کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
بنظرم یک سوال نهایی هم لازمه. ربط چندانی به نتیجه برای ما نخواهد داشت. اما بی برنامگی های اخیر نیز باید یادآوری بشه. و اینکه روند کار بعد از اعلام برندگان در ماه می باید یک برنامه مشخص باشه اما امسال از یک برنامه قابل پیش بینی به یک برنامه غیر قابل پیشبینی تبدیل شده و عملکرد نامناسب سفارتها سبب سردرگمی برندگان شده.و حالا مثال های کلی نیز آورده بشه. تبدیل ایمیل به تلفن. تعیین فرصت های ضرب العجلی. و و و
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-09-05 ساعت 12:53)AB2014 نوشته:  توضیح برای دوستانی که الان این مطلب رو میخونند.... در صفحات قبل راجع به ارتباط مستقیم با یکی از آفیسرهای اداره مهاجرت آمریکا است که امروز حدود ساعت 6:30 به سوالات ما میتونه پاسخ بده.... برای اینکه سیستماتیک روی موضوع ایران متمرکزش کنیم سوالات رو بین خودمون تقسیم میکنیم و متن زیر:
سوالاتی که امروز باید پرسیده بشه:
1-آیا ویزایی برای برندگان 2014 که مراحل AP اونها به پایان رسیده موجود است؟
how many VISA numbers remained for DV-2014 winner whose AP processing has been finished
2- آیا تحت هیچ شرایطی امکان تعویق زمان پایان لاتاری 2014 ممکن است؟ (با توجه به مشکل نرم افزار صدور ویزا در دو ماه قبل)
According to VISA Software Problems during last two months is there any chance for DV-2014 Winner to extend heir VISA Issuance after 30 Sep limit
3- آیا فکر میکنید در ماه سپتامبر امکان صدور بیش ار 1500 عدد ویزا از سهمیه ایران برای سفارتهای ایروان، آنکارا و ابوظبی ممکن است؟
Do you think if it is possible for three ABD, ANK, YRV embassies to issue the 1500 VISA's who are waiting winners of DV-2014 and mostly might be cleared!?

اگر سوالی به ذهنتون میاد همین زیر بنویسی تا شماره سوالات رو دست آخر بین دوستان تقسیم کنیم
azadeh2014
4- به نظر من بپرسید چرا از جولای به بعد روند صدور ویزا برای ایرانی ها تقریبا متوقف شده و پاسخی به ap ها داده نمیشه و برنامه برای سپتامبر چیه؟
After July the rate of VISA's issued for Iranians who are under AdministratingProcessing has become few, what is your view for this last month of DV-2014?
Avayebahar
"برای ویزاهای باقیمانده های ایرانیها چه فکری دارید؟ "
فکر می کنم سوالات 3و 4 این مفهوم رو میرسونند.

من خودم سوال 1 رو میپرسم
(1)---AB2014
(2)---Avayebahar
(3)---Azadeh2014
(4)---POEM

نظرتون راجع به این سوال چیه؟
در صورت وجود سهمیه برای ماه سپتامبر، از چه تاریخی صدور ویزاها آغاز میشه؟
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
تشکر کنندگان: AB2014 ، SabSor ، مارکوپولو ، nedaba
سلام
دوستان دیگه نیایید که کلا تموم شد
این خبر واقعیه و کاملا تایید شده
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: lida55 ، pari1392 ، sahar66 ، jojo_hami ، m_nikparvaz ، pari pariaaa ، a.rahaa ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 02:21)محبت نوشته:  سلام
.
كاش تلخي هاي زندگي كمي الكل هم داشت، شايد مستمان ميكرد و نوش مي گفتيم !

سلام
الان اومدم بنويسم كسي از محبت عزيز خبر نداره
كه. ديدم پست گذاشتين
چه خبر از ايروان؟

Interview :Yerevan
20 feb
Case :2014as3XXX
Last update: 2 sep

(2014-09-05 ساعت 02:21)محبت نوشته:  سلام
.
كاش تلخي هاي زندگي كمي الكل هم داشت، شايد مستمان ميكرد و نوش مي گفتيم !

سلام
الان اومدم بنويسم كسي از محبت عزيز خبر نداره
كه. ديدم پست گذاشتين
چه خبر از ايروان؟

Interview :Yerevan
20 feb
Case :2014as3XXX
Last update: 2 sep
تشکر کنندگان:
سلام
قابل توجه دوستانی که معتقد بودن آمریکا آخر برنامه ریزی و تمام پیش بینی هاشون تا حالا درست درومده
از سفارت ایروان زنگ زدن گفتن ساعت 2 بیا بگیر ببر پاستو بی ویزا
در پاسخ به این سوال که چرا رسما اعلام نمی کنید گفتن که امروز اعلام کردن به ما که کلا سهمیه ویزا تا پایان سپتامبر تموم شده و برای اینکه تا دوشنبه اینجا علاف نشید زنگ زدیم
خوش باشیم همگی
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: peymanpakd ، محبت ، pari pari ، pari1392 ، USA2014 ، sahar66 ، m_nikparvaz ، pari pariaaa ، a.rahaa ، nedaba
بچه ها يه خبر خيلي خيلي بد دارم، همين الان از سفارت ارمنستان با ما تماس گرفتند گفتند بياين پاساتون رو بگيرين ويزا نداريم.
به خدا به جون مادرم نه شايعست نه دروغه
الانم داريم ميريم سفارت ببينيم چه خبره! اينا سهميه ايران رو چي كار كردند؟
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل Sad
نتيجه مصاحبه: جمله معروف مراحل اداري !!!!!!!!! Sad
تشکر کنندگان: EmJay ، محبت ، pari pari ، manamilad ، lida55 ، sorooosh ، afra198 ، sahar66 ، pari pariaaa ، a.rahaa
اقای مومن شما رفتید سفارت؟
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: pari pari ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 12:53)محبت نوشته:  سلام
همین الان به 8 نفر از بچه ها زنگ زدن که بیاید و پاسهاتون رو بگیرید چون شما کلیر نشدید و ویزا هم نداریم اما اینکه کلا ویزا ندارن یا فعلا نداریم رو مشخص نکردن.

محبت جان من سوال کردم و گفتند کلا از امریکا بهشون اعلام شده که هیچ ویزایی برای سپتامبر وجود نداره و دلیل اینکه توی سایت هنوز اعلام نکردن اینه که دوستایی که پاساشون توسفارته خیلی سریع خبر دار بشن که تا دو شنبه نمونن و خیلی زود تو سایت سفارت اعلام خواهند کرد
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
سهم خودمم فرم I 130
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: EmJay ، محبت ، pari pari ، lida55 ، afra198 ، a.rahaa ، nedaba
با سلام با من تماس گرفت و گفت ساعت 2 بیاین پاسها رو ببرین گفتم مگه ما کلیر نشدیم گفت چرا ولی ما ویزا نامبر نداریم گفتم فقط برای کیس ما ویزا نامبر ندارید گفت متاسفانه برای همه نداریم بیاید سفارت پاسهاتون و یک نامه هست که بهتون میدیم ببخشید ...
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
تشکر کنندگان: peymanpakd ، EmJay ، pari pari ، lida55 ، sahar66 ، m_nikparvaz ، pari pariaaa ، a.rahaa ، nedaba
اگه اون موقع بودم میپرسم اگر نه شما دوستا زحمت پرسیدن این سوال مهم رو بکشید:
As of June 2014, there has been no update for the 2014 DV Lottery interviewees on Ankara, Abu Dhabi, and Iravan Embassies! This issue has raised a lot of questions regarding lack of systematicity in visa issuance by the aforementioned U.S. Embassies as well as Kentucky Consular Center! How do you respond to this as lots of people are waiting to obtain their visas and get contradictory responses in their emails?!!
همسرم برنده لاتاری 2014. خودم در پروسه پس از جاماندگی!
Priority date: November 2014; Approval date: April 2015; NVC Welcome Letter (PAOSF): 1 September 2015
(2014-09-05 ساعت 12:53)محبت نوشته:  سلام
همین الان به 8 نفر از بچه ها زنگ زدن که بیاید و پاسهاتون رو بگیرید چون شما کلیر نشدید و ویزا هم نداریم اما اینکه کلا ویزا ندارن یا فعلا نداریم رو مشخص نکردن.

به ما حرفی از کلیرنس نزدن و فقط گفتن ویزا تمومه و پرسیدیم که چرا تو سایت نزدید، گفتن دوشنبه وارد سایت میشه و ما نمی خواستیم تا دوشنبه معطل شوید
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
تشکر کنندگان: محبت ، pari pari ، lida55 ، m_nikparvaz ، pari pariaaa ، a.rahaa ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 13:02)abbas09 نوشته:  اقای مومن شما رفتید سفارت؟

نه ولی با این خبری که اعلام شد کورسوی امیدمون هم تمام شد
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: pari pari ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 13:04)poni نوشته:  اگه اون موقع بودم میپرسم اگر نه شما دوستا زحمت پرسیدن این سوال مهم رو بکشید:
As of June 2014, there has been no update for the 2014 DV Lottery interviewees on Ankara, Abu Dhabi, and Iravan Embassies! This issue has raised a lot of questions regarding lack of systematicity in visa issuance by the aforementioned U.S. Embassies as well as Kentucky Consular Center! How do you respond to this as lots of people are waiting to obtain their visas and get contradictory responses in their emails?!!

دوست عزیز دیگه احتیاج به سوال نیست؛ کل جوابها رو تو چندین پست قبل میشه پیدا کرد
پروردگارا

2014as5300
سهم خودمم فرم I 130
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: EmJay ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 12:58)sonyz2 نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 12:53)AB2014 نوشته:  توضیح برای دوستانی که الان این مطلب رو میخونند.... در صفحات قبل راجع به ارتباط مستقیم با یکی از آفیسرهای اداره مهاجرت آمریکا است که امروز حدود ساعت 6:30 به سوالات ما میتونه پاسخ بده.... برای اینکه سیستماتیک روی موضوع ایران متمرکزش کنیم سوالات رو بین خودمون تقسیم میکنیم و متن زیر:
how many VISA numbers remained for DV-2014 winner whose AP processing has been finished
2- آیا تحت هیچ شرایطی امکان تعویق زمان پایان لاتاری 2014 ممکن است؟ (با توجه به مشکل نرم افزار صدور ویزا در دو ماه قبل)
According to VISA Software Problems during last two months is there any chance for DV-2014 Winner to extend heir VISA Issuance after 30 Sep limit
3- آیا فکر میکنید در ماه سپتامبر امکان صدور بیش ار 1500 عدد ویزا از سهمیه ایران برای سفارتهای ایروان، آنکارا و ابوظبی ممکن است؟
Do you think if it is possible for three ABD, ANK, YRV embassies to issue the 1500 VISA's who are waiting winners of DV-2014 and mostly might be cleared!?

اگر سوالی به ذهنتون میاد همین زیر بنویسی تا شماره سوالات رو دست آخر بین دوستان تقسیم کنیم
azadeh2014
4- به نظر من بپرسید چرا از جولای به بعد روند صدور ویزا برای ایرانی ها تقریبا متوقف شده و پاسخی به ap ها داده نمیشه و برنامه برای سپتامبر چیه؟
After July the rate of VISA's issued for Iranians who are under AdministratingProcessing has become few, what is your view for this last month of DV-2014?
Avayebahar

من خودم سوال 1 رو میپرسم
(1)---AB2014
(2)---Avayebahar
(3)---Azadeh2014
(4)---????????

5- در صورت وجود سهمیه برای ماه سپتامبر، از چه تاریخی صدور ویزاها آغاز میشه؟
When do embassies start the Sep VISA numbers for the last DV-2014 winners who might be cleared
(5)---Sonyz2

6-As of June 2014, there has been no update for the 2014 DV Lottery interviewees on Ankara, Abu Dhabi, and Iravan Embassies! This issue has raised a lot of questions regarding lack of systematicity in visa issuance by the aforementioned U.S. Embassies as well as Kentucky Consular Center! How do you respond to this as lots of people are waiting to obtain their visas and get contradictory responses in their emails?!!

(6)---poni
دقت کنیم که این روش نگرانی اون افسر رو بسمت وضعیت ایرانیهایی که پیگیر این وضعیت هستند جلب میکنه... مخصوصا نفرات بیشتربا سوالات دقیق
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
(2014-09-05 ساعت 12:58)sonyz2 نوشته:  

azadeh2014
Avayebahar

من خودم سوال 1 رو میپرسم
(1)---AB2014
(2)---Avayebahar
(3)---Azadeh2014
(4)---POEM

دوستان من اون ساعت دسترسی به اینترنت ندارم
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان