کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
و.
مثل اینکه امروز نه پاسپورت زن و بچش رو گرفتن و نه پاسپورت خودش رو.
میگفت نزدیک به 10 نفر جلوی سفارت بودن که پاس هیچکدومشون رو نگرفتن.
این هم قسمت ماست دیگه.
حالا نمیدونم. دوستان نظر بدن این نگرفتن پاسپورت افراد، اونم از نوع کلیر شده یعنی چی؟
[/quote]

آخه پاسپورت رو یکشنبه و سه شنبه میگیرن فقط رفیقت باید فردا بره
[/quote]

مثل اینکه این چند وقته هر روز میگرفتن.
[/quote]
فکر نکنم
[/quote]

همین که میگید پاس نفرات کلیر شده رو هم نگرفتن ینی دوشنبه پاس نمیگیرن
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: soli asali ، nazanin fatemi ، pari pari ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 15:43)alimomen نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 15:40)meisam_civil82 نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 15:37)alimomen نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 15:35)amir rad نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 15:23)reza16 نوشته:  هر چهار نغر ap بودن روزاي قبل؟
سلام من دیروزو فقط اینجا نبودم مثل اینکه خیلی خبراشده قضیه سفارتای دیگه چیه تقسیم میکنن اونجاها کیسها رو؟؟

یک حدسه فقط که من زدم چون به یکی از بچه ها جواب دادن که کیست رفته کازابلانکا

(2014-09-01 ساعت 15:36)meisam_civil82 نوشته:  با سلام خدمت دوستان
همین الان یکی از دوستان از مقابل سفارت ابوظبی تماس گرفت.
ایشون خانمش و پسرش رو با ایمیل فهمیده بود که کلیر شدن ولی خودش هنوز AP بود.
مثل اینکه امروز نه پاسپورت زن و بچش رو گرفتن و نه پاسپورت خودش رو.
میگفت نزدیک به 10 نفر جلوی سفارت بودن که پاس هیچکدومشون رو نگرفتن.
این هم قسمت ماست دیگه.
حالا نمیدونم. دوستان نظر بدن این نگرفتن پاسپورت افراد، اونم از نوع کلیر شده یعنی چی؟

آخه پاسپورت رو یکشنبه و سه شنبه میگیرن فقط رفیقت باید فردا بره

مثل اینکه این چند وقته هر روز میگرفتن.
فکر نکنم
عجب اوضاعی شده ها حالا اگه شانس ما هست روزی که کلیر میکنن پروازا از شیراز پره .آمو له شدیم بخدا الانم از سر کار اومدیم بدو برو سر کلاس زبان
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
تشکر کنندگان: soli asali ، sonyz2 ، pari pari ، Nooshinsalamat ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 15:29)alimomen نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 15:27)reza16 نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 15:25)alimomen نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 15:23)reza16 نوشته:  هر چهار نغر ap بودن روزاي قبل؟
بله
من فكر كردم امروز ap شدن ، اخه كيسهايي كه ready هستن يكساعت قبل از صدور ويزا اول ap ميشن و بعد ايشود
خب امروز آپ شدن ولی چیزی که میفرمایید در مورد تغییر readyبهapصحیح نیست حداقل هفته قبل که دوستان پاس دادن این اتفاق نیوفتاد

ولی ویزای من و بچه هام قبل از اینکه ایشود بشه از حالت ready رفت تو AP و دو ساعت بعد ایشود شد تو ابوظبی
2014AS78**:CN
سفارت:ابوظبی
مصاحبه:هفته آخر جولای،اعضاء کیس:4نفر، نفر اصلی:خودم
خودم ونفر سوم و چهارمreadyو همسرمap(سربازی،شغل خصوصی)
آپدیتها:24جولای همه اعضا، 31 جولای:نفر اصلی،آگوست13،17،18همه اعضا19 فقط همسرم21 همه
24 آگوست نفر اول و سوم ایشود،25 نفر چهارم ایشود،26 آگوست فقط نفر اول آپدیت،28 آگوست نفر دوم آپدیت

ژانويه ٢٠١٥  اقدام براي همسر F2A
نوامبر ٢٠١٥ نامه كامپليت شدن
ژانويه ٢٠١٧ مصاحبه آنكارا,AP
تشکر کنندگان: soli asali ، sonyz2 ، nedaba
این طوری که من از یکیشون خبر گرفتم فکر نکنم ربطی به روز داشته باشه. کلا بهشون گفتن دیگه پاس هیچکس رو نمیگیریم چون ویزا نداریم بهشون بدیم و معلوم هم نیست تو سپتامبر چی پیش بیاد، باید صبر کرد تا از بالا ببینن سهمیه بهشون میدن یا نه.

ببینیم بقیه سفارتا فردا چی میگن.
تشکر کنندگان: mizan ، soli asali ، sonyz2 ، MOHAMMADKHANI ، pari pari ، sorooosh ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 16:06)USA2014 نوشته:  این طوری که من از یکیشون خبر گرفتم فکر نکنم ربطی به روز داشته باشه. کلا بهشون گفتن دیگه پاس هیچکس رو نمیگیریم چون ویزا نداریم بهشون بدیم و معلوم هم نیست تو سپتامبر چی پیش بیاد، باید صبر کرد تا از بالا ببینن سهمیه بهشون میدن یا نه.

برنامه مصاحبه دارن توی سپتامبر آخه هنوزنمیتونن ویزا نداشته باشن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: soli asali ، sonyz2 ، pari pari ، nazanin fatemi ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 16:06)USA2014 نوشته:  این طوری که من از یکیشون خبر گرفتم فکر نکنم ربطی به روز داشته باشه. کلا بهشون گفتن دیگه پاس هیچکس رو نمیگیریم چون ویزا نداریم بهشون بدیم و معلوم هم نیست تو سپتامبر چی پیش بیاد، باید صبر کرد تا از بالا ببینن سهمیه بهشون میدن یا نه.

دوستانی که فردا سفارت ایروان هستند، لطفا به ما خبر بدید که آیا سفارت پاس ها رو تحویل می گیره هنوز یا خیر؟
ممنون
چون تدارک سفر کردیم، خیلی برامون حیاتیه
ممنون
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: zzarin ، NarCssuS ، soli asali ، sonyz2 ، pari pari ، sorooosh ، nedaba
از ماست که بر ماست ، هی بچه ها بدون این که کلیر بشن میرن پاساشون رو میدن ،روز بعد سفارت زنگ میزنه بیان پاس رو ببرید ، فکر کردن سفارت باهاشون بازی داره ، بعد یک بیچاره ای که واقعا ایشو شده دیگه پاس رو ازش نمیگیرن ، من که فکر میکنم از ماه دیگه بدون نامه کلیر شدن پاس هیچ کس رو ننمیگیرن

(2014-09-01 ساعت 16:11)EmJay نوشته:  

دوستانی که فردا سفارت ایروان هستند، لطفا به ما خبر بدید که آیا سفارت پاس ها رو تحویل می گیره هنوز یا خیر؟
ممنون
ممنون
بچه های ایروان ترو خدا یک خبر بدید کسایی که ایروان هستید ، که تعدادتون هم کم نیست یک خبر بدید ،
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: NarCssuS ، soli asali ، EmJay ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 16:09)alimomen نوشته:  

برنامه مصاحبه دارن توی سپتامبر آخه هنوزنمیتونن ویزا نداشته باشن

آره میدونم، کاراشون واقعا عجیب غریبه... اینا مشکلشون اینه که خودشون هم نمیدونن سپتامبر ویزایی وجود داره یا نه و مثل ما منتظرن و روتین کارشون رو انجام میدن.تازه گفته خیلی امید نداشته باشید.
ولی به نطرم بقیه سفارتا بهتر میشه رو حرفشون حساب کرد، ایشاله فردا خبرای خوب از اون دو تا سفارت برسه.
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nedaba
دیگه مخم داره سوت میکشه از این همه بی برنامگی ! Sad
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: poem ، Hassan2014 ، sonyz2 ، pari pari ، nazanin fatemi ، Nooshinsalamat ، sorooosh ، nedaba
من میرم از اونجا براتون خبر میفرستم به زودی ! خودتون رو آماده نگه دارید گزارش ثانیه به ثانیه میدم !

صفحه 2222 رو هم دیدیم بالاخره ! Sad
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: sonyz2 ، khder ، ebi1988 ، aghamilad ، sal0811 ، azadeh2014 ، pari pari ، nazanin fatemi ، janatirad ، mohamad2014 ، lida55 ، sorooosh ، Alissa ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 16:13)zzarin نوشته:  از ماست که بر ماست ، هی بچه ها بدون این که کلیر بشن میرن پاساشون رو میدن ،روز بعد سفارت زنگ میزنه بیان پاس رو ببرید ، فکر کردن سفارت باهاشون بازی داره ، بعد یک بیچاره ای که واقعا ایشو شده دیگه پاس رو ازش نمیگیرن ، من که فکر میکنم از ماه دیگه بدون نامه کلیر شدن پاس هیچ کس رو ننمیگیرن

(2014-09-01 ساعت 16:11)EmJay نوشته:  

ممنون
ممنون
بچه های ایروان ترو خدا یک خبر بدید کسایی که ایروان هستید ، که تعدادتون هم کم نیست یک خبر بدید ،

شاید هم همین باشه از بس همه رفتن سفارت اونا هم دیگه واسه خودشون دردسر پاس گرفتن و قبول نمیکنن..... من واقعا موندم پس چه طور از یه عده هفته های قبل پاس گرفتن.
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، MAMAL AMRIKAYI 2014 ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 16:15)soli asali نوشته:  دیگه مخم داره سوت میکشه از این همه بی برنامگی ! Sad

اون ها که براشون مهم نیست این من و شما هستیم که داریم زیر این همه فشار له میشیم
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، EmJay ، pari pari ، nedaba
سفارتهای آمریکا فرضیه وجود نظم در بی نظمی رو به اثبات دارن میرسونن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-09-01 ساعت 16:17)soli asali نوشته:  من میرم از اونجا براتون خبر میفرستم به زودی ! خودتون رو آماده نگه دارید گزارش ثانیه به ثانیه میدم !

سولی جان دیگه فکر کنم تو این دو سه روزه همه خودشون کوچ کنن دم سفارتا، البته به نظرم کسایی که از لحاظ مالی فشار میاد بهشون بهتر چند روزی صبر کنن، بعید میدونم اینا این هفته خبری به ما بدن.
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، pari pari ، mohamad2014 ، nedaba
(2014-09-01 ساعت 16:21)USA2014 نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 16:17)soli asali نوشته:  من میرم از اونجا براتون خبر میفرستم به زودی ! خودتون رو آماده نگه دارید گزارش ثانیه به ثانیه میدم !

سولی جان دیگه فکر کنم تو این دو سه روزه همه خودشون کوچ کنن دم سفارتا، البته به نظرم کسایی که از لحاظ مالی فشار میاد بهشون بهتر چند روزی صبر کنن، بعید میدونم اینا این هفته خبری به ما بدن.
بگیدمن چه کار کنم که شوهرم زیر بار رفتن بدون ایمیل کلیر شدن نمیره ، یعنی ایروان از فردا یک کاری میکنه ، من که مطمئن هستم خیلی از بچه های مهاجر سرا رفتن دم سفارت اما اینجا چیزی نمیگن
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nazanin fatemi ، hadi472 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان