کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-02 ساعت 17:04)kami_kami نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 16:53)alimomen نوشته:  وقتی چک نکردن از کی شماره گرفتن؟اینهمه ادم اونجاس یکس یک خبر موثق نمیتونه بده
خیلی عجیبه

سلام
من یکساعت پیش از سفارت الوظبی اوکدم بیرون.
ورود به سفارت با نشان دادن برگه آبی میسره ، بعد از شماره گرفتن و نوبت واستادن ، هنگامیکه پای باجه میرین هنگامیکه متوجه میشن کیس لاتاری هستین بدون چک کردن میگن که سهمیه کل دنیا تمام شده و دیگه ویزایی نمیدیم.
شماره اونایی که زیر پنج هزار هستن رو با بی میلی چک میکنن و اگه کلیر شده باشن ازشون شماره میگیرن.
حتی کار اصلا به گرفتن پاسپورت نمیرسه.
حدود ۹۵ درصد اعضا بدون چک شدن اومدن بیرون. حتی یک آقا و خانم که از طریق ایمیل کلیر شده بودن هم ویزا نگرفتن و شماره تلفن هم ازشون نگرفتن.
این بود ماجرای امروز ابوظبی

سلام.
این یعنی چی؟
1500 تا ویزای ایرانو به کدوم کشور دادند؟
اینها چه فکری میکنند.اصلا فکر میکنند؟
من با توجه به گرفتن شماره تلفن از بعضیا هنوز امیدوارم.
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

متاسفانه بچه ها تیرشون به سنگ خورد چون خیلی زود خود جوشیدن-میزاشتی یک هفته دیگه میرفتی که تکلیف سهمیه معلوم بشه دیگه بعیدم میدونم کسی بیاد درست حسابی تعریف کنه با این روحیشون
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-09-02 ساعت 16:03)tari نوشته:  دوستان ببخشید من یه سوال تکراری داشتم...ببخشید...من برگه ابی رو که بهم دادن فکر کردم اف بی ای چکه...اما الان تو چند صفحه قبل دیدم برگه صورتی اف بی ای چکه.....پش برگه ابی معنیش چیه؟

دوست عزيز
رنگ برگه مهم نيست . در هر سفارت ممكنه رنگ برگه ها متفاوت باشه.
لطفا امضاتونو تكميل كنيد.Smile
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 17:12)m.mirzaee نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 17:09)rainolf نوشته:  من با دوتا از بچه ها صحبت کردم ولی انقدر داغون بودن که نمیشد خیلی سوال پیچشون کرد....

این چیا که بقیه میگن درسته؟

بله عرض کردم که عین چیزی که بهشون گفتن این بوده که ویزا تموم شده و برید پی کارتون.... همین رو به من گفتن و انقدر له بودن که من نتونستم سوال دیگه بپرسم....
خوب با این حرفایی که زدن اینطوری میشه جمع بندی کرد:
اولا همه رو راه دادن تو ( پس هیچی تموم نشده!)
دوما پای باجه هم بردن (پس قصد داشتن تک تک بررسی کنند)
سوما شماره کیسهای زیر 5000 بررسی شده ( پس یه تعداد خیلی کمی ویزا بوده)
چهارما از اون کیسهای زیر 5000 کلیر شده شماره گرفتن ( پس قطعا دنبال تماس گرفتن هستن که مجددا ینی ویزا هست)
پنجما: تازه یک ربع ساعته که آمریکا بعد از تعطیلات وارد سپتامبر کاری شده
ششما: ایروان همه پاس هارو گرفته و تک تک اپدیت کرده.پس بیکار نبوده برا سهمیه تموم شده انبار داری پاس کنه آپ بزنه
------------------
نتیجه: هیچی تموم نشده ولی سهمیه سپتامبر نیومده. فعلا باید صبر کرد که ببینیم این سهمیه سپتامبر چی میشه
موافقین؟
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-09-02 ساعت 16:53)alimomen نوشته:  وقتی چک نکردن از کی شماره گرفتن؟اینهمه ادم اونجاس یکس یک خبر موثق نمیتونه بده
خیلی عجیبه
سلام
ورود به سفارت با نشان دادن برگه آبی میسره ، بعد از شماره گرفتن و نوبت واستادن ، هنگامیکه پای باجه میرین هنگامیکه متوجه میشن کیس لاتاری هستین بدون چک کردن میگن که سهمیه کل دنیا تمام شده و دیگه ویزایی نمیدیم.
شماره اونایی که زیر پنج هزار هستن رو با بی میلی چک میکنن و اگه کلیر شده باشن ازشون شماره میگیرن.
حدود ۹۵ درصد اعضا بدون چک شدن اومدن بیرون. حتی یک آقا و خانم که از طریق ایمیل کلیر شده بودن هم ویزا نگرفتن و شماره تلفن هم ازشون نگرفتن.
علی مومن اگه اونجا هستی یه توکه پا برو سفارت و از دلشون در بیار بگو شکون نداره ویزا با قهر بخوان صادر کنن ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: majid_eng ، pari pari ، soli asali ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 17:10)kami_kami نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 17:08)m.mirzaee نوشته:  
خیلی عجیبه

سلام

بچه انضات کجاست؟
ستاره هات کجاست؟
نام و نشون داری؟
دست و پا نشسته نپر وسط قدیمیا
اینا که گفتی رو ساختی؟
اگر خبری نبد دوباره امروز آپدیت نمیکردن

ببین من شماره کیسم ۵۵۶۰ هست و لزومی نداره دروغ بگم ،
الان هم تو جاده در حال بازگشت از ابوظبی هستم.
باور نمیکنی دیگه میل خودته.
خود من هم دیروز آپدیت شدم
دیروز آپدیت شدی اما امروز دارید از سفارت برمیگیدید؟
چرا؟
تشکر کنندگان: nedaba
سلام . می خواهم به یکی از بچه ها زنگ بزنم. سیم کارت دبی داره. من از ایران زنگ بزنم آیا هزینه تلفن به او می افته یا من؟ نمی خوام تلفن زدن من خرج براش باشه. و جوری باشه هزینه تماس پای من باشه.
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، babak12 ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 17:18)rainolf نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 17:12)m.mirzaee نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 17:09)rainolf نوشته:  من با دوتا از بچه ها صحبت کردم ولی انقدر داغون بودن که نمیشد خیلی سوال پیچشون کرد....

این چیا که بقیه میگن درسته؟

بله عرض کردم که عین چیزی که بهشون گفتن این بوده که ویزا تموم شده و برید پی کارتون.... همین رو به من گفتن و انقدر له بودن که من نتونستم سوال دیگه بپرسم....
من هم دقیقا این حرفارو شنیدم ازشون و باور کنین هیچ اتفاقی نیافتاده که کسی عصبانی بشه و پاس رو چک نکنن . احتمالا هنوز سهمیه سپتامبر تایید نشده و با مراجعه به سفارت اونا ناراحت میشن و این حرفارو میزنن . فقط باید منتظر بود همین...
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
آقا مگر قبل از اینکه این خبرو بدن خودم پیش بینی نکردم حرفهاشونو و بهتون نگفتم نبازین خودتونو؟
case no=4xxx,abu dhabi
(2014-09-02 ساعت 17:21)avayebahar نوشته:  سلام . می خواهم به یکی از بچه ها زنگ بزنم. سیم کارت دبی داره. من از ایران زنگ بزنم آیا هزینه تلفن به او می افته یا من؟ نمی خوام تلفن زدن من خرج براش باشه. و جوری باشه هزینه تماس پای من باشه.
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان:
(2014-09-02 ساعت 17:28)Touraj2014 نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 17:21)avayebahar نوشته:  سلام . می خواهم به یکی از بچه ها زنگ بزنم. سیم کارت دبی داره. من از ایران زنگ بزنم آیا هزینه تلفن به او می افته یا من؟ نمی خوام تلفن زدن من خرج براش باشه. و جوری باشه هزینه تماس پای من باشه.

واسه اون خرج نداشته باشه و هزينه تماس پاي توام نباشه . پس بالاخره كي بايد هزينه شو بده ؟؟Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

احتمالا آقای مومنی
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: SabSor ، teacherm ، zepehr ، soli asali ، babak12 ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 17:10)me_u نوشته:  سلام.
دوستان الان اصلا فرصت سرچ ندارم.اون سایتی که راجع به ادمین پروسس میشه توش اعتراض کرد چیه؟

سرافراز باشید.مثل سرو

می - یو جان فکر میکنم اون سایتی که دوستان فرم شکایت پر میکردند مصرف داخلی خود آمریکا رو داشت. توی فرم ازتون زیپ کد و اسم ایالت میخواست. بعید میدونم کاکردهای این چنینی داشته باشه. حالا باز این نظر منه.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: zepehr ، soli asali ، nedaba
از همه ی دوستان تعجب میکنم ! این جمله ی دیگه ویزا نیست رو مدتهاست که میشنویم. بابا تا سهمیه ماه معلوم نشه از نظر اونها ویزای دیگری نمونده و اونها اینقدر محافظه کارانه برخورد میکنن که نمیان بگن بزودی ویزا میاد، چون بعدش سوال بعدیتون که "کی میاد؟ ما منتظر میمونیم تا بیاد" رو باید جواب بدن. رفتن به سفارت های ابوظبی و ایروان اشتباه محض بود اما خب هزینه هاش رو بجون خریده اند دیگر.
در ضمن اونهایی که تو سفارت هستن مثل من و شما فایل سیس رو درست نکردن که بدونن چند تا ویزا مونده، سیستم از جای دیگر و با نرم افزار کنترل میشه و واقعا فکر میکنن ویزا تموم شده .
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
ایشالا میرم ابوظبی چنان گزارشی بذارم که خبرنگارای بی بی سی هم کف کنن 60 تا ادم رفتن تو و اومدن انگار نه انگار
جالبه همشونم قبل از رفتن کلی قول گزارش کامل میدادن
case no=4xxx,abu dhabi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان