موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از دوستان کسی هست که پدر یا مادرش واسه مصاحبه رفته باشند،
اینکه واسه چک فقط اسم یکی رو(همراه نه برنده اصلی) نوشته یعنی چی؟
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای عزیز منتظر
من خودم منتظر جواب ویزای توریستی هستم امسال برای اولین باره که تمامی کیس ها اعم از توریستی دانشجویی و لاتاری خیلی در کلیر شدن طول کشیده برای کیس های توریستی هم حداقل بعد از نه ماه انتظار تازه جواب ها اومده و دوستان دانشجوی هم همین مشکل رو امسال دارند (روند کلیرنس بسیار کند هست)
دوستی بعد از مصاحبه پرسیده که چرا امسال کلیر شدن طولانی شده افیسر گفته :یه سری قوانین داره عوض میشه و جای نگرانی اصلا نیست واین روند در کل از دست سفارت خارج هست.
برای همه هم این پروسه اجرا میشه چه من که توریستیم چه شما که لاتاری هستین و چک خوردین
امسال الویت بندی برای صدور ویزا داره عوض میشه و قوانین پروسه کلیر- مثلا من واسه توریستی میدونم که اول کیس های دانشجوی در الویت رسیدگی هستند بعد توریستی ها خب این موضوع بالطبع پروسه رو طولانی تر میکنه و به نظرم واسه لاتاری ها و خانوادگی ها هم همین اتفاق داره میافته
دوستای عزیز پروسه گرفتن ویزا کلا زمانگیر هست برای همه نیازی به این همه استرس نیست زندگی رو واسه خود و دوستانتون سخت نکنید
ایشالا که همگی ویزا میگیریم و پامون به بلاد کفار میرسه
موضوعها: 13
رتبه:
147
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز، ما نظرمون رو در صفحات قبل گفتیم، ولی ما نمیتونیم بگیم مثلا علی آقا و دوستانی که با ایشون موافقند این کار رو نکنند، میتونند با هم قرار بذارند و این کار رو انجام بدن و امیدواریم که تاثیر داشته باشه...
من توی این مدت نتیجه گرفتم که نباید 100% مخالف یا موافق مسئله ای بود پس نه کسانی که مخالف این امرند سعی کنند نظرشون رو تحمیل کنند و نه دوستانی که با علی آقا موافقند، من پیشنهاد میکنم کسانی که با ایشون موافقند، با هم توی پیام خصوصی در ارتباط باشند، اگر کاری پیش بردند و دوست داشتند نتیجه کارشون رو بیان برای بقیه دوستان هم بیان کنند، اگر هم دوست نداشتند که دیگه این مسئله به خودشون بر میگرده، در هر صورت برای تمام دوستان آرزوی موفقیت دارم.
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
[quote='aghaghia' pid='463668' dateline='1392024480']
دوستان عزیز، ما نظرمون رو در صفحات قبل گفتیم، ولی ما نمیتونیم بگیم مثلا علی آقا و دوستانی که با ایشون موافقند این کار رو نکنند، میتونند با هم قرار بذارند و این کار رو انجام بدن و امیدواریم که تاثیر داشته باشه...
من توی این مدت نتیجه گرفتم که نباید 100% مخالف یا موافق مسئله ای بود پس نه کسانی که مخالف این امرند سعی کنند نظرشون رو تحمیل کنند و نه دوستانی که با علی آقا موافقند، من پیشنهاد میکنم کسانی که با ایشون موافقند، با هم توی پیام خصوصی در ارتباط باشند، اگر کاری پیش بردند و دوست داشتند نتیجه کارشون رو بیان برای بقیه دوستان هم بیان کنند، اگر هم دوست نداشتند که دیگه این مسئله به خودشون بر میگرده، در هر صورت برای تمام دوستان آرزوی موفقیت دارم.
اقاقیا جان ممنون
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من تا میتونم میام اینجا و مطالبو میخونم وسعی میکنم با صحبتهای مفید دوستان
آرامش بگیرم که الحق بعضی ازدوستان خیلی جالب حرفها ونظراتشون دلگرمی میده
ولی تا میتونم خودمو توی بحثها دخالت نمیدم چون فکرمیکنم ازمن با سابقه ترها جوابهای بهتری دارن.ولی حالا یه حسی میکنم وامیدوارم که اشتباه باشه.
دوستانی که هنوز حتی کارنت نشدن چون طبق تجربه دوستان پیشبینی میکنن که کلیرنس میشن یا یک ضرب میگیرن فقط کیسشون بالاست.میان اینجا و نظریاتی میدن و دوستان با تجربه ما چون تحت فشارهستن تحت نظرهای اونها قرارمیگیرن
اونی که میدونه کلیرنس میخوره میگه اعتراض کنین.اونی که میدونه یه ضرب میگیره میگه صبرکنین تا روال خودشو طی کنه.من با هیچ موردی مخالف یا موافق نیستم اما اگه میخوام مهاجرت کنم شاید یه علتش فرار از این زرنگ بازیهاست که همه جادیده میشه البته به این اعتقاد دارم که خداجای حق نشسته و صلاح مارواون بهترمیدونه.درهر صورت برای هر کسی با هر طرز فکری آرزوی موفقیت میکنم.
یا علی مدد
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبی
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-10 ساعت 14:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-14 ساعت 10:23 توسط lida55.)
سلام دوستان
ببینید شواهد نشون میدن که امسال روند کلی متفاوت با گذشته هست. شواهد اون هم وضعیت ما که بالای 80 یا 90 روزه منتظریم اما من به دلایلی که در این تاپیک نمیگنجه مدام نیم نگاهی به وضعیت کارنت شدن در هر ماه داشتم و اون رو دال بر سرعت انجام کار خودمون میدونستم ( من همونطور که تو پستهای قبلی گفتم معتقدم روند بررسی پرونده از زمان ارسال فرمها به KCCاغاز میشه) همونطور که میدونید پارسال مارچ تا 5200 کارنت شده بودن ولی امسال مارچ تا 5350 کارنت شدن . این برای من یعنی رو به نرمال شدن وضع کارنتی و شاید کلیرنس اما به شخصه برای دیدن تغییر در روند کلیرنس تا آخر فوریه بیشتر صبر نمیکنم .
اگر تغییری دیده شد که هیچ اگر نه با ارسال ایمیل جمعی به سفارت مجازی یا هر تصمیم دیگری که اکثر دوستان با زمان انتظار بالا بگیرن همکاری میکنم. در این مورد تو پیام خصوصی هم میتونیم با هم همکاری کنیم
من از خاطره گفتن و پر حرفی بدم میاد اما اینم ببخشید تحمل کنین
به عنوان کسی که سابقه کار با انواع سازمانهای دولتی و خصوصی در کشورهایی از کره و چین گرفته تا اتحادیه اروپا و امریکای جنوبی رو داره میگم تو همه کشورها و سازمانها کارمندها یا مدیرهایی هستن که کارشونو درست انجام نمیدن و شما به عنوان کلاینتی که واسه کالا و خدمات اونها $ ناقابل دادین محق هستین خواستار تسریع کارتون بشین. ما همیشه به همون کارمند مربوطه ایمیل میزدیم صبر میکردیم اگه کارمونو راه نمینداخت میرفتیم سراغ یه پله بالا دستش و در 98 درصد موارد به نتیجه دلخواه میرسیدیم
وقتی عزیزانی که تازه مصاحبه رفتن در مورد دلیل طولانی شدن کلیرنس پرسیدن جوابها این بوده"امسال کارها یواش پیش میره " یا " امسال همه فرم فرستادن سرمون شلوغه" خوب دوستان شما وقتی تو محل کارتون یک دفعه حجم کاری یک بخش بالا میره چند تا کارمند دیگه رو به اونجا منتقل نمیکنین یا نیروی متخصص زبده برای اون بخش نمیگیرین که روند کاری سازمانتون به روال عادی برگرده؟؟؟؟
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-10 ساعت 14:51)سیمین راد نوشته: آخ جووووووووووووون
دوباره سایت تکون خورد
آپدیت شدددددم
مرسي از خبر و به اميد كلير و ويزا
ما هم پس از 3/5 ماه آپديت شديم
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ما هم برای دومین بار آپدیت شدیم اولی 16 ژانویه بود
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این هفته هفته امید هست بسلامتی این هفته منتظر کلیر شدن 13 هفته ای ها هستیم
اگه خدا بخواهد من هم 2 ماه دیگه
2014AS29xy
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11