موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 10:59)majid_eng نوشته: (2014-09-04 ساعت 19:11)majid_eng نوشته: سلام دوستان عزیز
یه خبر خوب واستون دارم. کیس 2014AS4141 روز 9/2/2014 8:50 مصاحبه داشت و تا امروز صبح ready بود و امروز ظهر بعد از یک بار Administrative Processing شدن Issued شد. دوستان ایشالا ویزا هست نگران نباشید.
منبع :
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
سلام دوستان عزیز
یه خبر خوب دیگه واستون دارم. کیس 2014AS7808 هم روز 9/2/2014 8:50 مصاحبه داشت و 04-Sep-2014و Issued شدن.بازم می گم دوستان ایشالا ویزا هست نگران نباشید.
دوست عزیز اینایی که ویزا گرفتن یک ضرب محسوب میشن و در این چند ماه اخیر که حتی یک نفر هم از کلیرنسی ها در سایت کلیر نشدن ،بقیه یک ضربی ها کماکان ویزا براشون موجود بود و می گرفتن .این بلا فقط واسه ما کلیرنسی ها نازل شد
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP
"الهی! مرا آن ده که آن به"
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاني كه ايروان هستن كسي رفته سفارت كه بفهميم سهميه دادن يه نه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید : AB2014، Ala123، amir_max1985، AZAR 1335، fa15، Farshid1976، freddyflientstone، hamed shayan، kaaren، kamranh، kian kian، nazanin fatemi، p.r.kh، rasool1، sadfar، saeedh
شماره کیس :***5
سفارت آنکارا
ارسال فرمها : ماه می با ایمیل
دریافت تاییدیه : 10وز بعد
وضعیت : کلیرنس
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 12:03)avayebahar نوشته: (2014-09-05 ساعت 11:55)teacherm نوشته: (2014-09-05 ساعت 11:45)AB2014 نوشته: دوستان الان زمان ناامیدی و تاسف و آه و نفرین نیست، لطفاً به این مطلب عمل کنید، مسیر جدیدی رو باز میکنه برامون. سوالاتی چون:
اینکه وضعیت ویزای ایرانیها رو میدونن؟
اینکه برای باقیمانده ویزاهای ایرانیها چه فکری دارند؟
اینکه امکان قانونی برای به تعویق انداختن 30 سپتامبر وجود داره یا نه؟!
اینکه آیا ویزاهایی باقی مونده یا نه!؟
من این مطلب رو دوباره میذارم:
بچه ها امروز اولین جمعه ماه میلادی هستش، هر ماه در این اولین جمعه ها یک افسر مهاجرت آمریکا از طریق صفحه فیسبوک اداره مهاجرت مستقیما به سوالات افراد در زمینه ویزاها، مهاجرت و ... پاسخ میده. اتفاقا قبلی هار و که مطالعه میکردم خیلی شفاف پاسخ دادن.ابا عنوان FIRST FRIDAYS. معمولا حدود ساعت 6:30 بعد از ظهر شروع میشه و یک ساعت بصورت آنلاین ادامه داره. عکس FIRST FIRDAYS رو توی عکسهای همون صفحه ببینید روال کار دستتون میاد. جای خوبیه این معضل رو یکبار برای همیشه امروز با سوالات منطقی و با دقت خودمون شفاف کنیم
آدرس صفحه فیسبوک مربوطه:
https://www.facebook.com/travelgov
ما که اون زمان تو هواپیما هستیم! ولی یکی رسما ازش بپرسه سهمیه ایرانی هارو چیکا کردین! بگه ما دقیقا حساب کردیم و باید 1000 تا ویزای دیگه مونده باشه و چرا این روش پاسخگویی غیر شفاف پیش گرفتین! اگه با رودرواسی و اگه سوالای کلی بپرسین همون اطلاعیه مسخره رو رو میکنن.
فارسی بنویسیم؟ پاسخ میدن؟
باید انگلیسی باشه. شما سوالتون رو بفرمایید من ترجمه میکنم همینجا که بدونیم چه کسی چه سوالی میپرسه
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوست من هم دقیقا دو هفته پیش ایمیلی مبنی بر اتمام سهمیه سالانه و عدم پایان کلیرنس خانواده شان را از آنکارا دریافت کردو به وضوح به آنها گفته بودند منتظر نباشند هرچند بعد از آن تعدادی از دوستان با تلفن موفق به دریافت ویزا شدند پس جواب به یک کیس خاص جواب به همه نیست به نظر من هنوز برای دوستان جای امید هست کما این که دیشب یکی از بچه های آنکارا ایمیلی مبنی بر ادامه روند کلیرنسشان دریافت کرده بود و در آن نوشته شده بود منتظر بمانند
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
خب دقیقا سوالات بالا ترجمه بفرمایید. برای بعضی سوالات مثل اینکه دقیقا چقدر ویزا مونده شاید توضیحی لازم باشخ توضیحش هم بنویسید. فرض کن شما خودت اونجا داری سوال می پرسی چی می پرسیدی؟ مشکل ما همه یکی و سوالاتمان یکی است
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 12:03)avayebahar نوشته: (2014-09-05 ساعت 11:55)teacherm نوشته: (2014-09-05 ساعت 11:45)AB2014 نوشته: دوستان الان زمان ناامیدی و تاسف و آه و نفرین نیست، لطفاً به این مطلب عمل کنید، مسیر جدیدی رو باز میکنه برامون. سوالاتی چون:
بچه ها امروز اولین جمعه ماه میلادی هستش، هر ماه در این اولین جمعه ها یک افسر مهاجرت آمریکا از طریق صفحه فیسبوک اداره مهاجرت مستقیما به سوالات افراد در زمینه ویزاها، مهاجرت و ... پاسخ میده. اتفاقا قبلی هار و که مطالعه میکردم خیلی شفاف پاسخ دادن.ابا عنوان FIRST FRIDAYS. معمولا حدود ساعت 6:30 بعد از ظهر شروع میشه و یک ساعت بصورت آنلاین ادامه داره. عکس FIRST FIRDAYS رو توی عکسهای همون صفحه ببینید روال کار دستتون میاد. جای خوبیه این معضل رو یکبار برای همیشه امروز با سوالات منطقی و با دقت خودمون شفاف کنیم
آدرس صفحه فیسبوک مربوطه:
ما که اون زمان تو هواپیما هستیم! ولی یکی رسما ازش بپرسه سهمیه ایرانی هارو چیکا کردین! بگه ما دقیقا حساب کردیم و باید 1000 تا ویزای دیگه مونده باشه و چرا این روش پاسخگویی غیر شفاف پیش گرفتین! اگه با رودرواسی و اگه سوالای کلی بپرسین همون اطلاعیه مسخره رو رو میکنن.
بنظرم باید یکی باشه که به ظرایف آشنا باشه و بتونه از پاسخ سوال مناسبشو بپرسه تا به جواب دقیق برسه. لطفا بچه هایی که زبانشون خوبه اینجا باشن.
متاسفانه یا خوشبختانه فقط یک سوال از هر نفر رو پاسخ میدن، برای همین مهم هست که سوالات رو تقسیم کنیم و هر کس شوال خودش رو بپرسه که طرف به عمق فاجعه پی ببره. اینها همون سیاستگذارهایی هستند که سهمیه ماهیانه سفارتها رو تعیین میکنند. اصل کسانی که ما تاحالا نتونستیم باهاشون تماس مستقیم داشته باشیم و سفارتها رو هدایت میکنند.
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
...براي چي نگران هستين؟؟؟
فقط یک چيز هست كه ارزش نگران بودن داره: سلامتي
اگه سلامت هستين كه خوب ديگه جاي نگراني نداره
اما اگه بيمار هستين،دو حالت داره:
يا حالتون خوب ميشه،يا مي ميرين.
اگه خوب بشين كه خوب ديگه جاي نگراني نداره
ولي اگه مردني باشين،باز دو حالت داره:
يا ميرين بهشت،يا ميرين جهنم.
اگه برين بهشت كه خوب ديگه جاي نگراني نداره
اما اگه برين جهنم،اونقدر سرتون با “دست دادن با دوستهاي قديمي“ گرم ميشه كه ديگه وقتي براي نگران بودن ندارين!
پس واسه چي نگرانين؟؟... :-) :-) :-)
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 12:18)avayebahar نوشته: خب دقیقا سوالات بالا ترجمه بفرمایید. برای بعضی سوالات مثل اینکه دقیقا چقدر ویزا مونده شاید توضیحی لازم باشخ توضیحش هم بنویسید. فرض کن شما خودت اونجا داری سوال می پرسی چی می پرسیدی؟ مشکل ما همه یکی و سوالاتمان یکی است
1- چند عدد ویزا برای برندگان 2014 که AP شون تموم شده باقی مونده؟[/align]
1- how many VISA numbers remained for DV-2014 winner whose AP processing has been finished?
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
خب کی ها هستند؟ بیایید سوالاتو تقسیم کنیم. من هستم. افراد بعدی؟
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 12:23)avayebahar نوشته: خب کی ها هستند؟ بیایید سوالاتو تقسیم کنیم. من هستم. افراد بعدی؟
آقا معلم سوال شما چی باشه؟
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یک ایمیل زدم و اونا هم جواب دادن . اگه می شه دوستان مطلع یه تفسیری یا توضیحی بدن ممنون می شم .
متن ایمیل من
Dear Sir,
I wanted to know whether our process is finished or still pending.
And I'd be really happy if you help me with that.
جواب اونا
Dear K, M;
Your administrative process is still pending. Please be assured that the case number will be announced on our web site as soon as the result is received.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey
Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site.
http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
کیس نامبر:2014AS17## تاریخ رویت قبولی 22 اکتبر(6 ماه بعد از قبولی)تاریخ مصاحبه:20 Mar آنکارا-تعداد نفرهای کیس 2 نفر نصفی.آپ دیتها 10 آپریل و 15 می-28مي(با ایمیل)-12 جون.24 جون(با ایمیل).31 جون(با ایمیل).1 آگوست(با ایمیل).11 آگوست.22 آگوست.27 آگوست.2و9و12و17سپتامبر(با ایمیل ).به جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 12:20)AB2014 نوشته: (2014-09-05 ساعت 12:03)avayebahar نوشته: (2014-09-05 ساعت 11:55)teacherm نوشته: (2014-09-05 ساعت 11:45)AB2014 نوشته: دوستان الان زمان ناامیدی و تاسف و آه و نفرین نیست، لطفاً به این مطلب عمل کنید، مسیر جدیدی رو باز میکنه برامون. سوالاتی چون:
آدرس صفحه فیسبوک مربوطه:
بنظرم باید یکی باشه که به ظرایف آشنا باشه و بتونه از پاسخ سوال مناسبشو بپرسه تا به جواب دقیق برسه. لطفا بچه هایی که زبانشون خوبه اینجا باشن.
متاسفانه یا خوشبختانه فقط یک سوال از هر نفر رو پاسخ میدن، برای همین مهم هست که سوالات رو تقسیم کنیم و هر کس شوال خودش رو بپرسه که طرف به عمق فاجعه پی ببره. اینها همون سیاستگذارهایی هستند که سهمیه ماهیانه سفارتها رو تعیین میکنند. اصل کسانی که ما تاحالا نتونستیم باهاشون تماس مستقیم داشته باشیم و سفارتها رو هدایت میکنند.
به نظر من بپرسید چرا از جولای به بعد روند صدور ویزا برای ایرانی ها تقریبا متوقف شده و پاسخی به ap ها داده نمیشه و برنامه برای سپتامبر چیه؟
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014