موضوعها: 0
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-02 ساعت 18:26)alimomen نوشته: (2014-09-02 ساعت 18:18)shilan نوشته: من با همسرم تل ف نی حرف زدم از ساعت 1تا 4 حدودی چون زمانو گم کردم جواب نمیداد بعد زنگ زد میگفت به زور راشون دادن داخل و میگفتن ویزا تمام شده و کلا لاتاری امسال تمام شده مبگفت بعضیا رفتن ولی بعضیا موندن اونم مونده بود بالاخره یه نفر اونجا مدارک نگاه کرده و چک کرده گفته شما کلیر شدید ولی ویزا نیست شماره گرفته بدون پاس یعنی پاس نگرفتن از هیچ کس و گفتن اگه ویزایی گفتن اگر و شاید اینا ویزا بود خبر میدیم و گفتن تا 30 سپتامبر صبر کنید همین . من میگم این پروسه شانسه . ما که تا الان بد شانسیم نمیدونم تا اخر چی بشه . ولی به خداوندی خدا اگر کسی فک کنه من دروغ میگم حلالش نمیکنم . چون فقط به رسم تعهد به شما که منتظرین سعی کردم بگم .
سیلان جان پیشاپیش و زودتر از همه گرفتن ویزا رو بهت تبریک میگم چون واقعا لایقش بودی ایشالا توی آمریکا همو ببینیم همشهری خوب من
آخه آقای علی مومن فعلا پاسو نگرفتن که خوشحال باشم ولی بازم نا امید نمیشم پناه بر خدا.
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-02 ساعت 18:27)pari1392 نوشته: (2014-09-02 ساعت 13:17)محبت نوشته: سلام
من و اکثر دوستانی که پاسهاشون رو تحویل دادن الان آپدیت خوردیم و به تاریخ 2 سپتامبر هر خبر دیگه ای بشه میگم خدمتتون و به امید شنیدن خبرهای خوب.
درود
من ساعت ۱۲ و نیم وارد ایروان شدم بمحض ورود از اینترنت واقعی سیم کارد ارمنی ام متوجه شدم که در همان لحظه نفر اصلی مان آپدیت شده ولی بقیه خیر. بعدشم رفتم که پاسپورت را بدهم که چون ساعت ۱۳ بود نگهبان گفت کارمندان مشغول نهارند و تا دو منتظر شدیم و بعدش بهمراه پنج یا شش نفر لاتاری کلیرنس خورده دلواپس پاسپورتها را انداختیم تو دراپ باکس. دوتا از بچه های مهاجرسرا را هم دیدم. یک مورد جالب هم آقای جوانی بود که با کیس حدود ۵۰۰۰ مصاحبه اش را به تعویق انداخته بود و بهش امروز ساعت دو نوبت مصاحبه داده بودند. به امید ویزای همه دوستان
احتمالا این آپ خوردنا ربطبگی به تحویل پاسپورت نداره. چون اون دوستمون که قبل از سفارت رفتن دیدن که آپ شدن و ضمنا خیلی از بچه هایی که نرفتن هم آپدیت شدن. آپ همگانی بوده ظاهرا.
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر
دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-02 ساعت 18:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-02 ساعت 18:46 توسط alimomen.)
(2014-09-02 ساعت 18:40)shilan نوشته: راستی فقط کیس اصلی امروز آپ شده فک بعد اینکه چک کردن گفتن کلیر شدین . خدا وکیلی دیگه از الان میگم به درک ولی میگم تصمیم با شماست که بخواید بیاید به هر حال من اصلا راجع به اومدن یا نیومدن هیچ توصیه و نظری ندارم اینو گفتم که بدونین فقط قصدم اطلاع رسانی راجع به امروز بود . راستی ظاهرا امروز حدود 30 نفر لاتاری بودن و اونام که میگفتن ویزا نیست برید جدید بودن . امیدمون به خداست ایشالا هممون روزمون خوش بشه . راستش یه کم قاطیم اگه متنم درست نیست ببخشید.
من که از همین الان میگم ویزا رو گرفتید خبرتون میدن که پاس بیارید
شیلان جان کیس نامبر همه رو چک کردن؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-02 ساعت 18:27)pari1392 نوشته: (2014-09-02 ساعت 13:17)محبت نوشته: سلام
من و اکثر دوستانی که پاسهاشون رو تحویل دادن الان آپدیت خوردیم و به تاریخ 2 سپتامبر هر خبر دیگه ای بشه میگم خدمتتون و به امید شنیدن خبرهای خوب.
درود
من ساعت ۱۲ و نیم وارد ایروان شدم بمحض ورود از اینترنت واقعی سیم کارد ارمنی ام متوجه شدم که در همان لحظه نفر اصلی مان آپدیت شده ولی بقیه خیر. بعدشم رفتم که پاسپورت را بدهم که چون ساعت ۱۳ بود نگهبان گفت کارمندان مشغول نهارند و تا دو منتظر شدیم و بعدش بهمراه پنج یا شش نفر لاتاری کلیرنس خورده دلواپس پاسپورتها را انداختیم تو دراپ باکس. دوتا از بچه های مهاجرسرا را هم دیدم. یک مورد جالب هم آقای جوانی بود که با کیس حدود ۵۰۰۰ مصاحبه اش را به تعویق انداخته بود و بهش امروز ساعت دو نوبت مصاحبه داده بودند. به امید ویزای همه دوستان
راستی به اون آقای جوان قبلا ساعت ۹ مصاحبه داده بودند ولی ظاهرا هفته گذشته بهش ایمیل زده اند که ساعت دو بیاید شاید میخواسته اند اولین روز کاری سپتامبر را با کلیرنس ها شروع کنند،خدا داند، به نظر شما میشه ویزا نباشه ولی هنوز مصاحبه انجام بشه?
جامانده از لاتاری 2014
PD : 24 NOV 2014
Approved: 20 MAR 2015
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان این اولین پست من هست از همه به خاطر اطلاعات خوبتون تشکر میکنم .دوستان شماره کیس ما حدود 79xx
میباشد و تاریخ مصاحبه هفته سوم جولای بود و ما چهار نفر هستیم دو تا بچه و دو تا بزرگ که هر چهار تا مون ap
خوردیم فقط باید بگم روز مصاحبه ما که مصادف با خرابی سیستم بود قبل از شروع مصاحبه اون خانم ایرانی به ما گفت ویزا
تموم شده اگه میخواهید پول ندید و برید ما که این همه راه اومده بودیم پول رو دادیم و بعد از 1تا2 ساعت مصاحبه کردن وبه خیلی ها
برگه آبی دادند ولی به ما برگه سفید دادند و گفتند تا آخر سپتامبر چک کنید .حالا منظورم اینه که بعد از اون تاریخ به خیلی ها ویزا دادند و
تموم هم نشده بود پس فکر منفی نکنیم احتمالا سهمیه سپتامبر نیومده ابوظبی خیلی تند برخورد میکنه ولی این خبرا نیست مطمن باشید از
دوستان یه سوال هم داشتم قضیه برگه سفید که ابوظبی به ما داد چیه؟درضمن آخرین آپدیت ما 29جولای هست و هیچ خبری نیست .
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما هم امروز سفارت بوديم خيلي خسته شديم و بدون نتيجه خاصي. به همه ميگفتن تموم شده حتي با بعضي از افراد برخورد جالبي نشد. يكي از دوستا گفت اگه تموم شده پس چرا انكارا داره ميده؟ گفتن ما نميدونيم. به نظرم اين روزا تمام ميشه و ازش فقط انسانيت ادما ميمونه وقتي بعضي از دوستان رو ميبينم كه چهقدر درسته رفتاراشون و انسان هستن كيف ميكنم كه با همچين آدمايي اينجا آشنا شدم. خلاصه كه منم نميدونم بگم بياين يا نه و اينكه آيا به حرفاي من اعتماد كنين .
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنس
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
ولی واقعا این چه دیتابیسی هست که یک ماه و نیمه خرابه درست هم نمیشه
case no=4xxx,abu dhabi
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-02 ساعت 18:45)alimomen نوشته: (2014-09-02 ساعت 18:40)shilan نوشته: راستی فقط کیس اصلی امروز آپ شده فک بعد اینکه چک کردن گفتن کلیر شدین . خدا وکیلی دیگه از الان میگم به درک ولی میگم تصمیم با شماست که بخواید بیاید به هر حال من اصلا راجع به اومدن یا نیومدن هیچ توصیه و نظری ندارم اینو گفتم که بدونین فقط قصدم اطلاع رسانی راجع به امروز بود . راستی ظاهرا امروز حدود 30 نفر لاتاری بودن و اونام که میگفتن ویزا نیست برید جدید بودن . امیدمون به خداست ایشالا هممون روزمون خوش بشه . راستش یه کم قاطیم اگه متنم درست نیست ببخشید.
نه بیشتریا رفته بودن ظاهرا . یه عده که مونده بودن میگه چک کردن به بعضیاشون گقتن کلیر نشدید و شانسش خیلی کمه براتون. در کل هیچ تفسیری نمیشه کرد انگار سفارتا نوبتی قاط میرنن لابد هفته دیگه نوبت اون یکیاس که دیونه بشن .
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-02 ساعت 18:57)shilan نوشته: (2014-09-02 ساعت 18:45)alimomen نوشته: (2014-09-02 ساعت 18:40)shilan نوشته: راستی فقط کیس اصلی امروز آپ شده فک بعد اینکه چک کردن گفتن کلیر شدین . خدا وکیلی دیگه از الان میگم به درک ولی میگم تصمیم با شماست که بخواید بیاید به هر حال من اصلا راجع به اومدن یا نیومدن هیچ توصیه و نظری ندارم اینو گفتم که بدونین فقط قصدم اطلاع رسانی راجع به امروز بود . راستی ظاهرا امروز حدود 30 نفر لاتاری بودن و اونام که میگفتن ویزا نیست برید جدید بودن . امیدمون به خداست ایشالا هممون روزمون خوش بشه . راستش یه کم قاطیم اگه متنم درست نیست ببخشید.
نه بیشتریا رفته بودن ظاهرا . یه عده که مونده بودن میگه چک کردن به بعضیاشون گقتن کلیر نشدید و شانسش خیلی کمه براتون. در کل هیچ تفسیری نمیشه کرد انگار سفارتا نوبتی قاط میرنن لابد هفته دیگه نوبت اون یکیاس که دیونه بشن .
شماره تماس دبی رو میخاستن؟
آخه ایران که تو فرم هست
case no=4xxx,abu dhabi
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اینقدر به خودتون استرس وارد نکنید. من مطمئنم بیشتر کیس ها کلیر شدن ولی فعلا ویزا نامبر نیست یا خیلی کمه. اکثر کیس هائی که این چندروزه آپ شدن ( تمام افراد کیس)میتونه به معنی اتمام کار اون پرونده باشه. اگر برنامه لاتاری امسال برای ایران تمام شده بود خیلی راحت (مثل سال قبل) تو سایتشون مینوشتن. پس فعلا فقط صبر کنید
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
قرارمون ساعت 10:30...
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him