کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-02 ساعت 11:13)MOHAMMADKHANI نوشته:  بچه ها من تا وقتی ویزای همسر عزیزم و ندن می رم تو پیله ... امیدوارم وقتی از پیله بیرون اومدم با همسر عزیزم پرواز کنم 3>

من هم با شما همدردی میکنمSad
2014AS78**:CN
سفارت:ابوظبی
مصاحبه:هفته آخر جولای،اعضاء کیس:4نفر، نفر اصلی:خودم
خودم ونفر سوم و چهارمreadyو همسرمap(سربازی،شغل خصوصی)
آپدیتها:24جولای همه اعضا، 31 جولای:نفر اصلی،آگوست13،17،18همه اعضا19 فقط همسرم21 همه
24 آگوست نفر اول و سوم ایشود،25 نفر چهارم ایشود،26 آگوست فقط نفر اول آپدیت،28 آگوست نفر دوم آپدیت

ژانويه ٢٠١٥  اقدام براي همسر F2A
نوامبر ٢٠١٥ نامه كامپليت شدن
ژانويه ٢٠١٧ مصاحبه آنكارا,AP
لطفاً راهنمایی بفرمایید.

کسی میدونه چطور باید پاس رو به سفارت آنکارا داد؟ صندوق دارن یا باید به خودشون بدیم؟
آیا پاس رو بدون اعلام کلیر کردن، تحویل میگیرن؟

تشکر کنندگان: Nooshinsalamat ، soli asali ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 11:12)محبت نوشته:  سلام
خدمت تمام عزیزان محترم عرض کنم که ما رفتیم سفارت و البته همه کسانی که اومده بودن پاسشون رو بندازن از مهاجرسرا بودن.
مصاحبه شوندگان فقط توریستی و خانوادگی و یه دونه دانشجوی تنبل بودن.
من پاسهام رو انداختم و شلوغ نبود و ظاهرا فقط بچه های مهاجرسرا شلوغش کردن.
از خانم جلو در خواستم برام توضیح بده در خصوص سهمیه ویزاها که چیزی نگفت و خواستم اجازه بدن که با آفیسر صحبت کنم و بازم اجازه ندادن.
در خصوص اتمام ویزاهای لاتاری پرسیدم که ایشون بسیار مهربان و با آرامش گفت : وقتی داریم پاسهاتون رو میگیریم برای کنترل یعنی ویزا هست دیگهSmile و البته با همین لبخند امیدوارانه.
هر اتفاق بعدی هم افتاد هستم خدمتتون.
سلام
از شما ممنون بابت اطلاع رسانی
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
تشکر کنندگان: payman115 ، hamid.eng ، ata.bz ، محبت ، SabSor ، mahdii ، MOHAMMADKHANI ، soli asali ، مارکوپولو ، nedaba
دوستان کسی رو تو مایه آقای مومنی دبی تو ایروان مشناسید که با سفارت در ارتباط باشه؟اگه شمارشو دارید لطفا بذارید من زنگ بزنم بهش
مرسی
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
خدمت تمام عزیزان محترم عرض کنم که ما رفتیم سفارت و البته همه کسانی که اومده بودن پاسشون رو بندازن از مهاجرسرا بودن.
از خانم جلو در خواستم برام توضیح بده در خصوص سهمیه ویزاها که چیزی نگفت و خواستم اجازه بدن که با آفیسر صحبت کنم و بازم اجازه ندادن.
در خصوص اتمام ویزاهای لاتاری پرسیدم که ایشون بسیار مهربان و با آرامش گفت : وقتی داریم پاسهاتون رو میگیریم برای کنترل یعنی ویزا هست دیگهSmile و البته با همین لبخند امیدوارانه.

هوووورا خبر اول که خیلی خوب بود. ایشالا از ابوظبی و انکارا هم خبرای خوب بیاد
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-09-02 ساعت 11:44)farhad9000 نوشته:  
سلام
از شما ممنون بابت اطلاع رسانی
آقا محبت ممنون از بابت اطلاع رسانی .
فقط نمی دونید کی می خوان لیست کلیر شده ها را اعلام کنن ؟
آقا شهریار هم اونجا هستن ؟؟
و همه پاسپورت ها را می گرفتن اعم از کلیر شده و نشده ؟
مرسی از شما
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
هر چی دعا و انرژی مثبته بدرقه راه دوستانی که امروز میرن ابوظبی...امیدوارم مثل محبت عزیز برای ما خبرهای خوب بیارن...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
اقای محبت بدون هیچ مشکلی پاس رو از شما تحویل گرفتن ، بدون نامه کلیر شدن
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: hadi472 ، soli asali ، مارکوپولو ، nedaba
یه سوال، می دونم تکراریه، ولی چند باری که دوستای دیگه پرسیده بودن، نتونستم جوابی که همه تاییدش کنن رو بگیرم
برنده کیس، پدرم هستن که با مادرم میرم. من می تونم به جای پدر و مادرم، برم پاسپورتشونو تحویل سفارت بدم یا تو صندوق بندازم؟ می تونم ویزاشونم بگیرم براشون؟ یا برای هر دو کار، باید خودشون باشن؟
تو برگه ی آبی که دادن، نوشته خودشون باید ویزاشونو بگیرن، ولی جوابایی که سوال مشابه داده شده، خیلی فرق می کنن. دوستانی که ایروان هستن الان، لطف می کنن راهنمایی کنن؟ ممنون میشم Smile
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 11:24)SARA13949 نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 11:09)sami8000 نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 10:40)reasonable نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 10:35)ermiyaj نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 10:30)reasonable نوشته:  دوستانی که 1 سپتامبر آپدیت شدن، حدودا چه ساعتی آپدیت شدین؟

آپدیت 1 سپتامبر دوستان ،از آمریکا بوده یا سفارت؟

کسی اطلاع داره؟
سلام منم اپدیت شدم اما نمی دونم از کجا. همون 1سپتامبر

دوست عزيز ما به سفارت مراجعه كرديم و آپديت شديم،اما گفتن كه ويزا تموم شده ولى حدس ما اينه كه اين حرف رو زدن كه همه نيان سفارت

دوست عزیز منظورم کسانی هست که بدون مراجعه اپدیت شدن، صفحه پیش را

بخوانید لطفا ، 3 نفر از دوستان نوشتن که آپدیت شدن
سلام من هم آپدیت شدم و با توجه به زمانش قطعا از سفارت بوده . البته به سفارتم نرفتم ...

سلام دوستان، منم اپديت شدم ولي نميدونم از كجا بوده
CN:2014000058##
ارسال مدارک:1 نوامبر-انکارا در خواست تغییر به ابوظبی
افراد کیس :4 نفر .مقصد:کالیفرنیا
نامه دوم:18 مارچ
مصاحبه:اواسط می/ابوظبی
اپدیت:8جولای-15جولای13 و14 اگوست و1سپتامبر
http://montazersara2014.vvs.ir/
تشکر کنندگان: sonyz2 ، برسام٤ ، soli asali ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 11:53)kamranh نوشته:  آقا محبت ممنون از بابت اطلاع رسانی .
فقط نمی دونید کی می خوان لیست کلیر شده ها را اعلام کنن ؟
آقا شهریار هم اونجا هستن ؟؟
و همه پاسپورت ها را می گرفتن اعم از کلیر شده و نشده ؟
مرسی از شما
سلام
.
بچه ها تو پیام خصوصی پیام نذارید همینجا بذارید چون عموما سوالاتون مشابه هه.
1- پرسیدم جوابی نداد البته برای لیستها هم گفت اعلام میکنن اما شخصا بعید میدونم و باید با ایمیل پیگیر بشید.
2- خیر شهریار قراره بعدا بیاد.
3- بله همه پاسپورتها رو بدون سوال میگرفتن و کسی نمیدونه آیا کلیر شده یا نه. البته پرسیدم تلفنی هم هست که بشه پرسید گفت نه فقط ایمیل.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

به امید شنیدن خیرهای خوب از همه عزیزان
سوالی که داشتم در هنگام مراجعه به سفارت چه مدارکی باید تحویل داده بشه و ایا میشه بعد دادن پاسپورت و برگ ابی به سفارت رفت مدیکال یا برگ مدیکال رو هم باید همون روز تحویل سفارت داد
ممنون میشم دوستان عزیز و مطلع جواب بدن
کیس نامبر: 2014AS39XX>سفارت: ابوظبی> دارای برگ آبی و انتظار از فروردین 93 تا امروز ||ابدیت اول 3 روز بعد از مصاحبه و ابدیت دوم 08-Jul-2014 و ابديت دوم ١١ اگوست نفر ٢ كيس // هر دو ١٨ اگوست ابديت// تعداد اعضای کیس: دو نفر
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 11:19)محبت نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 11:05)hessam1992 نوشته:  اين امضا رو من پيدا نكردم تو كنترل پنل از كجا بذارم ؟
سلام
دوست خوبم اول باید ارسالهاتون به عدد 10 برسه.
ارسال هاتون که به 10 رسید تشریف ببرید پروفایل شما> تغییر امضاء رو بزنید >امضاتون رو بذارید > بروز رسانی امضاء
به این صورت شما صاحب امضاء می شوید Cool
2014AS41XX/ ابوظبی/20April
بنده دریافت ویزا: 20 آپریل همسر: بازمانده 2014
ورود به امریکا : 3 اکتبر به مقصد لس آنجلس
دریافت ssn بعد از یک هفته
بعد از 28 روز دریافت Green Card
تشکر کنندگان: sonyz2 ، محبت ، soli asali ، حاجی واشنگتن ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 00:48)sysmaster نوشته:  خاله سارا نزار بگم ویزا گرفتی
به به . تبریک به خاله سارا ی عزیز. Big Grin
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: pari pari ، azadeh2014 ، آيلار ، soli asali ، کیانوش2 ، hamid_fs3 ، nedaba
آقای محبت عزیز از اطلاع رسانی شما ممنونم امیدوارم هر چه زودتر ویزاتونو بگیرین
دوستانی که ابوطبی هم هستند لطفاً اطلاع بدن که آیا امروز پاسها را بدون اعلام کلییر گرفته اند یا نه؟
خواهشاً اطلاع رسانی کنید ما هم بتونیم تصمیم بگیریم که بالاخره باید چکار کنیم
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان