کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-02-10 ساعت 13:25)شیدا2013 نوشته:  سلام
از دوستان کسی هست که پدر یا مادرش واسه مصاحبه رفته باشند،
اینکه واسه چک فقط اسم یکی رو(همراه نه برنده اصلی) نوشته یعنی چی؟
مرسی
مشکلی نیست. تو سایت سفارت اینجوریه ولی تو سیس بصورت صحیح نوشته شده
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-02-10 ساعت 17:28)elnazgh نوشته:  میگم بچه های ایروان، ما وضعمون از همه بدتره. بچه های ابوظبی که آپدیت میشن، 12 تا از بچه های آنکارا هم ویزاشون رو گرفتن. اگه موافقین یک هفته دیگه صبر کنیم بعد یه نامه دسته جمعی به سفارت ایروان بدیم. هر کدوم موافقین دکمه تشکر بزنین، ببینیم چند نفر میشیم. ترجمش به انگلیسی هم با من.
ایروان که رسما به اموات پیوسته فاااااتحه معا صلواااااااااااااتSad
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
تشکر کنندگان: godot ، elnazgh ، kage.omid ، pari pariaaa ، behfaza ، soli asali ، melina132 ، mohamad92
(2014-02-10 ساعت 17:44)H Pier نوشته:  من یک سوال دارم آپدیت قبل از مصاحبه هم اهمیت داره؟
من یک بار اواخر ژانویه و یک بار هم اوایل فوریه در سایت ceas آپدیت شدم.
2 هفته دیگه هم مصاحبه دارم.

مطمئن باشین هر آپدیتی اهمیت داره.
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: H Pier ، godot ، maryam_a ، pari pariaaa ، alitab ، behfaza ، soli asali
(2014-02-10 ساعت 13:43)my hope نوشته:  دوستای عزیز منتظر
من خودم منتظر جواب ویزای توریستی هستم امسال برای اولین باره که تمامی کیس ها اعم از توریستی دانشجویی و لاتاری خیلی در کلیر شدن طول کشیده برای کیس های توریستی هم حداقل بعد از نه ماه انتظار تازه جواب ها اومده و دوستان دانشجوی هم همین مشکل رو امسال دارند (روند کلیرنس بسیار کند هست)
دوستی بعد از مصاحبه پرسیده که چرا امسال کلیر شدن طولانی شده افیسر گفته :یه سری قوانین داره عوض میشه و جای نگرانی اصلا نیست واین روند در کل از دست سفارت خارج هست.
برای همه هم این پروسه اجرا میشه چه من که توریستیم چه شما که لاتاری هستین و چک خوردین
امسال الویت بندی برای صدور ویزا داره عوض میشه و قوانین پروسه کلیر- مثلا من واسه توریستی میدونم که اول کیس های دانشجوی در الویت رسیدگی هستند بعد توریستی ها خب این موضوع بالطبع پروسه رو طولانی تر میکنه و به نظرم واسه لاتاری ها و خانوادگی ها هم همین اتفاق داره میافته
دوستای عزیز پروسه گرفتن ویزا کلا زمانگیر هست برای همه نیازی به این همه استرس نیست زندگی رو واسه خود و دوستانتون سخت نکنید
ایشالا که همگی ویزا میگیریم و پامون به بلاد کفار میرسه
کاملا موافقم. تو رو خدا این مطلبو هرروز بزارین تا دوستانیکه اینقد استرس بی مورد دارن یه کم آرامش بگیرنSmile
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: H Pier ، sal0811 ، parmisv ، banafsh14 ، alitab ، niu2014 ، mohamad92
ما هم بعد از ٧٠ روز آپديت شديم خيلي خوشحالم اميدوارم همونطور كه همه با هم آپديت شديم همه هم با هم كلير شيم
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
ما نیز آپ شدیم.... Smile
تشکر کنندگان: omid05 ، shadi79 ، reza_top60 ، sal0811 ، lida55 ، H Pier ، nasim ، artam2 ، lighter ، alitab ، pari pariaaa ، feel ، azadeh2014 ، amin arefi ، soli asali ، ghafari88 ، mohamad92 ، mahan L
(2014-02-10 ساعت 17:44)H Pier نوشته:  من یک سوال دارم آپدیت قبل از مصاحبه هم اهمیت داره؟
من یک بار اواخر دسامبر 2013 و یک بار هم اوایل فوریه 2014 در سایت ceas آپدیت شدم.
2 هفته دیگه هم مصاحبه دارم.
دوستان من هم هفته دیگه مصاحبه دارم در ایروان که تا حالا سه تا آپدیت خوردیم یکی آپدیت آخر دسامبر خوردیم دومی هم 3 فوریه و سومی هم امروز 10 فوریه.نمیدونم بدرد مون میخوره یا نه؟ هر چی خدا بخواهد شکرش
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: maryam_a ، jojo_hami ، shadi79 ، H Pier ، kage.omid ، artam2 ، آلیس-1980 ، alitab ، pari pariaaa ، amin arefi ، soli asali
سلام ما هم اپدیت شدیم. 10 feb ابوظبی
تشکر کنندگان: maryam_a ، lida55 ، nedali ، H Pier ، nasim ، artam2 ، lighter ، pari pariaaa ، feel ، azadeh2014 ، amin arefi ، behfaza ، pari pari ، soli asali ، mahan L
سلام ما هم امروز ۱۰ feb آاپ شدیم برای بار سوم
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
تشکر کنندگان: H Pier ، lida55 ، nasim ، artam2 ، sal0811 ، lighter ، alitab ، pari pariaaa ، azadeh2014 ، amin arefi ، behfaza ، soli asali ، mohamad92 ، sksara ، mahan L
سلام به دوستان عزیز و پر استرسم

از اونجایی که زیاد پست نمیزارم و بیشتر مطالب بچه ها رو میخونم .... خوشحال شدم دیدم ی کم جو این تاپیک عوض شد و
دوستان عزیزم ی کم انرژی گرفتن .

فقط خواستم چون بعضی از دوستان واسشون مهمه که بدونن چند نفر اپدیت شن عرض کنم که
ما هم مثل عزیزان امروز دومین اپدیت رو از سفارت ابوظبی گرفتیم .

اشاا... که واسه همه خبر های خوبی تو راه باشه .

فقط اینو بدونین که اگه خدا بخواد همون جور که بین صدها هزار نفر بطور اتفاقی برنده لاتاری شدین همنطور هم ویزاتونو هم اماده واستون نگه میداره .

البته برخی از دوستان عزیز که تحمل انتظار براشون خیلی سخت شده نیان بگن اقا ** ما میگیم پیگیری کنیم **

بنظر من هر کسی مختاره راجب به پروندش هر تصمیمی که صلاح دونست بگیره .

ولی دوستان عزیز و گل من این نگرانی شما رو همه دارن فقط ی کم اگه از هیجانش کم کنین فکر کنم بهتر میشه صحبت کرد .

برای همه ( چه انتظار کلیر .. چه انتظار مصاحبه .. چه انتظار کارنتی ) ارزوی بهترین ها رو دارم .
Case Number:1xxx / Abudhabi /Interview :End of Jan /Clear: 8 Jun At 12:30
[quote='omid05' pid='463772' dateline='1392039877']
ما هم بعد از ٧٠ روز آپديت شديم خيلي خوشحالم اميدوارم همونطور كه همه با هم آپديت شديم همه هم با هم كلير شيم

شما آنکارا بودی اپدیت شدی؟ همه ابوظبی آپدیت شدن دوست عزیز
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: sal0811 ، parmisv ، alitab ، amin arefi ، pari pari ، soli asali
اااا ما هم آپ دیت شدیم خودم همسرم و فرزندم ، آخرین آپ دیتمون یه روز بعد از مصاحبه 4 دسامبر( باایمیل ) و 10 فوریه بوده
میگم بچه ها پرونده های ابوظبی را بیرون نریخته باشند Big GrinBig GrinBig Grin آخه همه با هم آپ شدیم! !!!!!!!!!!
شماره کیس 2014AS00002xxx /ابوظبی / نوامبر/کلیر 29 می
Cool
( بعد از 190 روز )
دوستان
ما هم آپديت شديم ،به اميد خبرهاي بهتر
بچه ها انرژي مثبت يادتون نره
++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
(2014-02-10 ساعت 19:37)ali3875 نوشته:  [quote='omid05' pid='463772' dateline='1392039877']

شما آنکارا بودی اپدیت شدی؟ همه ابوظبی آپدیت شدن دوست عزیز
نه دوست عزيز ابوظبي بوديم (تو امضام هست)
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: H Pier ، alitab ، behfaza ، pari pari ، soli asali ، mohamad92 ، mahan L
(2014-02-10 ساعت 17:54)usafirststeps نوشته:  
(2014-02-10 ساعت 17:28)elnazgh نوشته:  میگم بچه های ایروان، ما وضعمون از همه بدتره. بچه های ابوظبی که آپدیت میشن، 12 تا از بچه های آنکارا هم ویزاشون رو گرفتن. اگه موافقین یک هفته دیگه صبر کنیم بعد یه نامه دسته جمعی به سفارت ایروان بدیم. هر کدوم موافقین دکمه تشکر بزنین، ببینیم چند نفر میشیم. ترجمش به انگلیسی هم با من.
ایروان که رسما به اموات پیوسته فاااااتحه معا صلواااااااااااااتSad
برو بچ ایروان چه قدر مهجور موندن....یکی یه نیم نگاه هم بهشون نمیندازه....مث اینکه هوای سرد اونجا روی کارمندان فعال تاثیر گذاشته.... یخ زدن....یکی بره تکونشون بده...حوصلمون سر رفت.....توکل به خدا....

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان