کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-04 ساعت 03:43)kazemP نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 00:57)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 00:37)Mehrdad2001 نوشته:  سلام دوستان
واقعا شرمنده که دارم اینجا سوالم را می پرسم.
ما داریم از استرس دیوونه میشیم. لطفا یه نفر که مطمئن هست به ما جواب بده.
ما برنده 2015 هستیم. یه سری از بچه ها میگن چون تاریخ اعتبار کارتهای ملی گذشته حتما باید قبل از ترجمه تعویض کنیم.
ما مصاحبمون یه ماه دیگه هست و دیگه وقت تعویض نداریم. چون مثل اینکه تعویض کردنش یک ماه طول میکشه.
میخواستم بپرسم آیا واقعا لازم هست؟ یا این هم مثل مهر دادگستری و وزارت امورخارجه ناشی از وسواس بعضی دوستان هست؟
می خواستم ببینم شما بچه های 2014 این کار را کردید؟ کسی هست تعویض نکرده باشه و آفیسر بهش گیر داده باشه؟
دوست عزيز اصلا آفيسر كارت ملي نميخواد. نه پول بيخود واسه ترجمه بديد و نه نگران تعويض. پاينده باشيد Smile

آقا کارت ملی ضروریه ولی اینکه تاریخش گذشته اشکال نداره

دوستمون درست میگن اصلا کارت ملی نمیخواد
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر
تشکر کنندگان: ebi1988 ، nazanin fatemi ، nedaba ، smpf
حکایت هر روز ما عجیب شده. هر روز با کلی استرس پا میشیم و منتظر یه خبریم که اغلب هم به شکل منفی هجوم میاره بعد همه قاطی میکنیم و نا امید میشیم...
از این مرحله که گذشت همه سعی میکنیم به هم دلداری و امید بدیم و دنبال یه نقطه مثبت بگردیم که معمولا هم پیداش میکنیم! و تا شب با اون به خوشی سر میکنیم. باز آخر شب که میشه ، منظورم نصفه شبه،همه غمهای دنیا میاد تو دلمون و بیخوابی میزنه به سرمون و بالاخره میخوابیم.....
و روز بعد دوباره همون قصه دنبال میشه. من موندم واقعا این همه استقامت رو از کجا آوردیمBig Grin
(2014-09-04 ساعت 07:50)اصان نوشته:  
ما برنده 2015 هستیم. یه سری از بچه ها میگن چون تاریخ اعتبار کارتهای ملی گذشته حتما باید قبل از ترجمه تعویض کنیم.
ما مصاحبمون یه ماه دیگه هست و دیگه وقت تعویض نداریم. چون مثل اینکه تعویض کردنش یک ماه طول میکشه.
میخواستم بپرسم آیا واقعا لازم هست؟ یا این هم مثل مهر دادگستری و وزارت امورخارجه ناشی از وسواس بعضی دوستان هست؟
می خواستم ببینم شما بچه های 2014 این کار را کردید؟ کسی هست تعویض نکرده باشه و آفیسر بهش گیر داده باشه؟
دوست عزيز اصلا آفيسر كارت ملي نميخواد. نه پول بيخود واسه ترجمه بديد و نه نگران تعويض. پاينده باشيد Smile

اصلا کارت ملی نمیخوان من هم فقط 20 هزارتومن حروم کردم
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: ebi1988 ، MatinLA ، nedaba ، smpf
(2014-09-04 ساعت 07:50)اصان نوشته:  

اشکال نداره
تشکر کنندگان: ebi1988 ، nedaba ، smpf
حدود 3 صفحه ای میشه که در تاپیک کلیرنس 2014 داریم راجع به کارت ملی روز مصاحبه صحبت میکنیم بچه های 2015 توروخدا سوالهاتونو سرچ کنین جواب میگیرین ما الان واقعا تو شرایط جالبی نیستیم که بیایم اینجا راجع به دغدقه های روز مصاحبه صحبت کنیم تشکر میکنم اگر مراعات این تاپیکو بکنید
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
با سلام و صبح بخیر به همه دوستان
ما هم امروز میریم تا جواب مدیکال را بگیریم
به امید روزهایی پر از شادی برای همه دوستان منتظر
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: ebi1988 ، abbas09 ، MatinLA ، ghasoo ، milad.m1986 ، rbrb-2015 ، Nooshinsalamat ، azadeh2014 ، pari1392 ، nedaba ، smpf ، pari pari
بچه ها من 26 آگوست برای 8 سپتامبر از دکتر آنوش برای تمدید مدیکال وقت گرفته بودم و تائید کرده بود ، اما امروز صبح این ایمیل را برام فرستاده ، حالا باید خوش بین باشیم یا بدبین البته مدیکال من تا 8 اکتبر مهلت داره

Dear Babak Kadkhodazadeh Araghi

Yesterday the consulate informed us that 2014 DV visa number are not available.
Please contact the consulate to be sure that you need to redo your medical exam.

Best regards,
Anush Ordyan, MD, PhD
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: kamranh ، ghasoo ، milad.m1986 ، sorooosh ، ebi1988 ، hadi472 ، NEURON ، nedaba ، m_nikparvaz ، pari pari ، کیانوش2
(2014-09-04 ساعت 00:23)moein_sg نوشته:  چیزی که مشخصه پرونده همه داره بررسی میشه . احتمالا برای برآور تعداد ویزای مورد نیاز و ارائه سهمیه جدید . فکر نمیکنم دلیل دیگه ای برای آپدیت همه وجود داشته باشه
من نمی دونم خوب اگه اونا هم یه فایل سیس مثل ما داشته باشن متوجه می شن چند تا ویزا مونده دیگه
اینقدر که سخت نیست این کار اگه ندارن بگن من براشون آخرین ورژن فایل سیس را براشون ارسال کنم Big Grin
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: milad.m1986 ، ghasoo ، ebi1988 ، pendleton ، khder ، nedaba ، کیانوش2
(2014-09-04 ساعت 09:12)عراقی نوشته:  بچه ها من 26 آگوست برای 8 سپتامبر از دکتر آنوش برای تمدید مدیکال وقت گرفته بودم و تائید کرده بود ، اما امروز صبح این ایمیل را برام فرستاده ، حالا باید خوش بین باشیم یا بدبین البته مدیکال من تا 8 اکتبر مهلت داره

Please contact the consulate to be sure that you need to redo your medical exam.

Best regards,
Anush Ordyan, MD, PhD

سلام عموووو عراقی
:-)
خوبی؟؟؟
خانم انوش همین ایمیل رو واسه من و batigoal_189 هم فرستاد و ما هم از اطلاع رسانی ایشون تشکر کردیم و بهش گفتیم که ما میایم!!!!
تشکر کنندگان: milad.m1986 ، ebi1988 ، رامین اهوازی ، عراقی ، nedaba ، pari pari
داش کامران شما قصد عزیمت به ارمنیا رو نداری؟؟؟؟
راستی پیشاپیش کلیر شدنتون رو تبریک میگم!!! (شما 15 sep کلیر شدید)
عمو عراقی شما 19 sep و همسر محترم شما 2 sep کلیر شدید!!!!
تشکر کنندگان: ebi1988 ، Nooshinsalamat ، nedaba
(2014-09-04 ساعت 00:46)Lucy.GH نوشته:  

سلام، ما کارت ملی ترجمه کردیم ولی ازمون نخواستن. تو وبسایت هم نوشته که کارت ملی حتمی نیست. شناسنامه معتبره. ما استکهلم بودیم. شاید شرایط این سه سفارت فرق کنه.

از ما هم کارت ملی نخواستن
2014AS78**:CN
سفارت:ابوظبی
مصاحبه:هفته آخر جولای،اعضاء کیس:4نفر، نفر اصلی:خودم
خودم ونفر سوم و چهارمreadyو همسرمap(سربازی،شغل خصوصی)
آپدیتها:24جولای همه اعضا، 31 جولای:نفر اصلی،آگوست13،17،18همه اعضا19 فقط همسرم21 همه
24 آگوست نفر اول و سوم ایشود،25 نفر چهارم ایشود،26 آگوست فقط نفر اول آپدیت،28 آگوست نفر دوم آپدیت

ژانويه ٢٠١٥  اقدام براي همسر F2A
نوامبر ٢٠١٥ نامه كامپليت شدن
ژانويه ٢٠١٧ مصاحبه آنكارا,AP
تشکر کنندگان: ebi1988 ، nedaba
(2014-09-04 ساعت 02:19)avayebahar نوشته:  بچه های عزیز ابوظبی کیا الان آنلاین هستید؟

کی بود دنبال ابوظبی می گشت ؟ Cool
تشکر کنندگان: sonyz2 ، ebi1988 ، رامین اهوازی ، nedaba ، pari pari
(2014-09-04 ساعت 09:20)ghasoo نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 09:12)عراقی نوشته:  بچه ها من 26 آگوست برای 8 سپتامبر از دکتر آنوش برای تمدید مدیکال وقت گرفته بودم و تائید کرده بود ، اما امروز صبح این ایمیل را برام فرستاده ، حالا باید خوش بین باشیم یا بدبین البته مدیکال من تا 8 اکتبر مهلت داره

Best regards,
Anush Ordyan, MD, PhD
واسه منم فرستاده حالا بنظرتون چکار کنیم

سلام عموووو عراقی
خوبی؟؟؟
خانم انوش همین ایمیل رو واسه من و batigoal_189 هم فرستاد و ما هم از اطلاع رسانی ایشون تشکر کردیم و بهش گفتیم که ما میایم!!!!
(2014-09-04 ساعت 09:42)ha290 نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 09:20)ghasoo نوشته:  

Best regards,
Anush Ordyan, MD, PhD
واسه منم فرستاده حالا بنظرتون چکار کنیم

سلام عموووو عراقی
خوبی؟؟؟
دوست عزیز شما که تا اکتبر فرصت دارید چرا الکی هزینه میکنید اون هم برای 50درصد
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: ebi1988 ، عراقی ، nedaba
(2014-09-04 ساعت 08:50)m_nikparvaz نوشته:  با سلام و صبح بخیر به همه دوستان
ما هم امروز میریم تا جواب مدیکال را بگیریم
به امید روزهایی پر از شادی برای همه دوستان منتظر

لطفا بپرسید منظور دکتر از ارسال این ایمیل جدید برای کسای که نوبت گرفتن چیه ممنون

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان