کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام منم اپدیت شدم !
کیس:1800

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه
اپدیت:20 اپریل 29 می

کلیر :1 ژوئن
تشکر کنندگان: nasim ، میما ، pari pari ، H Pier ، lida55 ، farshad varaste ، artam2 ، pari pariaaa ، amin arefi ، behfaza ، soli asali ، mohamad92 ، mahan L
سلام

معمولا ابوظبی ها همه همزمان آپدیت میشن !! منتظر ابوظبی کسی هست که آپدیت نشده باشه؟

تا الان که هر چی آپدیت دیدم من یا گروهی بوده یا بعد از ارسال ایمیل توسط کیس اصلی پرونده . بعیدده دلیل دیگیری میداشته!!! شاید آپدیت های بعدی معنا و مفهوم خاصی داشته باشه Big Grin
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، NIKKI ، pari pari ، H Pier ، behfaza ، soli asali ، mohamad92 ، mahan L
همه اپ شدن
CN:21## - ABUDHABI - INTERVIEW.NOV 18 - 2
APPLICANTS - FIRST UPDATE : NOV 19 SECOND : FEB 10
Third: May 27 Forth: May 29 ( the end of administrative processing) Fifth : June 3
تشکر کنندگان: masuodrh ، pari pari ، مهدی 2014 ، godot ، H Pier ، artam2 ، pari pariaaa ، alitab ، behfaza ، soli asali
من از همه دوستان عزیز خواهش میکنم امضاهاشون رو با لیست آپدیت هاشون، بروز کنن تا بشه در این مورد حدس نزدیکی زد وگرنه ممکنه کلن سر کار باشیم.
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: nasim ، farshad varaste ، pari pari ، godot ، H Pier ، reza_top60 ، omid05 ، artam2 ، pari pariaaa ، behfaza ، soli asali ، azifa ، mahan L ، قصه گو
خب حدس نمیخواد..ما دارایم میگیم همه آپدیت شدند..اینو با چک کردن شماره کیس ها گفتیم..شادی یه آپدیت خشک و خالی هم رو لبهامون ماسید..
کاش حداقل همونجوری هیأتی هم همه رو کلیر کنند
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: میما ، pari pari ، مهدی 2014 ، godot ، H Pier ، الدورادو ، sal0811 ، behfaza ، soli asali ، mohamad92
Smile بچه ها واقعا از صمیم قلبم براتون خوشحال شدم . هوووووووووووررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2014-02-10 ساعت 16:32)masuodrh نوشته:  خب حدس نمیخواد..ما دارایم میگیم همه آپدیت شدند..اینو با چک کردن شماره کیس ها گفتیم..شادی یه آپدیت خشک و خالی هم رو لبهامون ماسید..
کاش حداقل همونجوری هیأتی هم همه رو کلیر کنند

شما الان چجوری در یک ساعت همه کیس های ابوظبی رو لیست کردین و چک کردین آخه؟ :O
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: pari pari ، مهدی 2014 ، godot ، H Pier ، rava ، soli asali
پس چرا ما اصلا آپدیت نمیشیم، فقط یک بار اونم بعد از ۳ ماه و ارسال ایمیل..یعنی‌ ۲۲ ژانویه.
کیس نامبر 2014AS000004XX/تعداد افراد کیس:4نفر/تاریخ رویت 6 می / ارسال فرمها27می با ایمیل/سفارت ایروان/
کارنت: 5 آگوست | مصاحبه:15 اکتبر | ویزا : * | ورود به آمریکا: * |Smile
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، kage.omid ، elnazgh ، H Pier ، pari pariaaa ، behfaza ، soli asali
ما هم اپديت شديم.خوبه حداقل يك روزنه اميدى داريمSmile
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
هورا ما هم اپدیت شدیم بچه ها نا امید نباشین خدا بزرگههههههههههههههههههه
12feb اولین اپدین بعد 60 روز

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
دوستان آپدیت شده تبریک میگم هرچند که من تازه کارنت شدم ولی به شدت پیگیر این تاپیک بودم منتظر یک خبر خوب حتی کوچیک.... که الان با خوشحالی شما خیلی خوشحالم.به امید سرعت گرفتن ماجرا
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: parmisv ، H Pier ، میما ، farshad varaste ، godot ، sal0811 ، pari pari ، soli asali ، قصه گو
(2014-02-10 ساعت 15:43)mrpahlevani نوشته:  دوستان كيس ما هم امروز آپديت شد البته بدون ارسال ايميل . راستي براي گرفتن ويزا چي بپوشيم Smile)
خیلی خوشحال شدم امروز شما اپدیت شدید وقتی خودم رو دیدم اپدیت شدم داشتم تاپیک میخوندم و می گفتم خدا کنه اونهایی که زیاد منتظر موندنم خدا کنه اپدیت شده باشند که به تاپیک شما رسیدم امیدوارم به زودی زود خبر کلیر شما رو بخونم چون من از سفرنامه شما استفاده کردم و بوک کردن رو از سفر نامه شما یاد گرفتم واز همه بچه های مهاجرسرا که پشت هم هستند و به من و همه کمک می کنند تشکر می کنم
به امید خبرهای خوش تر و کلیر هر چه زودتر همه تون

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
تشکر کنندگان: H Pier ، sal0811 ، pari pari ، soli asali ، sksara ، mrpahlevani ، قصه گو
(2014-02-10 ساعت 15:59)alitab نوشته:  
(2014-02-10 ساعت 15:55)mrpahlevani نوشته:  
(2014-02-10 ساعت 15:49)alitab نوشته:  
(2014-02-10 ساعت 15:43)mrpahlevani نوشته:  دوستان كيس ما هم امروز آپديت شد البته بدون ارسال ايميل . راستي براي گرفتن ويزا چي بپوشيم Smile)
دوست عزیز یعنی کلیر شدید شما ShyShyRolleyes

نه برادر من.، حالا كو تا ما كلير بشيم !! در مورد لباس هم شوخي بود ... ولي بررسي ها نشون ميده همه كيس هاي مصاحبه شده در ابوظبي بدون استثناء امروز آپديت شدند . به هر حال اميدوارم كم كم خبرهاي خوب از همه سفارت ها برسه كه همه با هم خوشحال بشيم ..
انشاالله
راستی پرچم دار ابوظبی { الدرادو} خبری نیست چرا نمیایند ایشون ببینیم

من هستم در خدمتتون،آهسته و پيوسته Smile ما هم امروز آپديت شديم..
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
میگم بچه های ایروان، ما وضعمون از همه بدتره. بچه های ابوظبی که آپدیت میشن، 12 تا از بچه های آنکارا هم ویزاشون رو گرفتن. اگه موافقین یک هفته دیگه صبر کنیم بعد یه نامه دسته جمعی به سفارت ایروان بدیم. هر کدوم موافقین دکمه تشکر بزنین، ببینیم چند نفر میشیم. ترجمش به انگلیسی هم با من.
تعداد افراد کیس: 2، تاریخ و مکان مصاحبه: 15 اکتبر، ایروان، وضعیت: کلیر شدن کیس اصلی در تاریخ 23 آوریل (بعد از 190 روز) و کلیر شدن همراه در تاریخ 14 می (بعد از 211 روز)، دریافت ویزا: 30 می
تشکر کنندگان: amirrbco ، parsab ، H Pier ، ali1220 ، usafirststeps ، jojo_hami ، godot ، kage.omid ، pari pariaaa ، ha290 ، soli asali ، melina132 ، mohamad92 ، jnouri
من یک سوال دارم آپدیت قبل از مصاحبه هم اهمیت داره؟
من یک بار اواخر دسامبر 2013 و یک بار هم اوایل فوریه 2014 در سایت ceas آپدیت شدم.
2 هفته دیگه هم مصاحبه دارم.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: میما ، godot ، آلیس-1980 ، behfaza ، soli asali ، NEURON

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان