کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-05 ساعت 10:31)hamid.eng نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 10:15)teacherm نوشته:  یه سوال! مدیکال ما پنجم اکتبر تموم میشه. ینی اگه سی سپتامبر ویزا بگیریم فقط پنج روز وقت داریم بریم آمریکا. با توجه به اینکه سه نفریم و دخترم هم واکسن میخوره و جواب فوری هم میخوایم حداقل دو و نیم ملیون برای مدیکال پول باید بدیم. چون از قبل بلیط و تور دبی رزرو کردم نمیتونم پس بدم و مجبورم برم. ولی به ذهنم رسیده که مدیکال تمدید نکنم. کسی میدونه آیا ممکنه بعد از گرفتن ویزا مدیکال بدیم تا بتونیم بیشتر بمونیم؟ یا اینکه آیا ویزای پنج روزه هم ممکنه بدن یا حداقلش یه ماهه است؟ بخدا دیشب تا صب از معده درد و فکر خیال نخوابیدم. فک نمیکردم وسط شهریور اوضا اینقد بد باشه که به این وضع بیفتم!

بچه هاییکه تاپیکهای اونور رفتن مطالعه کردن چه نظری دارن؟ در حدی بلاتکلیفم که گفتم از مجموع نظر بچه های مهاجر سرا تصمیم میگیرم. ینی دیگه خودم هیچ نظری ندارم. رای میگیریم . دستا بالا :مدیکال بدم یا نه!؟
تیچر جان ما دیروز تمدید کردیم ....
هرچند فکر کنم کار بیهوده ای انجام دادیم!
ولی گفتیم تا اینجا هستیم اینکارو انجام بدیم
چون بحث ریالی در میونه فقط خودت می تونی تصمیم گیرنده نهایی باشی...
راستش ما هم تمدید کردیم تا خدا چی بخواد
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
تشکر کنندگان: maryam_ros ، teacherm ، nedaba
سلام دوستان منتظرم
منم مثل شما هر روز به امید شنیدن خبرای خوب بیدار میشم.
امیدوارم همیشه لبخند رو لب همه و شادی تو دل همه جاری باشه.
آمین.
(2014-09-05 ساعت 10:00)SabSor نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 09:47)teacherm نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 08:57)l.ghalami@gmail.com نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 08:22)diam نوشته:  یه خبر بسیار بد....من به ابوظبی ایمیل زدم ...جوابشون این بود که سهمیه ویزا امسال تموم شده..و ویزا ندارند...بخدا اصلا ناراحت نیستم ولی اگه باور ندارید خودتون یه ایمیل بزنید تا به شما هم بگند خدا شاهده به من اینو گفتن...خودتونو گول نزنید...

سلام
من تا حالا سه بار ایمیل زدم اصلا جواب نمیدن !
چطور به شما جواب دادند؟

ابوظبی یه قانونی گذاشته که به افرادی که تو مهاجر سرا ارسالهاشون زیر پنجاه تا و رتبشون زیر ده تاس جواب ایمیل میده فقط.

یعنی من هم باید منتظر ایمیل باشم ؟ Smile Big GrinBig GrinBig Grin

آره به خدا
از آنکارا کسی خبر داره؟؟؟؟
شماره کیس :***5
سفارت آنکارا
ارسال فرمها : ماه می با ایمیل
دریافت تاییدیه : 10وز بعد
وضعیت : کلیرنس
تشکر کنندگان: nedaba
بچه ها امروز اولین جمعه ماه میلادی هستش، هر ماه در این اولین جمعه ها یک افسر مهاجرت آمریکا از طریق صفحه فیسبوک اداره مهاجرت مستقیما به سوالات افراد در زمینه ویزاها، مهاجرت و ... پاسخ میده. اتفاقا قبلی هار و که مطالعه میکردم خیلی شفاف پاسخ دادن.ابا عنوان FIRST FRIDAYS. معمولا حدود ساعت 6:30 بعد از ظهر شروع میشه و یک ساعت بصورت آنلاین ادامه داره. عکس FIRST FIRDAYS رو توی عکسهای همون صفحه ببینید روال کار دستتون میاد. جای خوبیه این معضل رو یکبار برای همیشه امروز با سوالات منطقی و با دقت خودمون شفاف کنیم
آدرس صفحه فیسبوک مربوطه:
https://www.facebook.com/travelgov
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
از ما گذشت چه خوب چه بد داره اگر خدا بخاد داره تموم میشه دلم واسه 2015 ها میسوزه که چه انتظارا چه زجرها چه هزینه ها چه سرابهایی رو پیش رو دارن واقعا خدا صبرتون بده جوونها از همین الان خدا قوت
خدا یک آشی گذاشته تو کاستون نخورید گرسنه میمونید بخورید دهنتون میسوزه خوشحالم 30 سپتامبر نزدیکه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
دوستان عزیز و گرامی
برای همه تون آرزوی بهترین مصلحت خداوند را دارم . انشالله هرچی خیره برای همه تون پیش بیاد .

من این فرمایش امام علی علیه السلام رو خیلی دوست دارم و به شما هم هدیه ش میکنم :

در آنچه امید نداری امیدوارتر باش از آنچه انتظارش را داری ، چرا که موسی رفت برای خاندانش آتش بیاورد ، خدا با او سخن گفت .
(2014-09-05 ساعت 11:37)AB2014 نوشته:  بچه ها امروز اولین جمعه ماه میلادی هستش، هر ماه در این اولین جمعه ها یک افسر مهاجرت آمریکا از طریق صفحه فیسبوک اداره مهاجرت مستقیما به سوالات افراد در زمینه ویزاها، مهاجرت و ... پاسخ میده. اتفاقا قبلی هار و که مطالعه میکردم خیلی شفاف پاسخ دادن.ابا عنوان FIRST FRIDAYS. معمولا حدود ساعت 6:30 بعد از ظهر شروع میشه و یک ساعت بصورت آنلاین ادامه داره. عکس FIRST FIRDAYS رو توی عکسهای همون صفحه ببینید روال کار دستتون میاد. جای خوبیه این معضل رو یکبار برای همیشه امروز با سوالات منطقی و با دقت خودمون شفاف کنیم
آدرس صفحه فیسبوک مربوطه:

دوستان این یک موقعیت کلیدیه، تقاضا دارم بهش توجه کنید!!!!!
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: majid_eng ، nedaba ، Arash2013 ، reasonable ، lida55 ، rezasadeghi
(2014-09-05 ساعت 00:44)kaaren نوشته:  دوستان توی ماه آگست ابوظبی 143 عدد ویزا صادر کرده.

دیروز که این مطلب رو اینجا نوشتم فکر کردم همه یادشون هست که ماه قبل چند بار سفارت گفت ویزا نیست ولی واقعا انگار هیچ کس یادش نیست این تعداد ویزا بعد از اینکه سفارت گفت هیچی ویزا دیگه نداریم صادر شده .
(2014-09-05 ساعت 11:40)AB2014 نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 11:37)AB2014 نوشته:  بچه ها امروز اولین جمعه ماه میلادی هستش، هر ماه در این اولین جمعه ها یک افسر مهاجرت آمریکا از طریق صفحه فیسبوک اداره مهاجرت مستقیما به سوالات افراد در زمینه ویزاها، مهاجرت و ... پاسخ میده. اتفاقا قبلی هار و که مطالعه میکردم خیلی شفاف پاسخ دادن.ابا عنوان FIRST FRIDAYS. معمولا حدود ساعت 6:30 بعد از ظهر شروع میشه و یک ساعت بصورت آنلاین ادامه داره. عکس FIRST FIRDAYS رو توی عکسهای همون صفحه ببینید روال کار دستتون میاد. جای خوبیه این معزل رو یکبار برای همیشه امروز با سوالات منطقی و با دقت خودمون شفاف کنیم
آدرس صفحه فیسبوک مربوطه:

اگر سوالتون مربوط به موضوع مورد بحثش نباشه محل هم نمیذاره در مورد لاتاریه مو ضوع امروز؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: nedaba
دوستان الان زمان ناامیدی و تاسف و آه و نفرین نیست، لطفاً به این مطلب عمل کنید، مسیر جدیدی رو باز میکنه برامون. سوالاتی چون:
اینکه وضعیت ویزای ایرانیها رو میدونن؟
اینکه برای باقیمانده ویزاهای ایرانیها چه فکری دارند؟
اینکه امکان قانونی برای به تعویق انداختن 30 سپتامبر وجود داره یا نه؟!
اینکه آیا ویزاهایی باقی مونده یا نه!؟
من این مطلب رو دوباره میذارم:
بچه ها امروز اولین جمعه ماه میلادی هستش، هر ماه در این اولین جمعه ها یک افسر مهاجرت آمریکا از طریق صفحه فیسبوک اداره مهاجرت مستقیما به سوالات افراد در زمینه ویزاها، مهاجرت و ... پاسخ میده. اتفاقا قبلی هار و که مطالعه میکردم خیلی شفاف پاسخ دادن.ابا عنوان FIRST FRIDAYS. معمولا حدود ساعت 6:30 بعد از ظهر شروع میشه و یک ساعت بصورت آنلاین ادامه داره. عکس FIRST FIRDAYS رو توی عکسهای همون صفحه ببینید روال کار دستتون میاد. جای خوبیه این معضل رو یکبار برای همیشه امروز با سوالات منطقی و با دقت خودمون شفاف کنیم
آدرس صفحه فیسبوک مربوطه:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
(2014-09-05 ساعت 11:44)alimomen نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 11:40)AB2014 نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 11:37)AB2014 نوشته:  بچه ها امروز اولین جمعه ماه میلادی هستش، هر ماه در این اولین جمعه ها یک افسر مهاجرت آمریکا از طریق صفحه فیسبوک اداره مهاجرت مستقیما به سوالات افراد در زمینه ویزاها، مهاجرت و ... پاسخ میده. اتفاقا قبلی هار و که مطالعه میکردم خیلی شفاف پاسخ دادن.ابا عنوان FIRST FRIDAYS. معمولا حدود ساعت 6:30 بعد از ظهر شروع میشه و یک ساعت بصورت آنلاین ادامه داره. عکس FIRST FIRDAYS رو توی عکسهای همون صفحه ببینید روال کار دستتون میاد. جای خوبیه این معضل رو یکبار برای همیشه امروز با سوالات منطقی و با دقت خودمون شفاف کنیم
آدرس صفحه فیسبوک مربوطه:

اگر سوالتون مربوط به موضوع مورد بحثش نباشه محل هم نمیذاره در مورد لاتاریه مو ضوع امروز؟

هنوز اعلام نکرده.... لطفاً ایه ی یاس نخونید ، همه پیگیری میکنیم، اگر بود که خیلی عالی و جواب میگیریم. اگر هم نبود چیزی رو از دست ندادیم
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: janatirad ، nedaba ، sonyz2 ، مارکوپولو ، reasonable
(2014-09-05 ساعت 11:39)alimomen نوشته:  از ما گذشت چه خوب چه بد داره اگر خدا بخاد داره تموم میشه دلم واسه 2015 ها میسوزه که چه انتظارا چه زجرها چه هزینه ها چه سرابهایی رو پیش رو دارن واقعا خدا صبرتون بده جوونها از همین الان خدا قوت
خدا یک آشی گذاشته تو کاستون نخورید گرسنه میمونید بخورید دهنتون میسوزه خوشحالم 30 سپتامبر نزدیکه

واقعا. مخصوصا اونایی که سربازی رفتن یا کار دولتی دارن و مخصوصا کیس نامبر بالای 4000 دارن بهتره کلا روش فک نکنن. دیگه سهمیه و آنالیز جواب نمیده. عزیزانمون تو سفارت کلا سیستم علی اصغری ( فوتبالی ها میدونن چیه) رو در پیش گرفتن
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: janatirad ، nedaba ، pari pari ، abbas09 ، مارکوپولو
دوستان ايروان ايشو داشته ٤سپتانبر ٥٨٠١
شماره کیس : 2014AS0006XXX / تاریخ رویت قبولی:۱ MAY / کنسولگری: آنکارا / تعداد افراد منظور در کیس :۲نفر / ارسال فرمها:May 27, 2013 mail / دريافت تاييديه فرمها : Jun 4 / کارنت شدن کیس:March 18 / تاريخ مصاحبه : هفته اول مي / مكان مصاحبه: ابوظبي / وضعیت : کلیرنس 4 May / مقصد :Houston
پروفایل دو نفره

(2014-09-05 ساعت 11:39)alimomen نوشته:  از ما گذشت چه خوب چه بد داره اگر خدا بخاد داره تموم میشه دلم واسه 2015 ها میسوزه که چه انتظارا چه زجرها چه هزینه ها چه سرابهایی رو پیش رو دارن واقعا خدا صبرتون بده جوونها از همین الان خدا قوت
الان شما هنوز دبی تشریف دارید ؟
پاسپورتتون دست سفارت هست یا نه ؟؟ و چی بهتون گفتن
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: m_yek ، nedaba ، pari pari ، مارکوپولو ، afra198
(2014-09-05 ساعت 11:45)AB2014 نوشته:  دوستان الان زمان ناامیدی و تاسف و آه و نفرین نیست، لطفاً به این مطلب عمل کنید، مسیر جدیدی رو باز میکنه برامون. سوالاتی چون:
اینکه وضعیت ویزای ایرانیها رو میدونن؟
اینکه برای باقیمانده ویزاهای ایرانیها چه فکری دارند؟
اینکه امکان قانونی برای به تعویق انداختن 30 سپتامبر وجود داره یا نه؟!
اینکه آیا ویزاهایی باقی مونده یا نه!؟
من این مطلب رو دوباره میذارم:
آدرس صفحه فیسبوک مربوطه:

ما که اون زمان تو هواپیما هستیم! ولی یکی رسما ازش بپرسه سهمیه ایرانی هارو چیکا کردین! بگه ما دقیقا حساب کردیم و باید 1000 تا ویزای دیگه مونده باشه و چرا این روش پاسخگویی غیر شفاف پیش گرفتین! اگه با رودرواسی و اگه سوالای کلی بپرسین همون اطلاعیه مسخره رو رو میکنن.
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: avayebahar ، azadeh2014 ، nedaba ، pari pari ، مارکوپولو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان