کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-02 ساعت 15:24)abbas09 نوشته:  ای کااااش انکارا هم پاسهارو بدون اعلام کردن میگرفت حداقل

شما چرا این حرف رو میزنی !!! الان که راحت نشستیم و اخبار رو از 2 سفارت ایروان و ایوظبی میشنویم استرس میگیریم که نکنه هرکی به هرکیه و به قول یکی از دوستان صف نونواییهSad حداق خیالمون راحته که آنکارا طبق اصول داره جلو میره. ایشاله هیچ کس از هیچ سفارتی بی ویزا نمیمونه بزن کف قشنگرووووووBig Grin
(2014-09-02 ساعت 15:23)عراقی نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 15:03)alimomen نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 14:56)teacherm نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 14:44)babak80242 نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 14:39)teacherm نوشته:  چقد امروز خبرا خووووبه Smile)))

چیزی که داره خیلی اذیت میکنه بی نظمی موجوده حالا منتظر میمونیم ببینیم سفارت ابوظبی به بچه ها چی میگه ولی اگه قبول کنن!!!!!!! فکر کنم دیگه هرکی تو مهاجرسراست یکشنبه اونجا باشه

حق با شماست. ولی فعلا کاری نمیشه کرد! مثکه خودشونم دلشون میخاد قانون جنگل باشه!

(2014-09-02 ساعت 14:46)عراقی نوشته:  دوستان منم تهرانم ولی کیس برنده ما هم از ایروان 2 سپتامبر آپدیت شده ، یعنی خبر خوبیه؟

عمو عراقی فک کنم دارن رد گم میکنن . یه سری کیس دیگه رو هم آپ کردن. آخه تاحالا اپدیتهای ما و شما دقیقا عین همه.
نه دوستان قانون جنگل نیست چون میخان به همه کلیر شده ها ویزا بدن و اعلام هم میکنن پس فرقی نداره واسشون زودتر رفتن چه شما امروز بگیری چه 29 سپتامبر بالاخره میگیری احتمالا اینجور باشه تازه داریم زحمتشون رو کمتر میکنیم چون دیگه نیاز ندارن اونایی رو که اومدن اعلام کنن

داش علی جون پس چرا مثل انسانهای متمدن اسامی کلیر شده ها رو اعلام نمی کنن تا از این همه شلوغ بازی و تک روی جلو در سفارت جلوگیری بشه و هر کس با آرامش و آسایش بره ویزایش را بگیره یا کلا بگن اصلا کل پروسه 2014 تمام شد و خیال همه رو راحت کنن آخه این که سیستم هر کی هرکی مملکت خودمونه که انگار به اونجا هم سرایت کرده
توی چند روز اینده که مصاحبه ها تمام شد این کارو میکنن
اینهایی که رفتن در سفارت فکر میکنن بزرگترین کاروکردن و زرنگی کردن و با چقدر پول بیشتر بابت بلیط و ... خودشونو رسوندن اونجا در صورتی که افرادی که چند روز دیگه اسمشون اعلام میشه با ارامش خاطر و فراغ بال سر فرصت ویزا رو میگیرن
شما فکر میکنی اگر نمیخاستن همه کلیر شده ها رو اعلام کنن عمرا کسی رو خارج از نوبت در سفارت راه میدادن؟یا مثلا انکارا پاسپورت نمیگرفت و اون دوتا میگرفتن؟انکارا میخاد طبق لیست که اعلام میکنه ویزا ها رو بده در صورتی که اون دوتا میخان کارشون راحتتر بشه و یک عده بیان خودشون بگیرن که نیاز به اعلام نداشته باشن و در کل سیاست هر سه سفارت یکیه و اونم دادن ویزا به تمام کلیر شده ها از 5 سپتامبر
با کار امروزشون صد در صد خبالم راحت شد که هر کسی که کلیر شده اسمش اعلام میشه و ویزا میگیره 90 درصد از 5 سپتامبر
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
بالاخره من هم بعد از دو ماه کیسم آپدیت شد .
اگه به خاطر ایمیل صبح ام نبوده باشه ( که جواب هم ندادن ، حتی اتوریپلای )
کیس نامبر : 7400
سفارت ارمنستان
سربازی معاف
مصاحبه هفته دوم جولای
برگه آبی
آپدیت ها : فردا و پس فردای مصاحبه - 2 سپتامبر
من الان توی بررسی که توی فایل سیس داشتم تعداد 22 کیس از 47 کیسی که تا آخر ماه مارچ مصاحبه شدن به 2 سپتامبر آپدیت شدن حالا نمی دونم اینا کلیر شدن یا نه خدا می داند ؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
اولین سالیه که سالگرد ازدواجمون رو در کنار هم نیستم.
فردا سالگرد ازدواج و من هم مسافر ایروان. (البته پیشتر در خصوص سفر اطلاع رسانی کرده بودم Tongue )
کادو برامون چی دارید؟ Big Grin
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
بنده نیز به آپدیت 2 SEP مزین گردیدم (فقط کیس اصلی)
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
(2014-09-02 ساعت 15:32)alimomen نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 14:44)babak80242 نوشته:  چیزی که داره خیلی اذیت میکنه بی نظمی موجوده حالا منتظر میمونیم ببینیم سفارت ابوظبی به بچه ها چی میگه ولی اگه قبول کنن!!!!!!! فکر کنم دیگه هرکی تو مهاجرسراست یکشنبه اونجا باشه

(2014-09-02 ساعت 14:46)عراقی نوشته:  دوستان منم تهرانم ولی کیس برنده ما هم از ایروان 2 سپتامبر آپدیت شده ، یعنی خبر خوبیه؟

عمو عراقی فک کنم دارن رد گم میکنن . یه سری کیس دیگه رو هم آپ کردن. آخه تاحالا اپدیتهای ما و شما دقیقا عین همه.
نه دوستان قانون جنگل نیست چون میخان به همه کلیر شده ها ویزا بدن و اعلام هم میکنن پس فرقی نداره واسشون زودتر رفتن چه شما امروز بگیری چه 29 سپتامبر بالاخره میگیری احتمالا اینجور باشه تازه داریم زحمتشون رو کمتر میکنیم چون دیگه نیاز ندارن اونایی رو که اومدن اعلام کنن

داش علی جون پس چرا مثل انسانهای متمدن اسامی کلیر شده ها رو اعلام نمی کنن تا از این همه شلوغ بازی و تک روی جلو در سفارت جلوگیری بشه و هر کس با آرامش و آسایش بره ویزایش را بگیره یا کلا بگن اصلا کل پروسه 2014 تمام شد و خیال همه رو راحت کنن آخه این که سیستم هر کی هرکی مملکت خودمونه که انگار به اونجا هم سرایت کرده
اینهایی که رفتن در سفارت فکر میکنن بزرگترین کاروکردن و زرنگی کردن و با چقدر پول بیشتر بابت بلیط و ... خودشونو رسوندن اونجا در صورتی که افرادی که چند روز دیگه اسمشون اعلام میشه با ارامش خاطر و فراغ بال سر فرصت ویزا رو میگیرن
شما فکر میکنی اگر نمیخاستن همه کلیر شده ها رو اعلام کنن عمرا کسی رو خارج از نوبت در سفارت راه میدادن؟
با کار امروزشون صد در صد خبالم راحت شد که هر کسی که کلیر شده اسمش اعلام میشه و ویزا میگیره

تاریخ اتمام مصاحبه ها معلومه کی تموم میشه؟
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: zepehr ، مارکوپولو ، maryam_ros ، soli asali ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 14:44)babak80242 نوشته:  چیزی که داره خیلی اذیت میکنه بی نظمی موجوده حالا منتظر میمونیم ببینیم سفارت ابوظبی به بچه ها چی میگه ولی اگه قبول کنن!!!!!!! فکر کنم دیگه هرکی تو مهاجرسراست یکشنبه اونجا باشه

شما فکر میکنی اگر نمیخاستن همه کلیر شده ها رو اعلام کنن عمرا کسی رو خارج از نوبت در سفارت راه میدادن؟یا مثلا انکارا پاسپورت نمیگرفت و اون دوتا میگرفتن؟انکارا میخاد طبق لیست که اعلام میکنه ویزا ها رو بده در صورتی که اون دوتا میخان کارشون راحتتر بشه و یک عده بیان خودشون بگیرن که نیاز به اعلام نداشته باشن و در کل سیاست هر سه سفارت یکیه و اونم دادن ویزا به تمام کلیر شده ها از 5 سپتامبر
با کار امروزشون صد در صد خبالم راحت شد که هر کسی که کلیر شده اسمش اعلام میشه و ویزا میگیره 90 درصد از 5 سپتامبر

دوست عزیز ، اونهایی که رفتن رو نباید سرزنش کرد اونها برای آرامش خودشون رفتن ، شاید اگر همسر من راضی می شد یا بقیه وقتش رو داشتن ماهم می رفتیم
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: shayesteh ، EmJay ، مارکوپولو ، pari pari ، maryam_ros ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba
ببینید چقدر از این چشمان منتظر بدنبال یک پاسخ منطقی به اعمال بی انظباط سفارتها هستند

کاربران در حال بازدید این موضوع: abedniya، aghamilad، Ala123، alimomen، arash2014، avayebahar، a_afshar، babak80242، EmJay، farhad9000، HELIAA، hosseini_1983، janatirad، j_morteza@yahoo.com، kamranh، Kamyar.A، k_nastaran، marsein، marzban1360، MatinLA، mehrzad2013، milad 68، milad.m1986، moein_sg، mohammad111، MOHAMMADKHANI، pari pari، pooya aghaiipour، rbrb-2015، reza16، REZAMBI، Shahabm58، shahrzad001، shhak، sina2652، smart3461، sonyz2، sorooosh، Touraj2014، USA2014، مهمان آشنا، مارکوپولو، zepehr، احسان باحال، برسام٤، عراقی، 6 کاربر مخفی، 11 مهمان
آپدیتها :
(2014-09-02 ساعت 15:34)EmJay نوشته:  اولین سالیه که سالگرد ازدواجمون رو در کنار هم نیستم.
فردا سالگرد ازدواج و من هم مسافر ایروان. (البته پیشتر در خصوص سفر اطلاع رسانی کرده بودم Tongue )
کادو برامون چی دارید؟ Big Grin
برای همسرتونه این پست!
تبریک میگم سالگرد ازدواجتون راعزیزم! اولا که شما همسرتون با شیرینی برمیگرده! چه شیرینی بالاتره از سفر به یو اس آی! چه همسر لارجی! سالگرد ازدواج برات ویزا آمریکا آورده. فکرشو بکن!
و اما هدیه من ویزام که اومد می خوام بیام تهران. مهمان من یک جعبه شیرینی محلی، یه سی دی موسیقی کلاسیک، وو یک عصرانه بیرون! چطوره؟
الان همه شاکی میشن از پست من!
باز هم ....... سالگرد ازدواجت مبارک
++++++++ از امروز به بعد فقط هورااااااااااااااااا باید بکشیم .....++++++++++++++
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

(2014-09-02 ساعت 15:10)hamideftex2014 نوشته:  مردم از انتظار.... فقط 5 روز دیگه کیسم 9 ماهه میشه هنوز انگار نه انگار ...... بچه ها دوستان ..... عزیزانی که تشریف بردین انکارا... دوشاخه سفارت هم به برق بزنید یا ریستش کنید ... مردیم از بی خبری ... بلاتکلیفی..... بی عدالتی........ خدایا به دادم برس منم ادمم.

شما ایمیل هم زدین بهشون؟ چرا اینقدر طولانی از 8 ماه هم بیشترهSad
شماره كيس نامبر:
5xxx
مصاحبه :
تعداد نفرات :٢ نفر
جا مانده 2014! Sad
hope hope hope Tongue

تشکر کنندگان: maryam_ros ، pari pari ، zepehr ، nedaba
آنکارا که 4 سپتامبره آخرین روز مصاحبه ایروان رو نمیدونم ابوظبی هم اعلام نمیکنه توی سایت ولی در کل از 5 سپتامبر که جمعه میشه واسه ایروان و انکارا روش حساب کن و واسه ابوظبی از 7 سپتامبر -بهتره شماره این دو تا پست اخیر منو هم برداری که وقتی حرفم به اثبات رسید برگردی و به اینها یک نگاهی بندازی و یک ایولی بگی به من
دوستان برادرانه میگم و دوستانه اگر سرمایتون محدوده نمیخاد به اب و آتش بزنید خودتونو برسونید اونجا چون شاید کلیر نشده باشید ضربه روحی و مادی میخورید من خدا شاهده اگر دو هفته قبل بلیط نگرفته بودم و امروزم این حرکت سه سفارت رو میدیدم یک چند روزی تعلل میکردم حداقل تا یکشنبه- چون صد در صد نمیدونم کلیر شدم یا نه ممکنه برم اونجا مجبور شم بمونم
case no=4xxx,abu dhabi
(2014-09-02 ساعت 15:39)zzarin نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 14:56)teacherm نوشته:  حق با شماست. ولی فعلا کاری نمیشه کرد! مثکه خودشونم دلشون میخاد قانون جنگل باشه!

دوست عزیز ، اونهایی که رفتن رو نباید سرزنش کرد اونها برای آرامش خودشون رفتن ، شاید اگر همسر من راضی می شد یا بقیه وقتش رو داشتن ماهم می رفتیم

خواهرم منم خودم برای 8 سپتامبر بلیط گرفتم ولی بدون هیچ خبری از وجود قطعی ویزا یا شماره کلیر شده ای این روش راه درستی نیست و شاید فقط و فقط اتلاف وقت و هزینه باشد و اونهائی هم که رفتند مثل ما استرس این قضیه را داشتند مقصر سیستم در پیت ا م ر ی کا است
آپدیتها :
تشکر کنندگان: EmJay ، avayebahar ، محبت ، manamilad ، maryam_ros ، pari pari ، مارکوپولو ، shhak ، exxedus ، nedaba
این دوستان هم که میان بیرون از سفارت به همشون گفتن که ویزا تمومه و برنامه 2014 هم تمام شد قول هم نمیدیم دوباره نریزین به هم جنگ و دعوا راه بندازین روحیه رو بچسبونین به سقف ما خودمون گنجشک رنگ میکنیم جای قناری میفروشیم سفارت میخاد ما رو رنگ کنه
ببین حالا کی گفتم
case no=4xxx,abu dhabi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان