موضوعها: 0
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
میگم این دکتر شوکلا ه از دیابت و سرطان و ابله مرغون یدفعه میپرسه درگیری با پلیس داری؟خب اخه ......چیکارش به شقیقه بنده خدا اینم از لاتاری خسته شده خودش جلو جلو جوابها رو میدونست که نه هست خونه ها رو پر میکرد سه تا واکسنم به دختر ما زد خرج گذاشت رو دستمون دیگه قشنگ خنجر سفارت رو تا ته فشار داد تا اخر
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. بی شک خبرهای خوب خواهند رسید چرا که انسانهای خوب شایسته ی خوبترینها هستند.
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-05 ساعت 10:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-05 ساعت 10:17 توسط teacherm.)
یه سوال! مدیکال ما پنجم اکتبر تموم میشه. ینی اگه سی سپتامبر ویزا بگیریم فقط پنج روز وقت داریم بریم آمریکا. با توجه به اینکه سه نفریم و دخترم هم واکسن میخوره و جواب فوری هم میخوایم حداقل دو و نیم ملیون برای مدیکال پول باید بدیم. چون از قبل بلیط و تور دبی رزرو کردم نمیتونم پس بدم و مجبورم برم. ولی به ذهنم رسیده که مدیکال تمدید نکنم. کسی میدونه آیا ممکنه بعد از گرفتن ویزا مدیکال بدیم تا بتونیم بیشتر بمونیم؟ یا اینکه آیا ویزای پنج روزه هم ممکنه بدن یا حداقلش یه ماهه است؟ بخدا دیشب تا صب از معده درد و فکر خیال نخوابیدم. فک نمیکردم وسط شهریور اوضا اینقد بد باشه که به این وضع بیفتم!
بچه هاییکه تاپیکهای اونور رفتن مطالعه کردن چه نظری دارن؟ در حدی بلاتکلیفم که گفتم از مجموع نظر بچه های مهاجر سرا تصمیم میگیرم. ینی دیگه خودم هیچ نظری ندارم. رای میگیریم . دستا بالا :مدیکال بدم یا نه!؟
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!
جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-05 ساعت 10:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-05 ساعت 10:46 توسط shilan.)
(2014-09-05 ساعت 00:56)freddyflientstone نوشته: (2014-09-05 ساعت 00:36)hamideftex2014 نوشته: ما تو این تاپیک غصه داریم که بعد این همه مدت باید فکر ویزا رو از سرمون بیرون کنیم و با این همه ضرر روحی و جانی و مالی و عصبی که بهمون وارد شده چکار کنیم .... اونوقت تو تاپیکای دیگه غصه شون اینه که چقدر واسه کارای ادری ی مر بوط به مهاجرت ممکنه تو فرودگاه مقصد انتظار بکشن یا اینکه اگه ویزا 20 روزه نیومد و شد 25 روز باید چی کار کرد.... نمیدونم من خودم رو میگم با این همه شانس باید چی کار کنم اصلا شده وبال گردن ... هر کی خواست بیاد باهاش قسمت کنم.... نمیدونم شاید واقعا قسمت نیست و خیرم توش نیست ولی ایکاش از همون اول تکلیفم معلوم میشد و این همه اسیب نمیدیدم ... خدایا مثل همیشه اشکال نداره من بنده توام تو که بنده من نیستی ... پس خودت میدونی. . شب خوش دوستان.
تورو خدا آهِتون رو به سمت ما فوت نکنید. ما هم سهم خودمونو از انتظار کشیدیم. من خودم 4 ماه کامل رو منتظر بودم، مهدی 2014 عزیز، مامان خانم،قصه گو،و.... دیگه همه میدونند که هرکدوم چقدر دعا کردند و انتظار کشیدند. تقصیر ما نیست که ویزای ما اومد و بقیه هنوز منتظرند. من خودم حداقل روزی 4 بار میام به این تاپیک سرمیزنم فقط به این امید که خبر خوشی از طرف شما دوستان بشنوم، اگه چیزی نمیویسم فقط به این دلیله که نمیخوام خدای نکرده حضورم دلِ کسی رو بسوزونه. برای همه تون بهترین آرزو ها رو دارم. دعای خیر شماهم بدرقه راه ما
بچه ها شما که ویزا گرفتین اینقد دل نازک نباشین درسته شما هم انتظار کشیدین ولی خوب در نهایت نتیجه خوبی گرفتین و حداقل تو شزایطی منتظر بودین که اوضاع خوب بود و فضا سالم بود ولی الان اوضاع بده ولی کلا نظر همه بچه ها یه جورایی اینه همه چی به قسمته شماها قسمتتون بوده که برید
پس خدا پشت و پناهتون باشه ان شالا همه شما به آرزوهاتون برسید . من برای همه چه اونا که رفتن و چه اونا که موندن دعا میکنم ادامه زندگی بهتر از قبل پیش بره . من اونوقتا میگفتم اگه نشد خود کشی میکنم ولی الان دیگه پذیرفتم راستش الانم همش میگم چه طوری برگردم ایران. کاش مجبور نبودم برگردم. دوس دارم اگه برگردم ایران برم یه جا تک و تنها زندگی کنم تو یه اتاق تاریک همش بخوابم بدون اینکه حتی یکنفر دوروو برم باشه . راستی من وقت نکردم درست بخونم ولی انگار یه نفر از اینکه از بچه های ابوظبی خبری نیست فک کرده بود مشکوکه ولی ما هستیم با کور سوی امید البته من خیلی کم ولی همسرم بیشتر و منتظریم تا هفته جدید ببینیم چی پیش میاد . پناه بر خدا
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ايروان خبري نيست؟ يادمه ماه قبل به يه تعداد از دوستان گفته بودن پنج سپتامبر بيايين با كسي تماس نگرفتن؟
65XX، ایروان، 2 نفر، مصاحبه:June 2nd ، آپدیت ها:، Aug 11، Aug 8 ، June 4
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه خبری هست بگید ما طاقت شنیدن داریما !!!
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 10:15)teacherm نوشته: یه سوال! مدیکال ما پنجم اکتبر تموم میشه. ینی اگه سی سپتامبر ویزا بگیریم فقط پنج روز وقت داریم بریم آمریکا. با توجه به اینکه سه نفریم و دخترم هم واکسن میخوره و جواب فوری هم میخوایم حداقل دو و نیم ملیون برای مدیکال پول باید بدیم. چون از قبل بلیط و تور دبی رزرو کردم نمیتونم پس بدم و مجبورم برم. ولی به ذهنم رسیده که مدیکال تمدید نکنم. کسی میدونه آیا ممکنه بعد از گرفتن ویزا مدیکال بدیم تا بتونیم بیشتر بمونیم؟ یا اینکه آیا ویزای پنج روزه هم ممکنه بدن یا حداقلش یه ماهه است؟ بخدا دیشب تا صب از معده درد و فکر خیال نخوابیدم. فک نمیکردم وسط شهریور اوضا اینقد بد باشه که به این وضع بیفتم!
بچه هاییکه تاپیکهای اونور رفتن مطالعه کردن چه نظری دارن؟ در حدی بلاتکلیفم که گفتم از مجموع نظر بچه های مهاجر سرا تصمیم میگیرم. ینی دیگه خودم هیچ نظری ندارم. رای میگیریم . دستا بالا :مدیکال بدم یا نه!؟
بعد از گرفتن ویزا که نمی تونید مدیکال رو تمدید کنید...چون بحث مالی مهمه به خودتون ربط داره که انجام بدید یا نه....ولی چون ما تا 30 سپتامبر امیدواریم...بهتر که انجام بدید که اگه انشااله ویزا دادن زمان داشته باشید...البته باز هم خودتون صلاح می دونید
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-04 ساعت 19:11)majid_eng نوشته: سلام دوستان عزیز
یه خبر خوب واستون دارم. کیس 2014AS4141 روز 9/2/2014 8:50 مصاحبه داشت و تا امروز صبح ready بود و امروز ظهر بعد از یک بار Administrative Processing شدن Issued شد. دوستان ایشالا ویزا هست نگران نباشید.
منبع :
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
سلام دوستان عزیز
یه خبر خوب دیگه واستون دارم. کیس 2014AS7808 هم روز 9/2/2014 8:50 مصاحبه داشت و 04-Sep-2014و Issued شدن.بازم می گم دوستان ایشالا ویزا هست نگران نباشید.
Case Number: 2014AS6xxx/Kuala lumpur/2persons: 1 Visa,1 AP/Interview: May