کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
من با همسرم تل ف نی حرف زدم از ساعت 1تا 4 حدودی چون زمانو گم کردم جواب نمیداد بعد زنگ زد میگفت به زور راشون دادن داخل و میگفتن ویزا تمام شده و کلا لاتاری امسال تمام شده مبگفت بعضیا رفتن ولی بعضیا موندن اونم مونده بود بالاخره یه نفر اونجا مدارک نگاه کرده و چک کرده گفته شما کلیر شدید ولی ویزا نیست شماره گرفته بدون پاس یعنی پاس نگرفتن از هیچ کس و گفتن اگه ویزایی گفتن اگر و شاید اینا ویزا بود خبر میدیم و گفتن تا 30 سپتامبر صبر کنید همین . من میگم این پروسه شانسه . ما که تا الان بد شانسیم نمیدونم تا اخر چی بشه . ولی به خداوندی خدا اگر کسی فک کنه من دروغ میگم حلالش نمیکنم . چون فقط به رسم تعهد به شما که منتظرین سعی کردم بگم .
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
مرسي خبر داديد از آنكارا اميدولرم به زودي ويزاتونو بگيريد.وضعيت راه دادن مردم تو سفارت چطور بود آقا اصان؟ آيا به راحتي بقيه سفارتهاست؟

66xx ankara 12 joun
تشکر کنندگان: Nooshinsalamat ، pari pari ، soli asali ، maryam_ros ، arashmanteghi ، nedaba
دوستان واقعا شورش رو در اوردین همین جوری که ما الان به اطلاعات شما نیاز داریم شما هم یک روزی به اطلاعات ما نیاز دارید اونم دور نیست بلکه یک هفته دیگس
نباید که التماستون کنن اینهمه آدم رفتن اونجا یکی حرفی نمیزنه تا الان صدتا روایت شده1-شماره گرفتن2- دعوا شده3-ویزا تمامه4-شماره نگرفتن5-تا 5000 شماره گرفتن6-اصلا چک نکردن پاسارو
واقعا از زشت اونبرتره زننده هست
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-09-02 ساعت 15:30)نیلان نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 14:12)avayebahar نوشته:  ظاهرا سوء تفاهم شد فقط آپ دیت شده کلیر نشدم. دارم میگم فکر می کنم کلیر شدم. کی گفتم کلیر شدم؟ اما آپ شدن نشانه خوبی است برای من. چون من فقط دو بار در آپ های همگانی آپ شدم. همین. و بعید می دونم خیالات باشه. ماه سپتامبره اگه نمیخوان کلیر کنن و یا ویزا بدن چرا آپدیت زدن؟

حتما همین طوره و میخوان ویزا بدن Wink
براتون آرزوی موفقیت می کنم
مبارك انشاالا خدا اززبونتان بشنود من هم ap شدم ىعنى كىلر مىشم
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، avayebahar ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 18:18)shilan نوشته:  من با همسرم تل ف نی حرف زدم از ساعت 1تا 4 حدودی چون زمانو گم کردم جواب نمیداد بعد زنگ زد میگفت به زور راشون دادن داخل و میگفتن ویزا تمام شده و کلا لاتاری امسال تمام شده مبگفت بعضیا رفتن ولی بعضیا موندن اونم مونده بود بالاخره یه نفر اونجا مدارک نگاه کرده و چک کرده گفته شما کلیر شدید ولی ویزا نیست شماره گرفته بدون پاس یعنی پاس نگرفتن از هیچ کس و گفتن اگه ویزایی گفتن اگر و شاید اینا ویزا بود خبر میدیم و گفتن تا 30 سپتامبر صبر کنید همین . من میگم این پروسه شانسه . ما که تا الان بد شانسیم نمیدونم تا اخر چی بشه . ولی به خداوندی خدا اگر کسی فک کنه من دروغ میگم حلالش نمیکنم . چون فقط به رسم تعهد به شما که منتظرین سعی کردم بگم .

ممنون كه اطلاع دادى شيلان جان. ايشالا كه به خير بگذره
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-09-02 ساعت 17:56)hadi472 نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 17:45)H Pier نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 17:37)Sara_lphmkf نوشته:  قصد جسارت ندارما، اما بعضي از دوستان اينجا رو با دفترچه خاطراتشون اشتباه گرفتند

یکی از دلایلشون اینه که میخوان بازخورد نگرانی هاشون رو از طرف دیگران ببینن.
منم قصد جسارت ندارم اما خوبه که تو ارسالها کمی انصاف داشته باشیم.
راستی من ایروان هستم. من محروم بودم و نشد که بیام اینجا چیزی بگم.
آرزوی موفقیت دارم.

آقا چه خبر از ایروان؟ پاسپورتونو دادید به سفارت؟ خاله سارا که روزه ی سکوت گرفته چیزی نمیگه. البته امیدوارم حدسم درست باشه و ویزاشو گرفته باشه Big Grin

سلام من دیروز مدیکال رفتم و امروز سفارت خوشبختانه شلوغی آزار دهنده و قابل توجهی ندیدم. البته روی هم رفته احتمالا امروز 20 کیس پاس هاشون رو دراپ کردند. تمام کارها بدون مشکل انجام شد. سفارت هم به راحتی پاسهامون رو گرفت. دکتر کریستین تا 10 روز نیست. دوستانی که میخوام بیان برای تمدید مدیکال برای ایروان خواستید وقت بگیرین با دکتر انوش برای ایروان مکاتبه کنین. و یا به کریستین میل بزنین ببینید چی میگه. چیز دیگه ای که به نظرم اومد اینه که چیز غیر عادی ندیدم در مورد سهمیه و یا هرچیزی نگرفتن ویزا. براتون آرزوی موفقیت دارم.
من قصد داشتم هفته آخر آگست برم ایروان و کمی عقب هم انداختم سفرم رو و این هفته اومدم ایروان. و سفرم جنبه تفریحی هم داره و اگر هم اتفاقی نیفته تا اخر سپتامبر میمونم. ویزا گرفتیم که چه بهتر اگر هم نگرفتم فدای سرم.

در ضمن رفتن یا نرفتن هرکسی به خودش مربوطه و حتی خبر دادن یا ندادنش. فقط و فقط دروغ بده. نه کسی طلبکاره اینجا و نه بدهکار. یک سری از بچه های معتمد اطلاعات گذاشتن هر چند شاید خیلی نشه روی این اخبار تصمیم گرفت. تصمیمتون رو بگیرین.
ریسک یا هزینه و یا هر چیزی رو درنظر بگیرین.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-09-02 ساعت 18:18)shilan نوشته:  من با همسرم تل ف نی حرف زدم از ساعت 1تا 4 حدودی چون زمانو گم کردم جواب نمیداد بعد زنگ زد میگفت به زور راشون دادن داخل و میگفتن ویزا تمام شده و کلا لاتاری امسال تمام شده مبگفت بعضیا رفتن ولی بعضیا موندن اونم مونده بود بالاخره یه نفر اونجا مدارک نگاه کرده و چک کرده گفته شما کلیر شدید ولی ویزا نیست شماره گرفته بدون پاس یعنی پاس نگرفتن از هیچ کس و گفتن اگه ویزایی گفتن اگر و شاید اینا ویزا بود خبر میدیم و گفتن تا 30 سپتامبر صبر کنید همین . من میگم این پروسه شانسه . ما که تا الان بد شانسیم نمیدونم تا اخر چی بشه . ولی به خداوندی خدا اگر کسی فک کنه من دروغ میگم حلالش نمیکنم . چون فقط به رسم تعهد به شما که منتظرین سعی کردم بگم .

شیلان عزیز. چرا دروغ؟ دقیقا دوستان دیگه همین گفتن. یه جمعبندی هم کردیم و به این نتیجه رسیدیم که سهمیه سپتامبر نیومده. مبارکه که کلیر شدید. منتظر تماس باشید. اگه کامل تموم شده بود میگفتن خلاص. "گفتن تا 30 سپتامبر صبر کنید" همین حرف شما تاییدیه به اینکه ویزا هست
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
دوستان لطفا فضا رو متشنج نكنيد فعلا زوده بخواييم تسليم بشيم. من شك ندارم كه ويزا تموم نشده و هنوز مشكل ويزا نامبر هست. فعلا ٣٠ روز تا پايان پروسه وقت هست پس فعلا جا نزنينم همينطور كه تا حالا مقاومت كرديم
65XX، ایروان، 2 نفر، مصاحبه:June 2nd ، آپدیت ها:، Aug 11، Aug 8 ، June 4

سیلان جان پیشاپیش و زودتر از همه گرفتن ویزا رو بهت تبریک میگم چون واقعا لایقش بودی ایشالا توی آمریکا همو ببینیم همشهری خوب من
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-09-02 ساعت 18:16)اصان نوشته:  دوستان من الان آنکارام امروز رفتم سفارت پاسارو دادم هیچ گونه صحبتی مبنی بر اتمام ویزا نیست چند نفر که ماه گذشته مصاحبه داشتن نقص مدرک داشتن که گفته بود مدارک را کامل کن آفیسر هم از اتمام ویزا اظهار بی اطلاعی میکرد

ممنون از شما،مي شه بگيد سفارت همه رو داخل راه مي دادو پاس شون رو مي گرفت يا فقط كساني كه بهشون خبر داده بودن كلير شدن رو؟
تشکر کنندگان: m.mirzaee ، soli asali ، maryam_ros ، بهنامي ، avayebahar ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 13:17)محبت نوشته:  سلام
من و اکثر دوستانی که پاسهاشون رو تحویل دادن الان آپدیت خوردیم و به تاریخ 2 سپتامبر هر خبر دیگه ای بشه میگم خدمتتون و به امید شنیدن خبرهای خوب.

درود
من ساعت ۱۲ و نیم وارد ایروان شدم بمحض ورود از اینترنت واقعی سیم کارد ارمنی ام متوجه شدم که در همان لحظه نفر اصلی مان آپدیت شده ولی بقیه خیر. بعدشم رفتم که پاسپورت را بدهم که چون ساعت ۱۳ بود نگهبان گفت کارمندان مشغول نهارند و تا دو منتظر شدیم و بعدش بهمراه پنج یا شش نفر لاتاری کلیرنس خورده دلواپس پاسپورتها را انداختیم تو دراپ باکس. دوتا از بچه های مهاجرسرا را هم دیدم. یک مورد جالب هم آقای جوانی بود که با کیس حدود ۵۰۰۰ مصاحبه اش را به تعویق انداخته بود و بهش امروز ساعت دو نوبت مصاحبه داده بودند. به امید ویزای همه دوستان
جامانده از لاتاری 2014
PD : 24 NOV 2014
Approved: 20 MAR 2015

ممنون از خبر رسانیتون.
ضمنا شما بدشانس نیستین بدشانس اونهایی هستن که هنوز کلیر هم نشدن.
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
(2014-09-02 ساعت 18:27)Nooshinsalamat نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 18:16)اصان نوشته:  دوستان من الان آنکارام امروز رفتم سفارت پاسارو دادم هیچ گونه صحبتی مبنی بر اتمام ویزا نیست چند نفر که ماه گذشته مصاحبه داشتن نقص مدرک داشتن که گفته بود مدارک را کامل کن آفیسر هم از اتمام ویزا اظهار بی اطلاعی میکرد

ممنون از شما،مي شه بگيد سفارت همه رو داخل راه مي دادو پاس شون رو مي گرفت يا فقط كساني كه بهشون خبر داده بودن كلير شدن رو؟

دوست عزیز با برگه صورتی و پاسپورت راه میداد چون یه آقایی بود همینطوری اومده بود ولی من دیگه اومدم بیرون نفهمیدم بعدش چی شد اما ازون بنده خدا تلفن دارم ازشون خبر بگیرم حتما اطلاع میدم
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر

استغفرالله شیلان جان. یک چیز دیگه ببین ما هم که رفتیم پاس بدیم چند نفر کارمند کنسول رو دیدیم اما ازش هیچ سوالی نپرسیدیم. آخه واقعا اونا حتی اندازه بعضی از بچه های ما نمیدونن و خیلی در گیر صحبت های اونا نشین.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
راستی فقط کیس اصلی امروز آپ شده فک بعد اینکه چک کردن گفتن کلیر شدین . خدا وکیلی دیگه از الان میگم به درک ولی میگم تصمیم با شماست که بخواید بیاید به هر حال من اصلا راجع به اومدن یا نیومدن هیچ توصیه و نظری ندارم اینو گفتم که بدونین فقط قصدم اطلاع رسانی راجع به امروز بود . راستی ظاهرا امروز حدود 30 نفر لاتاری بودن و اونام که میگفتن ویزا نیست برید جدید بودن . امیدمون به خداست ایشالا هممون روزمون خوش بشه . راستش یه کم قاطیم اگه متنم درست نیست ببخشید.
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان