کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان . اول سپتامبر.... هر دو نفر آپدیت شدیم...هم اونکی که ویزا گرفته هم اونی که AP خورده...یعنی میتونه بعدش خبر خوب بشنویم....خدایااااااااااااااا Smile)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شماره ***6 سفارت ابوظبی
(2014-09-02 ساعت 07:46)eror نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 06:45)l.ghalami@gmail.com نوشته:  دوستان دوشنبه ۱ سپتامبر سفارت ابوظبی تعطیل بوده ؟ کسی می دونه ؟

بله تعطیل بود . در روزهای تعطیل سفارت رو ببینی 1 سپتامبر روز کارگر هست و تعطیل .

دوست عزیز دیروز سفارت ابوظبی باز بوده چرا وقتی از یه چیزی مطمئن نیستین میاین و اظهار نظر می کنین با قاطعیت هم در موردش حرف می زنین
همینجوری میشه که عده میان اینجا و هر چی دلشون می خواد می گن که آره ویزا تموم شده آره لاتاری تموم شده و غیره و غیره
بعد یه عده که اینجا خودشون کلی استرس و نگرانی دارن حالشون بدتر میشه
لطفا در مورد چیزی که اطلاع کافی ندارید اظهار نظر نفرماییید
یه استادی داشتیم که همیشه می گفت اگه چیزی رو نمی دونین بهتره در موردش اظهار نظر نکنین تا اینکه یه اظهار نظر اشتباه کنین
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
(2014-09-02 ساعت 09:16)p.r.kh نوشته:  سلام دوستان . اول سپتامبر.... هر دو نفر آپدیت شدیم...هم اونکی که ویزا گرفته هم اونی که AP خورده...یعنی میتونه بعدش خبر خوب بشنویم....خدایااااااااااااااا Smile)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شماره ***6 سفارت ابوظبی

دوست عزیز آخرین آپدیت تون کی بوده؟
2014 بردیم ویزا نرسید!!!!!!
2016 ؟؟؟؟
تشکر کنندگان: zepehr ، soli asali ، زری وحدتی ، janatirad ، کیانوش2 ، nedaba
سلام دوستان ما تمام افراد کیس اول سپتامبر اپدیت شدیم
كيس نامبر : 2014ASxxx5xxx ------- تعداد افراد: 4نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 12 می--- برگه ابی -
8jul-7jul-7jun-19may-14may
+++++++ ایروان خواهش میکنم بیدار شو +++++++
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

دیروز تمام افراد کیس ما آپ شدن از ابوظبی. ما بعد از چند آپ معمول بعد از مصاحبه دیگه آپ نداشتیم تا آپ همگانی 8 جولای که تمام افراد کیس شدن. یعد از 8 جولای نفر برنده کیس ما 8 اگوست از آمریکا و 11 آگوست از ابوظبی آپ شد. با آپ دیروز که همه افراد کیس آپ شدند من فکر کنم پرونده به مراحل پایانی رسیده باشه. چند کیس دیگه هم که چک کردم همه اعضاشون آپ شدند حتی اعضائی که قبلا ویزاشون ایشود شده بود. نظر شما چیه؟
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

(2014-09-02 ساعت 09:21)babak80242 نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 09:16)p.r.kh نوشته:  سلام دوستان . اول سپتامبر.... هر دو نفر آپدیت شدیم...هم اونکی که ویزا گرفته هم اونی که AP خورده...یعنی میتونه بعدش خبر خوب بشنویم....خدایااااااااااااااا Smile)
شماره ***6 سفارت ابوظبی

دوست عزیز آخرین آپدیت تون کی بوده؟

17 آگوست
تشکر کنندگان: shahriar2002 ، babak80242 ، soli asali ، zepehr ، janatirad ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 09:27)گلپری نوشته:  سلام دوستان ما تمام افراد کیس اول سپتامبر اپدیت شدیم

كيس آپ بخوره چي ميشه ؟؟
تشکر کنندگان: shahriar2002 ، soli asali ، nedaba
ما مارچ مصاحبه شدیم و فقط هم دو تا اپدیت واقعی داشتیم(8 جولای و 7 اگوست) ،شماره های بعد از ما کلیر شدند ولی برای ما هنوز خبری نیست!!!!!!!!!!!!!!!!
***2014AS3 ‫-مصاحبه مارچ-ابوظبی.
تشکر کنندگان: soli asali ، zepehr ، sonyz2 ، MOHAMMADKHANI ، pari pariaaa ، pari pari ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 08:43)alimomen نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 08:41)lida55 نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 08:30)alimomen نوشته:  واقعا یعنی آمریکا اینهمه کیس رو که به مرحله نهایی رسیدن و روشون کار کرده -تحقیق کرده-وقت ونیرو گذاشته میاد به خاطر مشکلی مثل نبود ویزا نامبر و یا خرابی سیستم به امان خدا رها میکنه و میره؟و فکر چاره ای چیزی نمیکنه که فعلا موقت کارو راه بندازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی بعیده اونم از آمریکا که همیشه سعی میکنه از پتانسیلهاش به نحو احسن و بدون تلفات استفاده کنه

علی جان یادت باشه سال خوب لاتاری از نظر اونها یعنی حداکثر تعداد ویزای ممکن رو به متقاضی ها در همه سفارتها بدن و تا فرصت هست اینکار رو میکنن
کما اینکه انکارا واسه تموم کردن سهمیه اگوست خیلی ها رویکشبه تا انکارا کشوند
پس جریان ناله سرد کارکنانشون چیه؟چرا هی میگن تمامه تمامه این علاوه بر اینکه با اصول کاریشون که شما میگید مغایرت داره با اصول انسانی هم تداخل داره اصلا قابل هضم نیست

خوب من قبلا هم گفتم اونها اطلاعات محدودی دارن مگه موقع مصاحبه به ما نگفتن یکی دو ماه انتظار من فکر میکنم به قول دوستان سهمیه اگوست رو میگن تمومه بهر حال در اطلاعیه خودشون گفتن تا اخر سپتامبر تعداد رو بررسی کردن

یادمه پارسال اول اکتبر که دوستان 2014 واسه اولین مصاحبه رفته بودن ابوظبی راهشون نداده بودن تازه همون خانم ایرانی تپله اومده بوده بیرون گفته بود مگه نگفتیم تو سایت سهمیه تمام شد چرا امدین
هرچی همه گفتن باباجان ما 2013 نیستیم نفهمیده تازه نامه دعوت به مصاحبه رو گرفته برده داخل افیسر که اوکی داده بود بچه ها رفتن تو فکر نکنین اینها خیلی مطلع هستن
روزی که تو سایت زبونم لال رسما اعلام کردن باور کنین تمومه اینها امسال همش در حال هشدار دادن بودن تو می به من ایمیل دادن هر چه زودتر بیا سهمیه محدوده Cool
دوستاني كه رفتن دبي خبري از علي ايراني ندارن؟
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: zepehr ، MOHAMMADKHANI ، soli asali ، کیانوش2 ، nedaba
تو رو خدا امضاءهاتون رو تکمیل کنید
نترسید کسی زیر آبی نمیره ویزای شما رو بگیره

(2014-09-02 ساعت 10:04)mjarim نوشته:  دوستاني كه رفتن دبي خبري از علي ايراني ندارن؟

فعلا که خبری از ماهان هم نیست
تشکر کنندگان: manamilad ، zaheri ، pari pari ، janatirad ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 09:34)hessam1992 نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 09:27)گلپری نوشته:  سلام دوستان ما تمام افراد کیس اول سپتامبر اپدیت شدیم

كيس آپ بخوره چي ميشه ؟؟
دوست عزیز اگه تازه واردید لطفا اطلاعاتی از کیستون اراءه بدین
این سوال شما تو ماه آخر خیلی پیش پا افتاده ست
اگه منتظر کلیر شدن هستین اینجا رو بیشتر مطالعه کنین
موفق باشید
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: hessam1992 ، sonyz2 ، soli asali ، حاجی واشنگتن ، کیانوش2 ، nedaba
سلام بر دوستان
امیدوارن Long weekend بهتون خوش گذشته باشه ...
ایروان امروز سه شنبه 2 سپتامبر هست فقط محض یادآوری بهت گفتم که حواست باشه امروز دیگه یه لیستی، زنگی، ایمیلی بده دیگه مردیم از این بلاتکلیفی ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
سلام دوستان من امروز صبح رسیدم ایروان، تا یه ساعت دیگه میرم جلوی سفارت، هر اخبارو اتفاقی رو براتون اطلاع میدم. امیدوارم سپتامبر پایان خوشی داشته باشه برامون. از خدای مهربون برای همه آرزوی موفقیت دارم.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان