موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 22:44)وردآورد نوشته: سلام به همه دوستان خوبم در سایت پر بار مهاجرسرا ما امروز بعد از تقریبا 75 روز کلیر شدیم و ویزامون رو گرفتیم. جا داره از همه دوستانی که خالصانه به ما نا بلد ها در اینجا راهنمایی کردن تشکر کنم که در بسیاری از موارد (از جمله پر کردن فرم ها و یا موارد مصاحبه و خیلی موارد دیگر) اگه کمک دوستان نبود شاید من از پس کارا بر نمی آمدم. در آخر هم آرزو میکنم که همه دوستان مهاجرسرا به آرزو هاشون برسن و هرچه زودتر از بلاتکلیفی نجات پیدا کنند. آمین.
مبارکه دوست عزیز
حالا که امضا ندارین لااقل یه توضیحی از کیستون و سفارت بدین لطفا
2014as7xxx، ایروان، کلیرنس
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 22:37)teacherm نوشته: فک کنم فایل سیس این ماه بیاد فقط سهمیه انکارا باقی مونده باشه. اون دوتا سفارت که همه رو زیر سبیلی دادن رفته
حتی شوخیشم زشته!
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای عزیز میخوام به سفارت آنکارا ایمیل بزنم، به چه آدرسی باشه؟
ممنون از لطفتون
ضمنا، من برای 3شنبه 11 شهریور بلیط گرفتم که برم مدیکال تمدید کنم
توکل بر خدا، اگر کلیر شدیم که از اضطرابمون کم میشه و کار سریع انجام میشه
اگر هم قسمت نبود که چیزی از دست ندادیم و یه هزینه ای شده که فدای سرتون
اینطور که از ظواهر پیداست، شاید اگر مجدد کلیر کنن، بواسطه کمبود وقت، خیلی به تمدید مدیکال گیر ندن و اگر من تمدید نکنم، اعنبار ویزا در حد 1 ماه میشه که به دردسر می افتم
راست و حسینی
ظاهر و باطن
چیزی که به ذهنم میرسه و وظیفه دونستم با همه در میان بذارم
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-29 ساعت 23:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-29 ساعت 23:06 توسط NarCssuS.)
(2014-08-29 ساعت 22:44)وردآورد نوشته: سلام به همه دوستان خوبم در سایت پر بار مهاجرسرا ما امروز بعد از تقریبا 75 روز کلیر شدیم و ویزامون رو گرفتیم. جا داره از همه دوستانی که خالصانه به ما نا بلد ها در اینجا راهنمایی کردن تشکر کنم که در بسیاری از موارد (از جمله پر کردن فرم ها و یا موارد مصاحبه و خیلی موارد دیگر) اگه کمک دوستان نبود شاید من از پس کارا بر نمی آمدم. در آخر هم آرزو میکنم که همه دوستان مهاجرسرا به آرزو هاشون برسن و هرچه زودتر از بلاتکلیفی نجات پیدا کنند. آمین.
تبریییییییییییییک....^_^
کدوم سفارت؟ شماره کیستون تو چه حدوداییه؟ شما هم تلفنی خبردار شدید یا ایمیل بود؟

(2014-08-29 ساعت 23:05)NarCssuS نوشته: (2014-08-29 ساعت 22:44)وردآورد نوشته: سلام به همه دوستان خوبم در سایت پر بار مهاجرسرا ما امروز بعد از تقریبا 75 روز کلیر شدیم و ویزامون رو گرفتیم. جا داره از همه دوستانی که خالصانه به ما نا بلد ها در اینجا راهنمایی کردن تشکر کنم که در بسیاری از موارد (از جمله پر کردن فرم ها و یا موارد مصاحبه و خیلی موارد دیگر) اگه کمک دوستان نبود شاید من از پس کارا بر نمی آمدم. در آخر هم آرزو میکنم که همه دوستان مهاجرسرا به آرزو هاشون برسن و هرچه زودتر از بلاتکلیفی نجات پیدا کنند. آمین.
تبریییییییییییییک....^_^
کدوم سفارت؟ شماره کیستون تو چه حدوداییه؟ شما هم تلفنی خبردار شدید یا ایمیل بود؟

جوابتونو دیر دیدم، به سلامتی، مبارک باشه... ^_^
ایشالا خبر ویزا گرفتن هممون
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم دوست هایی که کلیر شدن به به سلامتی ویزاشون رو بگیرن و راهی شن . دوستان یادتون نره برای بچه های ایروان دعا کنید من که از استرس دارم داغون میشم . خدا کنه ایروان هم یکم به غیرتش بربخوره و یک تکونی بخوره

:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 21:59)نام کاربری somi نوشته: خاله سارا
هم بعله.....؟!
خاله سارا هم خير، سه شنبه پاسمو دادم، تا امروز هم نه زنگ زدند و نه آپديت شدم، ايميل زدم امروز جوابش هم براتون مي زارم،
اخبار رو هم از طريق ساير دوستان بهتون مي گم، لطفا هم شكايت نكنيد قايمكي كاري انجام دادم، من تقريبا بيش از ده بار گفتم كه دوم شهريور ميام اينجا، مي تونيد پستهامو چك كنيد
ايميل سفارت در رابطه با پيگيري من:
For the moment we don’t have any visa number. Your case is waitlisted for September. However we don’t guarantee that we will receive more visa numbers in September.
ضمنا از نظر من كساني كه با ايميل آپ نمي شن و سفارت جواب ايميلهاشونو نمي ده كلير هستند، يك نمونه بارزش خودم، تنها مشكل نبود ويزا هست، پس دوستان به جاي اينكه كاسه چكنم دستشون بگيرن خودشونو براي سفر آماده كنند ، اگر هم در اين مورد تنبلي كنند بقيه دوستان رو مقصر ندونند، براتون مهمه ويزا پس هزينه كنيد و به جاي اينكه وقت بزاريد بقيه رو محكوم كنيد كه بي خبر رفتند دمه سفارت يك تكوني به خودتون بريد
ضمنا سفارت ايروان بدون هيچ پرسشي پاسها رو تحويل مي گيره، پس دوستان ايروان يكم زودتر راه بيفتيد،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای عزیز لطفا راهنمایییم کنید چه متنی برای سفارت بفرستم؟
میخوام هم یه آماری گرفته باشم و هم اینکه خیلی ساده باشه
ممنون
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 23:18)Sara_lphmkf نوشته: (2014-08-29 ساعت 21:59)نام کاربری somi نوشته: خاله سارا
هم بعله.....؟!
خاله سارا هم خير، سه شنبه پاسمو دادم، تا امروز هم نه زنگ زدند و نه آپديت شدم، ايميل زدم امروز جوابش هم براتون مي زارم،
اخبار رو هم از طريق ساير دوستان بهتون مي گم، لطفا هم شكايت نكنيد قايمكي كاري انجام دادم، من تقريبا بيش از ده بار گفتم كه دوم شهريور ميام اينجا، مي تونيد پستهامو چك كنيد
For the moment we don’t have any visa number. Your case is waitlisted for September. However we don’t guarantee that we will receive more visa numbers in September.
ضمنا از نظر من كساني كه با ايميل آپ نمي شن و سفارت جواب ايميلهاشونو نمي ده كلير هستند، يك نمونه بارزش خودم، تنها مشكل نبود ويزا هست، پس دوستان به جاي اينكه كاسه چكنم دستشون بگيرن خودشونو براي سفر آماده كنند ، اگر هم در اين مورد تنبلي كنند بقيه دوستان رو مقصر ندونند، براتون مهمه ويزا پس هزينه كنيد و به جاي اينكه وقت بزاريد بقيه رو محكوم كنيد كه بي خبر رفتند دمه سفارت يك تكوني به خودتون بريد
ضمنا سفارت ايروان بدون هيچ پرسشي پاسها رو تحويل مي گيره، پس دوستان ايروان يكم زودتر راه بيفتيد،
به سلامتی... می گیرید ویزاتونو حتما ^_^
به شما اعلام نشده بود که کلیر شدید؟ چطوری پاسپورتتونو قبول کردن؟ لطف می کنید یه توضیح کوچیکی بدید؟ ممنون میشم
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-29 ساعت 23:22)teacherm نوشته: (2014-08-29 ساعت 22:58)Reza20002 نوشته: (2014-08-29 ساعت 22:37)teacherm نوشته: فک کنم فایل سیس این ماه بیاد فقط سهمیه انکارا باقی مونده باشه. اون دوتا سفارت که همه رو زیر سبیلی دادن رفته
حتی شوخیشم زشته!
زشته اقا واقعا زشته. بعد یه عمر رعایت نظم و احترام به نوبت اونم تو مملکت خودمون که رعایتش افت کلاس داره حالا باید بریم دم سفارت بگیم مارو را بدین بدون نوبت که چی؟ که بعد شیش ماه انتظار و هزار بار چک کردن سبس و سفارت فهمیدیم بعضی عریزان همینجوری رفتن و ویزا گرفتن. البته به هیچ وجه تقصیر دوستان نیست. تقصیر سفارته. وگرنه کی از ویرا بدش میاد. اونا نباید اینجوری راه میدادن
آقا معلم عزيز، مطمئن باشيد اگر هر كسي هم پا شده رفته دمه سفارت حتي اگر هم كلير شده باشد اما اگر طبق زمانبندي خود اونها ( منظورم سفارته و نمي دونم زمانبنديشون چه مدليه) نوبتش نباشه بهش ويزا نمي دن، پس از همه دوستان خواهش مي كنم زود قضاوت نكنيد، نمونش من، من روز بعد از آقا فرشيد پاسمو انداختم، در صورتيكه ايشون ايشود شدند و من هنوز منتظرم، پس يكم رعايت كنيم همگي، تنها خاصيت رفتن دمه سفارت اينه كه زمان رو براي خودتون مي خريد،
و وقت كافي براي مديكال داريد، كه اگه يك زمان سفارت هم گفت تا فلان موقع بيشتر وقت نداريد نگراني نداشته باشيد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-29 ساعت 23:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-29 ساعت 23:45 توسط Sara_lphmkf.)
(2014-08-29 ساعت 23:27)NarCssuS نوشته: (2014-08-29 ساعت 23:18)Sara_lphmkf نوشته: (2014-08-29 ساعت 21:59)نام کاربری somi نوشته: خاله سارا
هم بعله.....؟!
به سلامتی... می گیرید ویزاتونو حتما ^_^
به شما اعلام نشده بود که کلیر شدید؟ چطوری پاسپورتتونو قبول کردن؟ لطف می کنید یه توضیح کوچیکی بدید؟ ممنون میشم 
دوست عزيز، پست منو كامل بخونيد، خط آخر نوشتم، سفارت ايروان براي ورود هيچ محدوديتي نداره و بدون هيچ التماس و يا خواهشي اجازه ورود مي دهد
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
آخه اگه یکی مثلا عضو مهاجرسرا نباشه و از این اطلاعات بی خبر باشه، اونوقت تکلیف چیه? اینطوری که اجحاف میشه در حق اونا.
فقط میتونم بگم خیلی عجیبه.
من هم ۴شنبه، ۳ سپتامبر میرم دبی.
یا حق
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.