کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان
واقعا شرمنده که دارم اینجا سوالم را می پرسم.
ما داریم از استرس دیوونه میشیم. لطفا یه نفر که مطمئن هست به ما جواب بده.
ما برنده 2015 هستیم. یه سری از بچه ها میگن چون تاریخ اعتبار کارتهای ملی گذشته حتما باید قبل از ترجمه تعویض کنیم.
ما مصاحبمون یه ماه دیگه هست و دیگه وقت تعویض نداریم. چون مثل اینکه تعویض کردنش یک ماه طول میکشه.
میخواستم بپرسم آیا واقعا لازم هست؟ یا این هم مثل مهر دادگستری و وزارت امورخارجه ناشی از وسواس بعضی دوستان هست؟
می خواستم ببینم شما بچه های 2014 این کار را کردید؟ کسی هست تعویض نکرده باشه و آفیسر بهش گیر داده باشه؟
شماره کیس: 2015AS1xxx /تاریخ رویت قبولی: 1 May / تعداد : 2 نفر/ ارسال فرم : 24 May/ کارنت شدن کیس: 12 August / دریافت نامه دوم: August 15 / مصاحبه : October 9 - Ankara / دریافت ویزا : یک ضرب / مقصد : دالاس / ورود به آمریکا : January 15/ دریافت گرین کارت:Feb 9
تشکر کنندگان: ebi1988 ، nedaba
(2014-09-04 ساعت 00:29)shahryar7021 نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 23:44)teacherm نوشته:  دیدم اینجا سوت و کوره یه دقه رفتم تاپیک اولین سفر به آمریکا. شادی بچه هارو که دیدم.....از ته قلب دلم برای همه بچه های اینجا سوخت. برای همه. از عمو شهریار تا محبت عزیز علی مومن گل کیانوش ۲ خاله سارا خاله ماهان عمو عراقی دایی پیمان حاجی واشنگتن. می یو. سومی. سولی. نیکی. و خیلیای دیگه که اسمشون رو نمیدونم یا نمیتونم بخونم.
میگن گاهی هس که هیچکس به دردت نمیخوره. دلت میخواد خودت بقل کنی و بگی دیووونه من که باهاتم.دلسوزی برای خودت حس عجیبیه نه؟
من دیر اومدم خونه ولی دعای ده و نیم یادم نرفت ها: با تمام وجود دعا کردم برای همه مون معجزه رخ بده. من معجزه آرزو کردم. برای همه. تک تک مون. همه هزار منتظر ایرانی

والا هر وقت ميام يجيزي اينجا بنويسم انكارلالم ياكورم هيج جيزي واسه كفتن ندارم ....فقط خدا رو شكر همين....ا
امروز ي دعواي حسابي با رييس شركت داشتم كه جرا به من مرخصي نميدي ....اينقد تند شدم اخراجم حتمي هست.....همه جيم سر اين لاتاري رفت.ولي بازهم الهي به اميد خودت

عمو شهریار مثل اینکه آمریکا لازم شدی باید یه سفر بری اونجا تا اعصاب بیاد سر جاش. ایشالله به زودی از آمریکا زنگ میزنی به رئیست و بهش میگی برو یه نیروی جدید بگیر ما که دیگه نمیایم Smile
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
(2014-09-03 ساعت 18:04)zzarin نوشته:  دوستان ایمیل ما دیگه ویزا نداریم رو درجواب ایمیل مادادن اما جالب این هست که اصلا این جواب با مفهوم ما سازگاری نداشت من فقط فکر میکنم این کار یک کارمند بیفکر هست باور کنید ما رفتیم بانک تو ایروان دو نفر جلوی ما بودند کارمنذاش داشتن باهمدعوا میکردن که سرمون شلوغه این هم کار یک کارمن بیفکر هست
من دوبار یک ایمیل رو زدم با یه متن با چند ساعت فاصله جالبه جواب هر دو ایمیل رو داد هر دو را هم همون ایمیل معروفو داد واضحه اصلا نگاه نمیکنه ایمیل هارو فقط ریپلای میکنه !
کیس نامبر : ***8 / سفارت : آنکاری ===> ایروان / تاریخ مصاحبه : هفته اول حولای / بازمانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: ebi1988 ، pari1392 ، nedaba
سلام.
دوستان خوبم این نظر شخصی منه.
این ماه دیگه بعیده سایتهای سفارتها آپدیت بشه.اگر هم بخوان استارت کلیرو بزنند به احتمال زیاد تلفن میزنند
یا با ایمیل اطلاع رسانی میکنند.
همه ما الان تمرکز مناسب برای تصمیم گیری درست را نداریم.دلیلشم کاملا واضحه.فشار فکری زیاد و بلاتکلیفی.
به نظر من مراجعه به سفارت بدون اطلاع رسانی اونها کار درستی نیست.این دقیقا طرز فکر همه کارکنان سفارت روی ما ایرانیها
را عوض میکنه.حتی ممکنه گزارش این موضوع توسط سفارتها به عمه ریکا باعث تصمیم گیریهائی بشه که به ضررمون تموم شه.
دوستانیکه قصد مسافرت دارند فقط روی تمدید مدیکال تمرکز کنند و از مراجعه به سفارتها جدا خودداری کنند.در صورت کلیر شدن و اطلاع رسانی
سفارت در کمترین زمان میتونید مراجعه کنید.
ازدحام و شلوغی دم در سفارت و یا برخورد غیر اصولی در سفارت با پرسنل در این شرایط اصلا به صلاح ما نیست.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-09-04 ساعت 00:37)Mehrdad2001 نوشته:  سلام دوستان
ما برنده 2015 هستیم. یه سری از بچه ها میگن چون تاریخ اعتبار کارتهای ملی گذشته حتما باید قبل از ترجمه تعویض کنیم.
ما مصاحبمون یه ماه دیگه هست و دیگه وقت تعویض نداریم. چون مثل اینکه تعویض کردنش یک ماه طول میکشه.
میخواستم بپرسم آیا واقعا لازم هست؟ یا این هم مثل مهر دادگستری و وزارت امورخارجه ناشی از وسواس بعضی دوستان هست؟
می خواستم ببینم شما بچه های 2014 این کار را کردید؟ کسی هست تعویض نکرده باشه و آفیسر بهش گیر داده باشه؟

سلام، ما کارت ملی ترجمه کردیم ولی ازمون نخواستن. تو وبسایت هم نوشته که کارت ملی حتمی نیست. شناسنامه معتبره. ما استکهلم بودیم. شاید شرایط این سه سفارت فرق کنه.
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
تشکر کنندگان: milad 68 ، ebi1988 ، nedaba
Me_u عزیز
آقا شما حداقل این آخرکاری بیا بگو کدوم سفارتی؟ کیس نامبرت چند بوده؟ خداییش سفارتا که جواب مارو نمیدن، شما همین سوال همیشگیبچه هارو جواب بده! WinkWinkWinkWink
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: ebi1988 ، nazanin fatemi ، Maryrhm ، nedaba
به تاریخ اعتبار کارت ملی کاری ندارند نگران نباشید نیاز به تعویض نیست همون رو بده برات ترجمه کنند کفایت میکنه . مهر دادگستری اصلا نیاز نیست فقط بده برات دارالترجمه رسمی ترجمه کنه همین .
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: ebi1988 ، Mehrdad2001 ، محبت ، pari1392 ، MOHAMMADKHANI ، آلیس-1980 ، nedaba

سلام رفیق استرستون رو کنترول کنین هیچ جاییی نگرانی نیست.
من کارت ملیم حداقل 2 سال از تاریخش گذشته،از بچه هایی که زودتر از من رفتن مصاحبه پرسیدم گفتن موردی نیست منم با خیال راحت همون قبلی رو بردم.باور کن نگاش هم نکردن فقط ترجمه شدش رو با بقیه مدارک ترجمه شده بردن.مال من مهر دادگستری داشت چون اون موقع 5 تومن بود گفتم بگذار مهر کنن، خیلی از بچه های همینجا اعتقاد دارن لازم هم نبود فقط مهر دارالترجمه کافی بود.مهر وزارت امور خارجه هم مدارک من نداشتن چون لزومی نبود که داشته باشن.
بعضی ها سخت میگیرن اگه بگذارینشون میگن از دفتر ریاست جمهوری هم نامه بگیریم ببریم شاید لازم شد.Big Grin
اگر ناقص توضیح دادم بچه های گل راهنمای کنین
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: Mehrdad2001 ، محبت ، ziba_sunset ، MOHAMMADKHANI ، nedaba
[quote='ebi1988' pid='545649' dateline='1409774714']
[quote='sia 1306' pid='545645' dateline='1409774391']
[quote='ermiyaj' pid='545567' dateline='1409758395']
[quote='homy ka' pid='545464' dateline='1409743453']
دوستانی که برگه سفید از ابوظبی گرفتند آخرین آپدیت تون کی بوده؟
[2 سپتامبر
توی امضام تاریخ آپ هام هست
تشکر کنندگان: ebi1988 ، محبت ، nedaba
(2014-09-04 ساعت 00:49)ebi1988 نوشته:  

سلام رفیق استرستون رو کنترول کنین هیچ جاییی نگرانی نیست.
من کارت ملیم حداقل 2 سال از تاریخش گذشته،از بچه هایی که زودتر از من رفتن مصاحبه پرسیدم گفتن موردی نیست منم با خیال راحت همون قبلی رو بردم.باور کن نگاش هم نکردن فقط ترجمه شدش رو با بقیه مدارک ترجمه شده بردن.مال من مهر دادگستری داشت چون اون موقع 5 تومن بود گفتم بگذار مهر کنن، خیلی از بچه های همینجا اعتقاد دارن لازم هم نبود فقط مهر دارالترجمه کافی بود.مهر وزارت امور خارجه هم مدارک من نداشتن چون لزومی نبود که داشته باشن.
بعضی ها سخت میگیرن اگه بگذارینشون میگن از دفتر ریاست جمهوری هم نامه بگیریم ببریم شاید لازم شد.Big Grin
اگر ناقص توضیح دادم بچه های گل راهنمای کنین
از من که اصلن کارت ملی نخواست(ایروان)
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
تشکر کنندگان: ebi1988 ، maryam_ros ، محبت ، pari1392 ، nedaba

اولا اصلا نیازی به کارت ملی و ترجمه آن نیست و بیخود هزینه نکنید.دوما مهر دارالترجمه برای تمام مدارک موقع مصاحبه کفایت میکند و نیازی به دادگستری و خارجه نیست.توصیه میکنم استرس نداشته باشید و در عین امیدواری اقدام به خراب کردن پلها در ایران نکنید تجربه نشان داده گرفتن ویزا از طریق لاتاری مثل قبولی در لاتاری تا حد زیادی شانسی است.موفق باشید
تشکر کنندگان: Mehrdad2001 ، محبت ، pari1392 ، MOHAMMADKHANI ، nedaba
(2014-09-04 ساعت 00:42)me_u نوشته:  سلام.
دوستان خوبم این نظر شخصی منه.
این ماه دیگه بعیده سایتهای سفارتها آپدیت بشه.اگر هم بخوان استارت کلیرو بزنند به احتمال زیاد تلفن میزنند
یا با ایمیل اطلاع رسانی میکنند.
همه ما الان تمرکز مناسب برای تصمیم گیری درست را نداریم.دلیلشم کاملا واضحه.فشار فکری زیاد و بلاتکلیفی.
به نظر من مراجعه به سفارت بدون اطلاع رسانی اونها کار درستی نیست.این دقیقا طرز فکر همه کارکنان سفارت روی ما ایرانیها
را عوض میکنه.حتی ممکنه گزارش این موضوع توسط سفارتها به عمه ریکا باعث تصمیم گیریهائی بشه که به ضررمون تموم شه.
دوستانیکه قصد مسافرت دارند فقط روی تمدید مدیکال تمرکز کنند و از مراجعه به سفارتها جدا خودداری کنند.در صورت کلیر شدن و اطلاع رسانی
سفارت در کمترین زمان میتونید مراجعه کنید.
ازدحام و شلوغی دم در سفارت و یا برخورد غیر اصولی در سفارت با پرسنل در این شرایط اصلا به صلاح ما نیست.

سرافراز باشید.مثل سرو
کم گوی و گزیده گوی چون در...
میو جان یک دنیا سپاس، واقعا پندهای شما طلاست، دوستان لطفا این توصیه هارو از زبان دوست فرهیخته مون بشنوید و عمل کنید، وضع رو از اینی که هست بدتر نکنید، اجازه بدید ببینیم چه دستوری در مورد تعداد ویزاهای باقیمونده و سهمیه سپتامبر به سفارتها ابلاغ میشه، با تجمع هیچ کاری از پیش نمیره،صبر کنیم و توکل...
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
دوست عزيز اصلا آفيسر كارت ملي نميخواد. نه پول بيخود واسه ترجمه بديد و نه نگران تعويض. پاينده باشيد Smile
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
تشکر کنندگان: Mehrdad2001 ، محبت ، pari1392 ، MOHAMMADKHANI ، nedaba
دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند / واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند
بیخود از شعشعه پرتو ذاتم کردند / باده از جام تجلی صفاتم دادند
چه مبارک سحری بود و چه فرخنده شبی/ آن شب قدر که این تازه براتم دادند
بعد از این روی من و آینه وصف جمال / که در آن جا خبر از جلوه ذاتم دادند
من اگر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب / مستحق بودم و این‌ها به زکاتم دادند
هاتف آن روز به من مژده این دولت داد / که بدان جور و جفا صبر و ثباتم دادند
این همه شهد و شکر کز سخنم می‌ریزد / اجر صبریست کز آن شاخ نباتم دادند
همت حافظ و انفاس سحرخیزان بود / که ز بند غم ایام نجاتم دادند

این فال رو با تمرکز برا همه بچه های مهاجرسرا گرفتم
حالا دیگه نمی دونم شما می دونید و لسان الغیب فردا نیاید یقه منو بچسبید!!Big Grin
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
[quote='farhad9000' pid='545664' dateline='1409776313']
دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند / واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند
بیخود از شعشعه پرتو ذاتم کردند / باده از جام تجلی صفاتم دادند
چه مبارک سحری بود و چه فرخنده شبی/ آن شب قدر که این تازه براتم دادند
بعد از این روی من و آینه وصف جمال / که در آن جا خبر از جلوه ذاتم دادند
من اگر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب / مستحق بودم و این‌ها به زکاتم دادند
هاتف آن روز به من مژده این دولت داد / که بدان جور و جفا صبر و ثباتم دادند
این همه شهد و شکر کز سخنم می‌ریزد / اجر صبریست کز آن شاخ نباتم دادند
همت حافظ و انفاس سحرخیزان بود / که ز بند غم ایام نجاتم دادند

این فال رو با تمرکز برا همه بچه های مهاجرسرا گرفتم
[quote]

درود بر حضرت حافظ، چه تفال زیبایی، ممنون از انتشار....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان