کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-02 ساعت 10:40)reasonable نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 10:35)ermiyaj نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 10:30)reasonable نوشته:  دوستانی که 1 سپتامبر آپدیت شدن، حدودا چه ساعتی آپدیت شدین؟

آپدیت 1 سپتامبر دوستان ،از آمریکا بوده یا سفارت؟

کسی اطلاع داره؟

دوست عزيز ما به سفارت مراجعه كرديم و آپديت شديم،اما گفتن كه ويزا تموم شده ولى حدس ما اينه كه اين حرف رو زدن كه همه نيان سفارت

دوست عزیز منظورم کسانی هست که بدون مراجعه اپدیت شدن، صفحه پیش را

بخوانید لطفا ، 3 نفر از دوستان نوشتن که آپدیت شدن
سلام من هم آپدیت شدم و با توجه به زمانش قطعا از سفارت بوده . البته به سفارتم نرفتم ...
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
تشکر کنندگان: poem ، reasonable ، a.rahaa ، soli asali ، maryam_ros ، pari pariaaa ، sonyz2 ، pari pari ، مارکوپولو ، nedaba
سلام
خدمت تمام عزیزان محترم عرض کنم که ما رفتیم سفارت و البته همه کسانی که اومده بودن پاسشون رو بندازن از مهاجرسرا بودن.
مصاحبه شوندگان فقط توریستی و خانوادگی و یه دونه دانشجوی تنبل بودن.
من پاسهام رو انداختم و شلوغ نبود و ظاهرا فقط بچه های مهاجرسرا شلوغش کردن.
از خانم جلو در خواستم برام توضیح بده در خصوص سهمیه ویزاها که چیزی نگفت و خواستم اجازه بدن که با آفیسر صحبت کنم و بازم اجازه ندادن.
در خصوص اتمام ویزاهای لاتاری پرسیدم که ایشون بسیار مهربان و با آرامش گفت : وقتی داریم پاسهاتون رو میگیریم برای کنترل یعنی ویزا هست دیگهSmile و البته با همین لبخند امیدوارانه.
هر اتفاق بعدی هم افتاد هستم خدمتتون.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

بچه ها من تا وقتی ویزای همسر عزیزم و ندن می رم تو پیله ... امیدوارم وقتی از پیله بیرون اومدم با همسر عزیزم پرواز کنم 3>
2014AS41XX/ ابوظبی/20April
بنده دریافت ویزا: 20 آپریل همسر: بازمانده 2014
ورود به امریکا : 3 اکتبر به مقصد لس آنجلس
دریافت ssn بعد از یک هفته
بعد از 28 روز دریافت Green Card
بچه ها اصلا نمیخواهم انرژی منفی بدهم ضمن اینکه خودم هم کلافه و عصبانیم از دست این سفارت ارمنستان اما بعید میدونم امروزم کار خاصی انجام بدن خیلی کند و دست به عصا دارند جلو میرن فکر کنم تا بعد ازظهر که سفارت ام ریکا باز نشه و استعلام نگیرند ازشون هیچ حرکتی نشون ندن ... فقط امیدوارم اون دوتا سفارت دیگه امروز کولاک کنن بلکه ایروان هم خجالت بکشه..
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
(2014-09-02 ساعت 11:12)محبت نوشته:  سلام
خدمت تمام عزیزان محترم عرض کنم که ما رفتیم سفارت و البته همه کسانی که اومده بودن پاسشون رو بندازن از مهاجرسرا بودن.
از خانم جلو در خواستم برام توضیح بده در خصوص سهمیه ویزاها که چیزی نگفت و خواستم اجازه بدن که با آفیسر صحبت کنم و بازم اجازه ندادن.
در خصوص اتمام ویزاهای لاتاری پرسیدم که ایشون بسیار مهربان و با آرامش گفت : وقتی داریم پاسهاتون رو میگیریم برای کنترل یعنی ویزا هست دیگهSmile و البته با همین لبخند امیدوارانه.
ببخشید شما ایروان هستین؟
2014 بردیم ویزا نرسید!!!!!!
2016 ؟؟؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 11:05)hessam1992 نوشته:  اين امضا رو من پيدا نكردم تو كنترل پنل از كجا بذارم ؟
سلام
دوست خوبم اول باید ارسالهاتون به عدد 10 برسه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 11:13)shayesteh نوشته:  بچه ها اصلا نمیخواهم انرژی منفی بدهم ضمن اینکه خودم هم کلافه و عصبانیم از دست این سفارت ارمنستان اما بعید میدونم امروزم کار خاصی انجام بدن خیلی کند و دست به عصا دارند جلو میرن فکر کنم تا بعد ازظهر که سفارت ام ریکا باز نشه و استعلام نگیرند ازشون هیچ حرکتی نشون ندن ... فقط امیدوارم اون دوتا سفارت دیگه امروز کولاک کنن بلکه ایروان هم خجالت بکشه..

اصولا ارتباط سفارت با وزارت برای چک کردن متقاضیان با تلفن و ایمیل نیست. سیستمیه.
اگه توی سیستم تا دیروز اوکی شده باشه، سفارت میبینه و اقدام میکنه.
2014AS62XX ، تعداد: 2نفر ، مقصد: سن هوزه ، مصاحبه : 19 می 2014 ، نتیجه : کلیرنس
خوشبختی از آن کسی است که در پی خوشبختی دیگران باشد
تشکر کنندگان: sonyz2 ، soli asali ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 11:19)محبت نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 11:05)hessam1992 نوشته:  اين امضا رو من پيدا نكردم تو كنترل پنل از كجا بذارم ؟
سلام
دوست خوبم اول باید ارسالهاتون به عدد 10 برسه.

والا آدم مي ترسه پست بذاره بدون امضاءBig Grin
تشکر کنندگان: محبت ، SabSor ، soli asali ، aaraam ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 11:09)sami8000 نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 10:40)reasonable نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 10:35)ermiyaj نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 10:30)reasonable نوشته:  دوستانی که 1 سپتامبر آپدیت شدن، حدودا چه ساعتی آپدیت شدین؟

آپدیت 1 سپتامبر دوستان ،از آمریکا بوده یا سفارت؟

کسی اطلاع داره؟

دوست عزيز ما به سفارت مراجعه كرديم و آپديت شديم،اما گفتن كه ويزا تموم شده ولى حدس ما اينه كه اين حرف رو زدن كه همه نيان سفارت

دوست عزیز منظورم کسانی هست که بدون مراجعه اپدیت شدن، صفحه پیش را

بخوانید لطفا ، 3 نفر از دوستان نوشتن که آپدیت شدن
سلام من هم آپدیت شدم و با توجه به زمانش قطعا از سفارت بوده . البته به سفارتم نرفتم ...

سلام دوستان، منم اپديت شدم ولي نميدونم از كجا بوده
Case Number: 2014AS73XX/ تعداد افراد کیس: 1 نفر/مدیکال: 31may/ زمان و مکان مصاحبه: 1-5 جون، ابوظبی/ ویزا: xxxxxx/ مقصد نهایی: xxxxx
تشکر کنندگان: sonyz2 ، برسام٤ ، soli asali ، حاجی واشنگتن ، nedaba
خبر خوبیه پس سهمیه سپتامبر به سفارت ایروان رسیده
حالا ببینیم از دوسفارت دیگه ،چه خبری خواهد رسید. :-)
ابوظبي کيس نامبر:حدود ۴٠٠٠ ، مصاحبه :مارچ
تشکر کنندگان: poem ، m.mirzaee ، ffrfar ، sonyz2 ، hamid.eng ، majid_eng ، SabSor ، pari pari ، soli asali ، مارکوپولو ، کیانوش2 ، nedaba
اينم ١٠همين پست ...

ايشالا همه با انرژي مثبت تمامي بچه ها ويزاهاشونو بگيرند
(2014-09-02 ساعت 11:25)nahiddee نوشته:  
خبر خوبیه پس سهمیه سپتامبر به سفارت ایروان رسیده
حالا ببینیم از دوسفارت دیگه ،چه خبری خواهد رسید. :-)

محبت عزيز ممنون كه خبر رساني كردين
شما همينجوري رفتين پاس رو تحويل دادين؟

Interview :Yerevan
20 feb
Case :2014as3XXX
تشکر کنندگان: ffrfar ، zzarin ، pari pari ، soli asali ، مارکوپولو ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 10:36)ye dooste khoob نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 00:16)Touraj2014 نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 21:53)hoda sebt نوشته:  سلام دوستانو لطفا اگر کسی میتونه راجب به متن وکالتنامه برای گرفتن پاسپورت منو راهنمایی کنه. مرسی

سلام . کدوم سفارت هستید؟ اگر امضاتونو کامل کنید و شماره کیس و سفارت را بگذارید بهتر میشه کمک کرد.
اگر آنکارا بودید بفرمایید تا متن وکالتنامه را براتون بفرستم.ارمنستان وکالتنامه نمیخواد. ابوظبی را نمیدونم .

امكانش هست متن وكالتنامه آنكارارو. براي من بفرستيد؟

66xx ankara 12 joun
دوست گرامي
متن وكالتنامه بهمراه توضيحات لازم در پيام خصوصي براي شما ارسال گرديد. موفق باشيد.Smile
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: ffrfar ، soli asali ، nedaba
ارتشی های امریکا یک رمز عملیات دارن به نام پیکان شکسته (Broken Arrow) که زمانی اعلام میشه که خطوط دفاعیشون در هم شکسته و از نیروی هوایی برای بمب باران مواضع خودی کمک خواستنو هرکس این پیام رو میشنوه خارج از سیستم و نقشه حمله قبلی فقط مسئول نجات جان خودش خواهد بود.... الان هم با توجه به همین موضوع و فاصله کم تا پایان سپتامبر دیگه یواش یواش وقتشه پیکان شکسته رو در مهاجرسرا اعلام کنیم و هرکسی به سفارت خودش بره و هر کاری که از دستش بر میاد برای گرفتن ویزاش انجام بده فارغ از اینکه کلیر شده یا نه یا سفارت باهاش تماس گرفته یا نه.....
کسی از ایروان خبر نداره ، رفته تو کما ، دق داد همه رو
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: milad.m1986 ، MOHAMMADKHANI ، soli asali ، مارکوپولو ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان