2014-09-03 ساعت 20:01
بچه ها یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید من تو فرمام شماره تلفن منرلمون 98021+ زدم در صورتی که باید 9821+ میزدم به نظرتون لازمه به کی سی سی ایمیل بزنم بگم؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
|
2014-09-03 ساعت 20:01
بچه ها یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید من تو فرمام شماره تلفن منرلمون 98021+ زدم در صورتی که باید 9821+ میزدم به نظرتون لازمه به کی سی سی ایمیل بزنم بگم؟
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-09-03 ساعت 15:54)homy ka نوشته: دوستانی که برگه سفید از ابوظبی گرفتند آخرین آپدیت تون کی بوده؟ 02-Sep-2014
کیس:70xx
تعدا افراد : 3 نفر تاریخ مصاحبه 19 جولای آخرین آپدیت 2 سپتامبر[/align] تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، nedaba
2014-09-03 ساعت 20:09
(2014-09-03 ساعت 16:48)NarCssuS نوشته:اصلا عملشون با حرفشون تناسب نداره. از یک طرف میگن ویزا نداریم از یک طرف پاسپورت می گیرن.(2014-09-03 ساعت 16:31)hosseinmm نوشته: Dear inquirer,
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
2014-09-03 ساعت 20:16
(2014-09-03 ساعت 20:01)xerxes666 نوشته: بچه ها یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید من تو فرمام شماره تلفن منرلمون 98021+ زدم در صورتی که باید 9821+ میزدم به نظرتون لازمه به کی سی سی ایمیل بزنم بگم؟ یه ایمیل بزنید، ضرر نداره
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره ^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile تشکر کنندگان: nedaba
2014-09-03 ساعت 20:20
(2014-09-03 ساعت 17:59)اسفند89 نوشته: دوستان گلم خواهش میکنم اینقدر خودتون را عذاب ندینبله حرف شما درست و منطقي ولي شما مي دونين ما كجا داريم زندگي مي كنيم و چطور؟ ما جايي هستيم كه بعضي از ادماش به هم رحم نميكنن! امروز تو اتوبوس بي أر تي وليعصر هيچ كس از جاش تكون نخورد وقتي خانمي روشن دل سوار شد و بلند أعلام كرد كه أيا جا هست من بنشينم؟ مي شه به من نشون بدين؟ عصاي سفيدش تو دستش بود كسي پا نشد!!!! و دوباره بلند گفت مي شه كسي جاش رو به من بده باز كسي چيزي نگفت ما همچنين جايي زندگي مي كنيم و اين براي من كه هر روز شاهد همچنين ماجراهايي هستم خيلي سخته!!!!
شماره كيس نامبر:
5xxx مصاحبه : تعداد نفرات :٢ نفر جا مانده 2014! hope hope hope تشکر کنندگان: majid_eng ، Nooshinsalamat ، کیانوش2 ، mehrzad2013 ، lighter ، sia 1306 ، MOHAMMADKHANI ، nedaba ، pari pari
2014-09-03 ساعت 20:20
2014-09-03 ساعت 20:29
(2014-09-03 ساعت 18:38)alimomen نوشته: تا دیر نشده فرم DHS7001 رو پر کنید و بفرستید یک حالت شکایت از سفارت داره-تیری هست تو تاریکی من یکماه پیش اینکارو کردم اینم جوابی که امروز گرفتم داش علی من این کار را خیلی وقت پیش کردم و جوابش هم اومد خودت بخون ببین چطوری از خودش سلب مسئولیت کرده Dear Sir/ Madam, Thank you for contacting our office. Under the authority of the Homeland Security Act of 2002, our office assists individuals and employers who experience specific problems during the benefits seeking process with U.S. Immigration and Citizenship Services (USCIS). Our authority is limited to matters involving the USCIS office within the Department of Homeland Security. It appears that you are having difficulty with a consulate location which is part of the U.S. Department of State. Our office is unable to review certain visa matters, but I can direct you to the consular contact information for the Consul in Kinshasa. You may call the consulate at: 081-884-6859 or send an email message to: AEKinshasaConsular@state.gov. If you need contact information for a consulate in South Africa, you can locate the consulate nearest you by using the Department of State website for the Consulate in Pretoria: http://southafrica.usembassy.gov/contact-us.html. This website includes consulate contact information for Cape Town, Durban, and Johannesburg. We hope this information is helpful. If you encounter any issues or concerns with USCIS in the future, please feel free to bring those issues to our attention. Sincerely, Office of CIS Ombudsman
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها : همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
اینم یکی دیگه اش که فرم 7001 را هم پر کردم ولی باز همان جواب که در حیطه اختیار ما نیست را فرستادند
Dear Sir/Madam, The Office of the Citizenship and Immigration Services Ombudsman (Ombudsman’s Office) has reviewed your request for assistance. The Ombudsman’s Office is independent of U.S. Citizenship and Immigration Services (USCIS). Our statutory mission is to assist individuals and employers who experience problems when filing applications or petitions with USCIS. If you have a legal question, you should seek an experienced immigration legal service provider. Based on our review, our office will be closing your request for assistance because it is beyond our statutory authority. Please see below for information for the U.S. Department of State. ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Where can I find information about visas? The U.S. Department of State provides information on the processing of visas, and each U.S. Embassy in the country where you have filed/intend to file a visa application provides additional information on local processes. In addition, you may contact the U.S. Department of State’s Visa Services Public Inquiries Branch at (202) 663-1225. Additional information on visa petitions is available at www.uscis.gov. Sincerely, The Office of the Citizenship and Immigration Services Ombudsman U.S. Department of Homeland Security www.dhs.gov/cisombudsman From: Babak Kadkhodazadeh Araghi [mailto:bk.araghi@gmail.com] Sent: Saturday, July 19, 2014 3:18 AM To: cisombudsman Subject: Submitting the form DHS-7001-pdf Mr./Madam Please expedite in my case because deadline is close. DHS-Form 7001.pdf 710K اساتید این متن های بالا را کنکاش کنند و بگویند اسم این نوع رفتار با دیگر مردمان کشور ها بالاخص ایرانی ها را چه میگذارند همانطور که میبینید تاریخ فرستادنش مال 19 ژولای هست یعنی یک ماه و نیم پیش
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها : همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
2014-09-03 ساعت 20:37
دوستان به عنوان ي پيشنهاد ، خواستم بدونيد كه دكتر ايروان بنا به اعلام سفارت فعلا تمديد مديكال انجام نميده، دوستايي كه فقط به اين قصد ميخوان با خانواده بيان، اينجا اين داستان وجود داره، صحت اين خبر رو بنده تاييد ميكنم چون براي يكي از همراهامون اتفاق افتاد، اگه كسي سوالي داشت بنده با شماره 0037455432379 در خدمتم.
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم)) 2014as5300 گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05 سهم خودمم فرم I 130 pD:18 Nov اپروو 19 مارچ کىس نامبر YRV20156***** پرداخت 120$ وDS-261 فرم 2015/sep/15 تشکر کنندگان: NarCssuS ، ebi1988 ، shahriar2002 ، sorooosh ، azadeh2014 ، نام کاربری somi ، pari1392 ، lighter ، NEURON ، m_nikparvaz ، EmJay ، sia 1306 ، محبت ، smpf ، janatirad ، nedaba
2014-09-03 ساعت 20:38
بچه ها در مورد پستم نظر بدید ممنون میشم خواهشا خیلی نگرانم
2014-09-03 ساعت 20:42
(2014-09-03 ساعت 20:38)xerxes666 نوشته: بچه ها در مورد پستم نظر بدید ممنون میشم خواهشا خیلی نگرانم دوست خوب جهت تصحیح شماره تلفن باید به سفارت مربوطه ایمیل بزنید نه kcc....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi Updates: June 9 &10 July 3, 8 & 9 28 & August 6 Two other times by email God is always on time, trust him تشکر کنندگان: ebi1988 ، shahriar2002 ، smpf ، nedaba
2014-09-03 ساعت 20:51
(2014-09-03 ساعت 18:59)pendleton نوشته:(2014-09-03 ساعت 17:05)amohammadi348 نوشته: تماسی که هفته پیش با بعضی دوستان داشتن و تلفنی برای ویزا دعوت شدن، ثابت میکنه که آپدیت سایت سفارت و اعلام نشدن کیس لاتاری هم از اون طریق، دیگه نمیتونه باعث ناامیدی بشه اگر قرار نبود دیگه ویزایی صادر بشه، پس چرا امروز از من مدارک و پاس را تحویل گرفتن؟؟ من تنها هم نبودم و وقتی اون خانم اسمم را توی لیست نوشت، دیدم تنها من نیستم که مدارکش گرفته شده باور کنید سفارت با کسی تعارف نداره و این موضوع به نظر من به هیچ عنوان نمیتونه سرکاری باشه من بجای اینکه بخوام از ایران انتظار بکشم و اعصابم خراب بشه، امدم اینجا و با خاطر اسوده و بسیار خلوت ، مدیکال را تمدید کردم و مدارک را هم سفارت ازم تحول گرفته حالا اگر خدا خواست و کلیر شدیم، استرس شلوغی و ازدحام مطب را ندارم و کارم با ارامش انجام شده اگر هم ویزا به من تعلق نگرفت، هیچوقت عذاب وجدان ندارم و ناراحت نیستم که ای کاش میرفتم سفارت و مدارک را تحویل میدادم و شاید کارم انجام میشد!
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014 تشکر کنندگان: Nooshinsalamat ، پدی ، shhak ، shahriar2002 ، azadeh2014 ، abbas09 ، pari1392 ، lighter ، sia 1306 ، smpf ، MOHAMMADKHANI ، nedaba ، pari pari
2014-09-03 ساعت 20:54
(2014-09-03 ساعت 19:17)teacherm نوشته: میخام یه رازی رو فاش کنم. من اصلا قصد شرکت در لاتاری نداشتم. یه بار بعد دوسال تلاش و تافل و کلی مدرک فرستادن و اینا پذیرش دکترا گرفتم از یه دانشگاه معتبر آمریکا ولی چون فاند ندادن منم پول نداشتم نرفتم و پرونده خارج رفتن بستم. یکی از دوستان که وارد نبود از من خواست فرم هاش تکمیل کنم بعد اصرار کرد که برای خودت هم پر کن. منم اینکار کردم. روز اعلام نتایج هم من خبر نداشتم. بهم زنگ زد و گفت چک کن. اون برنده نشد و من برنده شدم. حالا چند روزه فک میکنم نکنه حقم نبوده! شایدم آه طرف مارو گرفته! نمیدونم! دقیقا دقیقا دقیقا منم همین داستان رو دارم. با این تفاوت که من وقتی پذیرش گرفتم پدرم مریض شد و منم حس خانواده دوستیم گل کرد و زدم زیر همه چی. پسرخالم اومد گفت برای من و خانمم پر کن، منم گفتم خوب برای خودمم پر کنم دیگه...الانم در خدمت شماییم...منتها من اصلا هیچ وقت فکر نکردم که حقم نبوده...
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط کیس نامبر: 2014AS79xx مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی تعداد نفرات کیس: تنهای تنها آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...) (2014-09-03 ساعت 18:25)alimomen نوشته:(2014-09-03 ساعت 17:59)اسفند89 نوشته: دوستان گلم خواهش میکنم اینقدر خودتون را عذاب ندینآش و هندوانه رو که با هم نمیخورن آخه- پرفسورم عجب کارایی میکرده شاید بعد از خوردن هندونه آشو می ریختن تو پوست هندونه می خوردن! یا شاید تو آش بجای آب مرغ، آب هندونه می ریختن! یا شاید هم ... ! بهر حال تا پایان سپتامبر همه چی مشخص میشه!
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردم)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/
|