کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
بچه هایی که ایروان هستند ایا برای تمدید مدیکالشون واکسن هم زدند؟اگه زدند چک واکسنی؟
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-09-03 ساعت 00:02)Behzad_alonee نوشته:  دوستان من ٢ سپتامبر اپديت شدم
يعني چي؟

Interview :Yerevan
20 feb
Case :2014as3XXX

با عرض تاسف فعلا یعنی هیچ چی! بعدا" شاید یعنی انشاالله شما ویزا می گیری و بقیه ی ماجرا...
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، pari pari ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 00:07)hessam1992 نوشته:  
يعني چي؟

20 feb

اون پستي كه راجب ceac هست رو كامل بخون متوجه ميشي

http://www.mohajersara.com/showthread.ph...pid=311890

دوست عزيز منظورم اين بود كه الان نو اين بازه زماني
يعني چي؟
برداشتتون چيه؟

20 feb

(2014-09-03 ساعت 00:08)p.fereidouni نوشته:  بچه هایی که ایروان هستند ایا برای تمدید مدیکالشون واکسن هم زدند؟اگه زدند چک واکسنی؟

اره من پاستور واكسن انفولانزا جديد زدم
چون كارت زردم رو دكتر گرفته بود ٨٢٥٠٠ تومان هزينش شد
كه ٥٠٠٠٠ تومان مال كارت زرده

20 feb
تشکر کنندگان: p.fereidouni ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 00:10)Behzad_alonee نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 00:07)hessam1992 نوشته:  
يعني چي؟

20 feb

اون پستي كه راجب ceac هست رو كامل بخون متوجه ميشي

http://www.mohajersara.com/showthread.ph...pid=311890

دوست عزيز منظورم اين بود كه الان نو اين بازه زماني
يعني چي؟
برداشتتون چيه؟

20 feb

والا اگر خوشبين باشيم يعني پروندتون به مرحله اي رسيده كه شايد ويزا بگيريد ...
Case Number: 2014AS6XXX/ تعداد افراد کیس: 1 نفر/ زمان و مکان مصاحبه: 29 May، ابوظبی/ آخرين آپديت : 1 سپتامبر / ویزا: xxxxxx/ مقصد نهایی: xxxxx
تشکر کنندگان: محبت ، pari1392 ، کیانوش2 ، nedaba
دوستان یک فرضیه اخیرا مطرح شد که سفارت ها ایمیل ها را با عبارت we do not currently have sufficient visa numbers پاسخ دادند و این را تعبیر بر کلیر شخص کردند ایا این فرضیه درست بود؟!
**2014AS00056
مصاحبه 8 می ایروان
اپدیت 13و 14 می، 4 اوت با ایمیل، 2سپتامبر، 12 سپتامبر
تشکر کنندگان: محبت ، کیانوش2 ، milad 68 ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 13:47)rainolf نوشته:  همین الان از جلوی سفارت ابوظبی خبر رسید که گویا خیلی شلوغه و حدود 40 نفر در صف هستند اما هنوز سکیوریتی برای چک کردن و گفتن اینکه آیا پاسپورت میگیرن یا نه نیومده.... با جدیدترین خبرها از ابوظبی با ما باشید.....

با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز
خیلی ممنون از اطلاع رسانی تون ، ما منتظر خبر از شما هستیم ، میشه لطف کنید بگید که جلوی سفارت پاسها رو تحویل میگیرن یا نه ما نمیدونیم پاشیم بیاییم ابوظبی یا اینکه پاسهامون رو بفرستیم ... لطفا راهنمایی بفرمایید
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
تشکر کنندگان: محبت ، پدی ، pari1392 ، nedaba
سلام
دوستانی که امروز از مهاجرسرا زیارتشون کردم در ایروان:
Sysmaster--H pier-- Arash12 -- m nikparvaz -- shayesteh -- shahrzad001 -- pink -- shahryar -- دایی پیمان -- bobo -- REza Top60 -- آیلار -- خاله سارا -- افشین -- Masoud Z -- Hamid F3و تعدادی دیگه که دوست نداشتن خودشون رو معرفی کنن و یا من فراموش کردم.
و امیدوارم همه بچه ها ویزاهاشون رو بگیرن چه اینجائیا و چه اونجائی ها
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-09-03 ساعت 00:14)Shahabm58 نوشته:  دوستان یک فرضیه اخیرا مطرح شد که سفارت ها ایمیل ها را با عبارت we do not currently have sufficient visa numbers پاسخ دادند و این را تعبیر بر کلیر شخص کردند ایا این فرضیه درست بود؟!
سلام
احتمال اینکه درست باشه زیاده
اما تا سفارتا رسما کلیر نکنن چیزی عوض نمیشه
شاد باشید
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
تشکر کنندگان: محبت ، pari1392 ، hamid_fs3 ، nedaba
خوش به حالتون حداقل بعد یه سال ارتباط مجازی همدیگرو دیدین. خیلی هامون با توجه به پستهای گذاشته شده توسد کاربرا فقط یه تصویر ذهنی از اونا داریم
حسابی خوش بگذرونید که دیگه این سفر یکسالو نیمه داره به پایان میرسه. خوب یا بد.
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
(2014-09-02 ساعت 12:28)arashmanteghi نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 11:42)arashmanteghi نوشته:  لطفاً راهنمایی بفرمایید.

کسی میدونه چطور باید پاس رو به سفارت آنکارا داد؟ صندوق دارن یا باید به خودشون بدیم؟
آیا پاس رو بدون اعلام کلیر کردن، تحویل میگیرن؟

یعنی هیچکس نیست که درباره تحویل پاس به سفارت آنکارا اطلاعات داشته باشه جواب ما رو بده؟

آنکارا تحویل پاس به شکل ایروان و ابوظبی نداره.
رسما لیست رو به گیت ورودی اعلام می کنند و براساس اون هر کی بخواد برای تحویل مدارک وارد سفارت بشه کنترل می شه/اما بوده وقتهایی که انتظامات علارغم داشتن لیست به لیستش نگاه کرده/مثلا ممکنه از 5 نفر 4 نفر رو نگاه کنه 1 نفر رو یادش بره یا حواسش پرت بشه.
تشکر کنندگان: بهنامي ، محبت ، Nooshinsalamat ، کیانوش2 ، manamilad ، اصان ، nedaba
آخرین جدول سیس تا اول سپتامبر نشون میده در کل دنیا 46503 ویزا صادر شده
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...1870260380
(2014-09-03 ساعت 00:19)محبت نوشته:  سلام
دوستانی که امروز از مهاجرسرا زیارتشون کردم در ایروان:
Sysmaster--H pier-- Arash12 -- m nikparvaz -- shayesteh -- shahrzad001 -- pink -- shahryar -- دایی پیمان -- bobo -- REza Top60 -- آیلار -- خاله سارا -- افشین -- Masoud Z -- Hamid F3و تعدادی دیگه که دوست نداشتن خودشون رو معرفی کنن و یا من فراموش کردم.
و امیدوارم همه بچه ها ویزاهاشون رو بگیرن چه اینجائیا و چه اونجائی ها
سلام
خدا قوت آقا امین
ممنون از همه زحمات شما
چیزی متوجه نشدین که سفارت بخاد حرکتی انجام بده؟
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
تشکر کنندگان: p.fereidouni ، محبت ، pari1392 ، کیانوش2 ، hamid_fs3 ، pari pari ، lida55 ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 00:27)ziba_sunset نوشته:  آخرین جدول سیس تا اول سپتامبر نشون میده در کل دنیا 46503 ویزا صادر شده
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...1870260380
اگر اشتباه نکنم باید حداقل 3500 ویزا موجود باشه واسه ماه سپتامبر
تشکر کنندگان: farhad9000 ، p.fereidouni ، AB2014 ، azadeh2014 ، Nooshinsalamat ، sonyz2 ، nazanin fatemi ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 00:25)shazad نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 12:28)arashmanteghi نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 11:42)arashmanteghi نوشته:  لطفاً راهنمایی بفرمایید.

کسی میدونه چطور باید پاس رو به سفارت آنکارا داد؟ صندوق دارن یا باید به خودشون بدیم؟
آیا پاس رو بدون اعلام کلیر کردن، تحویل میگیرن؟

یعنی هیچکس نیست که درباره تحویل پاس به سفارت آنکارا اطلاعات داشته باشه جواب ما رو بده؟

آنکارا تحویل پاس به شکل ایروان و ابوظبی نداره.
رسما لیست رو به گیت ورودی اعلام می کنند و براساس اون هر کی بخواد برای تحویل مدارک وارد سفارت بشه کنترل می شه/اما بوده وقتهایی که انتظامات علارغم داشتن لیست به لیستش نگاه کرده/مثلا ممکنه از 5 نفر 4 نفر رو نگاه کنه 1 نفر رو یادش بره یا حواسش پرت بشه.

سلام دوستاي من آنكارا راه نميده مطمىن باشيد، پيشنهاد مي دم اگه صلاح بدونين كسايي كه فقط آنكارا هستن يه جا به هم باشن و از سفارتهاي ديگه مجزا بشن شايد بهتر بتونيم به هم كمك كنيم يا توي وايبر البته اگه صلاح بدونين ممنون از توجه شما به اميد خوشحالي قلبي همه ... عجيبه براي رفتن از وطن خودمون اينقدر خوشحاليم خدايا شكر
**٥٦ مصاحبه ٢٢ مي آنكارا - شغل خصوصي - سربازي س پ - آپ بعد از مصاحبه ١٤ بار
من به عشق تو خوشم آمليكا Wink تو به عشق هر كه هستي خوش باشBig Grin
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، Maryrhm ، abbas09 ، manamilad ، nazanin fatemi ، nedaba
به امید اینکه این آپدیت 2 سپتامبر همراه با خبرای خوبی باشه بنظر من این آپدیت گروهی رو میشه از دو منظر دید : یکی اینکه پرونده ها رو بستند و بهمین زودی اعلام میکنند ویزا تموم شده و یکی اینکه کلیر همگانی رو شروع میکنند .
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: محبت ، کیانوش2 ، pari1392 ، pari pari ، manamilad ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان