کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
میگم این دکتر شوکلا ه از دیابت و سرطان و ابله مرغون یدفعه میپرسه درگیری با پلیس داری؟خب اخه ......چیکارش به شقیقه بنده خدا اینم از لاتاری خسته شده خودش جلو جلو جوابها رو میدونست که نه هست خونه ها رو پر میکرد سه تا واکسنم به دختر ما زد خرج گذاشت رو دستمون دیگه قشنگ خنجر سفارت رو تا ته فشار داد تا اخر
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-09-05 ساعت 08:57)l.ghalami@gmail.com نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 08:22)diam نوشته:  یه خبر بسیار بد....من به ابوظبی ایمیل زدم ...جوابشون این بود که سهمیه ویزا امسال تموم شده..و ویزا ندارند...بخدا اصلا ناراحت نیستم ولی اگه باور ندارید خودتون یه ایمیل بزنید تا به شما هم بگند خدا شاهده به من اینو گفتن...خودتونو گول نزنید...

سلام
من تا حالا سه بار ایمیل زدم اصلا جواب نمیدن !
چطور به شما جواب دادند؟

ابوظبی یه قانونی گذاشته که به افرادی که تو مهاجر سرا ارسالهاشون زیر پنجاه تا و رتبشون زیر ده تاس جواب ایمیل میده فقط.
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: a.rahaa ، lighter ، SabSor ، کیانوش2 ، maryam_a ، nedaba ، shhak ، NEURON ، nazanin fatemi ، pari1392 ، avayebahar ، pari pari ، سعید پ ، essam ، smpf
سلام. بی شک خبرهای خوب خواهند رسید چرا که انسانهای خوب شایسته ی خوبترینها هستند. Smile
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
(2014-09-05 ساعت 09:47)teacherm نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 08:22)diam نوشته:  یه خبر بسیار بد....من به ابوظبی ایمیل زدم ...جوابشون این بود که سهمیه ویزا امسال تموم شده..و ویزا ندارند...بخدا اصلا ناراحت نیستم ولی اگه باور ندارید خودتون یه ایمیل بزنید تا به شما هم بگند خدا شاهده به من اینو گفتن...خودتونو گول نزنید...

سلام
چطور به شما جواب دادند؟

ابوظبی یه قانونی گذاشته که به افرادی که تو مهاجر سرا ارسالهاشون زیر پنجاه تا و رتبشون زیر ده تاس جواب ایمیل میده فقط.

یعنی من هم باید منتظر ایمیل باشم ؟ Smile Big GrinBig GrinBig Grin
2014AS78**:CN
سفارت:ابوظبی
مصاحبه:هفته آخر جولای،اعضاء کیس:4نفر، نفر اصلی:خودم
خودم ونفر سوم و چهارمreadyو همسرمap(سربازی،شغل خصوصی)
آپدیتها:24جولای همه اعضا، 31 جولای:نفر اصلی،آگوست13،17،18همه اعضا19 فقط همسرم21 همه
24 آگوست نفر اول و سوم ایشود،25 نفر چهارم ایشود،26 آگوست فقط نفر اول آپدیت،28 آگوست نفر دوم آپدیت

ژانويه ٢٠١٥  اقدام براي همسر F2A
نوامبر ٢٠١٥ نامه كامپليت شدن
ژانويه ٢٠١٧ مصاحبه آنكارا,AP
تشکر کنندگان: m.mirzaee ، nedaba ، teacherm ، کیانوش2 ، shhak ، ebi1988 ، smpf

سلام
چطور به شما جواب دادند؟

سلام
دوست عزيز زياد ناراحت نشو ، الان از يک ماه پيش سفارتا دارن همين جوابو به ايميل ها ميدن . یه نگاه به صفحات قبلي بنداز ! معلوم نيست چي تو سرشونه ! بعد از اون جواب ماه اگوست باز هم ويزا صادر کردند ! شواهدم نشون ميده که هنوز 3500 تايي مونده تا به 50000 برسند ! همه هم ميدونيم که سه ماهه که به ايرانيها درست و حسابي ويزا ندادند ! به نظرم بهتره همه تا اعلام رسمي خودشون توي سايت آرامشمونو حفظ کنيم و اميدوار باشيم !
تشکر کنندگان: مارکوپولو ، maryam_ros ، ebi1988 ، kaaren ، majid_eng ، sonyz2 ، azadeh2014 ، nedaba ، pari pari ، smpf
یه سوال! مدیکال ما پنجم اکتبر تموم میشه. ینی اگه سی سپتامبر ویزا بگیریم فقط پنج روز وقت داریم بریم آمریکا. با توجه به اینکه سه نفریم و دخترم هم واکسن میخوره و جواب فوری هم میخوایم حداقل دو و نیم ملیون برای مدیکال پول باید بدیم. چون از قبل بلیط و تور دبی رزرو کردم نمیتونم پس بدم و مجبورم برم. ولی به ذهنم رسیده که مدیکال تمدید نکنم. کسی میدونه آیا ممکنه بعد از گرفتن ویزا مدیکال بدیم تا بتونیم بیشتر بمونیم؟ یا اینکه آیا ویزای پنج روزه هم ممکنه بدن یا حداقلش یه ماهه است؟ بخدا دیشب تا صب از معده درد و فکر خیال نخوابیدم. فک نمیکردم وسط شهریور اوضا اینقد بد باشه که به این وضع بیفتم!

بچه هاییکه تاپیکهای اونور رفتن مطالعه کردن چه نظری دارن؟ در حدی بلاتکلیفم که گفتم از مجموع نظر بچه های مهاجر سرا تصمیم میگیرم. ینی دیگه خودم هیچ نظری ندارم. رای میگیریم . دستا بالا :مدیکال بدم یا نه!؟
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-09-05 ساعت 00:56)freddyflientstone نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 00:36)hamideftex2014 نوشته:  ما تو این تاپیک غصه داریم که بعد این همه مدت باید فکر ویزا رو از سرمون بیرون کنیم و با این همه ضرر روحی و جانی و مالی و عصبی که بهمون وارد شده چکار کنیم .... اونوقت تو تاپیکای دیگه غصه شون اینه که چقدر واسه کارای ادری ی مر بوط به مهاجرت ممکنه تو فرودگاه مقصد انتظار بکشن یا اینکه اگه ویزا 20 روزه نیومد و شد 25 روز باید چی کار کرد.... نمیدونم من خودم رو میگم با این همه شانس باید چی کار کنم اصلا شده وبال گردن ... هر کی خواست بیاد باهاش قسمت کنم.... نمیدونم شاید واقعا قسمت نیست و خیرم توش نیست ولی ایکاش از همون اول تکلیفم معلوم میشد و این همه اسیب نمیدیدم ... خدایا مثل همیشه اشکال نداره من بنده توام تو که بنده من نیستی ... پس خودت میدونی. . شب خوش دوستان.

تورو خدا آهِتون رو به سمت ما فوت نکنید. ما هم سهم خودمونو از انتظار کشیدیم. من خودم 4 ماه کامل رو منتظر بودم، مهدی 2014 عزیز، مامان خانم،قصه گو،و.... دیگه همه میدونند که هرکدوم چقدر دعا کردند و انتظار کشیدند. تقصیر ما نیست که ویزای ما اومد و بقیه هنوز منتظرند. من خودم حداقل روزی 4 بار میام به این تاپیک سرمیزنم فقط به این امید که خبر خوشی از طرف شما دوستان بشنوم، اگه چیزی نمیویسم فقط به این دلیله که نمیخوام خدای نکرده حضورم دلِ کسی رو بسوزونه. برای همه تون بهترین آرزو ها رو دارم. دعای خیر شماهم بدرقه راه ما
بچه ها شما که ویزا گرفتین اینقد دل نازک نباشین درسته شما هم انتظار کشیدین ولی خوب در نهایت نتیجه خوبی گرفتین و حداقل تو شزایطی منتظر بودین که اوضاع خوب بود و فضا سالم بود ولی الان اوضاع بده ولی کلا نظر همه بچه ها یه جورایی اینه همه چی به قسمته شماها قسمتتون بوده که برید
پس خدا پشت و پناهتون باشه ان شالا همه شما به آرزوهاتون برسید . من برای همه چه اونا که رفتن و چه اونا که موندن دعا میکنم ادامه زندگی بهتر از قبل پیش بره . من اونوقتا میگفتم اگه نشد خود کشی میکنم ولی الان دیگه پذیرفتم راستش الانم همش میگم چه طوری برگردم ایران. کاش مجبور نبودم برگردم. دوس دارم اگه برگردم ایران برم یه جا تک و تنها زندگی کنم تو یه اتاق تاریک همش بخوابم بدون اینکه حتی یکنفر دوروو برم باشه . راستی من وقت نکردم درست بخونم ولی انگار یه نفر از اینکه از بچه های ابوظبی خبری نیست فک کرده بود مشکوکه ولی ما هستیم با کور سوی امید البته من خیلی کم ولی همسرم بیشتر و منتظریم تا هفته جدید ببینیم چی پیش میاد . پناه بر خدا
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-09-05 ساعت 10:15)teacherm نوشته:  یه سوال! مدیکال ما پنجم اکتبر تموم میشه. ینی اگه سی سپتامبر ویزا بگیریم فقط پنج روز وقت داریم بریم آمریکا. با توجه به اینکه سه نفریم و دخترم هم واکسن میخوره و جواب فوری هم میخوایم حداقل دو و نیم ملیون برای مدیکال پول باید بدیم. چون از قبل بلیط و تور دبی رزرو کردم نمیتونم پس بدم و مجبورم برم. ولی به ذهنم رسیده که مدیکال تمدید نکنم. کسی میدونه آیا ممکنه بعد از گرفتن ویزا مدیکال بدیم تا بتونیم بیشتر بمونیم؟ یا اینکه آیا ویزای پنج روزه هم ممکنه بدن یا حداقلش یه ماهه است؟ بخدا دیشب تا صب از معده درد و فکر خیال نخوابیدم. فک نمیکردم وسط شهریور اوضا اینقد بد باشه که به این وضع بیفتم!

بچه هاییکه تاپیکهای اونور رفتن مطالعه کردن چه نظری دارن؟ در حدی بلاتکلیفم که گفتم از مجموع نظر بچه های مهاجر سرا تصمیم میگیرم. ینی دیگه خودم هیچ نظری ندارم. رای میگیریم . دستا بالا :مدیکال بدم یا نه!؟
تیچر جان ما دیروز تمدید کردیم ....
هرچند فکر کنم کار بیهوده ای انجام دادیم!
ولی گفتیم تا اینجا هستیم اینکارو انجام بدیم
چون بحث ریالی در میونه فقط خودت می تونی تصمیم گیرنده نهایی باشی...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: teacherm ، lighter ، ebi1988 ، amohammadiazar ، maryam_ros ، nedaba ، pari pari ، reasonable
دوستان ايروان خبري نيست؟ يادمه ماه قبل به يه تعداد از دوستان گفته بودن پنج سپتامبر بيايين با كسي تماس نگرفتن؟
65XX، ایروان، 2 نفر، مصاحبه:June 2nd ، آپدیت ها:، Aug 11، Aug 8 ، June 4
تشکر کنندگان: ebi1988 ، nedaba ، pari pari ، zaheri ، afra198
شاید این جمعه بیاید.....
ای جمعه هم نشد جمعه بعد
Smile
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
تشکر کنندگان: ebi1988 ، jojo_hami ، HERMES7 ، maryam_ros ، reza_norouzi ، lighter ، pari1392 ، nedaba ، pari pari ، rezahoorjandi
دوستان دلیل آپدیت دیروز من مشخص شد :
ایمیل زیبایی از سفارت معظمه ابوظبی :

Dear Hamid,

Thank you for your electronic mail message of Sep. 1, 2014 regarding the your diversity visa application.   Unfortunately, this year’s Diversity Visa program has reached its worldwide annual numerical limit.  More information can be found at http://abudhabi.usembassy.gov/diversityvisas.html. Because of this, we are not able to approve visas for you and wife. 

We realize that your case has been undergoing required processing and that the extended time required for this work causes frustration to many individuals.  The U.S. Embassy in Abu Dhabi, like all U.S. embassies and consulates, must adjudicate visas in accordance with the provisions of the law, including the requirements that diversity visas to be issued to applicants as they become eligible to receive them and that the number of visas issued globally must not exceed the annual program limits.

We hope this information is useful in responding to your inquiry.

Communication Unit

Consular Section

US Embassy Abu Dhabi

http://www.abudhabiivo.net/ivoContactus0.aspx

/rm

***  The work week for Embassy Abu Dhabi is Sunday - Thursday; UAE is 8 hours ahead of U.S. Eastern Daylight Savings time ***
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: nedaba ، reasonable
دوستان اگه خبری هست بگید ما طاقت شنیدن داریما !!!
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: nedaba ، pari pari
(2014-09-05 ساعت 10:15)teacherm نوشته:  یه سوال! مدیکال ما پنجم اکتبر تموم میشه. ینی اگه سی سپتامبر ویزا بگیریم فقط پنج روز وقت داریم بریم آمریکا. با توجه به اینکه سه نفریم و دخترم هم واکسن میخوره و جواب فوری هم میخوایم حداقل دو و نیم ملیون برای مدیکال پول باید بدیم. چون از قبل بلیط و تور دبی رزرو کردم نمیتونم پس بدم و مجبورم برم. ولی به ذهنم رسیده که مدیکال تمدید نکنم. کسی میدونه آیا ممکنه بعد از گرفتن ویزا مدیکال بدیم تا بتونیم بیشتر بمونیم؟ یا اینکه آیا ویزای پنج روزه هم ممکنه بدن یا حداقلش یه ماهه است؟ بخدا دیشب تا صب از معده درد و فکر خیال نخوابیدم. فک نمیکردم وسط شهریور اوضا اینقد بد باشه که به این وضع بیفتم!

بعد از گرفتن ویزا که نمی تونید مدیکال رو تمدید کنید...چون بحث مالی مهمه به خودتون ربط داره که انجام بدید یا نه....ولی چون ما تا 30 سپتامبر امیدواریم...بهتر که انجام بدید که اگه انشااله ویزا دادن زمان داشته باشید...البته باز هم خودتون صلاح می دونید
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: sonyz2 ، maryam_ros ، reza_norouzi ، teacherm ، nedaba ، pari pari ، مارکوپولو
(2014-09-05 ساعت 10:54)kamranh نوشته:  دوستان اگه خبری هست بگید ما طاقت شنیدن داریما !!!
کامران جان یه نگاهی به پست من بنداز...
فکر کنم اخرین اپدیت و ایمیل مربوط به کیس منه..‌
جامانده از لاتاری
تشکر کنندگان: lighter ، nedaba ، pari pari
(2014-09-04 ساعت 19:11)majid_eng نوشته:  سلام دوستان عزیز
یه خبر خوب واستون دارم. کیس 2014AS4141 روز 9/2/2014 8:50 مصاحبه داشت و تا امروز صبح ready بود و امروز ظهر بعد از یک بار Administrative Processing شدن Issued شد. دوستان ایشالا ویزا هست نگران نباشید.

منبع :
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html

سلام دوستان عزیز
یه خبر خوب دیگه واستون دارم. کیس 2014AS7808 هم روز 9/2/2014 8:50 مصاحبه داشت و 04-Sep-2014و Issued شدن.بازم می گم دوستان ایشالا ویزا هست نگران نباشید.
Case Number: 2014AS6xxx/Kuala lumpur/2persons: 1 Visa,1 AP/Interview: May

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان