کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-02 ساعت 17:55)srt نوشته:  دوستان یه سوال، در صورتی که کلیر بشیم، برای سفارت تو ابوظبی نیاز به وکالت نامه هست یا نه؟ اگه نیازه میشه یه نفر لطف کنه متنشو بذاره؟
ممنون

نه هر کسی با پاس میتونه پیک اپ کنه بدون وکالت
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، azadeh2014 ، Touraj2014 ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 17:45)H Pier نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 17:37)Sara_lphmkf نوشته:  قصد جسارت ندارما، اما بعضي از دوستان اينجا رو با دفترچه خاطراتشون اشتباه گرفتند

یکی از دلایلشون اینه که میخوان بازخورد نگرانی هاشون رو از طرف دیگران ببینن.
منم قصد جسارت ندارم اما خوبه که تو ارسالها کمی انصاف داشته باشیم.
راستی من ایروان هستم. من محروم بودم و نشد که بیام اینجا چیزی بگم.
آرزوی موفقیت دارم.

آقا چه خبر از ایروان؟ پاسپورتونو دادید به سفارت؟ خاله سارا که روزه ی سکوت گرفته چیزی نمیگه. البته امیدوارم حدسم درست باشه و ویزاشو گرفته باشه Big Grin
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: soli asali ، Nooshinsalamat ، pari pari ، مارکوپولو ، afra198 ، avayebahar ، nedaba
خاله سارا سریع بیا شفاف سازی کن
نکنه جاروتو تو فرودگاه گرفتن دل و دماغ نداری
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: hadi472 ، SabSor ، soli asali ، pari pari ، lighter ، avayebahar ، کیانوش2 ، nedaba
اینجا رو دارییییییید؟؟؟؟؟؟؟
کاربران در حال بازدید این موضوع: AB2014، afsi39، ali111، ali214، amir rad، a_afshar، babak80242، bahram2014، freddyflientstone، hessam1992، hooman.s، janatirad، j_morteza@yahoo.com، katanaser، kazemP، khapaleh، khor_maah، Lamiya، leila.k، m.mirzaee، manamilad، marsein، marzban1360، MatinLA، mehrzad2013، monda، omid2014، p.keyvan، pari pari، payman115، pink2، pooya aghaiipour، reza16، reza190120، Ro_Sedighi، SabSor، Sahand.1392، sami8000، shadi79، SHirakt1991، sia 1306، sorooosh، srt، tabrizi، مهمان آشنا، مهدی 2014، مامان خانم، برسام٤، 7 کاربر مخفی، 8 مهمان
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
تشکر کنندگان: shadi79 ، SabSor ، soli asali ، pari pari ، mehrzad2013 ، lighter ، مارکوپولو ، کیانوش2 ، nedaba
اون جوانمرد هنوز پیدا نشده بیاد قشنگ تعریف کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بدبختی اینجاست خالا که جوابشون کردن دیگه اکثرا میزنن زیرش کسی نمیگه سفارت بوده
الان اگه پاسپورت گرفته بودن از 50 تا ادمی که اونجا بودن 60 نفر سفرنامه های رنگی مصور با کاغذ مرغوب روغنی مینوشتن
case no=4xxx,abu dhabi
(2014-09-02 ساعت 17:55)srt نوشته:  دوستان یه سوال، در صورتی که کلیر بشیم، برای سفارت تو ابوظبی نیاز به وکالت نامه هست یا نه؟ اگه نیازه میشه یه نفر لطف کنه متنشو بذاره؟
ممنون

ابوظبی چه برای تحویل دادن و چه تحویل گرفتن پاسپورت نیازی به افراد کیس نداره و هر کسی میتونه این کارو بکنه حتی اگر تو کیس نیست
2014AS78**:CN
سفارت:ابوظبی
مصاحبه:هفته آخر جولای،اعضاء کیس:4نفر، نفر اصلی:خودم
خودم ونفر سوم و چهارمreadyو همسرمap(سربازی،شغل خصوصی)
آپدیتها:24جولای همه اعضا، 31 جولای:نفر اصلی،آگوست13،17،18همه اعضا19 فقط همسرم21 همه
24 آگوست نفر اول و سوم ایشود،25 نفر چهارم ایشود،26 آگوست فقط نفر اول آپدیت،28 آگوست نفر دوم آپدیت

ژانويه ٢٠١٥  اقدام براي همسر F2A
نوامبر ٢٠١٥ نامه كامپليت شدن
ژانويه ٢٠١٧ مصاحبه آنكارا,AP
تشکر کنندگان: soli asali ، avayebahar ، کیانوش2 ، nedaba
دوستان از ایروان خبر دادن که دکتر کریستین دیگه نیست و باید برای تمدید مدیکال ارمنستان از دکتر انوش وقت بگیریم
یه متن تمدید مدیکال لطفاً بزارید اینجا که بتونیم زمان رو هم خودمون پیشنهاد بدیم
سپاسگزارم
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، shadi79 ، avayebahar ، nedaba
ماهان -شیلان کجایی عمو
نمیای بگی چی شد؟
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: SabSor ، soli asali ، Nooshinsalamat ، pari pari ، azadeh2014 ، lighter ، کیانوش2 ، nedaba
سلام Sad اینو گذاشتم دوس دارم گریه کنم ولی نمیتونم چون اعصاب خانواده میریزه به هم . من کیس خودم میگم اگرم یک نفر بیاد به شایعه و دروغ متهمم کنه دیگه حرف نمیزنم
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-09-02 ساعت 17:45)H Pier نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 17:37)Sara_lphmkf نوشته:  قصد جسارت ندارما، اما بعضي از دوستان اينجا رو با دفترچه خاطراتشون اشتباه گرفتند

یکی از دلایلشون اینه که میخوان بازخورد نگرانی هاشون رو از طرف دیگران ببینن.
منم قصد جسارت ندارم اما خوبه که تو ارسالها کمی انصاف داشته باشیم.
راستی من ایروان هستم. من محروم بودم و نشد که بیام اینجا چیزی بگم.
آرزوی موفقیت دارم.

پیری جان چه خبر تونستی پاستوتحویل بدی
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: H Pier ، بهنامي ، nedaba
ما هم بعد از اون آپدیت 13 آگوست از آمریکا امروز آپدیت شدیم ،تمام اعضای کیس.
بازمانده لاتاری 2014Sad

(2014-09-02 ساعت 18:08)shilan نوشته:  سلام Sad اینو گذاشتم دوس دارم گریه کنم ولی نمیتونم چون اعصاب خانواده میریزه به هم . من کیس خودم میگم اگرم یک نفر بیاد به شایعه و دروغ متهمم کنه دیگه حرف نمیزنم

چون شما منبع موثقی هستی اگر لطف کنی تعریف کنی چی شد مو به مو ممنون میشم
case no=4xxx,abu dhabi
دوستان من الان آنکارام امروز رفتم سفارت پاسارو دادم هیچ گونه صحبتی مبنی بر اتمام ویزا نیست چند نفر که ماه گذشته مصاحبه داشتن نقص مدرک داشتن که گفته بود مدارک را کامل کن آفیسر هم از اتمام ویزا اظهار بی اطلاعی میکرد
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر
من نه ويزامو گرفتم و نه آپديت شدم و نه تماس گرفتن باهام، اگه خبري بود ميومدم مي گفتم، دوستهاي خوبي اينجا پيدا كردم كه كه با اونها داريم خوش مي گذرونيم،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-09-02 ساعت 18:08)shilan نوشته:  سلام Sad اینو گذاشتم دوس دارم گریه کنم ولی نمیتونم چون اعصاب خانواده میریزه به هم . من کیس خودم میگم اگرم یک نفر بیاد به شایعه و دروغ متهمم کنه دیگه حرف نمیزنم

شيلان جان ميشه لطف كنى بگى دقيقا چى شد؟؟؟
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: SabSor ، Nooshinsalamat ، maryam_ros ، کیانوش2 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان