کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-04 ساعت 09:45)zzarin نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 09:42)ha290 نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 09:20)ghasoo نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 09:12)عراقی نوشته:  بچه ها من 26 آگوست برای 8 سپتامبر از دکتر آنوش برای تمدید مدیکال وقت گرفته بودم و تائید کرده بود ، اما امروز صبح این ایمیل را برام فرستاده ، حالا باید خوش بین باشیم یا بدبین البته مدیکال من تا 8 اکتبر مهلت داره

Dear Babak Kadkhodazadeh Araghi

Yesterday the consulate informed us that 2014 DV visa number are not available.
Please contact the consulate to be sure that you need to redo your medical exam.

Best regards,
Anush Ordyan, MD, PhD
واسه منم فرستاده حالا بنظرتون چکار کنیم

سلام عموووو عراقی
:-)
خوبی؟؟؟
خانم انوش همین ایمیل رو واسه من و batigoal_189 هم فرستاد و ما هم از اطلاع رسانی ایشون تشکر کردیم و بهش گفتیم که ما میایم!!!!
دوست عزیز شما که تا اکتبر فرصت دارید چرا الکی هزینه میکنید اون هم برای 50درصد

جناب ززرین
منظورتون از 50% چیه؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-09-04 ساعت 09:47)ghasoo نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 09:20)ghasoo نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 09:12)عراقی نوشته:  بچه ها من 26 آگوست برای 8 سپتامبر از دکتر آنوش برای تمدید مدیکال وقت گرفته بودم و تائید کرده بود ، اما امروز صبح این ایمیل را برام فرستاده ، حالا باید خوش بین باشیم یا بدبین البته مدیکال من تا 8 اکتبر مهلت داره

Dear Babak Kadkhodazadeh Araghi

Yesterday the consulate informed us that 2014 DV visa number are not available.
Please contact the consulate to be sure that you need to redo your medical exam.

Best regards,
Anush Ordyan, MD, PhD
واسه منم فرستاده حالا بنظرتون چکار کنیم

سلام عموووو عراقی
خوبی؟؟؟
خانم انوش همین ایمیل رو واسه من و batigoal_189 هم فرستاد و ما هم از اطلاع رسانی ایشون تشکر کردیم و بهش گفتیم که ما میایم!!!!

جناب ززرین
منظورتون از 50% چیه؟؟؟؟؟
عموعراقی سلام ممنون از اطلاع رسانیتون، منم یکشنبه هفته دیگه میخوام برم ایروان، با توجه به ایمیل دکتر با رفتن موافقین یا نه؟
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-09-04 ساعت 09:25)ghasoo نوشته:  داش کامران شما قصد عزیمت به ارمنیا رو نداری؟؟؟؟
راستی پیشاپیش کلیر شدنتون رو تبریک میگم!!! (شما 15 sep کلیر شدید)
عمو عراقی شما 19 sep و همسر محترم شما 2 sep کلیر شدید!!!!
اولا منظورتون 15 آگست هست دیگه ...
دوما من الان اینقدر عصابم خورد هست دیگه اگه هم بیام ارمنستان بخوام یه مبلغ دیگه هم خرج کنم و پاسپورت سفید به من برگردونن دیگه هیچی دیگه کارم به گارد امنیتی می کشهBig GrinBig Grin ... پس بهتره بنده همین جا باشم تا ببینم چی می شه ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: zzarin ، sonyz2 ، NEURON ، nedaba
یه سوال تو ماه آگست مگه نگفتن دیگه همه چی تموم شد و ویزا نامبر نداریم و ازین حرفا ؟
دیدین که آخرش هم کلی ویزا صادر کردن، تازه زنگ هم میزدن که بیاین ویزاتون رو بگیرین!!!
تا اینجای قضیه که مثل ماه قبله دقیقا دارن همون حرفا رو دارن میزنن فرقی نکرده،
از کجا معلوم مثل ماه قبل شروع به صدور ویزا نکنن؟
امیدتون رو از دست ندین رفقا هنوز اتفاقی نیوفتاده،
فقط یه کمی صبر می خواد،
امیدوار باشین لطفا.
توکل به خدا
(2014-09-04 ساعت 09:58)kaaren نوشته:  یه سوال تو ماه آگست مگه نگفتن دیگه همه چی تموم شد و ویزا نامبر نداریم و ازین حرفا ؟
دیدین که آخرش هم کلی ویزا صادر کردن، تازه زنگ هم میزدن که بیاین ویزاتون رو بگیرین!!!
فقط یه کمی صبر می خواد،
امیدوار باشین لطفا.
توکل به خدا
دوست عزیز اشتباه از طرف خود ما ایرانی ها هستش ، اون ها هم به خاطراین که بی نظمی به وجود نیاد و امیدی به کسی ندن که فردا جواب گو باشند این ایمیل ها رو میفرستن حتی حاضرم قسم بخورم ایمیل رو هم نخوندن
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: kaaren ، hamid_fs3 ، majid_eng ، pari1392 ، NEURON ، nedaba ، mehrzad2013
(2014-09-04 ساعت 09:53)sorooosh نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 09:47)ghasoo نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 09:20)ghasoo نوشته:  واسه منم فرستاده حالا بنظرتون چکار کنیم

سلام عموووو عراقی
خوبی؟؟؟

جناب ززرین
منظورتون از 50% چیه؟؟؟؟؟
عموعراقی سلام ممنون از اطلاع رسانیتون، منم یکشنبه هفته دیگه میخوام برم ایروان، با توجه به ایمیل دکتر با رفتن موافقین یا نه؟

من خیلی خوش بینانه گفتم 50درصد ، منظورم این هست که 50 درصد ویزا وجود داشته باشه ببینید خودشون دارن آب پاکی رو میرزند رو دستمون ، مطمئن باشید اگر کلیر بشید و ویزا برسه وقت مدیکال هم بهتون میدن ، من مطمئن هستم اگر کیس نامبر بیاد به پاسپورت هایی که دستشون هست کاری ندارن اون ها لیست رو تهیه میکنند مطابق همون به کسی ویزا میدن اگر بنا به پاسپورت به کسی ویزا بدن پس فقط باید فقط بچه های مهاجر سرا بگیرند،و این همه کیس دیگه که از ایران هستند سرشون بی کلاه بمونه، متاسفانه ما فقط داریم هزینه اظافی از وقت و پول و انرژی مون صرف میکنیم اگر خبری بشه خودشون با ما تماس میگیرند ائن ها داره دلشون برای پول و جونی ما میسوزه خودمون دلمون برا پولمون نمیسوزه
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: sonyz2 ، عراقی ، nedaba
سلام به همه
ما برای آنکارا ایمیل زدیم و متن زیر را ارسال کردن، به نظر شما منظورشون چیه؟
We would like to inform you that the regional limits for the Diversity Immigrant Visa Program (DV) have been reached for all six regions as of August 2014. This is based on the number of applicants who have been scheduled for their initial interview, now through September.
تشکر کنندگان: ebi1988 ، Nooshinsalamat ، nedaba ، pari pari
(2014-09-04 ساعت 03:39)kazemP نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 00:52)avayebahar نوشته:  [quote='ebi1988' pid='545649' dateline='1409774714']
[quote='sia 1306' pid='545645' dateline='1409774391']
[quote='ermiyaj' pid='545567' dateline='1409758395']
[quote='homy ka' pid='545464' dateline='1409743453']
دوستانی که برگه سفید از ابوظبی گرفتند آخرین آپدیت تون کی بوده؟
[2 سپتامبر
توی امضام تاریخ آپ هام هست

2 sep

sep 2
تشکر کنندگان: ebi1988 ، nedaba
جالبترین سفارت ابوظبیه. نه خودش جواب میده نه ان ام اسی برای مدیکال جواب میده.!
بچه های ایروان تو این چهل هشت ساعتی که پاس هارو تحویل سفارت دادین هیچ خبری اپدیتی تغییر وضعیتی نداشتین؟
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: smalijm ، ebi1988 ، Nooshinsalamat ، آلیس-1980 ، nedaba ، pari pari ، کیانوش2
سفارت ایروان امروز با بچه ها تماس گرفتن ، گفتن بیایید پاساتون رو بگیرید ، ویزا نداریم ....
کیس نامبر : 7400
سفارت ارمنستان
سربازی معاف
مصاحبه هفته دوم جولای
برگه آبی
آپدیت ها : فردا و پس فردای مصاحبه - 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: ebi1988 ، pari1392 ، NEURON ، nedaba ، pari pari
(2014-09-04 ساعت 10:00)zzarin نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 09:58)kaaren نوشته:  یه سوال تو ماه آگست مگه نگفتن دیگه همه چی تموم شد و ویزا نامبر نداریم و ازین حرفا ؟
فقط یه کمی صبر می خواد،
امیدوار باشین لطفا.
توکل به خدا
دوست عزیز اشتباه از طرف خود ما ایرانی ها هستش ، اون ها هم به خاطراین که بی نظمی به وجود نیاد و امیدی به کسی ندن که فردا جواب گو باشند این ایمیل ها رو میفرستن حتی حاضرم قسم بخورم ایمیل رو هم نخوندن

دقیقاً همینه
تشکر کنندگان: milad.m1986 ، ebi1988 ، nedaba ، nilaaa
(2014-09-04 ساعت 10:22)teacherm نوشته:  جالبترین سفارت ابوظبیه. نه خودش جواب میده نه ان ام اسی برای مدیکال جواب میده.!
بچه های ایروان تو این چهل هشت ساعتی که پاس هارو تحویل سفارت دادین هیچ خبری اپدیتی تغییر وضعیتی نداشتین؟

آق معلم مطمئنید NMC برای تمدید مدیکال دیگه جواب نمیده؟
اولین باره که شما دارید مطرحش میکنید.
اگر منظورتون ایمیل از سوی NMC هست که اونها هیچ وقت ایمیلاشون رو جواب نمیدادن حتی 6 ماه پیش
تشکر کنندگان: teacherm ، ebi1988 ، nedaba
(2014-09-04 ساعت 10:26)moein_sg نوشته:  سفارت ایروان امروز با بچه ها تماس گرفتن ، گفتن بیایید پاساتون رو بگیرید ، ویزا نداریم ....

ترو خدا شما از کی شنیدید Sad اما نمی دونم چرا حس قریبی به من میگه دارن ، ولی گذاشتن برای دقیقه 90
تشکر کنندگان: ebi1988 ، Nooshinsalamat ، pari1392 ، nedaba ، pari pari
الان آپدیتم کردن و این ایمیل رو واسم فرستادن

ِdear Ebrahim

Thank you for your electronic mail message of Sep. 1, 2014 regarding the your diversity visa application. Unfortunately, this year’s Diversity Visa program has reached its worldwide annual numerical limit. More information can be found at http://abudhabi.usembassy.gov/diversityvisas.html. Because of this, we are not able to approve visas for you.

We realize that your case has been undergoing required processing and that the extended time required for this work causes frustration to many individuals. The U.S. Embassy in Abu Dhabi, like all U.S. embassies and consulates, must adjudicate visas in accordance with the provisions of the law, including the requirements that diversity visas to be issued to applicants as they become eligible to receive them and that the number of visas issued globally must not exceed the annual program limits.

We hope this information is useful in responding to your inquiry.

Communication Unit

Consular Section

US Embassy Abu Dhabi

http://www.abudhabiivo.net/ivoContactus0.aspx

/rm

*** The work week for Embassy Abu Dhabi is Sunday - Thursday; UAE is 8 hours ahead of U.S. Eastern Daylight Savings time ***
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: sorooosh ، sonyz2 ، رامین اهوازی ، nedaba ، pari pari
به نظر من دوستان برای تمدید مدیکال دست نگهدارند تا تکلیف معلوم بشه معلومه که NMC دوست داره براتون تمدید کنه اونا از پول که بدشون نمیاد پس صبر کنید بیخودی هزینه نکنید مطمئن باشید اگر ویزا نامبر بیاد وقت برای تمدید مدیکال هست پس عجله و هزینه بیخودی نکنید . مخصوصا دوستان ابوظبی
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: zzarin ، ebi1988 ، sonyz2 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان