موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا......
فردا روز خوبی....خبر خوبی....در راه باشه......همه امیدواریم.....نا امیدمان نکن
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-04 ساعت 01:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-04 ساعت 01:16 توسط poem.)
کاربران در حال بازدید این موضوع: ali214، alireza222، amir rad، arash2014، b@b@k، eng.civil.81، fwone، Hassan2014، khapaleh، milad 68، nazanin fatemi، Nooshinsalamat، pari pariaaa، perperok، poem، reza ali3242، sami8000، sonyz2، zaaraa، zaheri، برسام٤، 4 کاربر مخفی، 7 مهمان
یعنی میرسه روزی که این بیخوابی تموم شه و با خیال راحت سر روی بالش بزاریم ، تا چشامونو ببندیم خوابمون ببره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا امیدمو از دست ندادم اما این انتظار داره خفم میکنه، احساس میکنم دارم کم میارم ، اما نباید کم بیارم ، هیچکدوم از ما نباید کم بیاریم
ما به چیزی که میخوایم میرسیم دوستان.مگه نه؟؟؟؟
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
ما به چیزی که میخوایم میرسیم دوستان.مگه نه؟؟؟؟[/size][/size]
[/quote]
صد در صد....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خود رخ می دهد. حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود، میوه نمی دهند.
مشکل این است که توجه ما بر روی روح نیست… بیرون است… جایی که به سوی رقابت می رویم…. به “متخصص و کاردان” شدن ادامه می دهیم- وارد بسیاری از کشمش ها می شویم، وهیچ پایانی برای مشکلات و غم و اندوه های مان نیست. اما به محض این که توجه مان را بر روی روح می گذاریم در آن جا، به طور شگفت انگیزی درمی یابیم، که همه چیز کارساز می شود، و این که روح منبع و سرچشمه تمامی عشق، آرامش، لذت و حقیقت است.
بی صبری، شخص را از هیچ رنجی نمی رهاند، بلکه درد جدیدی را برای از پا در آوردن او به وجود می آورد.
افلاطون
به هیچ بندهای روزییای وسیعتر از صبر داده نشده است.
حضرت محمد (ص)
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
122
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-04 ساعت 01:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-04 ساعت 01:33 توسط reza_norouzi.)
سلام به روی ماه همه دوستان هم مسیرم
امروز هم به صبر گذشت مثل همه روزهای 11 ماه و 3 روز پیش.
فردا هم روز خداست.
صبر یعنی همفازی با زمان.
با زمان دوست باشیم و به کائنات اجازه بدیم اونم سهم خودشو بازی کنه.
همراهی با هم و دعای خیر برای همه یادمون نره.
شاد باشین.
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوب و منتظر.
امشب یک حال عجیبی دارم.یک حس غریب که نمیدونم چیه.انگار میخواد یک اتفاقی بیوفته.هر اتفاقی باشه از خدا میخوام خیر و صلاح باشه.
از خدا میخوام این صبر و انتظار را برای همه شما عزیزان ختم به خیر کنه.
ان شا ا... خدا شما را به آرزوهائی که صلاحتونه برسونه.
شب بر همه شما عزیزان خوش
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-04 ساعت 00:49)ebi1988 نوشته: (2014-09-04 ساعت 00:37)Mehrdad2001 نوشته: سلام دوستان
واقعا شرمنده که دارم اینجا سوالم را می پرسم.
ما داریم از استرس دیوونه میشیم. لطفا یه نفر که مطمئن هست به ما جواب بده.
ما برنده 2015 هستیم. یه سری از بچه ها میگن چون تاریخ اعتبار کارتهای ملی گذشته حتما باید قبل از ترجمه تعویض کنیم.
ما مصاحبمون یه ماه دیگه هست و دیگه وقت تعویض نداریم. چون مثل اینکه تعویض کردنش یک ماه طول میکشه.
میخواستم بپرسم آیا واقعا لازم هست؟ یا این هم مثل مهر دادگستری و وزارت امورخارجه ناشی از وسواس بعضی دوستان هست؟
می خواستم ببینم شما بچه های 2014 این کار را کردید؟ کسی هست تعویض نکرده باشه و آفیسر بهش گیر داده باشه؟
سلام رفیق استرستون رو کنترول کنین هیچ جاییی نگرانی نیست.
من کارت ملیم حداقل 2 سال از تاریخش گذشته،از بچه هایی که زودتر از من رفتن مصاحبه پرسیدم گفتن موردی نیست منم با خیال راحت همون قبلی رو بردم.باور کن نگاش هم نکردن فقط ترجمه شدش رو با بقیه مدارک ترجمه شده بردن.مال من مهر دادگستری داشت چون اون موقع 5 تومن بود گفتم بگذار مهر کنن، خیلی از بچه های همینجا اعتقاد دارن لازم هم نبود فقط مهر دارالترجمه کافی بود.مهر وزارت امور خارجه هم مدارک من نداشتن چون لزومی نبود که داشته باشن.
بعضی ها سخت میگیرن اگه بگذارینشون میگن از دفتر ریاست جمهوری هم نامه بگیریم ببریم شاید لازم شد.
اگر ناقص توضیح دادم بچه های گل راهنمای کنین
پوففف...چه چیزایی باعث استرس شما میشه دوست من...نگران نباش...اصلا به احتمال زیاد کارت ملی رو از شما نمیگیرن...اگر هم بگیرن اعتبارش مهم نیست...ضمنا اگه اشتباه نکنم ثبت احوال گفته کارت های ملی فارغ از تاریخی که پشتشون درج شده فعلا معتبر هستن...یعنی اگه اقدام کنی هم بهت میگن نیازی به تعویض نیست...
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر
دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
جالبه همیشه خرداد ماه سرنوشت سازی بود ماه امتحان کنکور و..... اما حالا شهریور ماه سرنوشت سازی شده واسمون امیدوارم خاطرات شیرینی بجا بزاره
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-04 ساعت 01:39)me_u نوشته: سلام دوستان خوب و منتظر.
امشب یک حال عجیبی دارم.یک حس غریب که نمیدونم چیه.انگار میخواد یک اتفاقی بیوفته.هر اتفاقی باشه از خدا میخوام خیر و صلاح باشه.
از خدا میخوام این صبر و انتظار را برای همه شما عزیزان ختم به خیر کنه.
ان شا ا... خدا شما را به آرزوهائی که صلاحتونه برسونه.
شب بر همه شما عزیزان خوش
سرافراز باشید.مثل سرو
صحبت از حال عجیب شد...
من آخرین باری که اینطوری بودم اردیبهشت پارسال بود، 10روزی به اعلام نتایج لاتاری مونده بود، ما اولین باری بود که لاتاری شرکت کرده بودیم، البته قصدمهاجرت داشتیم و قبلش خیلی راهها رو نصفه نیمه رفته بودیم و ...
خلاصه اون روزا بیقراری خاصی داشتم ، همش روزا و ساعتهای مونده به 12ظهر 1می رو میشمردم، به طرز خنده داری، انگار بدونم بین اینهمه آدم ، قراره اسم ما که بار اول شرکت کردیم دربیاد، اون موقع شانس برنده شدن از شانس ویزا گرفتن الان هم کمتر بود!!!
ما سایتو درست سرساعت 8.30 شب یعنی 12ظهر 1می چک کردیم، شماره ی من هیچی، بعد نوبت همسرم شد، حالا شماره شو پیدا نمیکردیم با کلی استرس گشتیم و پیداشد، و ... انتخاب شدین!
نمیدونم ، ولی هنوزم نمیتونم فکر کنم اینهمه بی سبب بوده باشه!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-04 ساعت 02:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-04 ساعت 02:11 توسط pari1392.)
با درود به دوستان گرامی
داشتم به این فکر میکردم که بعد از گرفتن گرین کارد و سیتیزنی ا مر یکا بیام ارمنستان مقیم بشم آخه اینجا مگه چیش بده? هوای عالی و بدون سرب و آلودگی ، آب فراوان، کمبود دروغ و ریا، نزدیکی به ایران ، فقدان وجود روغن پا لم در محصولات لبنی، محصولات پروتیینی بدون هورمون و سالم، اینترنت فاقد هرگونه پارگی کابل و ... ، آموزش اجباری و اصولی زبان انگلیسی در مدارس بطوریکه اکثرا بچه های زیر هجده سال از بزرگترها بهتر زبان بلدند ، احتمال پیوستن به اتحا دیه ارو پا ، امکان خرید مرسدس بنز به قیمت پر اید ، رانندگی رانندگانش نه مسابقه فرمول یک ،آرامش و عدم وجود استرس و هزاران دلیل نگفته!
جامانده از لاتاری 2014
PD : 24 NOV 2014
Approved: 20 MAR 2015