کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
Passport country/travel document
جواب این قسمت توی ایمیل به ابوظبی چی میشه؟ ایران؟ یا یو اس؟ من زدم ایران اما توی صفحه اول کلیرنس که توضیح داده زده یو اس. لطفا راهنمایی
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، omid2014
(2014-08-29 ساعت 20:02)avayebahar نوشته:  Passport country/travel document
جواب این قسمت توی ایمیل به ابوظبی چی میشه؟ ایران؟ یا یو اس؟ من زدم ایران اما توی صفحه اول کلیرنس که توضیح داده زده یو اس. لطفا راهنمایی
IRAN
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، soli asali ، nedaba ، teacherm
(2014-08-29 ساعت 19:32)اصان نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 19:28)taleghani نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 19:19)sorooosh نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 19:06)اصان نوشته:  دوستان یه هوووووووووووووورا به من از انکارا الان زنگ زدن گفتن سه شنبه بیا
هورررررررررررراااااااااااااااا مبارک باشه دوست عزیز
باز خوبه فرصت دارین خودتونو برسونین اونجا
جالبه که 3شنبه وارد سپتامبر میشیم یعنی از سهمیه سپتامبر استفاده میکنین؟
نمي دونم چرا سياست ايروان با اين دو سفارت فرق مي كنه؟؟؟مگة همشون نبايد يك خط مشي داشته باشند ؟

ممنون از شما منم فکر کنم سهمیه سپتامبر باشه
واقعا هوراآااااااااااااااااااااا
آفرین به همسر جان که گفت آنکارا کلیر کردنش ادامه دارد
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
هووووووووووورا هووووووووووووووورا هوووووووووووووووووورا. اول برای خودتون به شادی و سلامتی. دوم برای اینکه سهمیه سپتامبر رسیییییییید داغ داغ. سوم برای اینکه بالاخره یه دستی به چهار هزارها هم زدن. به به
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
مبارکهههههههههههههه.......
^_^
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
(2014-08-29 ساعت 19:52)alimomen نوشته:  واقعا این تلفن زدن دیگه چه صیغه ای هست اینا دراوردن شاید یک بدبختی تلفنش بفروشه قطع باشه خاموش باشه -صد رحمت به سفارت خودمون تو بورکینافاسو
اینجور که بوش میاد ایمیل هم میزنن داش علی !
فک نکنم اینقدرم کشک باشه که به تلفن اکتفا کنن !
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، پدی ، ffrfar ، زری وحدتی ، mizan ، pari pari
(2014-08-29 ساعت 18:35)peymanpakd نوشته:  ايروان پدر ... اعتصاب كرده ديگه جواب ايميل نميده، فكر كنم كارمنداش با كارمنداي ابوذزظضبي ديشب شب نشنيني داشتن، اين ابوذظزضي پدر ... يادشون داده كه جواب ايراني ها رو ندن،
پدر سوخته ها

شورشو در اوردن
من سفارت انكارا رو انتخاب كردم اما خودشون منو به ايروان دادن
واقعا كه اين چيزي از دولت امريكا بعيده
تو ايران ما جواب نامه رو خيلي بد قولي كنن ١٠ روز بعد ميدن
دوندگي داري
١٨٩ روز انتظار
يعني زندگي ميان زمين و هوا
يعني نتوني هيچ كاري كني
يعني ندوني اينوري يا اونوري

خدايا من از روز اول همه چيو به تو سپردم هنوزم ميگم هر چي تو واسم سلاح بدوني ولي يه تلنگر بهم بزن
خيلي حالم بده

Interview :Yerevan
20 feb
Case :2014as3XXX
چرا چرا چرا ؟!
مونديم تو خماري ؟ اعلام نميكنن چرا ؟
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
(2014-08-29 ساعت 19:06)اصان نوشته:  دوستان یه هوووووووووووووورا به من از انکارا الان زنگ زدن گفتن سه شنبه بیا

مبارکه؛ چشممون به شماره های پایین روشن شد. گازشو بگیر که سر شمشیره ویزات Smile
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
خوب خداروشکر که سهمیه سپتامبر هم رسید...
امیدوارم ماه دیگه همین روز یعنی 29 سپتامبر همه شاد و خندون باشیم...
خدایا چشممون یه لطف و کرم تو و گوشمون به زنگ تلفته سفارته...ما را دریاب...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
واسه من بک ساعت پیش از سفارت ایروان یه اتو ریپلای اومد تشکر از تماس شما تا سه روز کاری به سوالاته شما جواب داده خواهد شد و برای سوالاته دیگر به سایت زیر مراجعه کنید. من نه زنگ زده بودم نه ایمیل
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
(2014-08-29 ساعت 15:39)Touraj2014 نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 14:35)حلما نوشته:  بچه هاي گل مهاجر سرا براتون آرزو دارم به زودي خدا دل تك تك تون رو شاد كنه چون شما واقعا لايق بهترين هايين،ازم خواسته بودين شماره كيس نامبرمو بدم ، شماره كيسم ٥٣** هست و تو ماه مي مصاحبه داشتم، خودم يك ضرب گرفتم به لطف خدا، و شوهرم كلير خورد، ديروز به من ايميل زدند كه كيس شوهرتون كلير شده و تا فردا قبل ساعت ٤ بياين وگرنه ديگه نياين، ما هم به هزار زحمت بليط جور كرديم تو اين فرصت كم و ساعت ٦ عصر كه همه آژانس ها هم داشتن كرمره هاشون رو ميكشيدن پايين ،خلاصه شوهرم با پرواز تركيش رفت و منم الان فرودگاه امامم، خيلي خوشحالم و دلم ميخواد همتون رو خوشحال ببينيم اينجا ، از من به شما نصيحت ،چون اينا دقيقه نود خبر ميدن و عجله اي ميگن بياين، هميشه آمادگيشو داشته باشين، عوارض خروج رو پرداخت كرده باشين، وگوش به زنگ باشين و ايميل رو دم به دقيقه چك كنين، چون من اگه يك ساعت ديرتر ديده بودم ديگه كاري از دستمون بر نميومد، اگر تلفنتون تغيير كرده حتما بشون اطلاع بدين، تو ايميل به من گفته بود كه من صبح زنگ زدم خونه ولي تلفن در دسترس نبوده و ما الان ساعت ٦ عصر بتون ايميل زديم....
دوست گرامی
ضمن تبریک بابت کلیر شدن همسرتان که انشاالله ویزاشونو هم به سلامتی دریافت میکنن و با دست پر برمیگردن میشه لطفا بگید آدرس میلی که براتون اومد و کلیر شدن همسرتونو اطلاع داده بود چه آدرسی بود؟
اگر آنکارا بودید آیا میل از این آدرس ارسال شده بود :ca-ankara@state.gov

ممنون بابت اطلاعاتتونSmile

اره از ايميل ankara-consular-public به من زده بودند
تشکر کنندگان: soli asali ، زری وحدتی ، گلپری ، mizan ، ffrfar ، nedaba
با سلام به دوستان مهاجر سرا در خصوص تمدید مدیکال سوالی داشتم
کیس ما دو نفره, در اواسط اپریل مصاحبه داشتیم با توجه به اینکه در صورت دریافت
وایزا نمی توانیم قبل از دی ماه به امریکا برویم در صورتیکه ایشود شویم ایا باتوجه به محدودیت وایزاهای باقیماتده وضیق وقت می توانیم مدیکال را تمدید کنیم؟
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، pari pari
(2014-08-29 ساعت 21:16)امیر امجد نوشته:  با سلام به دوستان مهاجر سرا در خصوص تمدید مدیکال سوالی داشتم
وایزا نمی توانیم قبل از دی ماه به آمریکا برویم در صورتیکه ایشود شویم ایا باتوجه به محدودیت وایزاهای باقیماتده وضیق وقت می توانیم مدیکال را تمدید کنیم؟
بعد از کلیر شدن و قبل از دادن پاس به سفارت, حتما تمدید کنید .
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، miladfr12 ، soli asali ، اسفند89 ، Reza20002 ، nedaba
(2014-08-29 ساعت 21:22)ffrfar نوشته:  
(2014-08-29 ساعت 21:16)امیر امجد نوشته:  با سلام به دوستان مهاجر سرا در خصوص تمدید مدیکال سوالی داشتم
وایزا نمی توانیم قبل از دی ماه به آمریکا برویم در صورتیکه ایشود شویم ایا باتوجه به محدودیت وایزاهای باقیماتده وضیق وقت می توانیم مدیکال را تمدید کنیم؟
بعد از کلیر شدن و قبل از دادن پاس به سفارت, حتما تمدید کنید .
با تشکر از پاسخ شما منظورم این بود اگر کلیر شدیم ایا سفارت برای تاخیر دو سه روزه تمدید مدیکال بهانه نمیگیرید که تاخیر داشتین وویزا تمام شده
تشکر کنندگان: soli asali ، avayebahar ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان