موضوعها: 0
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-03 ساعت 17:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-03 ساعت 17:48 توسط teacherm.)
ایشالا پنج سپتامبر تمومش کنن. یا اینوری یا اونوری. حداقل وقتی از هواپیما پیاده شدیم تو دبی بجایی که دو ملیون بریزم تو شیکم شوکلا میرم یه اسباب بازی واسه دخترم میخرم. میارم ایران و هرسال سر تولدش میارم ازش عکس میگیرم .میگم این هدیه از طرف سفارت آمریکا بوده
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!
جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-03 ساعت 17:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-03 ساعت 17:53 توسط محبت.)
سلام
بخدا این جو فقط تو مهاجرسراست من با دوستم که تهرانه صحبت میکردم و گفتم ایروانم تعجب کرد گفت خب این چه کاریه البته اون آنکاراست و کلا یکی دو بار اومده به عنوان مهمان مهاجرسرا و دیگه نیومد .
از دیروز و امروز هیچ احدی غیر از بچه های مهاجرسرا رو ندیدم اومده باشه برای دادن پاس به سفارت.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
اینم از جوابی که سفارت به من داد:
Dear inquirer,
Please be advised that unfortunately we don’t have visa numbers any more. Therefore there is no need to redo your exams.
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گلم خواهش میکنم اینقدر خودتون را عذاب ندین
باور کنید نه ویزا گرفتن خیلی آخر دنیاست و نه ویزا نگرفتن آخر دنیاست
هرچی خدا بخواد همون میشه
مهم اینه که ماها همه تا جایی که موظف بودیم، کارهایی که بر عهده خودمون بوده را انجام دادیم
فراموش نکنید که پروفسور سمیعی با اون عظمتش میگفت دلم لک زده برای ایام بچگیم و خوردن آش و هندوانه با خانوادم توی حیاط خونه کنار باغچه
ما هر جایی که باشیم خدا، همین خدای عزیزی هست که الانم به یادشیم و داریم ازش بهترینها را طلب میکنیم
قبول دارم که اگر ویزا را بگیریم خب شرایط خیلی فرق میکنه ولی مهم انسان بودنه و شرافت که همه جا میشه هم انسان بود و هم انسان نبود..........
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ایمیل ما دیگه ویزا نداریم رو درجواب ایمیل مادادن اما جالب این هست که اصلا این جواب با مفهوم ما سازگاری نداشت من فقط فکر میکنم این کار یک کارمند بیفکر هست باور کنید ما رفتیم بانک تو ایروان دو نفر جلوی ما بودند کارمنذاش داشتن باهمدعوا میکردن که سرمون شلوغه این هم کار یک کارمن بیفکر هست
:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من فکر میکنم پشت پرده ممکنه خبرایی باشه آخه مگه میشه این همه آدمه منتظر رو پس بزنند شاید بحث مسائل منطقه در بین باشه که من و شما ازش خبری نداریم غیر ممکنه آخه یعنی چی شد اینهمه ویزاها پس ...... چرا دارن این بازی مسخره رو سر ایرانی ها در میارن ، درسته ما طلبکار نیستیم ولی چرا تکلیف رو مشخص نمیکنند یا اینوری یا اونوری ...
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من نمیدونم چرا یه ایمیل ساده اینهمه با اعصاب شما بازی میکنه ، عزیزان اونا مثل پارسال روالشون اینه که رسما اعلام کنن تو سایتشون که ویزا تمومه و وقتی همین امروز ویزا صادر کردند جای نگرانی نیست . عزیزان ویزا خوردنی نیست که حداقل 1000تا ویزای سهمیه ایران خورده بشه . فکر کنم یه جوراای تو سفارتها هم فهمیدن که متن ایمیلاشون چقدر رو ماها تاثیر داره و الان نزدیک 2 ماهه دارن ایمیلهایی با این جملات میفرستند . من مطمئنم بازم ویزا خواهند داد ...
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-03 ساعت 16:00)Lucy.GH نوشته: (2014-09-03 ساعت 14:33)MOHAMMADKHANI نوشته: Lucy.GH عزیز بهتون تبریک می گم ، خدا روشکر حداقل امروز یه خبر خوشحال کننده داشتیم امیدوارم که سفارت های دیگه هم یه تکونی به خودشون بدن و دل منتظرین رو شاد کنند
مرسی، باور کنید زیاد دلم نمیومد که خبر بذارم چون بچهها خیلی استرس دارن. امیدوارم که زود جواب مثبت واسه همه بیاد. کنسولر روز مصاحبه بهمون گفت اگه تو آگوست ویزا نگرفتید شانستون واسه سپتامبر خیلی کمه، ولی مثل اینکه اشتباه کرد. خانمم هم همش نه امید بود و میگفت تموم شده بهمون نمیدان ولی همچنان امید داشتم. امیدوارم که همهٔ این جواب ایمیلها اشتباه باشه و در عمل بچه ویزاشون بیاد.
ما بارها بهمون ثابت شده که کارمندای سفارت خبری از تموم شدن یا نشدن ویزا ندارن و فقط با جواب های سرسری شون می خوان از دست سوال های ما راحت بشن ...
تازه ما تا آخر سپتامبر وقت داریم من فقط امیدوارم
درثانی این آخر های لاتاری 2014 فقط امید که مارو سر حال نگه می داره اگر جواب مثبت گرفتیم ... که پیش به سوی زندگی جدید
اگر هم نه ....؟؟؟؟
برای شما هم خیلی خوشحالم امیدوارم هر جای دنیا که میرید خوش و خرم باشید
2014AS41XX/ ابوظبی/20April
بنده دریافت ویزا: 20 آپریل همسر: بازمانده 2014
ورود به امریکا : 3 اکتبر به مقصد لس آنجلس
دریافت ssn بعد از یک هفته
بعد از 28 روز دریافت Green Card
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-03 ساعت 17:59)اسفند89 نوشته: دوستان گلم خواهش میکنم اینقدر خودتون را عذاب ندین
هرچی خدا بخواد همون میشه
مهم اینه که ماها همه تا جایی که موظف بودیم، کارهایی که بر عهده خودمون بوده را انجام دادیم
فراموش نکنید که پروفسور سمیعی با اون عظمتش میگفت دلم لک زده برای ایام بچگیم و خوردن آش و هندوانه با خانوادم توی حیاط خونه کنار باغچه
ما هر جایی که باشیم خدا، همین خدای عزیزی هست که الانم به یادشیم و داریم ازش بهترینها را طلب میکنیم
قبول دارم که اگر ویزا را بگیریم خب شرایط خیلی فرق میکنه ولی مهم انسان بودنه و شرافت که همه جا میشه هم انسان بود و هم انسان نبود..........
آش و هندوانه رو که با هم نمیخورن آخه- پرفسورم عجب کارایی میکرده
شایدم یک معجونی میسازه که آدم رو نابغه میکنه-حتما باید امتحانش کنم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
29
3 تشکر در 0 ارسال
برداشتهای شخصی من:
1. ویزا خواهند داد.
2. به همه ویزا نخواهد رسید.
3. تا پایان سپتامبر هیچ کیس لاتاری برای سال 2014 از طریق سایت اعلام نخواهد شد.
4. اعلام کلیرها همچنان از طریق ایمیل و بخصوص تلفن ادامه خواهد داشت.
5. خیلی از کیس ها تا الان کلیر شدن.
6. ویزا نامبر تا پایان هفته اول سپتامبر تخصیص داده خواهد شد.
7. پیگیری از طریق ایمیل بی فایده است و همیشه جواب روتین دریافت خواهد شد.
در مورد آنکارا:
1. مراجعه حضوری یک تصمیم شخصی است و هر فرد باید براساس هزینه و فایده اش و میزان ریسک پذیری اش تصمیم بگیرد.
2. احتمال ورود به سفارت 50 - 50 هست.
3. احتمال پذیرفتن مدارک هم 50 - 50 هست.
4. با مراجعه حضوری اگر فرد کلیر شده باشد به احتمال زیاد مدارک برای صدور احتمالی ویزا (به خیلی چیزا باز بستگی دارد!) نگه داشته خواهد شد.
5. اگر فرد کلیر نشده باشد، مدارک یا به هتل و یا به شعبه پستی ارسال خواهد شد.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-03 ساعت 18:25)alimomen نوشته: (2014-09-03 ساعت 17:59)اسفند89 نوشته: دوستان گلم خواهش میکنم اینقدر خودتون را عذاب ندین
هرچی خدا بخواد همون میشه
آش و هندوانه رو که با هم نمیخورن آخه- پرفسورم عجب کارایی میکرده
شایدم یک معجونی میسازه که آدم رو نابغه میکنه-حتما باید امتحانش کنم
حالا شما زیاد سخت نگیر لطفا
هردوش حال خاص خودش را داره
حتما منظورش آش در شرایط خاص و هندوانه در شبهای تابستان بوده
به باغچه هم آب داده باشن
وای که چه حالی میده
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014