کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-02 ساعت 16:26)alimomen نوشته:  میرزایی ترسوندیمون فکر کردم زده ویزا تمام شد خدا ...........

عزیزم جدید و داغ بودا!!!!!!!!
Big Grin
تشکر کنندگان: pari pari ، nedaba
منم همین الان آپدیت شدم Smile
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
میرزایی تو رو خدا این چن روز اینجا پست نذار جونمونو با این پستت به لب رسوندی این چه کاری بود کردی آخه بخدا مدیر بودم محرومت میکردم تو این شرایط این پست بود گذاشتی؟؟؟؟؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-09-02 ساعت 16:21)alimomen نوشته:  دوباره یکی قد بازی در اورده کار همه رو خراب کرده واقعا حالم به هم میخوره از این آدمهای پر مدعی آخه قد بازی هم جا داره زمان داره راه داره چاره داره
اگر واقعا ویزا میخاید این کارا چیه آخه
واقعا که عجب ادمهایی پیدا میشن-مگر مهاجرسراست که محرومت کنن بعد هم دوباره محرومیتت که تمام شد بلند شی بیای توی سایت بابا سفارته سفارت یارو از دهش بلند شده اومده اونجا توی سفارت داره کل کل میکنه ادعاشم همه جارو برداشته
دوست عزیز خون خودتو کثیف نکن...اون کسی که این کارو کرده با حرفای ما تلنگری بهش وارد نمیشه....اونجا که کسی رو راه نمیدن....حتما با همون نگهبان دم در کل کل کرده که اونا هم اینقدر ریلکسن که احتمالا فقط بهش خندیدن....
امید و بلند پروازی حق ماست
تشکر کنندگان: مارکوپولو ، manamilad ، majid_eng ، soli asali ، کیانوش2 ، nedaba
بچه ها یکی آنکارا رو بیدار کنه Wink
تشکر کنندگان: shhak ، Hassan2014 ، zepehr ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 16:27)farazz نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 16:25)morteza-dm نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 16:23)m.mirzaee نوشته:  خبر جدید و داغ
ویزا استتوس گزینه لوکیشن رو به سیس اضافه کرده
اما ایران نداره
برید چک کنید

این یعنی چی ؟

وقتي صفحه ويزا استتوس زياد باز مي مونه گزينه لوكيشن هم مياد كه منظور كنسولگريه و چون توو ايران سفارت نداره واسه همين گزينه ايران نيست. اين موضوع جديد نيست دوست عزيز

این صفحه همیشه رو سیستم من بوده و برای اولین باره که گزینه هاش فعال شده
اینم بذارید به حساب یه تغییر مثبت دیگه
تشکر کنندگان: مارکوپولو ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 16:28)teacherm نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 16:21)alimomen نوشته:  دوباره یکی قد بازی در اورده کار همه رو خراب کرده واقعا حالم به هم میخوره از این آدمهای پر مدعی آخه قد بازی هم جا داره زمان داره راه داره چاره داره
واقعا که عجب ادمهایی پیدا میشن-مگر مهاجرسراست که محرومت کنن بعد هم دوباره محرومیتت که تمام شد بلند شی بیای توی سایت بابا سفارته سفارت یارو از دهش بلند شده اومده اونجا توی سفارت داره کل کل میکنه ادعاشم همه جارو برداشته

یکی دقیق بگه چی شده؟ یعنی یه نفر اون تو دعوا کرده همه رو انداختن بیرون! مگه میشه!
تا اونجایی که من خبر دارم دعوایی نبوده و فقط اطلاع رسانی بوده اما خبر جدید اینکه از چن نفر تو سفارت ابوظبی شماره تماس گرفتن
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
تشکر کنندگان: avayebahar ، مارکوپولو ، برسام٤ ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 16:33)sami8000 نوشته:  

یکی دقیق بگه چی شده؟ یعنی یه نفر اون تو دعوا کرده همه رو انداختن بیرون! مگه میشه!
تا اونجایی که من خبر دارم دعوایی نبوده و فقط اطلاع رسانی بوده اما خبر جدید اینکه از چن نفر تو سفارت ابوظبی شماره تماس گرفتن
شماره تماس که قبلا گرفته بودن از پاسپورتها خبر ندارید؟
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: مارکوپولو ، manamilad ، pari pari ، soli asali ، nedaba

شماره تماس بدون گرفتن پاس ! عجب! ایمیلاشون چک کنن همه براشون شماره فرستادن!
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: SabSor ، pari pari ، soli asali ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 16:35)alimomen نوشته:  

شماره تماس که قبلا گرفته بودن از پاسپورتها خبر ندارید؟
تا اونجایی که خبر دارم و تقریبا مستند و مستقیما از چند تا از بچه هایی که حاضر در سفارت بودن از هیچ کس پاس نگرفتند و از دو یا سه نفر فقط شماره گرفتند....
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
تشکر کنندگان: avayebahar ، zepehr ، pari pari ، soli asali ، nedaba
دوستان ابوظبی الان اومدن بیرون گویا به تمامی نزدیک 60 نفر همین جمله تمام شدن ویزا گفته شده.... بنده به شخصه فعلا هیچگونه تحلیلی نسبت به این موضوع ندارم ولی به نظرم با توجه به عملکرد قبلی سفارتها باید باز هم صبر کرد....
(2014-09-02 ساعت 16:40)rainolf نوشته:  دوستان ابوظبی الان اومدن بیرون گویا به تمامی نزدیک 60 نفر همین جمله تمام شدن ویزا گفته شده.... بنده به شخصه فعلا هیچگونه تحلیلی نسبت به این موضوع ندارم ولی به نظرم با توجه به عملکرد قبلی سفارتها باید باز هم صبر کرد....

خب پیش بینی اولم درست از اب دراومد نمیدونید پاس گرفتن یا نه؟چک کردن کیسها رو تک تک یا نه؟
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: avayebahar ، مارکوپولو ، manamilad ، zepehr ، soli asali ، aaraam ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 16:36)teacherm نوشته:  

شماره تماس بدون گرفتن پاس ! عجب! ایمیلاشون چک کنن همه براشون شماره فرستادن!

مگه میشه ؟ از یک طرف میگین از هیچ کس حتی پاسپورت نگرفتن چک کنن از یه طرف دیگه میگین از چند نفر شماره گرفتن!!! اونوقت بر چه اساسی ازشون شماره گرفتن؟ قیافه، تیپ یا نجابت؟!!!!
2014AS78**:CN
سفارت:ابوظبی
مصاحبه:هفته آخر جولای،اعضاء کیس:4نفر، نفر اصلی:خودم
خودم ونفر سوم و چهارمreadyو همسرمap(سربازی،شغل خصوصی)
آپدیتها:24جولای همه اعضا، 31 جولای:نفر اصلی،آگوست13،17،18همه اعضا19 فقط همسرم21 همه
24 آگوست نفر اول و سوم ایشود،25 نفر چهارم ایشود،26 آگوست فقط نفر اول آپدیت،28 آگوست نفر دوم آپدیت

ژانويه ٢٠١٥  اقدام براي همسر F2A
نوامبر ٢٠١٥ نامه كامپليت شدن
ژانويه ٢٠١٧ مصاحبه آنكارا,AP
تشکر کنندگان: Farnoodh ، soli asali ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 16:38)sami8000 نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 16:35)alimomen نوشته:  [quote='sami8000' pid='544904' dateline='1409659428']
[quote='teacherm' pid='544896' dateline='1409659108']
[quote='alimomen' pid='544886' dateline='1409658678']
تا اونجایی که خبر دارم و تقریبا مستند و مستقیما از چند تا از بچه هایی که حاضر در سفارت بودن از هیچ کس پاس نگرفتند و از دو یا سه نفر فقط شماره گرفتند....
چطور از این 3 چهارتا تلفن گرفتن؟ اول پاسها گرفتن و چک کردن بعد پس دادن و از بعضی تلفن گرفتن؟ یا این دوستان اصرار کردن و با بهانه تغییر شماره خواستن صحبت کنن شماره ازشون گرفتن؟ چطور شده از بعضی شماره گرفتن؟ در واقع میشه دانست رفتار دقیقی چی بوده شاید بهتر بتونیم حدس بزنیم
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 16:41)alimomen نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 16:40)rainolf نوشته:  دوستان ابوظبی الان اومدن بیرون گویا به تمامی نزدیک 60 نفر همین جمله تمام شدن ویزا گفته شده.... بنده به شخصه فعلا هیچگونه تحلیلی نسبت به این موضوع ندارم ولی به نظرم با توجه به عملکرد قبلی سفارتها باید باز هم صبر کرد....

خب پیش بینی اولم درست از اب دراومد نمیدونید پاس گرفتن یا نه؟چک کردن کیسها رو تک تک یا نه؟

خیر تا اونجا که میدونم چک نکردن و فقط از همون جمله کذایی استفاده کردن...
ضمنا به نظرم منطقی ترین تحلیل در حال حاضر همون حدسیات شماست چون هیچ رقمه نمیتونم قبول کنم این موضوع تموم شدن ویزا منطقی باشه....
تشکر کنندگان: SabSor ، manamilad ، zepehr ، hadi472 ، pari pari ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان