موضوعها: 0
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-02 ساعت 16:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-02 ساعت 16:08 توسط zzarin.)
آپدیت شدیم دوستان 02-Sep-2014
بچه ها مطمئن شدم دارن تمام کیس ها رو یک بار نگاه میکنند و کسایی که قرار کلیر میشن رو انتهاب میکنند
:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-02 ساعت 10:53)Lamiya نوشته: میشه لطفا کسانیکه رفتن سفارت خودشون یه توضیحی بدن که شراییط و روند گرفتن ویزاشون چطوری بوده؟
تا الان خیلیا اعلام کردن که میرن و خبر میدن ولی اطلاعی داده نشده!!! ما هم الان موندیم بریم یا نریم؟
اصلا چطور کلیر میشیم و چطور خبر میدن!!! گویا سایت ابوظبی http://abudhabiivo.net هم به روز نیست و ما موندیم و بلاتکلیفی.
اگر لطفا هرکدوم ازدوستان اطلاعی دارن در اختیار بقیه هم بزارن ممنون میشیم
ما دیروز و امروز به سفارت رفتیم،اما هر دو یک جواب بود اونم این که ویزا تموم شده اما این حرف منطقی نبود چون که همین امروز سفارت ایروان ویزا داد و اون خانم گفت که کلا ویزا تموم شده اما به نظر ما این حرف برای این بوده که همه همینجوری نرن و به گفتن که :شما که کیلیر نشدید چرا اومدید،بهتره که یه مقدار صبر کنید.
این طوری هم که گفتن به نظر سایت سفارت ابوظبی مشکل داره فعلا نمیشه بهش اعتماد کرد فعلا باید از طریق سیس آپدیت ها رو چک کنید.
کیس:70xx
تعدا افراد : 3 نفر
تاریخ مصاحبه 19 جولای
آخرین آپدیت 2 سپتامبر[/align]
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-02 ساعت 16:00)tari نوشته: (2014-09-02 ساعت 15:49)alimomen نوشته: این دوستان هم که میان بیرون از سفارت به همشون گفتن که ویزا تمومه و برنامه 2014 هم تمام شد قول هم نمیدیم دوباره نریزین به هم جنگ و دعوا راه بندازین روحیه رو بچسبونین به سقف ما خودمون گنجشک رنگ میکنیم جای قناری میفروشیم سفارت میخاد ما رو رنگ کنه
ببین حالا کی گفتم
دوست عزیز منم تازگی ها اونجا بودم.....منظور سفارت این نبود که ویزا تموم شده.....منظورشون این بود اگه هم ویزایی قراره صادر شه برای اوناییه که تا حالا منتظر بودن.....منشی اونجا خیلی واضح اینو به من گفت...
سلام
دقیقا همینطوره.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من آپدیت شدم اما خانمم که برنده اصلی هست آپدیت نشده!!!!!!
دوستان نظری ندارند؟؟؟؟؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به نظر شما در مورد کیسهای دو وچند نفره چرا فقط نفراصلی اپدیت شده با اینکه در مورد کیس ما مثلانفر اصلی ویزایش را مارچ گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و من نفر دوم همان تاریخ قبلی باقی مانده ام.
اصلی اپدیت امروز
نفر دوم اپدیت 12 اگوست
کیس دو نفر 2014AS4**7 تاریخ مصاحبه 26 مارچ و نفر اول ویزا یکضرب و نفر دوم Ap , اخرین اپدیت 8 اگوست و سپس با ایمیل 12 اگوست.اخیرا اپدیت نفر اصلی 2 سبتامبر
خدایا به من آن ده که مرا آن به
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-02 ساعت 16:08)teacherm نوشته: (2014-09-02 ساعت 16:03)sami8000 نوشته: امروز ابوظبی از کسی پاس نگرفته و حرف چرت همیشگی رو زده ، ولی من میدونم دروغ میگن و باید منتظر بوددددددد.....
از کجا میدونید؟ مگه از داخل خبر دارید؟
بله الان بچه ها اومدن بیرون و من ازشون پرسیدم
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-02 ساعت 15:44)alimomen نوشته: آنکارا که 4 سپتامبره آخرین روز مصاحبه ایروان رو نمیدونم ابوظبی هم اعلام نمیکنه توی سایت ولی در کل از 5 سپتامبر که جمعه میشه واسه ایروان و انکارا روش حساب کن و واسه ابوظبی از 7 سپتامبر -بهتره شماره این دو تا پست اخیر منو هم برداری که وقتی حرفم به اثبات رسید برگردی و به اینها یک نگاهی بندازی و یک ایولی بگی به من
دوستان برادرانه میگم و دوستانه اگر سرمایتون محدوده نمیخاد به اب و آتش بزنید خودتونو برسونید اونجا چون شاید کلیر نشده باشید ضربه روحی و مادی میخورید من خدا شاهده اگر دو هفته قبل بلیط نگرفته بودم و امروزم این حرکت سه سفارت رو میدیدم یک چند روزی تعلل میکردم حداقل تا یکشنبه- چون صد در صد نمیدونم کلیر شدم یا نه ممکنه برم اونجا مجبور شم بمونم
دوست عزیز می تونم بپرسم شما کی تشریف می برید؟
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-01 ساعت 18:26)m.mirzaee نوشته: (2014-09-01 ساعت 18:11)tari نوشته: (2014-09-01 ساعت 18:02)m.mirzaee نوشته: (2014-09-01 ساعت 17:58)tari نوشته: (2014-09-01 ساعت 17:54)AZAR 1335 نوشته: منشی کیه؟میشه بگین کجا دقیقا نشسته بود؟
خانم نغمه...همون ایرانیه که خیلی هم بد اخلاقه...پاسچورت منو نگرفت گفت اول از کنسول بپرسم که قبول میکنه مصاحبه کنید یا نه؟ نشستیم تا کنسول اومد و اخرش گذاشت بریم پیش افیسر.....ولی مدام به من میگفت برو با همسرت مشورت کن الکی نرین تو
روز دوشنبه هم که رفته بودیم مدیکال یه اقایی اوده بودن که مهر ماه مصاحبه شده بودن....گفت هفته پیش بهو زنگ زدن از سفارت که بیا ویزاتو بگیر....حالا اومده بود تمدید مدیکال
آذر عزیز دارید بازجویی میکنید؟
اشکال نداره دوست عزیز...براشون سوال پیش اومده....دوستان دیگه هم اونجا بودن.....فقط به من نگفتن....به همه میگفتن ولی همه با اصرار میرفتن مصاحبه....به هر حال ما کخ کلی هزینه کرده بودیم تا الان گفتیم اینم روش.....حتی کلی به من توپید این خانم نغمه که چرا اطلاعات نمیگیرید این همه راه رو با یه بچه کوچیک بلند شدی اومدی؟ ...والا من این حرفا رو نمیزنم که کسی دلسرد بشه یا ناراحت....منم به اندازه همه منتظر اون لحظه بودم ..یه سال پر از استرس داشتم با یه بچه ی تازه متولد شده....واقعیت اینع من به همه دوستانی که نرفتن مصاحبه پیشنهاد میکنم برن حتما...حداقل اینه که ادم تلاششو تا اخرین لحظه میکنه که بعدا افسوس نخوره.....
انشالله پا قدم اون فینگیلی خوبه و خوش قدمه برای هممون
لپش رو یه ماچچچچچچچچچچچ گنده از طرف بچه های تاپیک بکن
موفق و پیروز باشید
ممنون دوست عزیز....از ته دل ارزو میکنم همه یدوستان این تاپیک به زودی با خیر و خوشی و هورا از بلاتکلیفی در بیان....انشاالله
امید و بلند پروازی حق ماست
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
پاس اونهایی رو که کلیر نشدن رو به هیچ وجه نمیگیرن قبلا که گفتیم که
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug