موضوعها: 0
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
من با همسرم تل ف نی حرف زدم از ساعت 1تا 4 حدودی چون زمانو گم کردم جواب نمیداد بعد زنگ زد میگفت به زور راشون دادن داخل و میگفتن ویزا تمام شده و کلا لاتاری امسال تمام شده مبگفت بعضیا رفتن ولی بعضیا موندن اونم مونده بود بالاخره یه نفر اونجا مدارک نگاه کرده و چک کرده گفته شما کلیر شدید ولی ویزا نیست شماره گرفته بدون پاس یعنی پاس نگرفتن از هیچ کس و گفتن اگه ویزایی گفتن اگر و شاید اینا ویزا بود خبر میدیم و گفتن تا 30 سپتامبر صبر کنید همین . من میگم این پروسه شانسه . ما که تا الان بد شانسیم نمیدونم تا اخر چی بشه . ولی به خداوندی خدا اگر کسی فک کنه من دروغ میگم حلالش نمیکنم . چون فقط به رسم تعهد به شما که منتظرین سعی کردم بگم .
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
مرسي خبر داديد از آنكارا اميدولرم به زودي ويزاتونو بگيريد.وضعيت راه دادن مردم تو سفارت چطور بود آقا اصان؟ آيا به راحتي بقيه سفارتهاست؟
66xx ankara 12 joun
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-02 ساعت 18:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-02 ساعت 18:22 توسط alimomen.)
دوستان واقعا شورش رو در اوردین همین جوری که ما الان به اطلاعات شما نیاز داریم شما هم یک روزی به اطلاعات ما نیاز دارید اونم دور نیست بلکه یک هفته دیگس
نباید که التماستون کنن اینهمه آدم رفتن اونجا یکی حرفی نمیزنه تا الان صدتا روایت شده1-شماره گرفتن2- دعوا شده3-ویزا تمامه4-شماره نگرفتن5-تا 5000 شماره گرفتن6-اصلا چک نکردن پاسارو
واقعا از زشت اونبرتره زننده هست
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-02 ساعت 18:18)shilan نوشته: من با همسرم تل ف نی حرف زدم از ساعت 1تا 4 حدودی چون زمانو گم کردم جواب نمیداد بعد زنگ زد میگفت به زور راشون دادن داخل و میگفتن ویزا تمام شده و کلا لاتاری امسال تمام شده مبگفت بعضیا رفتن ولی بعضیا موندن اونم مونده بود بالاخره یه نفر اونجا مدارک نگاه کرده و چک کرده گفته شما کلیر شدید ولی ویزا نیست شماره گرفته بدون پاس یعنی پاس نگرفتن از هیچ کس و گفتن اگه ویزایی گفتن اگر و شاید اینا ویزا بود خبر میدیم و گفتن تا 30 سپتامبر صبر کنید همین . من میگم این پروسه شانسه . ما که تا الان بد شانسیم نمیدونم تا اخر چی بشه . ولی به خداوندی خدا اگر کسی فک کنه من دروغ میگم حلالش نمیکنم . چون فقط به رسم تعهد به شما که منتظرین سعی کردم بگم .
ممنون كه اطلاع دادى شيلان جان. ايشالا كه به خير بگذره
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا فضا رو متشنج نكنيد فعلا زوده بخواييم تسليم بشيم. من شك ندارم كه ويزا تموم نشده و هنوز مشكل ويزا نامبر هست. فعلا ٣٠ روز تا پايان پروسه وقت هست پس فعلا جا نزنينم همينطور كه تا حالا مقاومت كرديم
65XX، ایروان، 2 نفر، مصاحبه:June 2nd ، آپدیت ها:، Aug 11، Aug 8 ، June 4
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-02 ساعت 18:18)shilan نوشته: من با همسرم تل ف نی حرف زدم از ساعت 1تا 4 حدودی چون زمانو گم کردم جواب نمیداد بعد زنگ زد میگفت به زور راشون دادن داخل و میگفتن ویزا تمام شده و کلا لاتاری امسال تمام شده مبگفت بعضیا رفتن ولی بعضیا موندن اونم مونده بود بالاخره یه نفر اونجا مدارک نگاه کرده و چک کرده گفته شما کلیر شدید ولی ویزا نیست شماره گرفته بدون پاس یعنی پاس نگرفتن از هیچ کس و گفتن اگه ویزایی گفتن اگر و شاید اینا ویزا بود خبر میدیم و گفتن تا 30 سپتامبر صبر کنید همین . من میگم این پروسه شانسه . ما که تا الان بد شانسیم نمیدونم تا اخر چی بشه . ولی به خداوندی خدا اگر کسی فک کنه من دروغ میگم حلالش نمیکنم . چون فقط به رسم تعهد به شما که منتظرین سعی کردم بگم .
سیلان جان پیشاپیش و زودتر از همه گرفتن ویزا رو بهت تبریک میگم چون واقعا لایقش بودی ایشالا توی آمریکا همو ببینیم همشهری خوب من
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-02 ساعت 13:17)محبت نوشته: سلام
من و اکثر دوستانی که پاسهاشون رو تحویل دادن الان آپدیت خوردیم و به تاریخ 2 سپتامبر هر خبر دیگه ای بشه میگم خدمتتون و به امید شنیدن خبرهای خوب.
درود
من ساعت ۱۲ و نیم وارد ایروان شدم بمحض ورود از اینترنت واقعی سیم کارد ارمنی ام متوجه شدم که در همان لحظه نفر اصلی مان آپدیت شده ولی بقیه خیر. بعدشم رفتم که پاسپورت را بدهم که چون ساعت ۱۳ بود نگهبان گفت کارمندان مشغول نهارند و تا دو منتظر شدیم و بعدش بهمراه پنج یا شش نفر لاتاری کلیرنس خورده دلواپس پاسپورتها را انداختیم تو دراپ باکس. دوتا از بچه های مهاجرسرا را هم دیدم. یک مورد جالب هم آقای جوانی بود که با کیس حدود ۵۰۰۰ مصاحبه اش را به تعویق انداخته بود و بهش امروز ساعت دو نوبت مصاحبه داده بودند. به امید ویزای همه دوستان
جامانده از لاتاری 2014
PD : 24 NOV 2014
Approved: 20 MAR 2015
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از خبر رسانیتون.
ضمنا شما بدشانس نیستین بدشانس اونهایی هستن که هنوز کلیر هم نشدن.
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر
دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-02 ساعت 18:27)Nooshinsalamat نوشته: (2014-09-02 ساعت 18:16)اصان نوشته: دوستان من الان آنکارام امروز رفتم سفارت پاسارو دادم هیچ گونه صحبتی مبنی بر اتمام ویزا نیست چند نفر که ماه گذشته مصاحبه داشتن نقص مدرک داشتن که گفته بود مدارک را کامل کن آفیسر هم از اتمام ویزا اظهار بی اطلاعی میکرد
ممنون از شما،مي شه بگيد سفارت همه رو داخل راه مي دادو پاس شون رو مي گرفت يا فقط كساني كه بهشون خبر داده بودن كلير شدن رو؟
دوست عزیز با برگه صورتی و پاسپورت راه میداد چون یه آقایی بود همینطوری اومده بود ولی من دیگه اومدم بیرون نفهمیدم بعدش چی شد اما ازون بنده خدا تلفن دارم ازشون خبر بگیرم حتما اطلاع میدم
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
راستی فقط کیس اصلی امروز آپ شده فک بعد اینکه چک کردن گفتن کلیر شدین . خدا وکیلی دیگه از الان میگم به درک ولی میگم تصمیم با شماست که بخواید بیاید به هر حال من اصلا راجع به اومدن یا نیومدن هیچ توصیه و نظری ندارم اینو گفتم که بدونین فقط قصدم اطلاع رسانی راجع به امروز بود . راستی ظاهرا امروز حدود 30 نفر لاتاری بودن و اونام که میگفتن ویزا نیست برید جدید بودن . امیدمون به خداست ایشالا هممون روزمون خوش بشه . راستش یه کم قاطیم اگه متنم درست نیست ببخشید.
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت