کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-02 ساعت 15:41)avayebahar نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 15:34)EmJay نوشته:  اولین سالیه که سالگرد ازدواجمون رو در کنار هم نیستم.
فردا سالگرد ازدواج و من هم مسافر ایروان. (البته پیشتر در خصوص سفر اطلاع رسانی کرده بودم Tongue )
کادو برامون چی دارید؟ Big Grin
برای همسرتونه این پست!
تبریک میگم سالگرد ازدواجتون راعزیزم! اولا که شما همسرتون با شیرینی برمیگرده! چه شیرینی بالاتره از سفر به یو اس آی! چه همسر لارجی! سالگرد ازدواج برات ویزا آمریکا آورده. فکرشو بکن!
و اما هدیه من ویزام که اومد می خوام بیام تهران. مهمان من یک جعبه شیرینی محلی، یه سی دی موسیقی کلاسیک، وو یک عصرانه بیرون! چطوره؟
الان همه شاکی میشن از پست من!
باز هم ....... سالگرد ازدواجت مبارک
ممنون دوستم
قول دادی ها Tongue
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: avayebahar ، maryam_ros ، مارکوپولو ، pari pari ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 14:36)sahar66 نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 12:22)ye dooste khoob نوشته:  آيا ايني كه اين زير نوشته امضاست؟؟! دوستان الان من ديدم تو برگه تمديد مديكال ما زده td و MMR ما كامل نيست،بهد با توجه به اينكه من باردارم نميتونم دوباره اينارو بزنم،نظري دارين كه چه ميشه كرد در صورت كلير شدن؟

66xx ankara 12 joun

سلام دوست عزیز
در بارداری TD هیچ مشکلی نداره اگر نزدید بزنید. اصلا برای باردارها در ایران اگر مادر باردار 10 سال نزده باشه اجباری میزنند. ولی MMR رو نمی تونید بزنید

دوست گرامي
اگر نگراني شما بابت تيكهاي پايين صفحه مديكال هست كه نوشته Medical Incomplete نگران نباشيد. اگر مديكال مشكل داشت هنگام تحويل به سفارت از شما قبول نميكردند. فقط تاريخ پايان مديكال مهمه .
پيروز باشيد.Big Grin
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: maryam_ros ، محبت ، nedaba
سلام یه لینک چک کیس برا ابوظبی میزارین
2014as79## اعضای کیس خودم
ابوظبی
مصاحبه 24 جولای
آپدیت 31 جولای 19 اگوست
تشکر کنندگان: zepehr ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 15:49)alimomen نوشته:  این دوستان هم که میان بیرون از سفارت به همشون گفتن که ویزا تمومه و برنامه 2014 هم تمام شد قول هم نمیدیم دوباره نریزین به هم جنگ و دعوا راه بندازین روحیه رو بچسبونین به سقف ما خودمون گنجشک رنگ میکنیم جای قناری میفروشیم سفارت میخاد ما رو رنگ کنه
ببین حالا کی گفتم

لطف میکنید منظورتون رو دقیق تر بگید این حدس شماست یا سفارت گفته
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: Nooshinsalamat ، zepehr ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 15:49)alimomen نوشته:  این دوستان هم که میان بیرون از سفارت به همشون گفتن که ویزا تمومه و برنامه 2014 هم تمام شد قول هم نمیدیم دوباره نریزین به هم جنگ و دعوا راه بندازین روحیه رو بچسبونین به سقف
ببین حالا کی گفتم
مومن جان کدوم نظرت صحیحه؟ این خبر جدید یا اون قبلی که به همه میرسه و عجله نکنیم؟ Cool
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: مارکوپولو ، nedaba
اینم یه شعر از عراقی ( البته عراقی شاعر) تقدیم به همه دوستان منتظر

بود آیا که خرامان ز درم بازآیی ..... گره از کار فروبسته‌ی ما بگشایی
نظری کن که به جان آمدم از دلتنگی .... گذری کن که خیالی شدم از تنهایی
گفته بودی که بیایم چو به جان آیی تو .... من به جان آمدم اینک تو چرا می‌نایی
بس که سودای سر زلف تو پختم به خیال .... عاقبت چون سر زلف تو شدم سودایی
همه عالم به تو می‌بینم و این نیست عجب .... به که بینم که تویی چشم مرا بینایی
پیش ازین گر دگری در دل من می‌گنجید .... جز تو را نیست کنون در دل من گنجایی
جز تو اندر نظرم هیچ کسی می‌ناید ..... وین عجب تر که تو خود روی به کس ننمایی
گفتی از لب بدهم کام عراقی روزی ... وقت آن است که آن وعده وفا فرمایی
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-09-02 ساعت 15:49)alimomen نوشته:  این دوستان هم که میان بیرون از سفارت به همشون گفتن که ویزا تمومه و برنامه 2014 هم تمام شد قول هم نمیدیم دوباره نریزین به هم جنگ و دعوا راه بندازین روحیه رو بچسبونین به سقف ما خودمون گنجشک رنگ میکنیم جای قناری میفروشیم سفارت میخاد ما رو رنگ کنه
ببین حالا کی گفتم
دوست عزیز منم تازگی ها اونجا بودم.....منظور سفارت این نبود که ویزا تموم شده.....منظورشون این بود اگه هم ویزایی قراره صادر شه برای اوناییه که تا حالا منتظر بودن.....منشی اونجا خیلی واضح اینو به من گفت...
امید و بلند پروازی حق ماست
ما هم کیس اصلیمون آپدیت شد، ۲ سپتامبر
بچه ها ابوظبی هم داره کیساشو آپدیت میکنه
کیس حدود 5000 داره آپدیت میشه
دوستان ببخشید من یه سوال تکراری داشتم...ببخشید...من برگه ابی رو که بهم دادن فکر کردم اف بی ای چکه...اما الان تو چند صفحه قبل دیدم برگه صورتی اف بی ای چکه.....پش برگه ابی معنیش چیه؟
امید و بلند پروازی حق ماست
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
امروز ابوظبی از کسی پاس نگرفته و حرف چرت همیشگی رو زده ، ولی من میدونم دروغ میگن و باید منتظر بوددددددد.....
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
تشکر کنندگان: محبت ، avayebahar ، Nooshinsalamat ، soli asali ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 15:34)EmJay نوشته:  اولین سالیه که سالگرد ازدواجمون رو در کنار هم نیستم.
فردا سالگرد ازدواج و من هم مسافر ایروان. (البته پیشتر در خصوص سفر اطلاع رسانی کرده بودم Tongue )
کادو برامون چی دارید؟ Big Grin
سلام
امیدوارم کادوتون برای ازدواج امسال ویزاهای یو اس در پاسهاتون باشهSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-09-02 ساعت 10:53)نوبلا نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 10:35)ermiyaj نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 10:30)reasonable نوشته:  دوستانی که 1 سپتامبر آپدیت شدن، حدودا چه ساعتی آپدیت شدین؟

آپدیت 1 سپتامبر دوستان ،از آمریکا بوده یا سفارت؟

کسی اطلاع داره؟

دوست عزيز ما به سفارت مراجعه كرديم و آپديت شديم،اما گفتن كه ويزا تموم شده ولى حدس ما اينه كه اين حرف رو زدن كه همه نيان سفارت

دوست عزیز می شه بفرمایید به کدوم سفارت مراجعه کردید که بعدش آپدیت شدید؟

سفارت ابوظبی
کیس:70xx
تعدا افراد : 3 نفر
تاریخ مصاحبه 19 جولای
آخرین آپدیت 2 سپتامبر[/align]
تشکر کنندگان: avayebahar ، soli asali ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 16:02)m.mirzaee نوشته:  بچه ها ابوظبی هم داره کیساشو آپدیت میکنه
کیس حدود 5000 داره آپدیت میشه

عههه الان پنجاه تا ادم اون تو هستن ! چطوری وقت میکنه کیس آپدیت کنه! Smile
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: pari pari ، مارکوپولو ، avayebahar ، محبت ، soli asali ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 15:56)EmJay نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 15:49)alimomen نوشته:  این دوستان هم که میان بیرون از سفارت به همشون گفتن که ویزا تمومه و برنامه 2014 هم تمام شد قول هم نمیدیم دوباره نریزین به هم جنگ و دعوا راه بندازین روحیه رو بچسبونین به سقف
ببین حالا کی گفتم
مومن جان کدوم نظرت صحیحه؟ این خبر جدید یا اون قبلی که به همه میرسه و عجله نکنیم؟ Cool

این فقط یک پیش بینی منه از چیزی که به بچه ها میگن که ازدحام نشه جلو سفارت و روند کلیری رو شروع کنن ولی باور نکنید این حرف رو و روحیه رو بالا نگه دارید کسی هنوز بیرون نیومده که بخاد چیزی گفته باشه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان