موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 17:14)amir rad نوشته: (2014-09-05 ساعت 17:06)گلپری نوشته: (2014-09-05 ساعت 16:09)amir rad نوشته: (2014-09-05 ساعت 13:24)AB2014 نوشته: توضیح برای دوستانی که الان این مطلب رو میخونند.... در صفحات قبل راجع به ارتباط مستقیم با یکی از آفیسرهای اداره مهاجرت آمریکا است که امروز حدود ساعت 6:30 به سوالات ما میتونه پاسخ بده.... برای اینکه سیستماتیک روی موضوع ایران متمرکزش کنیم سوالات رو بین خودمون تقسیم میکنیم و متن زیر:
سوالاتی که امروز باید پرسیده بشه:
1-آیا ویزایی برای برندگان 2014 که مراحل AP اونها به پایان رسیده موجود است؟
how many VISA numbers remained for DV-2014 winner whose AP processing has been finished
2- آیا تحت هیچ شرایطی امکان تعویق زمان پایان لاتاری 2014 ممکن است؟ (با توجه به مشکل نرم افزار صدور ویزا در دو ماه قبل)
According to VISA Software Problems during last two months is there any chance for DV-2014 Winner to extend heir VISA Issuance after 30 Sep limit
3- آیا فکر میکنید در ماه سپتامبر امکان صدور بیش ار 1500 عدد ویزا از سهمیه ایران برای سفارتهای ایروان، آنکارا و ابوظبی ممکن است؟
Do you think if it is possible for three ABD, ANK, YRV embassies to issue the 1500 VISA's who are waiting winners of DV-2014 and mostly might be cleared!?
اگر سوالی به ذهنتون میاد همین زیر بنویسی تا شماره سوالات رو دست آخر بین دوستان تقسیم کنیم
azadeh2014
4- به نظر من بپرسید چرا از جولای به بعد روند صدور ویزا برای ایرانی ها تقریبا متوقف شده و پاسخی به ap ها داده نمیشه و برنامه برای سپتامبر چیه؟
After July the rate of VISA's issued for Iranians who are under AdministratingProcessing has become few, what is your view for this last month of DV-2014?
Avayebahar
"برای ویزاهای باقیمانده های ایرانیها چه فکری دارید؟ "
فکر می کنم سوالات 3و 4 این مفهوم رو میرسونند.
من خودم سوال 1 رو میپرسم
(1)---AB2014
(2)---Avayebahar
(3)---Azadeh2014
(4)---????????
5- در صورت وجود سهمیه برای ماه سپتامبر، از چه تاریخی صدور ویزاها آغاز میشه؟
When do embassies start the Sep VISA numbers for the last DV-2014 winners who might be cleared
(5)---Sonyz2
6-As of June 2014, there has been no update for the 2014 DV Lottery interviewees on the website of Ankara, Abu Dhabi, and Iravan Embassies! This issue has raised a lot of questions regarding lack of systematicity in visa issuance by the aforementioned U.S. Embassies as well as Kentucky Consular Center! How do you respond to this as lots of people are waiting to obtain their visas and get contradictory responses in their emails?!!
(6)---poni
دقت کنیم که این روش نگرانی اون افسر رو بسمت وضعیت ایرانیهایی که پیگیر این وضعیت هستند جلب میکنه... مخصوصا نفرات بیشتربا سوالات دقیق سلام این برنامه چجوری پخش میشه روی اینترنت آن لاین یا روی ماهواره پخش زنده است؟؟ما هم هستیم دوست خوبم به چه شمارهای باید زنگ بزنیم آقا اکه کسی جواب مارو هم میدادین ممنون میشدیم دوست عزیز برنامه توfb هست و اگر ارسالهای AB2014 رو بخونین متوجه میشین یک کارمند اداره مهاجرت انلاین جواب میده به سوالها
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
Salam, sorry ba mobilam nemitoonam farsi type konam, rastesh chand sali mishe ozv mogajersara hastam, va chand roozi ham tooye yerevanam, hame midoonestyn ke.September miyam yerevan, ama Kara joor shodo avalin roozaye sep omadim inja, az aval.dige.na omidi.dashtam na ramaghy, ama nemikhastam ba harfaye naa omide khodam naaa omideton konam, emroz yeki az badtaryn rooz haye zendegym bood, tamame omid o hadafam.az beyn raft, hamaton daghooninmidoonam, va.khodam.shekaste.tar az hamishe. Aslan.hoseleye nasihat nadaram, faghat.yekalam dastane 2014 tamom.shod va man ham hamechyzamo.aZ dast.dadam,shayad. In akharyn peyghamam tooye in topic bashe, age omry baghy bashe delam mikhad be bache haaye sal haye jadid komak konam
Omidvaram delaton harjaii hastyn khosh bashe, farghy nemikone iran ya.US,
Bady ya khobi didin toye hamin mahfele doostane jamesh konin,
Asheghe raftan boodam ama sarnevesht nazasht,
Khoda negahdar
Nasim banoo
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )، آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 17:39)miladfr12 نوشته: سلامدوستان
من و martin تصمیم گرفتیم طبق اپدیتهای ماه اگست یه سفارت مراجعه کنیم و مدیکال خود را تمدید و پاس را تحویل سفارت آمریکا در انکارا کنیم
همزمان با ما دوستان دیگر ما هم به سفارتهای ابوظبی و ایروان مراجعه کردند
ما توافق کردیم که یک سپتامبر برای مدیکال اقدامات لازم انجام پذیرد
و روز 2 سپتامبر پاسهای خودرا به سفارت تحویل دادیم
اپدیتهای ما بعد از تحویل پاس 2 و 3 و4 سپتامبر بود و امروز به صورت اتفاقی متوجه ایشود شدن شماره کیسهایمان شدیم
من برام تا این لحظه خیلی عجیب هست که چرا این اتفاقات اتمام ویزا امروز از دو سفارت دیگر اعلام شده است سعی میکنم پیگیری کنم چرا اینگونه شد
ما هم مثل شما این کار ها رو کردیم و دیشب اومدیم تهران .
سفارت ابوظبی کجا اعلام کرده که تموم شده پروسه ی ویزا؟؟؟!!!
ممنون میشم جواب بدید.
case number:2014AS00004***
تاریخ رویت قبولی : 5 می
ارسال فرم ها : 16 می
افراد کیس : 3
مصاحبه : 24 مارچ
کنسولگری : ابوظبی
دریافت برگه ی آبی
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
من و martin تصمیم گرفتیم طبق اپدیتهای ماه اگست یه سفارت مراجعه کنیم و مدیکال خود را تمدید و پاس را تحویل سفارت آمریکا در انکارا کنیم
اپدیتهای ما بعد از تحویل پاس 2 و 3 و4 سپتامبر بود و امروز به صورت اتفاقی متوجه ایشود شدن شماره کیسهایمان شدیم
من برام تا این لحظه خیلی عجیب هست که چرا این اتفاقات اتمام ویزا امروز از دو سفارت دیگر اعلام شده است سعی میکنم پیگیری کنم چرا اینگونه شد
منظورتون اینه که شما جزء کلیر شده های تلفنی نبودین؟
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP
"الهی! مرا آن ده که آن به"
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 17:49)Touraj2014 نوشته: (2014-09-05 ساعت 13:17)poni نوشته: (2014-09-05 ساعت 13:11)AB2014 نوشته: توضیح برای دوستانی که الان این مطلب رو میخونند.... در صفحات قبل راجع به ارتباط مستقیم با یکی از آفیسرهای اداره مهاجرت آمریکا است که امروز حدود ساعت 6:30 به سوالات ما میتونه پاسخ بده.... برای اینکه سیستماتیک روی موضوع ایران متمرکزش کنیم سوالات رو بین خودمون تقسیم میکنیم و متن زیر:
سوالاتی که امروز باید پرسیده بشه:
1-آیا ویزایی برای برندگان 2014 که مراحل AP اونها به پایان رسیده موجود است؟
how many VISA numbers remained for DV-2014 winner whose AP processing has been finished
2- آیا تحت هیچ شرایطی امکان تعویق زمان پایان لاتاری 2014 ممکن است؟ (با توجه به مشکل نرم افزار صدور ویزا در دو ماه قبل)
According to VISA Software Problems during last two months is there any chance for DV-2014 Winner to extend heir VISA Issuance after 30 Sep limit
3- آیا فکر میکنید در ماه سپتامبر امکان صدور بیش ار 1500 عدد ویزا از سهمیه ایران برای سفارتهای ایروان، آنکارا و ابوظبی ممکن است؟
Do you think if it is possible for three ABD, ANK, YRV embassies to issue the 1500 VISA's who are waiting winners of DV-2014 and mostly might be cleared!?
اگر سوالی به ذهنتون میاد همین زیر بنویسی تا شماره سوالات رو دست آخر بین دوستان تقسیم کنیم
azadeh2014
4- به نظر من بپرسید چرا از جولای به بعد روند صدور ویزا برای ایرانی ها تقریبا متوقف شده و پاسخی به ap ها داده نمیشه و برنامه برای سپتامبر چیه؟
After July the rate of VISA's issued for Iranians who are under AdministratingProcessing has become few, what is your view for this last month of DV-2014?
Avayebahar
"برای ویزاهای باقیمانده های ایرانیها چه فکری دارید؟ "
فکر می کنم سوالات 3و 4 این مفهوم رو میرسونند.
من خودم سوال 1 رو میپرسم
(1)---AB2014
(2)---Avayebahar
(3)---Azadeh2014
(4)---????????
5- در صورت وجود سهمیه برای ماه سپتامبر، از چه تاریخی صدور ویزاها آغاز میشه؟
When do embassies start the Sep VISA numbers for the last DV-2014 winners who might be cleared
(5)---Sonyz2
6-As of June 2014, there has been no update for the 2014 DV Lottery interviewees on Ankara, Abu Dhabi, and Iravan Embassies! This issue has raised a lot of questions regarding lack of systematicity in visa issuance by the aforementioned U.S. Embassies as well as Kentucky Consular Center! How do you respond to this as lots of people are waiting to obtain their visas and get contradictory responses in their emails?!!
(6)---poni
دقت کنیم که این روش نگرانی اون افسر رو بسمت وضعیت ایرانیهایی که پیگیر این وضعیت هستند جلب میکنه... مخصوصا نفرات بیشتربا سوالات دقیق
سوالم رو تصحیح می کنم:
-As of June 2014, there has been no update for the 2014 DV Lottery interviewees on the website of Ankara, Abu Dhabi, and Iravan Embassies! This issue has raised a lot of questions regarding lack of systematicity in visa issuance by the aforementioned U.S. Embassies as well as Kentucky Consular Center! How do you respond to this as lots of people are waiting to obtain their visas and get contradictory responses in their emails?!!
سلام دوستان
در صفحه FB در چه بخشی باید منتظر سوال و جواب باشیم؟ میشه لطفا راهنمایی کنید؟ اگر سوالی هست که باید پرسیده شود بفرمایید تا بنده هم در خدمت باشم . لطفا جواب بدید .... کلمه ی travelgov رو توی فیسبوک سرچ کن. صفحه ی دولتی مهاجرت ارمیکا ظاهر میشه. زحمت شوال چهارم با شما
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 17:59)pendleton نوشته: (2014-09-05 ساعت 17:39)miladfr12 نوشته: سلامدوستان
منظورتون اینه که شما جزء کلیر شده های تلفنی نبودین؟
ما طبق اپدیتهامون اومدیم من 6 ماه از انتظارم میگذشت
و مارتین 9 ماه
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
به دوستتون تو ایروان ویزا دادن؟ اگه دادن شمارشون چند هست ؟
شماره کیس:63XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ایروان,تاریخ مصاحبه:31 May,وضعیت:AP
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
جناب AB2014 ترتیب سوالات خوب نیست بنظرم. مثلا سوال 2 بعد از سوال 4 باید بیاید
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 17:58)saharnaz..md نوشته: (2014-09-05 ساعت 17:39)miladfr12 نوشته: سلامدوستان
ما هم مثل شما این کار ها رو کردیم و دیشب اومدیم تهران .
سفارت ابوظبی کجا اعلام کرده که تموم شده پروسه ی ویزا؟؟؟!!!
ممنون میشم جواب بدید.
ما برای اول تفریح اومدیم انکارا و بعد کار ویزا و قرار بود تا اخر سپتامبر ترکیه باشیم
ابوظبی دوشنبه پیش کپی پاس قبول کرده بود و گفته بود ویزا نداریم
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 17:57)nasim نوشته: Salam, sorry ba mobilam nemitoonam farsi type konam, rastesh chand sali mishe ozv mogajersara hastam, va chand roozi ham tooye yerevanam, hame midoonestyn ke.September miyam yerevan, ama Kara joor shodo avalin roozaye sep omadim inja, az aval.dige.na omidi.dashtam na ramaghy, ama nemikhastam ba harfaye naa omide khodam naaa omideton konam, emroz yeki az badtaryn rooz haye zendegym bood, tamame omid o hadafam.az beyn raft, hamaton daghooninmidoonam, va.khodam.shekaste.tar az hamishe. Aslan.hoseleye nasihat nadaram, faghat.yekalam dastane 2014 tamom.shod va man ham hamechyzamo.aZ dast.dadam,shayad. In akharyn peyghamam tooye in topic bashe, age omry baghy bashe delam mikhad be bache haaye sal haye jadid komak konam
Omidvaram delaton harjaii hastyn khosh bashe, farghy nemikone iran ya.US,
Bady ya khobi didin toye hamin mahfele doostane jamesh konin,
Asheghe raftan boodam ama sarnevesht nazasht,
Khoda negahdar
Nasim banoo
سلام این متنتون خوندم کم مونده بود گریم بگیره...یه کنتاک بینمون پیش اومد..منو ببخشید ...هرجا هستین بهترین هارو براتون ارزو می کنم..
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 17:34)lidarezapooya نوشته: سلام کسی می دونه اگه کلیرنس بیشتر از ۶ ماه طول بکشه معنی چیه میشه امیدوار بود والا قبلا میگفتن معنیش اینه احتمالا کلیر شدی ولی صحتشو کامل مطمئن نسیم با این اوضاع فعلا رو هیچی حسابی نمیشه کرد
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 18:01)afra198 نوشته: (2014-09-05 ساعت 17:39)miladfr12 نوشته: سلامدوستان
متاسفانه به دوستان ما امروز تماس گرفتن که بیایید پاس را تحویل بگیرید متاسفانه تموم شده
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 18:03)avayebahar نوشته: جناب AB2014 ترتیب سوالات خوب نیست بنظرم. مثلا سوال 2 بعد از سوال 4 باید بیاید خواهشا در مورد این سوالات و اینکه کجا وچجوری از آفیسر میشه پرسید مارو هم راهنمایی کنید؟؟
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 18:05)miladfr12 نوشته: (2014-09-05 ساعت 18:01)afra198 نوشته: (2014-09-05 ساعت 17:39)miladfr12 نوشته: سلامدوستان
متاسفانه به دوستان ما امروز تماس گرفتن که بیایید پاس را تحویل بگیرید متاسفانه تموم شده
به نظرتون همه چی واسه ما که تو ایروان بودیم تموم شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس:63XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ایروان,تاریخ مصاحبه:31 May,وضعیت:AP
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
امروز به همراه تقریبا ۲۰ نفر از کیسهای لاتاری که اکثرا بچه های مهاجر سرا بودند بعد از تلفن و ایمیلی که به ما شده بود برای گرفتن پاسپورتهایی که دراپ کرده بودیم جلوی سفارت جمع شده بودیم که بعد از یک ساعت و نیم انتظار پاسهای سفید رو تحویل دادند به همراه یک برگه که مشخص کرده بودند چرا دیگه ویزایی صادر نخواهند کرد و ماهم در کمال ناراحتی از یک طرف و خوشحالی از بابت این که بالاخره وضعیتمون مشخص شد به امید خدا راهی وطن خواهیم شد.
و اینگونه بود که لاتاری ۲۰۱۴ به پایان رسید و این آخرین پست من در مهاجرسرا خواهد بود.برای تک تک شما عزیزان آرزوی موفقیت و کامیابی در مراحل دیگر زندگی میکنم.
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
|