موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 00:36)hamideftex2014 نوشته: ما تو این تاپیک غصه داریم که بعد این همه مدت باید فکر ویزا رو از سرمون بیرون کنیم و با این همه ضرر روحی و جانی و مالی و عصبی که بهمون وارد شده چکار کنیم .... اونوقت تو تاپیکای دیگه غصه شون اینه که چقدر واسه کارای ادری ی مر بوط به مهاجرت ممکنه تو فرودگاه مقصد انتظار بکشن یا اینکه اگه ویزا 20 روزه نیومد و شد 25 روز باید چی کار کرد.... نمیدونم من خودم رو میگم با این همه شانس باید چی کار کنم اصلا شده وبال گردن ... هر کی خواست بیاد باهاش قسمت کنم.... نمیدونم شاید واقعا قسمت نیست و خیرم توش نیست ولی ایکاش از همون اول تکلیفم معلوم میشد و این همه اسیب نمیدیدم ... خدایا مثل همیشه اشکال نداره من بنده توام تو که بنده من نیستی ... پس خودت میدونی. . شب خوش دوستان.
من وقتی لاتاری قبول شدم، کلی خودمو سرزنش کردم که 'دیدی همیشه اشتباه فکر میکردی که بدشانسی؟؟ دیدی حالا چقدر خوش شانسی؟ خجالت بکش'
الان موندم که دقیقا کجام از کجام باید خجالت بکشه!
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر
دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
خدا جون یعنی میشه دل ماهارو تو این هفته شاد کنی؟ما واقعا خسته و دلشکسته ایم
بچه ها میگم اکه موافقین یه قرار محک بذاریم برای پایان سپتامبر . بریم و کمک کنیم .
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنس
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: bobo_ir، b_argi، hoda f، marzban1360، masoudyara، mjarim، nasim، SabSor، برسام٤، سعید پ، 5 مهمان
بخدا همش فکرتونم.......
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
این وقت شب، هنوز دست بردار نیستیم )))
کاربران در حال بازدید این موضوع: eng.civil.81، kazemP، me_u، NarCssuS، 4 مهمان
یکیش خودم، نمی دونم ساعت ۳:۳۰ صبح، اینجا دنبال چی می گردم ))
ویزا می گیریم دوستان، نگران نباشید... بهترین ها در انتظارمونه.... ^_^
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 00:04)نام کاربری somi نوشته: (2014-09-04 ساعت 23:34)teacherm نوشته: راستی ما که نرفتیم ولی میگن ایروان انارهای خوبی داره. راسته؟
نه آقا شایعه س! ما که فقط آبمیوه دیدیم ، اونم مونده بود، مال چندسال قبل!!!
شراب شرابه ایییییروانه ماشالله ... شراب جونم توووو بشکشه ماشالله ...... ببخشید نتونستم جلو خودم رو بگیرم .... شراب انار یکی از معروفترین محصولاته صادراتی ایروانه البته بعد از کنیاک
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
كارت ملي رو ترجمه كنيد همون رو ببريد نياز به تعويض نيست ما هم اين مورد رو داشتيم ولي دار الترجمه گفت مقاما تاييد ميكنند. چون قرار شده كارت ملي همه هوشمند بشه. پرس و جو كه كرديم بلاخره به اين نتيجه رسيديم كه اصلا تعويض نميشه
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان بخدا من نمیخوام ناراحتتون کنم نمیخوام نا امیدتون کنم نمیخوام رویاهاتون رو خراب کنم اما وقتی میبینم بعضی ها چقدر داغون میشن به قول خودشون ،نمیتونم ساکت بشینم و هیچی نگم درکتون میکنم من خودم از کسایی بودم که پارسال یه هفته قبل از اتمام سهمیه ویزا گرفتم و بیش از چهارماه و اندی منتظر کلیرنس بودم روزهای دشواری بود خیلی سخت من مشکلات دیگه ای هم داشتم که الان مجال گفتن نیست
اما یکبار دیگه هم گفتم باور کنید بیستر تصورات ما از آمریکا درست و شفاف نیست تا نیاین اینجا متوجه عرایضم نمیشین شش ماه دیگه سراغ بچه هایی که میشناسید و اومدن بگیرید ببینید درگیر چه مسایلی میشن باور کنید بیش از نیمی از ادمایی که میشناسید برمی گردند ایران اونایی هم که میمونند فکر نکنید همه موفق میشن خیلی ها یه زندگی مثل ایران شاید حتی با کیفیت پایینتر درست میکنند نمیخوام بگم اونایی که ویزا نگرفتن اینجا به جایی نمیرسیدند نمیخوام بگم خیر و صلاحشون نبوده ولی باور کنید دنیا به آخر نرسیده
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 00:56)freddyflientstone نوشته: (2014-09-05 ساعت 00:36)hamideftex2014 نوشته: ما تو این تاپیک غصه داریم که بعد این همه مدت باید فکر ویزا رو از سرمون بیرون کنیم و با این همه ضرر روحی و جانی و مالی و عصبی که بهمون وارد شده چکار کنیم .... اونوقت تو تاپیکای دیگه غصه شون اینه که چقدر واسه کارای ادری ی مر بوط به مهاجرت ممکنه تو فرودگاه مقصد انتظار بکشن یا اینکه اگه ویزا 20 روزه نیومد و شد 25 روز باید چی کار کرد.... نمیدونم من خودم رو میگم با این همه شانس باید چی کار کنم اصلا شده وبال گردن ... هر کی خواست بیاد باهاش قسمت کنم.... نمیدونم شاید واقعا قسمت نیست و خیرم توش نیست ولی ایکاش از همون اول تکلیفم معلوم میشد و این همه اسیب نمیدیدم ... خدایا مثل همیشه اشکال نداره من بنده توام تو که بنده من نیستی ... پس خودت میدونی. . شب خوش دوستان.
تورو خدا آهِتون رو به سمت ما فوت نکنید. ما هم سهم خودمونو از انتظار کشیدیم. من خودم 4 ماه کامل رو منتظر بودم، مهدی 2014 عزیز، مامان خانم،قصه گو،و.... دیگه همه میدونند که هرکدوم چقدر دعا کردند و انتظار کشیدند. تقصیر ما نیست که ویزای ما اومد و بقیه هنوز منتظرند. من خودم حداقل روزی 4 بار میام به این تاپیک سرمیزنم فقط به این امید که خبر خوشی از طرف شما دوستان بشنوم، اگه چیزی نمیویسم فقط به این دلیله که نمیخوام خدای نکرده حضورم دلِ کسی رو بسوزونه. برای همه تون بهترین آرزو ها رو دارم. دعای خیر شماهم بدرقه راه ما
زدی تو خال. به خدا
من هم هر روز میام ببینم خبر خوبی شده باشه ایشالا.
آخه کشیدیم این روزها ی سخت انتظار و بلاتکلیفی و دلهره و هزار جور فکر نامربوط... را 7 ماه و اندی
خدایا خیرت را در خواستهها همه دوستان قرار بده
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
صبح جمعه همه دوستان بخیر
ایشالا این هفته تکلیف همه رفقا با خوشی معلوم میشه !!
اینو بدونید که ما هم پا به پاتون داریم جلو میایم و دعامون پشتتونه....
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
[img][/img]
درود و صبح بخیر به همه.........با یه دنیا آرزوهای خوب
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلااااااااااااااااااااااااام..... چه روز خوبی قراره بشه امرووووووووز..... ^_^
بچه ها آپدیتی، کلیری، ویزا گرفته ای چیزی نبود هنوز؟
منتظر خبرای خوبیما....
سفارتا، یه تکون کوچیک لطفا....
هممون ویزا می گیریم به همین زودیا
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 07:43)vmware نوشته: دوستان بخدا من نمیخوام ناراحتتون کنم نمیخوام نا امیدتون کنم نمیخوام رویاهاتون رو خراب کنم اما وقتی میبینم بعضی ها چقدر داغون میشن به قول خودشون ،نمیتونم ساکت بشینم و هیچی نگم درکتون میکنم من خودم از کسایی بودم که پارسال یه هفته قبل از اتمام سهمیه ویزا گرفتم و بیش از چهارماه و اندی منتظر کلیرنس بودم روزهای دشواری بود خیلی سخت من مشکلات دیگه ای هم داشتم که الان مجال گفتن نیست
اما یکبار دیگه هم گفتم باور کنید بیستر تصورات ما از آمریکا درست و شفاف نیست تا نیاین اینجا متوجه عرایضم نمیشین شش ماه دیگه سراغ بچه هایی که میشناسید و اومدن بگیرید ببینید درگیر چه مسایلی میشن باور کنید بیش از نیمی از ادمایی که میشناسید برمی گردند ایران اونایی هم که میمونند فکر نکنید همه موفق میشن خیلی ها یه زندگی مثل ایران شاید حتی با کیفیت پایینتر درست میکنند نمیخوام بگم اونایی که ویزا نگرفتن اینجا به جایی نمیرسیدند نمیخوام بگم خیر و صلاحشون نبوده ولی باور کنید دنیا به آخر نرسیده
درود دوست و همكار عزيز،
فرمايشات شما درسته و همسر و پسرهاي من الان با مشكلات زيادي روبرو هستند ولي با اينكه من نيستم شرايط زندگي و تحصيل به مراتب بهتر از اينجاست. و اينو بايد بدونيم كه مهاجرت دردسرهاي خودش را داره و هر كس مهاجرت ميكنه بايد خودش را براي مبارزه با تمام اين مشكلات آماده كنه.
پاينده باشيد
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015