کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام امروز یه نفر به من گفت اگه به ما ویزا ندادن میشه وکیل گرفت شکایت کرد؟؟؟؟ واقعا میشه؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 12:10)abbas09 نوشته:  
(2014-08-31 ساعت 12:05)m.mirzaee نوشته:  
(2014-08-31 ساعت 11:31)hamideftex2014 نوشته:  [quote='arashmanteghi' pid='543616' dateline='1409467438']
من چهارشنبه ایمیل زدم به سفارت آنکارا و شماره‌های جدید رو بهشون اعلام کردن. هنوز که هنوزه جواب ندادن بهم.

چند صفحه قبل‌تر هم میخوندم یکی از بچه‌ها از سفارت آنکارا تو ایمیل یه همچین جوابی گرفت: «کیس شما هنوز در حالت pending هست ولی کم کم خودتون رو آماده کنید که به زودی تو سفارت حاضر شین.»
[/quote
دوست من خدا از دهنت بشنوه من که با 262 روز انتظار دیگه علفهای زیر پام از سرم رد شدن و گذشتن... هنوز این پندینگ و چک امنیتیم تموم نشد..... امیدوارم این هفته دیگه یه تماس هم ما از سفارت داشته باشیم.

من هم دوبار بعد از آخرین آپدیتم ایمیل زدم اما جواب ندادن
بارها گفتم که به نظر من کسانی که کلیر شدند و ایمیل میزنن جوابی دریافت نخواهند کرد ، چرا که با دریافت جواب همگی پامیشن میرن دم سفارت و طلب ویزا میکنن

نمیدونم شاید هم اگر کسی زیاد ایمیل داده باشه دیگه جواب نمیدن من دومین بار بود که میل میزدم اونم با فاصله 3 ماه ولی یک روزه جواب دادن و اپدیت هم شدم

من هم برای تغییر شماره ایمیل زدم که ایمیل اول جواب نداشت و اپ هم نشدیم ولی باز هم ایمیل زدم این بار جواب ندادند ولی اول خودم اپ شدم و 3 ساعت بعد همسرم آپ شد
زنده ایم با امید
سلام دوستان ٢٠١٤. همسر من از برندگان ٢٠١٥ هست. بنده ٢سال پيش ويزا دانشجويي امريكا گرفتم ولي نرفتم و هنوز هم اعتبار داره. نظرتون راجع به كيس ما چي هست؟ اين سوالو از بچه هاي ٢٠١٥ پرسيدم ولي اونها تجربه شون به پاي شما نميرسه. نگرانم ريجكتمون كنن.
كيس نامبر ٣٠٠٠. بنده هيات علمي. همسرم كارمند دولت. هردو فوق ليسانس

كيس نامبر ٣٣٠٠- كيس ٢ نفره (برنده همسرم)- ارسال فرم ٩ آگوست- كارنت ٩ دسامبر- دريافت نامه ٢٣ ژانويه- مصاحبه ٩ مارچ آنكارا- آپديت ٢٠ مارچ-٢٤ ژوئن آپديت شبانه- ٢٥ ژوئن آپديت ايميل- ٢٧ ژوئن كلير بعد از ١١٠ روزSmile اولين ورود ٣٠ آگوست
تشکر کنندگان: anahita 62 ، soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 13:53)sara mohajer نوشته:  سلام دوستان ٢٠١٤. همسر من از برندگان ٢٠١٥ هست. بنده ٢سال پيش ويزا دانشجويي امريكا گرفتم ولي نرفتم و هنوز هم اعتبار داره. نظرتون راجع به كيس ما چي هست؟ اين سوالو از بچه هاي ٢٠١٥ پرسيدم ولي اونها تجربه شون به پاي شما نميرسه. نگرانم ريجكتمون كنن.

سلام تبریک میگم
ما که فعلا خودمون روی هواییم از کیس نامبر دو رقمی تا چند رقمی Cool
پیشنهاد من به شما استفاده از تجارب کسایی هستش که اونجا مقیم هستن البته با یه وکیل خوب هم میتونید مشورت کنید
اگر چه دلایل عدم مهاجرت با ویزای دانشجوییتون مشخص نیست ، اما آنچه که مسلم هست اینه که این دو قضیه شما هیچ منافاتی با هم نداره
به امید دریافت ویزا و اقامت دائمتون در امریکا به همراه همسرتون
تشکر کنندگان: avayebahar ، manamilad ، soli asali ، pari pari ، azadeh2014 ، hoda sebt ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 13:47)hoda sebt نوشته:  سلام امروز یه نفر به من گفت اگه به ما ویزا ندادن میشه وکیل گرفت شکایت کرد؟؟؟؟ واقعا میشه؟؟

چرا نميشه ؟
وكيل هم نميخواد، خودتون ي متن آماده كنين با اين مضمون كه حسين جان " او با ما" دولت شما زماني كه اعلام قبولي ما رو كرد، در همان نامه قبولي به ما با صراحت و روشني گفت كه قبولي شما به اين دليل و اون دليل به معناي دريافت ويزا نيست، حال مشكل اينجاست كه ما آن نامه را نخوانده ايم و احساس طلب از شما بزرگواران داريم، لذا بديهي است اگر به من ويزا ندهيد از طريق مراجع قانوني كه البته آشنا هم توش داريم اقدام خواهم نمود.اين آشنا رو بگي كه از ترسشون احتمال داره ويزا رو واست پست هم بكنن .
اگه خوب نيست بازم متناي آماده ديگه اي هم هست
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
همگي دعا كنيم ويزامون بيادد
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]Rolleyes
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
تشکر کنندگان: armin021 ، anahita 62 ، mizan ، newparmis ، برسام٤ ، sonyz2 ، soli asali ، pari pari ، azadeh2014 ، NarCssuS ، Maryrhm ، Alissa ، nedaba
این روزا خیلی حال بدی داریم
انگار همه توی برزخ گیر افتادیم
یه دفعه بگن یا بهشت یا جهنم هر چی هست خیالمونو راحت کنن دیگه
هر چند امیدوارم و از خدا می خوام هممون زودتر ویزامون بگیریم و از این همه دلهره و دغدغه نجات پیدا کنیم
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
تشکر کنندگان: anahita 62 ، abbas09 ، armin021 ، soli asali ، pari pari ، azadeh2014 ، EmJay ، Maryrhm ، Alissa ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 12:45)avayebahar نوشته:  KCCDV@state.gov
مرسی
شدنی ترین آرزو : خدایا صفحات این تاپیک رو به 4000 برسان تا حداقل یه رکورد زده باشیم

(2014-08-31 ساعت 14:15)avayebahar نوشته:  سلام. وقت بخیر! از مدیران مهاجرسرا کسی الان آنلاین هستند؟

خیر باشه
دنبال مدیر میگردی
خبری شده؟
تشکر کنندگان: avayebahar ، soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 13:53)sara mohajer نوشته:  سلام دوستان ٢٠١٤. همسر من از برندگان ٢٠١٥ هست. بنده ٢سال پيش ويزا دانشجويي امريكا گرفتم ولي نرفتم و هنوز هم اعتبار داره. نظرتون راجع به كيس ما چي هست؟ اين سوالو از بچه هاي ٢٠١٥ پرسيدم ولي اونها تجربه شون به پاي شما نميرسه. نگرانم ريجكتمون كنن.

عزیزم هر دو نفرتون کلیرنس میخورید بی برو برگرد
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: manamilad ، soli asali ، NEURON ، nedaba
روز به روز ناامیدتر می شوم دیگه صبرم داره تموم میشه. مشکل اینجاست که هیچ کاری هم از دست هیچ کس بر نمیاد.
با این وجود می خوام برای همه دوستان انرژی مثبت بفرستم و دعا می کنم تا آخر هفته اینجا پر از جیغ و هورا و اشک شادی بشه. انقدر تعداد کلیرها زیاد بشه که دیگه نشه اونا رو شمرد.
خدایا من خودم و همه دوستانم در این سایت رو به دستان خودت سپردم.
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
تشکر کنندگان: sonyz2 ، avayebahar ، برسام٤ ، bahram2014 ، manamilad ، soli asali ، pari pari ، Maryrhm ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 14:15)m.mirzaee نوشته:  شدنی ترین آرزو : خدایا صفحات این تاپیک رو به 4000 برسان تا حداقل یه رکورد زده باشیم

(2014-08-31 ساعت 14:15)avayebahar نوشته:  سلام. وقت بخیر! از مدیران مهاجرسرا کسی الان آنلاین هستند؟

خیر باشه
دنبال مدیر میگردی
خبری شده؟
مرسی. مشکلی بود حل شد.
(2014-08-31 ساعت 13:40)avayebahar نوشته:  بچه های گل ابوظبی! چند روز بعد جواب ایمیل هاتون اومد؟ من 24 ایمیل زدم هنوز جواب نیامده!

زدیم جواب ندادن نزنید جواب نمیدن
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، azadeh2014 ، avayebahar ، کیانوش2 ، SabSor ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 14:27)avayebahar نوشته:  
(2014-08-31 ساعت 14:15)m.mirzaee نوشته:  شدنی ترین آرزو : خدایا صفحات این تاپیک رو به 4000 برسان تا حداقل یه رکورد زده باشیم

خیر باشه
دنبال مدیر میگردی
خبری شده؟
مرسی. مشکلی بود حل شد.
خدا روشکر
اینقدر وضع روحی خراب شده باید آمار همه چیر رو بگیریم نکنه چیزی از دستون در بره
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-08-31 ساعت 13:11)m.mirzaee نوشته:  بچه های مهجرسرا آماده باشن که دوست عزیزمون mahan1331 بیاد و خبرای خوش بده
قرار بود بدون نامه کلیر امروز برن سفارت ابوظبی
امیدوارم بیاد و به این اوضاع چه کنم چه کنم پایان خوشی بده
براش دعا میکنم که ویزاشو بگیره،آمین یا رب العالمین

امروز که ابوظبی تعطیله!
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: sonyz2 ، soli asali ، pari pari ، azadeh2014 ، rezasadeghi ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان