کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-03 ساعت 23:22)farhad9000 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 19:04)pendleton نوشته:  تنها نقطه ی روشنی که می بینم اینه که برای بعد از 4 سپتامبر هیچ قرار ملاقاتی صادر نشده.ممکنه معنیش این باشه که می خوان تا آخر سپتامبر فقط ویزا بدن.
من هم موافقم و توچن تا پست گفتم که ایروان برا کیس های غیر لاتاریش سپتامبر نداره و آنکارا هم که گذاشته خیلی قدیمیه و اکثر کیس های غیر لاتاری گرفتن
می شه گفت نقطه امیدیه....

دوست عزیز
آنکارا برای بقیه ی کیسهای مهاجرتی قرار ملاقات در سپتامبر داره ولی برای لاتاری فردا روز آخرشه که دو تا کیس بیشتر نیستن و به نظرم یکی از اون دوتا منصرف شده باشه چون آخرین آپدیتش جولای بود.(به دلیل ارسال مدارک تا دوهفته قبل از مصاحبه باید آپدیت می شد)
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، sonyz2 ، ebi1988 ، بهنامي ، محبت ، pari1392 ، smpf ، nedaba ، کیانوش2 ، pari pari
دوستان کسی 3 سپتامبر آپ شده؟؟؟؟

آیا بریم سفارت، همینطوری بدون کلیر شدن پاس رو میگیرن؟؟؟
تشکر کنندگان: ebi1988 ، smpf ، nedaba ، کیانوش2
(2014-09-03 ساعت 22:41)mahan L نوشته:  خدا جونم، میدونم که قبولیم تو تالاری از دست کرمت بودو این اتفاقات و نگرفتن ویزا از شانس من. تو خوبی و من سپاسگزارتم. همون طور که اون روزی که قبول شدم نگفتم چرا من، الانم جرات نمیکنم بگم چرا من.
خودت هر چه صلاح دونستی.
خواستی باز دست کرمتو بکشی رو سرمون، شکرگزارت میشم. صلاح ندونستیم بازم سپاس گزارت خواهم شد. فقط مارو تنها نزار بخصوص تو روزهای نامیدی،

خاله ماهان نگران نباش... دلت رو بسپار دست خدا
اگه قرار بریم میریم.
ایشالله که هرچی خیر واسه همه رقم میخوره.من که دلم روشن ویزا نامبر میدن.اگر قرار بود ندن تا حالا هزار بار تو سایت میزدن،
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
دیدم اینجا سوت و کوره یه دقه رفتم تاپیک اولین سفر به آمریکا. شادی بچه هارو که دیدم.....از ته قلب دلم برای همه بچه های اینجا سوخت. برای همه. از عمو شهریار تا محبت عزیز علی مومن گل کیانوش ۲ خاله سارا خاله ماهان عمو عراقی دایی پیمان حاجی واشنگتن. می یو. سومی. سولی. نیکی. و خیلیای دیگه که اسمشون رو نمیدونم یا نمیتونم بخونم.
میگن گاهی هس که هیچکس به دردت نمیخوره. دلت میخواد خودت بقل کنی و بگی دیووونه من که باهاتم.دلسوزی برای خودت حس عجیبیه نه؟
من دیر اومدم خونه ولی دعای ده و نیم یادم نرفت ها: با تمام وجود دعا کردم برای همه مون معجزه رخ بده. من معجزه آرزو کردم. برای همه. تک تک مون. همه هزار منتظر ایرانی
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
چقدر خوشم میاد پستهای امیدوارانه و خوشبینانرو میخونم انگار تو ضمیر ناخوداگاهم واقعیت رو مثل اونا میبینم و اونجوری جریانو تصور میکنم و ایمیلهای سفارتو و حرفای کارمندارو دوست ندارم باور کنم نمیخوام قبول کنم رسما خودمو گول میزنم ;-))) دنیای اینروزای من اینجوری شده خدا کنه دیونه نشم شماها اینجوری نشدین؟
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: sonyz2 ، teacherm ، Hassan2014 ، Maryrhm ، azadeh2014 ، ebi1988 ، بهنامي ، محبت ، milad 68 ، poem ، pari1392 ، smpf ، nedaba ، pari pari ، کیانوش2
(2014-09-01 ساعت 10:29)sepidar87 نوشته:  من اردیبهشت مصاحبه شدم.ایا اگر کلیر شدیم باز هم باید مدیکال رو انجام بدیم؟(خوش خیالم ،نه؟)
یه سوال ذیگه هم دارم.قضیه سفارت رفتن و کلیر نشدن چیه؟یعنی اگر بریم ویزا میدن؟مگه سوپر مارکته؟من از پستهای دوسیتان چیزی دستگیرم نشد .می شه کسی لطف کنه توضیح بده؟

میشه به سوال من جواب بدین......!!!!!! فقط سوال اول!
CN:2014000058##
ارسال مدارک:1 نوامبر-انکارا در خواست تغییر به ابوظبی
افراد کیس :4 نفر .مقصد:کالیفرنیا
نامه دوم:18 مارچ
مصاحبه:اواسط می/ابوظبی
اپدیت:8جولای-15جولای13 و14 اگوست و1سپتامبر
http://montazersara2014.vvs.ir/
تشکر کنندگان: ebi1988 ، smpf ، nedaba
[/quote]

(2014-09-03 ساعت 23:54)sepidar87 نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 10:29)sepidar87 نوشته:  من اردیبهشت مصاحبه شدم.ایا اگر کلیر شدیم باز هم باید مدیکال رو انجام بدیم؟(خوش خیالم ،نه؟)
اگر از مدیکال قبلیتون شش ماه گذشته بلی بعد از کلیر شدن باید تمدید کنید که در این صورت 6 ماه دیگر برای ورود به خاک بلاد کفر وقت دارید
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
تشکر کنندگان: ebi1988 ، sepidar87 ، nedaba
یه سوال ذیگه هم دارم.قضیه سفارت رفتن و کلیر نشدن چیه؟یعنی اگر بریم ویزا میدن؟مگه سوپر مارکته؟من از پستهای دوسیتان چیزی دستگیرم نشد .می شه کسی لطف کنه توضیح بده؟

اگه شیش ماه از مدیکالتون نگذشته مجبور نیستین تمدید کنید ولی ویزایی که بهتون میدن فقط تا پایان اعتبار مدیکالتونه
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: NEURON ، ebi1988 ، sepidar87 ، nedaba
چقدر شانس بدی داریم بعد اینهمه شرکت کردن در لاتاری و اینکه امسال برنده شدیم دقیقا سیستم صدور ویزا خراب شد تعطیلی دولت ایالات متحده همه دست به دست هم داد که ویزا به خیلی ها نرسه امیدوارم اینطور نشه دیگه خدا میدونه که آیا برنده بشیم یا نه ..... با این تجربه بدی که از 2014 داشتم فکر نکنم دیگه شرکت کنم چون همش بازی دادن شخص هست دقیقا مثل امسال که دارن با ما بازی میکنند
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: abbas09 ، ebi1988 ، Maryrhm ، آيلار ، nedaba ، pari pari
بازم می گم به نظر می رسه این نحوه برخورد سفارت ها بطور کلی که نگاه کنیم حاکی از اینه که:
نمی خوان مثل پارسال کلیر کنند پاس ها رو بگیرند بعد ببینند اوهوه تعداد ویزا ها تمام شده و با سرافکندگی تمام پاسها رو سفید برگردونند
حتی بطور آینده نگرانه ای در سال 2015 چهار هزار و خورده ای برنده اعلام کردند که حتی مثل امسال هم نشه و کار به دقیقه آخر و وقت اضافه و پنالتی و روی صندلی ورزشگاه و جلوی سفارت و ...نکشه
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
چیزی که مشخصه پرونده همه داره بررسی میشه . احتمالا برای برآور تعداد ویزای مورد نیاز و ارائه سهمیه جدید . فکر نمیکنم دلیل دیگه ای برای آپدیت همه وجود داشته باشه
کیس نامبر : 7400
سفارت ارمنستان
سربازی معاف
مصاحبه هفته دوم جولای
برگه آبی
آپدیت ها : فردا و پس فردای مصاحبه - 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: ebi1988 ، mehrzad2013 ، milad 68 ، NarCssuS ، pari1392 ، NEURON ، آيلار ، nedaba

شما چرا اينجوري هستين؟ جواب اين سوال ١٠٠ بار داده شده چرا پست هاي قبلي را نمي خوانيد؟
جوابتون خير خير خير
**٥٦ مصاحبه ٢٢ مي آنكارا - شغل خصوصي - سربازي س پ - آپ بعد از مصاحبه ١٤ بار
من به عشق تو خوشم آمليكا Wink تو به عشق هر كه هستي خوش باشBig Grin
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-09-03 ساعت 23:44)teacherm نوشته:  دیدم اینجا سوت و کوره یه دقه رفتم تاپیک اولین سفر به آمریکا. شادی بچه هارو که دیدم.....از ته قلب دلم برای همه بچه های اینجا سوخت. برای همه. از عمو شهریار تا محبت عزیز علی مومن گل کیانوش ۲ خاله سارا خاله ماهان عمو عراقی دایی پیمان حاجی واشنگتن. می یو. سومی. سولی. نیکی. و خیلیای دیگه که اسمشون رو نمیدونم یا نمیتونم بخونم.
میگن گاهی هس که هیچکس به دردت نمیخوره. دلت میخواد خودت بقل کنی و بگی دیووونه من که باهاتم.دلسوزی برای خودت حس عجیبیه نه؟
من دیر اومدم خونه ولی دعای ده و نیم یادم نرفت ها: با تمام وجود دعا کردم برای همه مون معجزه رخ بده. من معجزه آرزو کردم. برای همه. تک تک مون. همه هزار منتظر ایرانی

والا هر وقت ميام يجيزي اينجا بنويسم انكارلالم ياكورم هيج جيزي واسه كفتن ندارم ....فقط خدا رو شكر همين....ا
امروز ي دعواي حسابي با رييس شركت داشتم كه جرا به من مرخصي نميدي ....اينقد تند شدم اخراجم حتمي هست.....همه جيم سر اين لاتاري رفت.ولي بازهم الهي به اميد خودت
متاسفانه نشد،
(2014-09-03 ساعت 20:03)ermiyaj نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 15:54)homy ka نوشته:  دوستانی که برگه سفید از ابوظبی گرفتند آخرین آپدیت تون کی بوده؟

02-Sep-2014

28 آگوست دوست عزیز Cool
**2014as71 /ابوظبی /مصاحبه هفته اول june /تعداد کیس 3 /بنده کلیرنس / خانم بچه ها Ready /آپدیتها 5/10/30 jun / و 8 july ویزا 100 سال دیگه Big Grin
تشکر کنندگان: ebi1988 ، milad 68 ، nedaba
(2014-09-04 ساعت 00:29)sia 1306 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 20:03)ermiyaj نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 15:54)homy ka نوشته:  دوستانی که برگه سفید از ابوظبی گرفتند آخرین آپدیت تون کی بوده؟

02-Sep-2014

28 آگوست دوست عزیز Cool
البته من برگه آبی بهم داد ولی منم آخرین آپم واسه 28 آگوست بوده و هیچچچچچ کدوم از ایمیل هام رو هم جواب ندادن Big Grin
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: NEURON ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان