کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-03 ساعت 17:18)NarCssuS نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 17:07)سعید پ نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 16:51)NarCssuS نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 16:49)سعید پ نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 16:19)afra198 نوشته:  همین الان ایروان این ایمیلو زده:
Dear inquirer,

Please be advised that unfortunately we don’t have visa numbers any more.

Sincerely,

IV Unit,

US Embassy, Yerevan, Armenia

کسی این ایمیلو دریافت کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بهتره بپرسی کی این ایمیلو دریافت نکرده. ایروان مدتهاست به همه همین جواب رو میده.

نه والا، من تا حالا همچین ایمیلی ازشون دریافت نکردم... هرچیم بوده، می گفتن در حال حاضر ویزا نداریم، نه اینکه مثل این ایمیله بگن دیگه ویزا نداریم. خیلی فرق می کنه!

عزیز دل من، ویزا نامبر نداشتن با تموم شدن سهمیه ایران و ... فرق میکنه. هر مدل ویزایی چه لاتاری چه دانشجویی و ... باید ویزا نامبر داشته باشه. ویزا نامبر هر سفارتخونه ای هم تموم شه کارهای اداریشو انجام میدن و دوباره بهش اختصاص میدن...ویزا نامبر به طور خلاصه چیزیه که ممکنه امروز نباشه فردا باشه پس فردا دوباره تموم شه...حالا اگه من اشتباه میکنم دوستان بیان اصلاح کنن...

اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه Smile
ولی پس چرا نگفته مثل دفعه های قبل نگفته "در حال حاضر"؟ چرا گفته "دیگه نداریم"؟

منم اين ايميل رو دريافت كردم
با وجود كلمات unfortunately و any more يعني تموم
ديگه ويزا نيست
برگردين سر زندگي هامون
١ سال همه ي ماهارو فيلم كردن مخصوصا ايروان
حيف اون $ ها
حيف اون پولي واسه رفتن به ايروان داديم
ميرفتم ي جا ديگه از دنيا رو ميديدم

Interview :Yerevan
20 feb
Case :2014as3XXX
تشکر کنندگان: sahar66 ، sia 1306 ، nedaba
Behzad_alonee جان سلام
" طاقت بیار رفیق "
آخرین آپدیتت کی بوده؟؟؟
تشکر کنندگان: maryam_ros ، lighter ، nedaba
تا دیر نشده فرم DHS7001 رو پر کنید و بفرستید یک حالت شکایت از سفارت داره-تیری هست تو تاریکی من یکماه پیش اینکارو کردم اینم جوابی که امروز گرفتم

Dear Sir/ Madam,

Thank you for contacting the CIS Ombudsman’s Office. A search of our records show your case inquiry is currently being reviewed by the analyst assigned to your case.

If additional information is needed or once action has been taken, you will be notified. We hope that you find this information to be helpful.

Sincerely,

Office of CIS Ombudsman

/la
هنوز به جایی نرسیده ولی بهتر از دست رو دست گذاشتنه شاید اگر شکایتها زیاد بشه تاپیرش بیشتر بشه
تو رو خدا هی نپرسید چیکار کنم فرمش کجاست کجا بفرستم کافیه فرم رو توی مهاجرسرا سرچ کنید آقا سعید آدرس سایتش داده فرم رو دانلود کنید پر کنید و بفرستید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: p.fereidouni ، pari1392 ، maryam_ros ، lighter ، Nooshinsalamat ، nedaba
من که هنوز امیدوارم و انشاله این تاپیک به خوبی و خوشی قفل بشه
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
منم ایمیل داده بودم شماره تلفنمو داده بودم به منم همین جواب کذایی دادن که دیگه ویزا نداریم
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-09-03 ساعت 17:05)amohammadi348 نوشته:  
آنکارا لیست جدید اعلام کرد و باز هم دریغ از یک کیس لاتاری

لابد ویزاهای لاتاری 2014 توسط موریانه ها خورده شده!!!!
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
تشکر کنندگان: pari pari ، lighter ، کیانوش2 ، mehrzad2013 ، sia 1306 ، nedaba
(2014-09-03 ساعت 18:25)MOHAMMADKHANI نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 16:00)Lucy.GH نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 14:33)MOHAMMADKHANI نوشته:  Lucy.GH عزیز بهتون تبریک می گم ، خدا روشکر حداقل امروز یه خبر خوشحال کننده داشتیم امیدوارم که سفارت های دیگه هم یه تکونی به خودشون بدن و دل منتظرین رو شاد کنند

مرسی‌، باور کنید زیاد دلم نمیومد که خبر بذارم چون بچه‌ها خیلی‌ استرس دارن. امیدوارم که زود جواب مثبت واسه همه بیاد. کنسولر روز مصاحبه بهمون گفت اگه تو آگوست ویزا نگرفتید شانستون واسه سپتامبر خیلی‌ کمه، ولی‌ مثل اینکه اشتباه کرد. خانمم هم همش نه امید بود و میگفت تموم شده بهمون نمیدان ولی‌ همچنان امید داشتم. امیدوارم که همهٔ این جواب ایمیلها اشتباه باشه و در عمل بچه ویزاشون بیاد.
ما بارها بهمون ثابت شده که کارمندای سفارت خبری از تموم شدن یا نشدن ویزا ندارن و فقط با جواب های سرسری شون می خوان از دست سوال های ما راحت بشن ...
تازه ما تا آخر سپتامبر وقت داریم من فقط امیدوارم Rolleyes
درثانی این آخر های لاتاری 2014 فقط امید که مارو سر حال نگه می داره اگر جواب مثبت گرفتیم ... که پیش به سوی زندگی جدید
اگر هم نه ....؟؟؟؟
برای شما هم خیلی خوشحالم امیدوارم هر جای دنیا که میرید خوش و خرم باشیدSmile

خبر بسیار خوشی هست
براتون آرزوی موفقیت می کنم
Big Grin
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: maryam_ros ، ermiyaj ، Lucy.GH ، Nooshinsalamat ، MOHAMMADKHANI ، nedaba
تنها نقطه ی روشنی که می بینم اینه که برای بعد از 4 سپتامبر هیچ قرار ملاقاتی صادر نشده.ممکنه معنیش این باشه که می خوان تا آخر سپتامبر فقط ویزا بدن.
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
میخام یه رازی رو فاش کنم. من اصلا قصد شرکت در لاتاری نداشتم. یه بار بعد دوسال تلاش و تافل و کلی مدرک فرستادن و اینا پذیرش دکترا گرفتم از یه دانشگاه معتبر آمریکا ولی چون فاند ندادن منم پول نداشتم نرفتم و پرونده خارج رفتن بستم. یکی از دوستان که وارد نبود از من خواست فرم هاش تکمیل کنم بعد اصرار کرد که برای خودت هم پر کن. منم اینکار کردم. روز اعلام نتایج هم من خبر نداشتم. بهم زنگ زد و گفت چک کن. اون برنده نشد و من برنده شدم. حالا چند روزه فک میکنم نکنه حقم نبوده! شایدم آه طرف مارو گرفته! نمیدونم!

با عذر خواهی از دوستان و خاله سارا اگه دارم خاطره میگم! آخه نمیدونم چه حرفی بزنم! خیلی عصبی ام این روزا
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-09-03 ساعت 18:04)zzarin نوشته:  دوستان ایمیل ما دیگه ویزا نداریم رو درجواب ایمیل مادادن اما جالب این هست که اصلا این جواب با مفهوم ما سازگاری نداشت من فقط فکر میکنم این کار یک کارمند بیفکر هست باور کنید ما رفتیم بانک تو ایروان دو نفر جلوی ما بودند کارمنذاش داشتن باهمدعوا میکردن که سرمون شلوغه این هم کار یک کارمن بیفکر هست
وقتی اونهمه ادم بدون کلیر شدن هجوم میارن در سفارتها مجبورن اینطوری بگن تا کسی پا نشه بره!
اگه بخوان بدن که میدن اگرم نه که اگه اسمون به زمین بیاد نمی دن..دوستان یه کم دیگه صبر داشته باشید تا چند روزه دیگه تکلیفمون روشن میشه و به یاری خدا همه ویزا می گیریم. والا بخدا سیستم اداریشون کیلویی نیست! مگه همین پارسال 3700 تا ویزا ندادن؟ پس بر خلاف تصور خیلیها هیچ دشمنی با ما ندارن بر عکس ما!...
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
این روزا کسی هست که از آمریکا آپدیت شه؟ کی سی سی کلا تعطیل کرده مثکه!
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: maryam_ros ، zepehr ، lighter ، کیانوش2 ، MOHAMMADKHANI ، nedaba ، pari pari
من نمی دونم چرا همیشه خبرای بد و ناجور و غیر منطقی از طرف سفارت ایروانه؟
برای من هم امروز از سفارت آنکارا ایمیل اومد و هیچ مطلبی مبنی بر اینکه ویزا تمام شده یا پرونده لاتاری 2014 بسته شده توش نبود.
از اول آگوست تا امروز برای دوستان درس نشده که ایروان چرت و پرت زیاد میگه!!!!!؟؟؟؟؟؟
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
(2014-09-03 ساعت 19:19)teacherm نوشته:  این روزا کسی هست که از آمریکا آپدیت شه؟ کی سی سی کلا تعطیل کرده مثکه!

Kcc ديگه كاري به ٢٠١٤ نداره و ارجاع داده به سفارت خونه ها و الان مشغول ٢٠١٥ يي هاست
Case Number: 2014AS6XXX/ تعداد افراد کیس: 1 نفر/ زمان و مکان مصاحبه: 29 May، ابوظبی/ آخرين آپديت : 1 سپتامبر / ویزا: xxxxxx/ مقصد نهایی: xxxxx
تشکر کنندگان: sonyz2 ، teacherm ، pari1392 ، maryam_ros ، zepehr ، lighter ، MOHAMMADKHANI ، nedaba
سلام.
دوستان این ایمیلی است که سفارت ابوظبی برای برندگان 2013 فرستاده است:

نقل قول:Thank you for your Sep. 22, 2013 email. We regret to inform you that due to issuance of limited visas (7% of 50,000 all over the word) to Iranian national in 2012-2013 under DV 2013 program, we are no longer able to issue anymore diversity visa in this year. You are welcome to reply for DV2015 program starting in Oct. 2013.

We hope this information will helpful to you.

تو این ایمیل صراحتا اعلام شده ویزا به اتمام رسیده است.هیچکدوم از سفارتها تا حالا این ایمیل را به برندگان 2014 ندادند.
پس هنوز میشه امیدوار بود که امکان صدور ویزا وجود داره.
نقل قول:Dear inquirer,
Please be advised that unfortunately we don’t have visa numbers any more.
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
دوستان هنگام صدور ویزا از دیتابیس اصلی ویزا نامبر به هرشخص تعلق میگیره.وقتی سفارتها ویزا نامبر موجود روی سایت را استفاده میکند ویزا نامبر مربوطه به اصطلاح parked میشه و دیگه هیچ کسی نمیتونه از اون برای صدور ویزا استفاده کنه.
این نظر شخصی منه.
من فکر کنم با توجه به خراب شدن دیتابیس و وجود حجم بزرگی از درخواستها اولویت صدور ویزای لاتاری شده آخرین اولویت!چون در اکثر کشورها سهمیه لاتاری به پایان رسیده.
بنابراین الان ویزا نامبر برای لاتاری استفاده نمیشه.!!!
همه چی بستگی به عمه ریکا داره تا مجددا A number ها رو برای صدور ویزای لاتاری اختصاص بده و باز کنه.
تو ایمیلهای ارسالی به شما دقیقا گفته شده ویزا نامبر موجود نیست.حرفی از اتمام ویزا نزده.
من هنوز امیدوارم.خداوندا صلاح مان هرچه هست برامون رقم بزن.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-09-03 ساعت 17:47)محبت نوشته:  سلام
بخدا این جو فقط تو مهاجرسراست من با دوستم که تهرانه صحبت میکردم و گفتم ایروانم تعجب کرد گفت خب این چه کاریه البته اون آنکاراست و کلا یکی دو بار اومده به عنوان مهمان مهاجرسرا و دیگه نیومد .
از دیروز و امروز هیچ احدی غیر از بچه های مهاجرسرا رو ندیدم اومده باشه برای دادن پاس به سفارت.

نمیخوام جو ناامیدی بدم اما عزیز جان بچه‌های خارج از مهاجرسرا اصلاً تو باغ نیستن. من روز مصاحبه چندتا مورد دیدم اصلاً نمیدونستن اگه تا آخر سپتامبر ویزا نگیرن دیگه هیچوقت نمیگیرن. هم هتلی من هم که یه زن و شوهر جوون بودن و برادر خانومشون سیتیزن آمریکا بود و اسپانسرشون بود هم اصلاً از این قضیه چیزی نمیدونستن. هرچی من بهشون میگفتم آقا چیزی به آخر سپتامبر نمونده باورشون نمیشن. این یه ماه اخیر یکم پیگیری کردن دیدن بله، اینجوریاست.
یه زن و شوهر دیگه هم تو سفارت بودن که بر عکس ظاهر مدرنشون خیلی از مرحله پرت بودن. همینجوری بدون هیچی اومدن سفارت. نه وقت دکتر گرفته بودن نه میدونستن که ptt چیه. چه برسه به اینکه قبل از مصاحبه بخوان توش ثبت نام کنند. هیچی خلاصه وقت دکتر و ثبت‌نام ptt رو هم سفارت واسشون انجام داد.
خلاصه که بچه‌های خارج از مهاجرسرا اطلاعات زیادی ندارن. نه میدونن ویزا نامبر چیه نه میدونن سهمیه ماهانه‌ای در کاره نه هیچی.

تشکر کنندگان: abbas09 ، pendleton ، NEURON ، sia 1306 ، MOHAMMADKHANI ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان