کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
ماهیان ازآشوب دریا به خدا شكایت بردند،دریاآرام شد
وآنهاصید تور صیادان شدند!
آشوبهای زندگی حكمت خداست....
ازخدا،دل آرام بخواهیم،نه دریای آرام.
دلتان همیشه آرام......
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
دوستاي عزيزم
من امروز ويزام رو گرفتم ... براي تك تكتون اين لحظه رو از صميم قلب آرزو ميكنم ...
تاريخ كلير هم ١٢ آگست زده !
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
(2014-08-29 ساعت 15:54)کیانوش2 نوشته:  دوستان عزیز بیایید از این بلایی که سرمون اومده چند تا درس زندگی بگیریم:

1-کسی رو بی خودی سر کار نذاریم تا فرصتهای کاری دیگر رو از دست نده!
2-برای وقت هر انسانی ارزش قائل بشیم و بیخودی وقت دیگران رو تلف نکنیم!
3-اگر امکان انجام کاری را نداریم بیخودی به مردم قول ندهیم! ذهن انسان اگه ناامید بشه شاید قابلیتهای قبلیشو هم از دست بده!

بعنوان مثال به کسی قول ندیم که من برات کار پیدا می کنم در حالی که کار خودتون رو هواست!
استادی که امروز از بچه ها امتحان گرفتی تا سه روز ورقه ها رو اصلاح کن بچه ها تکلیفشونو بدونن که یا قبول و یا رد!
کارمندی که با رییست مشکل داری ارباب رجوع رو اذیت نکرده و وقتش رو تلف نکن.
باشد که جملگی رستگار شویم!Smile
آقا آفیسر پشمالوی ایروان منظورش تویی ها خودتو زدی کوچه علی مشرق!!
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
تشکر کنندگان: sonyz2 ، کیانوش2 ، soli asali ، nedaba ، EmJay
[font=Arial]از اونجایی که دوستان در این وضعیت بسیار جوش آوردن همگی رو به چالش سطل آب یخ دعوت می کنم
سولی جان سطلت و آماده کن
[/font]
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(2014-08-29 ساعت 16:44)majid0000000000 نوشته:  سلام.من یک سوال داشتم.آپ ایمیلی همه اعضای کیس اپ میشن یا فقط نفر اصلی؟

در مورد ما: تا حالا همه اعضای کیس
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، exxedus
(2014-08-29 ساعت 16:51)ibehnam نوشته:  دوستاي عزيزم
من امروز ويزام رو گرفتم ... براي تك تكتون اين لحظه رو از صميم قلب آرزو ميكنم ...

ای تو روحشون. این همه مدت کلیر شدی نگفتن اووووپس
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: ibehnam ، کیانوش2 ، Alissa ، mahan L ، A_A ، ffrfar ، soli asali ، nedaba ، pari pari
اول از هر چیز مبارکه
من می دونم این علی مومن راست می گه که اینا worm دارن اگه خوب شما 12 آگست کلیر شدین چه کاری که دوباره 16 و 22 و 27 آگست دوباره آپدیت شدین واقعا این worm بد دردی مگه نه ؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: ibehnam ، alitab ، بهنامي ، quasimodo ، rezasadeghi ، avayebahar ، soli asali ، nedaba ، aidaz

جالبه که آپدیتهای آگست شما مثل ماست.شاید ما هم کلیر شدیم و نمیگن نکنه یه وقت ناراحت شیم!!!

تشکر کنندگان: ibehnam ، alitab ، کیانوش2 ، Nooshinsalamat ، ffrfar ، soli asali ، nedaba ، زری وحدتی ، mizan
(2014-08-29 ساعت 16:54)pendleton نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 16:44)majid0000000000 نوشته:  سلام.من یک سوال داشتم.آپ ایمیلی همه اعضای کیس اپ میشن یا فقط نفر اصلی؟

در مورد ما: تا حالا همه اعضای کیس

با ایمیل، فقط نفر اصلی ما آپ شده بود
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: majid0000000000 ، soli asali ، nedaba ، EmJay

مبارک باشه.. به سلامتی ^_^
۱۲ آگوست کلیر شدید؟ این خیر ندیده ها پس چرا انقدر دیر خبر میدن؟!!!!!!!
ایشالا به زودی هممون ویزا می گیریم Smile
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: massi63 ، کیانوش2 ، pendleton ، sonyz2 ، rezasadeghi ، soli asali ، nedaba ، pari pari
(2014-08-29 ساعت 16:58)pendleton نوشته:  

جالبه که آپدیتهای آگست شما مثل ماست.شاید ما هم کلیر شدیم و نمیگن نکنه یه وقت ناراحت شیم!!!
سلام
حرف شما دقیقا درست است ببینید خود من در مورد چند نفر مطمئن هستم که کلیر شده اند و در اولین فرصت اعلام میشوند از جمله mizanتمام اپدیتهای ایشون همسر من و مریم رز در یک تاریخ بود و هر سه نفر فرم نه سوالی داشتند
خوشبختانه به همسر من گفته شده منتظر سهمیه ویزا سپتامبر هستند و اصلا صحبتی از اتمام برنامه لاتاری نبوده حتی اگر تاریخ مصاحبه های سپتامبر اگر ببینید متوجه این نکته میشوید که این پروسه ادامه دارد.
همسرم که بسیار مطمئن بود حداقل در مورد آنکارا اما این که چرا از ابوظبی این طور خبر میرسد من نمی دانم
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
من حدس می زنم که از حدود چهارصدو هفتاد نفر آنکارایی که AP هستن،تعداد بسیار زیادی(نزدیک به اکثرشون) کلیر شدن.اونا نمی تونن این رو در سایتشون اعلام کنن چون با ازدحام جمعیت مواجه خواهند شد،پس یا باید به روال همین ورژن 2014(تلفنی) و به صورت محدود اعلام کنن یا به صورت آبیاری قطره ای در سایتشون از سپتامبر چندتا چندتا اعلام کنن.در هر حال با این روند به جای اینکه بدونیم کلیر شدیم و بعدش ویزا بهمون نرسید(مشکل 2013) در خماری کلیر شدنمون می مونیم و فکر می کنیم کلیر نشدیم وگرنه اون بنده خداها که حرفی ندارن،این ادمین پروسس ماست که هنوز کامپلت نشده!!!!!!

(2014-08-29 ساعت 17:08)مامان خانم نوشته:  
سلام
حرف شما دقیقا درست است ببینید خود من در مورد چند نفر مطمئن هستم که کلیر شده اند و در اولین فرصت اعلام میشوند از جمله mizanتمام اپدیتهای ایشون همسر من و مریم رز در یک تاریخ بود و هر سه نفر فرم نه سوالی داشتند
خوشبختانه به همسر من گفته شده منتظر سهمیه ویزا سپتامبر هستند و اصلا صحبتی از اتمام برنامه لاتاری نبوده حتی اگر تاریخ مصاحبه های سپتامبر اگر ببینید متوجه این نکته میشوید که این پروسه ادامه دارد.
همسرم که بسیار مطمئن بود حداقل در مورد آنکارا اما این که چرا از ابوظبی این طور خبر میرسد من نمی دانم
موفق باشید
امیدوارم فردا ارمنستان یه لیست کلیری اعلام بکنه ، آخه پارسال یه بار شنبه این کار را کرده بود ... اگه نه باید تا سه شنبه چی کار کنیم SadSad
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: pendleton ، NarCssuS ، abbas09 ، hamid_fs3 ، ffrfar ، soli asali ، nedaba ، EmJay ، pari pariaaa

سلام
موفق باشید

مرسی مامان خانوم . منم همین فکر رو میکنم . خیالم راحت تر شد. من این هفته اقدام میکنم واسه رفتن حتما Smile
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!

سلام
موفق باشید

مامان خانم این خبر شوهر شما واقعا باعث آرامش بود، ولی واقعا من موندم اینا دارن چه کار میکنن، ایروان که هیچی کلا از قافله عقب مونده، ابوظبی هم که حرفای جالبی میزنه واسه خودش هی....!!!! فقط آنکارا باز خدا خیرش بده گفته منتظر سهمیه سپتامبرن.
تشکر کنندگان: pendleton ، Alissa ، abbas09 ، rezasadeghi ، A_A ، ffrfar ، soli asali ، nedaba ، mizan ، pari pariaaa ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان