کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
آپدیت ما که بعد از ظهر بود چون ۱۲ ظهر هم چک کردیم خبری نبود ساعت ۶ عصر که دوباره چک کردم آپدیت شده بودیم به هر حال من که احساس می‌کنم تمام آپدیت‌ها از سمت سفارت مربوطه است به امید کلیر شدن هممون
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، behfaza ، H Pier ، farshad varaste
تا حالا کسی بوده که سربازی رفته باشه ولی کلیرنس نخوره؟کلا میگم حتی تو سالای قبل؟کسی میدونه؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: soli asali ، H Pier
وای پس چرا ما آپدیت نمی‌شیم؟ یه آپدیت ۸ روز بعد مصاحبه داشتیم و تمام. نگرانم.
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، H Pier
(2014-02-11 ساعت 13:10)azifa نوشته:  وای پس چرا ما آپدیت نمی‌شیم؟ یه آپدیت ۸ روز بعد مصاحبه داشتیم و تمام. نگرانم.
من هم 13روز بعد مصاحبه پروندم آپدیت شده و دیگر هیچ.
سفارتم آنکارا بوده،70روز از زمان مصاحبه ام میگذره.
3روز پیش ایمیل دادم ولی هنوز جوابی ندادن.
دیشب هم دوباره ایمیل زدم ولی دریغ از یه جواب دیگه خسته شدم از این بلاتکلیفی.

(2014-02-11 ساعت 13:10)azifa نوشته:  وای پس چرا ما آپدیت نمی‌شیم؟ یه آپدیت ۸ روز بعد مصاحبه داشتیم و تمام. نگرانم.
شماره کیس: ***2014AS00000 /تاریخ رویت قبولی:MAY 12/
ارسال مدارک:JUN 12/تعداد:1نفر/سفارت:آنکارا/
تاریخ مصاحبهBig Grinec 3/کلیرنس/آپدیت پروندهBig Grinec 16
،March 4توسط ایمیل،March 27،
April 25توسط ایمیل،Jun 12, May 15
Jun 25 توسط ایمیل
23 Jul توسط ایمیل,Aug 11
Aug 14 توسط ایمیل،Aug 17
Aug 20توسط ایمیل که پاسخی هم ندادن،Aug 21,
Aug 27, Aug 25
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، alitab ، soli asali ، mohamad92 ، H Pier ، محبت
(2014-02-11 ساعت 13:21)martinn نوشته:  

خیلی خوبه که امضاتون رو فعال کنید.
نمی‌دونم مشکل از چیه. ما که صبر کردیم شش ماه بگذره از مصاحبه تا پیگیری کنیم چون تا قبلش معمولاً اون ایمیل اتوماتیک می‌آد.
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، alitab ، mahan L
(2014-02-11 ساعت 13:01)shilan نوشته:  تا حالا کسی بوده که سربازی رفته باشه ولی کلیرنس نخوره؟کلا میگم حتی تو سالای قبل؟کسی میدونه؟
بله بودن حتي سرباز س.پ.ا.ه هم بوده يه ضرب گرفته ولي امسال كسي رو نديدم با وجود خدمت بهش يه ضرب داده باشند.
من موندم اينا فكر كردن ما عاشق سربازي بوديم كه رفتيم خدمت كرديم؟والا غير از الافي و بدبختي ما چيزي نديديم واقعا انصاف نيست به ما بكگراند چك بخوره منم اصلا نميخواستم خدمت برم ولي چي كار كنم كه هيچ كدوم از شرايط معافيت رو نداشتم.
اين نيز بگذرد
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
سلام ایمیل ایروان واسه پیگیری روند کلیرنس چی هست دوستان؟
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab

نگران نباشید عزیزای من ، من خواهرم اینا ۱۱۰روز رفتن مصاحبه داشتن یک ماه بعد از مصاحبه آپدیت شدن و تمام ، تازه اوناِ هل بودن رفتن بلیط هم گرفتن، ایمیل هم نزدن ، نمیدونیم به چی‌ و کجا ایمیل بزنیم ، یعنی‌ نفری ۳۳۰ دلار گرفتن آخرم بگن هیچ
تشکر کنندگان: soli asali ، NIKKI ، mohamad92
دوستان ما هم با برگه آبی برگشتیم Sad فقط شماره پرونده ای که به ما دادن نمیدونم چرا یه عدد کمتر از توضیحیه که در سایت چک کردن روند کلیرنسی اومده...
تشکر کنندگان: alirezaghodrat ، pari pari ، maryam_a ، behfaza ، soli asali ، alitab ، H Pier ، nasim ، pari pariaaa ، farshad varaste
(2014-02-11 ساعت 18:43)B@H@R نوشته:  دوستان ما هم با برگه آبی برگشتیم Sad فقط شماره پرونده ای که به ما دادن نمیدونم چرا یه عدد کمتر از توضیحیه که در سایت چک کردن روند کلیرنسی اومده...

دوست عزیز شماره پروندتون همون شماره کیس نامبرتونه که باید بدون صفرای وسطش وارد کنید درضمن اگه امضاتونا تکمیل بشه بهتر میشه راهنمایی تون کرداطلاعاتتون هم برای soli asali عزیز بفرستید تا توی منتظر سرا هم وارد بشید
شماره کیس 2014AS00002xxx /ابوظبی / نوامبر/کلیر 29 می
Cool
( بعد از 190 روز )
تشکر کنندگان: pari pari ، B@H@R ، soli asali ، alitab ، mohamad92 ، H Pier ، nasim
(2014-02-11 ساعت 11:39)arpmn نوشته:  دوستان با توجه به اینکه آپدیت در ساعت اولیه روز بوده به نظرم از طرف سفارت بوده و هیچ ربطی به پروسه کلیرنس ما نداره چون اون موقع که آپدیت شدیم آمریکا هنوز 9 فوریه بوده. احتمالا یک مسئله اداری بر روی تمام کیسها بوده و به همین خاطر هممون آپدیت شدیم.

خوب بخشي از پروسه كليرنس هم بدست سفارتهاست ديگه،شايد مربوط به همون بخش بوده Wink
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
تشکر کنندگان: behfaza ، pari pari ، maryam_a ، arpmn ، soli asali ، alitab ، mohamad92 ، pari pariaaa
ارمنستان هم بلاخره آپدیت کرد!. وضعیت خانومم تو سایت سیس امروز آپدیت شد ولی من هنوز نه.
(2014-02-11 ساعت 18:02)mehrgan نوشته:  

نگران نباشید عزیزای من ، من خواهرم اینا ۱۱۰روز رفتن مصاحبه داشتن یک ماه بعد از مصاحبه آپدیت شدن و تمام ، تازه اوناِ هل بودن رفتن بلیط هم گرفتن، ایمیل هم نزدن ، نمیدونیم به چی‌ و کجا ایمیل بزنیم ، یعنی‌ نفری ۳۳۰ دلار گرفتن آخرم بگن هیچ
سلام دوستان عزيز : بنظر من كمي حوصله كنيد و زياد خودتون درگير اين موضوع نكنيد همه كارها بطور خودكار درست ميشه فقط اميدتان به خدا باشه و با انرژى مثبت به زندگي عادى خود ادامه دهيد
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، mohamad92 ، kage.omid ، H Pier ، NIKKI
دوستان ما برای بار ششم تو سیس آپدیت شدیم فکر کنم داره یه خبرایی می شه.30 دسامبر ، 16و17و23و24 ژانویه و 11 فوریه Cool
**2014AS11/تعداد:2 نفر/تاریخ مصاحبه:18 دسامبر-آنکارا /ویزا :کلیر 27 june بعد از 191 روز انتظار - ورود به امریکا 2014 Sep 20 لاس و گاس
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آپدیت ها : 19-30دسامبر - 16-17-23-24 ژانویه - 11 فوریه - 28 مارچ با ایمیل - 2-3-4-5 - 12-23-24-26 JUNE
(2014-02-11 ساعت 21:52)Narvan نوشته:  دوستان ما برای بار ششم تو سیس آپدیت شدیم فکر کنم داره یه خبرایی می شه.30 دسامبر ، 16و17و23و24 ژانویه و 11 فوریه Cool

ايشالا كه كلييرتون نزديكه دوست عزيز
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: Narvan ، alitab ، sani1348 ، masuodrh ، soli asali ، mehdi2014 ، H Pier ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان