کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-03 ساعت 01:33)p.fereidouni نوشته:  خبر فوری و داغ
ببخشید که این وقت شب همه رو با این خبرم بد خواب میکنم
بلیط هواپیما به ایروان گرفتیم امروز برای 8 سپتامبر و از دکتر انوش وقت خواستم برای تمدید مدیکال و اون همین الان این جواب رو بهم داد
Today the consulate informed us that 2014 DV visa number are not available.
Please contact the consulate to be sure that you need to redo your medical exam.

بابا این دکتراشونم معلوم نیس طرف کی هستن، اوندفعه کریستین به من گفت از اول اگوست کیس ارمنی یا ایرانی جدید نداشتم ،درحالیکه جلوی چشمم ارمنیه با یه بغل ویزای یکضرب اومد بیرون از سفارت!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: p.fereidouni ، pari pari ، nedaba
بلیط هواپیما به ایروان گرفتیم امروز برای 8 سپتامبر و از دکتر انوش وقت خواستم برای تمدید مدیکال و اون همین الان این جواب رو بهم داد
Please contact the consulate to be sure that you need to redo your medical exam.

دوست عزيز سلام
اين موضوع كه فرمدن صحيح هست اما نه براي تمديد براي اينايي كه تازه براي اينترويو مي رن ايشون هم اطلاع دقيق نداشته خواسته از سفارت بپرسين پس فكراي بد نكن و راحت و آرام بخواب در همين هفته خبرهاي خوب مي ياد نگران نباش
**٥٦ مصاحبه ٢٢ مي آنكارا - شغل خصوصي - سربازي س پ - آپ بعد از مصاحبه ١٤ بار
من به عشق تو خوشم آمليكا Wink تو به عشق هر كه هستي خوش باشBig Grin
تشکر کنندگان: محبت ، milad 68 ، hamid_fs3 ، manamilad ، nazanin fatemi ، banafsh14 ، nedaba
بچه ها تا رسما تو سايت خود سفارت اعلام نكردند كه ويزا تموم نشده لطفا نا اميد نشيد و انرژي منفي و خبرهايي كه تاييد نشدن رو نفرستيد ...!! اگر همچين خبري بود سايت فورا رسما اعلام مي كرد مثل سفارت آمريكا تو نپال كه اين خبر رو رسما اعلام كرده :

Important Notice for DV 2014 Applicants:
All of the diversity visas allocated for Nepal for the 2014 fiscal year have been issued and there will be no further interviews or diversity visas issued in Nepal for DV2014. We thank you for your interest and encourage you to apply for future Diversity Visa lotteries.
Case Number: 2014AS6XXX/ تعداد افراد کیس: 1 نفر/ زمان و مکان مصاحبه: 29 May، ابوظبی/ آخرين آپديت : 1 سپتامبر / ویزا: xxxxxx/ مقصد نهایی: xxxxx
(2014-09-03 ساعت 01:01)Reza20002 نوشته:  دوستان
ما سه شنبه ابوظبی بودیم. حدودا 56 نفر ایرانی بودند که شاید 50 تاشون لاتاری بودند. تقریبا به همه یک چیز گفتند: برنامه لاتاری 2014 تمام شده. اون نغمه هم می گفت ما اینو توی وبسایت ابوظبی هم زدیم! و خیلی هم بداخلاقی می کرد. بچه ها هم بعضی هاشون یکم از خجالتش دراومدند.
یه خانم هندی که فارسی حذف می زد با مهربانی به بچه ها همون تموم شدن ویزا را می گفت.
بچه ها شوکه شده و بعضی ها هم گریه می کردن
خانم ها البته!
رضا رینولف تماس زیاد گرفت اما شرمنده شدیم خیلی نتونستیم صحبت کنیم چون رمقی باقی نمونده بود.
خیلی که اصرار کردیم آخر وقت فقط برگه آبی 8-7 نفر را با کپی پاسپورت هاشون گرفت و گفت ممکنه 2 هفته دیگه یه چک بکنیم اما احتمال دادن ویزا 10% هست.

دوستان این 10% گفته شده کلید حل مشکل ماست
قبلا هم گفتم کارمندهای سفارت به هیچ عنوان نمیدونند چند تا ویزا باقی مونده ولی میدونن که تعدادی ویزا هست. امثال ماها اومدن فایل سیس رو درست کردن و آمارش هم تقریبا دقیقه اما کارمندها این تعداد رو نمیدونن چون نرم افزار کنترل تعداد رو بر عهده داره.
اونها این پاسپورتها رو میگیرن و میگن اعلام میشه اما حدس تعداد کمی تو ذهنشون نقش بسته! اما ما میدونیم چقدر ویزا مونده؛ کارمند سفارت از اعداد بی خبره لذا میگه 10% شانس دارید.
به همتون قول میدم کل سهمیه ایران در این مدت باقیمانده تحویل خواهد شد.
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
(2014-09-03 ساعت 01:39)بهنامي نوشته:  

دوست عزيز سلام
اين موضوع كه فرمدن صحيح هست اما نه براي تمديد براي اينايي كه تازه براي اينترويو مي رن ايشون هم اطلاع دقيق نداشته خواسته از سفارت بپرسين پس فكراي بد نكن و راحت و آرام بخواب در همين هفته خبرهاي خوب مي ياد نگران نباش

بلیطمو چکار کنم؟؟؟؟؟برم یا نرم؟؟؟ دکتر کریستین تا 12 سپتامبر نیست فقط انوش هست.
پسرم تست سل باید انجام بده که فقط 3 شنبه هامیگیرن و 3تا 3شنبه بیشتر به پایان سپتامبر نمونده تازه جوابشم 3 روز طول میکشه خدایاااااا خودت یه راهی جلومون بگذار.Sad
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-09-03 ساعت 01:38)p.fereidouni نوشته:  

به نظرتون باید چکار کنم سفارت هم که نه جواب ایمیل رو میده نه جواب تلفن ....بلیط خریدیم ... چکار باید کرد؟؟؟؟؟؟

همون متن خانم دکتر را به سفارت فوروارد کنید و اضافه کنید که کانفیرم کنند برای شما ضمنا توی سابجکت هم بنویسید 'ایمیلی از دکتر انوش' موفق باشید
جامانده از لاتاری 2014
PD : 24 NOV 2014
Approved: 20 MAR 2015
تشکر کنندگان: p.fereidouni ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 01:31)بهنامي نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 01:09)me_u نوشته:  سلام.
بچه ها تا 1 سپتامبر 2276 ویزا در سه سفارت صادر شده.1224 ویزا از سهمیه ایران مونده.!!!!!
1297 نفر AP و 777 نفر ready.
در کل دنیا 46503 ویزا صادر شده.پس هنوز 3497 تا ویزا میشه صادر کرد.
باقیمانده ویزا با نفرات AP تقریبا برابره ولی خوب ready ها رو هم باید در نظر گرفت.
اگر ویزا ندن نهایت بی انصافیه!

سرافراز باشید.مثل سرو

سلام دوست عزيز
لطفا رفرنس كامل اطلاعاتي كه مي گين رو اعلام كنين كاش هميشه با رفرنس حرف بزنيم
و بعد اينكه من متوجه نشدم ! شما فرمودين١٢٢٤ ويزا از سهم ايران مونده كل AP در ايران ١٢٩٧ هست كه به ٧٧٧ بايد جمعش كرد؟؟؟ يعني با تفاضل از ١٢٢٤ نفر ميشه ٨٥٠ نفر ويزا مي گيرن؟
اين عدد ٣٤٩٧ كه مي فرماييد چيه؟ اين كل باقي موندست؟
[b]لطفا روشن تر صحبت كنين![/b]

سلام.
مرچع فایل سیس مورخ اول سپتامبر.
نه دوست خوبم از 7 در صد سهمیه اختصاصی به ایران که میشه 3500 ویزا هم اکنون 1224 ویزا باقی مونده.
777 نفر ready رو با یک درصد تلورانس باید به 1297 AP اضافه کرد.میشه کل نفرات منتظر ویزا
قراره تو کل دنیا 50000 ویزای لاتاری صادر بشه.که خوب با این آمار 3497 تا باقی مونده
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-09-02 ساعت 21:35)rasool750 نوشته:  دوست من الان تو امريكا تو صف مستقيم با كنتاكي صحبت كنه همه سوالها رو گفتم بپرسه بچه ها الان بم زنگ ميزنه

سلام چی شد خبری نشد؟
تشکر کنندگان: me_u ، کیانوش2 ، nazanin fatemi ، nedaba
من که نفهمیدم اینها چرا با ما این بازی رو شروع کردن شدید بی خواب شدم با اینکه امروز ساعتها توی صف بودیم و اعصاب خوردی زیادی داشتیم .....
راستی علی جان دز جواب شما نه که پرسیدی التماس کردی که چک کنه من فقط گفتم میشه ببینی اونم دید و گفت که کلیر شدی ....
خلاصه که کلی پول فقط اینجا داره خرج میشه .. کاش میشد وطنمون جای بهتری بود که اینقدر عزت نفسمون نیاد پایین ....
میخوام برای ظریف نامه ای بنویسم و ازش بخوام بیاد اینجارو بخونه .....بخونه و ببینه به خاط ایرانی بودن و سربازی رفتن چه قدر زجر کشیدیم ....
ببینه مردم کشورش به خاطر رفتن چه میکنن و چه دلایلی دارن ...آیا همه ما دوست داریم خاکمونو ترک کنیم و بریم یه جای دیگه زندگی رو شروع کنیم با شرایط خاص خودش ؟
جایی که شاید عطر نم بارونش رو خاکش هیچ بویی نداشته باشه و واست یاداور هیچ خاطره ای نباشه ....
و شاید ما همه فراموشی رو دوس دازیم ؟
آلزایمر .....بهترین درمان برای دردهای ماست ...... مزسی آلزایمر ....
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
بخوابین دوستان ، بالاخره هرطور بشه همین زمین زیرپامونه...
تازه،
ما گلهای خندانیم
فرزندان ایرانیم
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: kaaren ، hamid_fs3 ، me_u ، کیانوش2 ، محبت ، قصه گو ، reza_norouzi ، abbas09 ، shhak ، zepehr ، sonyz2 ، shilan ، babak12 ، pari1392 ، nazanin fatemi ، lighter ، nedaba
سلام
واقعا من نمدونم بعضی دوستان اومدن تو این سایت برای چی؟؟!!
اینجا تا جائی که من میدونم جائیبه برای امید دادن و انرژی و اطلاعات گرفتن ولی عموما داره تو شرایط بسیار حساسش فقط استرس و نگرانی رو ساختن و انتقال دادن.
امروز خودم رفتم و کلی صف مصاحبه رو دیدم و حتی کیس لاتاری رو بچه ها دیدن که اومده مصاحبه و کلی توریستی و خانوادگی و دانشجوئی .
اگر اون کیس لاتاری از مهاجرسرا بود قطعا با این جو نمیومد مصاحبه!!.
اگر همون خانواده که برای توریستی اومده بودن و 3 نفر بودن که البته غروب که دیدمشون با خنده گفتن ویزا رو گرفتیم تو مهاجرسرا بودن حتما بخاطر خرابی دیتا بیس که البته تو مهاجرسرا بازارش گرمه حتما نمیومدن!!
هر کسی اونجا میخندید و شنگول بود از مهاجرسرا نبود !!!!!!!!! اما هر کی اخم کرده بود و تو خودش بود و شدیدا نگران از مهاجرسرا بود حالا یا بروز میداد و یا نمیداد این نگرانیش رو .
واقعا دوست دارید انقدر خود آزاری کنید اگر این انتخاب شماست دوستانه بهتون بگم آمریکا محل مناسبی برای زندگی شما نیست دوست خوبم اینو از برادرت بشنو پس از همین الان حداقل به خودت رحم کن و این سیستم فکری رو فراموشش کن و پنجره امید رو باز کن تا نسیم نوازشگرش روحت رو جلا بدهSmile
ارادتمند همه امین
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

فكر كنم خود آمريكا ضرر كنه اگه به آقاي me u ويزا نده.
مچكريم از تحليلاتون

66xx ankara 12 joun
(2014-09-03 ساعت 01:55)محبت نوشته:  سلام
واقعا من نمدونم بعضی دوستان اومدن تو این سایت برای چی؟؟!!
اینجا تا جائی که من میدونم جائیبه برای امید دادن و انرژی و اطلاعات گرفتن ولی عموما داره تو شرایط بسیار حساسش فقط استرس و نگرانی رو ساختن و انتقال دادن.
امروز خودم رفتم و کلی صف مصاحبه رو دیدم و حتی کیس لاتاری رو بچه ها دیدن که اومده مصاحبه و کلی توریستی و خانوادگی و دانشجوئی .
اگر اون کیس لاتاری از مهاجرسرا بود قطعا با این جو نمیومد مصاحبه!!.
اگر همون خانواده که برای توریستی اومده بودن و 3 نفر بودن که البته غروب که دیدمشون با خنده گفتن ویزا رو گرفتیم تو مهاجرسرا بودن حتما بخاطر خرابی دیتا بیس که البته تو مهاجرسرا بازارش گرمه حتما نمیومدن!!
هر کسی اونجا میخندید و شنگول بود از مهاجرسرا نبود !!!!!!!!! اما هر کی اخم کرده بود و تو خودش بود و شدیدا نگران از مهاجرسرا بود حالا یا بروز میداد و یا نمیداد این نگرانیش رو .
واقعا دوست دارید انقدر خود آزاری کنید اگر این انتخاب شماست دوستانه بهتون بگم آمریکا محل مناسبی برای زندگی شما نیست دوست خوبم اینو از برادرت بشنو پس از همین الان حداقل به خودت رحم کن و این سیستم فکری رو فراموشش کن و پنجره امید رو باز کن تا نسیم نوازشگرش روحت رو جلا بدهSmile
ارادتمند همه امین

امین چان اگه امروز میومدی ابوظبی و میدیدی
دیدن گزیه و التماس و تحقیر هموطنتو تو یه ساعت همشو باهم تجربه میکنی ....بهتر از حال ما حالی نیست ...همونطور که تو شادیا برای هم هورا کشیدیم تو غمم نصف اون باشه کافیه ...
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
تشکر کنندگان: محبت ، pari pari ، mpas89 ، manamilad ، برسام٤ ، sonyz2 ، shilan ، babak12 ، pari1392 ، lighter ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 01:25)mehrzad2013 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 01:09)me_u نوشته:  سلام.
بچه ها تا 1 سپتامبر 2276 ویزا در سه سفارت صادر شده.1224 ویزا از سهمیه ایران مونده.!!!!!
1297 نفر AP و 777 نفر ready.
در کل دنیا 46503 ویزا صادر شده.پس هنوز 3497 تا ویزا میشه صادر کرد.
باقیمانده ویزا با نفرات AP تقریبا برابره ولی خوب ready ها رو هم باید در نظر گرفت.
اگر ویزا ندن نهایت بی انصافیه!

سرافراز باشید.مثل سرو

ممنون از تحلیلتون

از دوستان کسی آمار یا اطلاعاتی راجع به سهمیه 5000 تایی که از 55000 ویزا به نیکاراگوئه هر سال اختصاص پیدا میکنه داره؟ آیا تا الان همه ی 5000 تا صادر شده؟ و آیا در صورت اضافه آمدن آنرا میتونن به سهمیه بقیه کشور ها اضافه کنن؟

الان سرچ کردم متوجه شدم که این 5000 تا ویزا برای افرادی هست که از کشورهای نام برده شده به عنوان PANAHANDEH وارد آمریکا شدن و حداقل 5 سال اقامت داشته اند:

The number of diversity visas available per year has been 50, 000, after the implementation of the NACARA (Nicaraguan Adjustment and Central American Relief Act) in 1996. Thus 5,000 visas are reserved for Nicaraguans, Cubans, Guatemalanas, Salvadorans, and those from former Soviet bloc countries who had arrived to the United States as asylees, and who have remained in the United States for at least 5 years, since December 1, 1995. These visas granted under the NACARA are valid for asylees and their dependents
منبع: http://www.visalottery.com
Embassy: Yerevan
Case Number: 2014AS00008XXX
Interview Appointment: July 17th, 2014
Current Status: Administrative Processing
(Updates: Five Times (July 17th-18th-21st-25th-Sep 2nd
Consequence: I'll get my visa as soon as the visas becomes available again
تشکر کنندگان: NarCssuS ، محبت ، lida55 ، rezahoorjandi ، nedaba
كاش خبراي خوب برسه من كه امروز تو ابوظبي شاهد فاجعه بودم واقعاً حس بدي بود كاش ميشد خود مو خالي كنم ولي خيلي دلم كرفته از اين همه دروغ هر چي ميگفتي يه جوابي ميدادن اخر سر كفتن من كه نميتونم واست خدموا ويزا كنم ماش اينقد دل نميبستم به اين لاتاري چيزي كه امروز ديدم اينه كه به هيچ كس نگين برنده شدين كه فردا روزي مثل ما بهتون نخندن
کیس ازدواج با گرین کارتی ارسال مدارک اخر اکتبر 2014,اپرو ٢٥ مارچ ،١٥اگوست گرفتن كيس نامبر واينويس نامبر از طريق تلفن،پركردن فرم ٢٦١اخر اگوست،
تشکر کنندگان: محبت ، Arash2013 ، mpas89 ، milad.m1986 ، abbas09 ، hamid.eng ، برسام٤ ، rezahoorjandi ، exxedus ، pari pari ، lighter ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان