادند نااميد نشين از ادامه زندگيتون ... اينجوري بدتر به خودتون استرس مي ديد ... اصلا كيس خودتون و حتي با يه شماره بالاتر از خودتونم مقايسه نكنيد كه مثلا جواب فلاني اومد واسه من چرا نيومد . اينجوري استرس و نا اميديتون بيشتر ميشه ... شرايط هر كيس با ديگري به هزار و يك دليل ممكنه فرق داشته باشه ... با نامه زدن و حضوري رفتن فقط به خودتون استرس و هزينه بيشتري وارد مي كنيد . اگر قرار باشه بدن مطمن باشيد كه تو خود سايت جوابش به راحتي مياد يا روش هاي ديگه .... اونجا ايران نيست كه بري التماس كني بهت ويزا بدن ... اصلا ديگه از اينجا به بعد ربطي به سفارت نداره كه ايروان بهتر بوده يا ابوظبي ... تمام اون افرادي كه مي بينيد تو سفارت خونه ها كارمند هستند و فقط وظايفشون و انجام ميدن و مدارك و مي گيرن و ... اونايي كه يكضرب مي گيرن كه توسط مسولين سقارت چك ميشن بقيه هم پروندشون فرستاده ميشه آمريكا و اونجا چك ميشه و اونا جواب رو مي فرستن سفارت ... پس فرقي نمي كنه كجا بودين و الكي به خودتون استرس ندين كاش مي رفتم اون سفارت ...! فقط شايد شيوه دادن ويزايي كه از امريكا تاييد شده فرق كنه .... به حرف هاي مردم هم گوش نكنيد كه ميگن رفتيم سفارت فلاني گفت ويزا تموم شده چونكه اون افرادي پشت باجن فقط مارمند معمولين و هيچ اطلاعاتي درباره تعداد ويزا ندارند ...!!! اگر مشكلي تو پروندتون نباشه مطمن باشيد اين ماه ويزاتون مياد ... پس اميد داشته باشيد ه به حرف هاي اين و اون گوش نكنيد و ادامه زندگي عاديتونو كنيد .... ديگه ما مردمان خودمون خوب مي شناسيم يهو ميبينيد طرف رفته و كلي پروندش مشكل داشته و رد شده از روي هر قصد و نيتي مياد اينجا چيزي مي نويسه كه از واقعيت دوره و باعث نا اميدي شما ميشن و از حقم نگذريم كه يه سريا هم با جون و دل هر اطلاعاتي دارن در اختيارتون ميذارن ... ايشالا جواب همتون از جمله خودم بياد و وارد زندگي جديدي بشيم ( چه خوب چه بد )

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان