کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
"برای ویزاهای باقیمانده های ایرانیها چه فکری دارید؟ "
بنظر شما
این سوال درستی هست؟ آیا واقعا درصد خاصی مد نظر بوده و برای ایران سهمیه خاصی که حالا بشه این سوالو پرسید؟ خودم مشکوکم به این سوال به عبارت بهتر و دقیق تر چی میشه بنظرتون؟
تشکر کنندگان: NarCssuS ، maryam_ros ، nedaba
توضیح برای دوستانی که الان این مطلب رو میخونند.... در صفحات قبل راجع به ارتباط مستقیم با یکی از آفیسرهای اداره مهاجرت آمریکا است که امروز حدود ساعت 6:30 به سوالات ما میتونه پاسخ بده.... برای اینکه سیستماتیک روی موضوع ایران متمرکزش کنیم سوالات رو بین خودمون تقسیم میکنیم و متن زیر:
سوالاتی که امروز باید پرسیده بشه:
1-آیا ویزایی برای برندگان 2014 که مراحل AP اونها به پایان رسیده موجود است؟
how many VISA numbers remained for DV-2014 winner whose AP processing has been finished
2- آیا تحت هیچ شرایطی امکان تعویق زمان پایان لاتاری 2014 ممکن است؟ (با توجه به مشکل نرم افزار صدور ویزا در دو ماه قبل)
According to VISA Software Problems during last two months is there any chance for DV-2014 Winner to extend heir VISA Issuance after 30 Sep limit
3- آیا فکر میکنید در ماه سپتامبر امکان صدور بیش ار 1500 عدد ویزا از سهمیه ایران برای سفارتهای ایروان، آنکارا و ابوظبی ممکن است؟
Do you think if it is possible for three ABD, ANK, YRV embassies to issue the 1500 VISA's who are waiting winners of DV-2014 and mostly might be cleared!?

اگر سوالی به ذهنتون میاد همین زیر بنویسی تا شماره سوالات رو دست آخر بین دوستان تقسیم کنیم
azadeh2014
4- به نظر من بپرسید چرا از جولای به بعد روند صدور ویزا برای ایرانی ها تقریبا متوقف شده و پاسخی به ap ها داده نمیشه و برنامه برای سپتامبر چیه؟
After July the rate of VISA's issued for Iranians who are under AdministratingProcessing has become few, what is your view for this last month of DV-2014?
Avayebahar
فکر می کنم سوالات 3و 4 این مفهوم رو میرسونند.
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: sonyz2 ، maryam_ros ، a.rahaa ، poem ، nedaba ، pari pari ، مارکوپولو ، exxedus
(2014-09-05 ساعت 12:32)AB2014 نوشته:  سوالاتی که امروز باید پرسیده بشه:
how many VISA numbers remained for DV-2014 winner whose AP processing has been finished
2- آیا تحت هیچ شرایطی امکان تعویق زمان پایان لاتاری 2014 ممکن است؟ (با توجه به مشکل نرم افزار صدور ویزا در دو ماه قبل)
According to VISA Software Problems during last two months is there any chance for DV-2014 Winner to extend heir VISA Issuance after 30 Sep limit
3- آیا فکر میکنید در ماه سپتامبر امکان صدور بیش ار 1500 عدد ویزا از سهمیه ایران برای سفارتهای ایروان، آنکارا و ابوظبی ممکن است؟
Do you think if it is possible for three ABD, ANK, YRV embassies to issue the 1500 VISA's who are waiting winners of DV-2014 and mostly might be cleared!?

اگر سوالی به ذهنتون میاد همین زیر بنویسی تا شماره سوالات رو دست آخر بین دوستان تقسیم کنیم
azadeh2014
به نظر من بپرسید چرا از جولای به بعد روند صدور ویزا برای ایرانی ها تقریبا متوقف شده و پاسخی به ap ها داده نمیشه و برنامه برای سپتامبر چیه؟
After July the rate of VISA's issued for Iranians who are under AdministratingProcessing has become few, what is your view for this last month of DV-2014?
به نظر من سوال 2 پرسیده نشه بهتره چون امار نشون میده علی رغم مشکل سیستم صدور ویزا ولی خوب تا اول سپتامبر اونا از برنامه سالهای قبلشون عقب نبودن و به اندازه ویزا صادر کردن این مشکل صدور ویزا ظاهرآ فقط مشکل ایرانه
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: nedaba ، poem ، pari pari ، NEURON
امسال انگار کلا با ایرانیها چپ افتادن. یکی از دوستام گفت برای یکی از کشورهای اروپائی کل بلیطای ایرانیا رو کنسل کردن. ایرانیهائی که سالها مقیم بودن.
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان: NEURON ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 12:24)AB2014 نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 12:23)avayebahar نوشته:  خب کی ها هستند؟ بیایید سوالاتو تقسیم کنیم. من هستم. افراد بعدی؟

آقا معلم سوال شما چی باشه؟
من ساعت چهار پرواز دارم به دبی. اگه به موقع رسیدم حتما میام ولی برای اینکه رو هواپیماهای ایران حسابی نیست بهتره رو من حساب نکنید
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: pari pari ، hamid24 ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 12:45)poem نوشته:  [quote='azadeh2014' pid='546251' dateline='1409904569']
[quote='AB2014' pid='546249' dateline='1409904170']
منم با آزاده موافقم .آخر سپتامبر پایان سال مالی اوناست و همه پرونده ها از جمله لاتاری بسته میشه و چیزی نیست که به این راحتی اتفاق بیفته.

اوکی این سوال رو دست آخر تصمیم میگیریم.... سوال دیگری به ذهنتون میرسه بگید.
فقط اینم بگم که بررسی AP انواع دیگر مهاجرت میتونه سالهاادامه داشته باشه و ربطی به انتهای سپتامبر نداره. پس قانونا میتونا به تاخیر بندازن.
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-09-05 ساعت 12:39)azadeh2014 نوشته:  

azadeh2014
به نظر من بپرسید چرا از جولای به بعد روند صدور ویزا برای ایرانی ها تقریبا متوقف شده و پاسخی به ap ها داده نمیشه و برنامه برای سپتامبر چیه؟
به نظر من سوال 2 پرسیده نشه بهتره چون امار نشون میده علی رغم مشکل سیستم صدور ویزا ولی خوب تا اول سپتامبر اونا از برنامه سالهای قبلشون عقب نبودن و به اندازه ویزا صادر کردن این مشکل صدور ویزا ظاهرآ فقط مشکل ایرانه
منم با آزاده موافقم .آخر سپتامبر پایان سال مالی اوناست و همه پرونده ها از جمله لاتاری بسته میشه و چیزی نیست که به این راحتی اتفاق بیفته.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
تشکر کنندگان: NEURON ، nedaba
sسؤال من

Dear Sir/ Madam

I will appreciate if you tell me the result of my administrative processing.

جواب ايروان

Dear inquirer,

Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
CN: 2014-80xx/ ANKARA>>>>>YEREVAN
تاريخ مصاحبه: 14 جولاي 2014
تعداد افراد كيس: 1 نفر
پرونده نياز به طي مراحل اداري دارد! Wink
آپديت: 15 جولاي
تشکر کنندگان: sonyz2 ، NarCssuS ، pari pari ، pari pariaaa ، nedaba
ابوظبی که کلا اب پاکی میریزه رو دست ادم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: pari pari ، nedaba
تو این صفحه اف بی که گفتید رفتم، یه نفر چند ماه پیش از آذربایجان، یه سوال مربوط به لاتاری پرسیده، اما سوالی نبوده که جواب مجهول یا سختی داشته باشه(البته شاید به نظر من که اینجا بودم و از بچه های دیگه کسب اطلاعات می کردم اینطور باشه) ؛-)، مشکلش این بوده که نوبت مصاحبه بهش داده نشده، چون کیس نامبرش خیلی بالاست، ولی از مسوولین کسی جواب نداده!!!
ایشالا که الان، با توجه به اینکه دیگه ماه آخره، جواب این سوالارو بدن و یه مقدار شفاف سازی کنن برای ما منتظرا ^_^
و اینکه--->
دوستان ناامید نباشید، هنوز ۲۵ روز دیگه مونده، تو این مدت می تونن غوغا کنن از سیر زیاد صادر کردن ویزاهامون... امید داشته باشید Smile
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: مارکوپولو ، nedaba
یه سوال یکم انتقادی شاید مفید باشه:
همانطور که میدانید ایرانیان به دلیل تعداد زیاد شرکت کننده که اکثرا هم با ادمین پروسس مواجه میشوند دارای شرایط خاصی در میان برندگان لاتاری هستند. به نظر مبرسید با توحه به بی برنامگی پارسال امسال شرایط ویژه ای برای ایرانیان در نظر گرفته بشه ولی چرا اینطور نشد و بسیاری از ایرانیان علیرغم پایان این پروسه با جواب اتمام ویزا مواحه شده اند
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: مارکوپولو ، nedaba
تبريك تبريك تبريك فراوان ما را پذيرا باشيد الان از سفارت ارمنستان زنگ زدند بياييد پاساتون را ساعت ٢ تحويل بگيريد سهميه تمام شده است .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، NEURON ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 12:47)poem نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 12:39)azadeh2014 نوشته:  

azadeh2014
دوستان منظورم از جمله بالا اصلا این نبود که بخوام بگم مشکلی هست و یا حرف نا امید کننده ای زده باشم بر عکس قکر میکنم حتما برنامه ای برای این روندی که در پیش گرفتن دارنSmile
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: nedaba
سلام
همین الان به 8 نفر از بچه ها زنگ زدن که بیاید و پاسهاتون رو بگیرید چون شما کلیر نشدید و ویزا هم نداریم اما اینکه کلا ویزا ندارن یا فعلا نداریم رو مشخص نکردن.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

توضیح برای دوستانی که الان این مطلب رو میخونند.... در صفحات قبل راجع به ارتباط مستقیم با یکی از آفیسرهای اداره مهاجرت آمریکا است که امروز حدود ساعت 6:30 به سوالات ما میتونه پاسخ بده.... برای اینکه سیستماتیک روی موضوع ایران متمرکزش کنیم سوالات رو بین خودمون تقسیم میکنیم و متن زیر:

azadeh2014
4- به نظر من بپرسید چرا از جولای به بعد روند صدور ویزا برای ایرانی ها تقریبا متوقف شده و پاسخی به ap ها داده نمیشه و برنامه برای سپتامبر چیه؟
Avayebahar
فکر می کنم سوالات 3و 4 این مفهوم رو میرسونند.

من خودم سوال 1 رو میپرسم
(1)---AB2014
(2)---Avayebahar
(3)---Azadeh2014
(4)---POEM

اگر از شماها کسی نمیتونه این کار رو انجام بده بسپاریم به کس دیگه. قرار ساعت 6 تا 7 صفحه فیسبوک زیر:
https://www.facebook.com/travelgov
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت: