کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
بجه ها لطفا بگین تو کدوم قسمت بحث میشه ؟ ریویوز یا تو خود صفحه؟ من الان تو فیس بوکم ولی نمیبینم سوالای شمارو ....
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
تشکر کنندگان:
(2014-09-05 ساعت 18:15)Kamyar.A نوشته:  امروز به همراه تقریبا ۲۰ نفر از کیسهای لاتاری که اکثرا بچه های مهاجر سرا بودند بعد از تلفن و ایمیلی که به ما شده بود برای گرفتن پاسپورتهایی که دراپ کرده بودیم جلوی سفارت جمع شده بودیم که بعد از یک ساعت و نیم انتظار پاسهای سفید رو تحویل دادند به همراه یک برگه که مشخص کرده بودند چرا دیگه ویزایی صادر نخواهند کرد و ماهم در کمال ناراحتی از یک طرف و خوشحالی از بابت این که بالاخره وضعیتمون مشخص شد به امید خدا راهی وطن خواهیم شد.
و اینگونه بود که لاتاری ۲۰۱۴ به پایان رسید و این آخرین پست من در مهاجرسرا خواهد بود.برای تک تک شما عزیزان آرزوی موفقیت و کامیابی در مراحل دیگر زندگی میکنم.

حتما خیر و صلاحی هست
ایشالا که در بقیه ی مراحل زندگی تون موفق باشید
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: pendleton ، Kamyar.A ، jojo_hami ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 17:59)AB2014 نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 17:49)Touraj2014 نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 13:17)poni نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 13:11)AB2014 نوشته:  توضیح برای دوستانی که الان این مطلب رو میخونند.... در صفحات قبل راجع به ارتباط مستقیم با یکی از آفیسرهای اداره مهاجرت آمریکا است که امروز حدود ساعت 6:30 به سوالات ما میتونه پاسخ بده.... برای اینکه سیستماتیک روی موضوع ایران متمرکزش کنیم سوالات رو بین خودمون تقسیم میکنیم و متن زیر:
سوالاتی که امروز باید پرسیده بشه:
1-آیا ویزایی برای برندگان 2014 که مراحل AP اونها به پایان رسیده موجود است؟
how many VISA numbers remained for DV-2014 winner whose AP processing has been finished
2- آیا تحت هیچ شرایطی امکان تعویق زمان پایان لاتاری 2014 ممکن است؟ (با توجه به مشکل نرم افزار صدور ویزا در دو ماه قبل)
According to VISA Software Problems during last two months is there any chance for DV-2014 Winner to extend heir VISA Issuance after 30 Sep limit
3- آیا فکر میکنید در ماه سپتامبر امکان صدور بیش ار 1500 عدد ویزا از سهمیه ایران برای سفارتهای ایروان، آنکارا و ابوظبی ممکن است؟
Do you think if it is possible for three ABD, ANK, YRV embassies to issue the 1500 VISA's who are waiting winners of DV-2014 and mostly might be cleared!?

اگر سوالی به ذهنتون میاد همین زیر بنویسی تا شماره سوالات رو دست آخر بین دوستان تقسیم کنیم
azadeh2014
4- به نظر من بپرسید چرا از جولای به بعد روند صدور ویزا برای ایرانی ها تقریبا متوقف شده و پاسخی به ap ها داده نمیشه و برنامه برای سپتامبر چیه؟
After July the rate of VISA's issued for Iranians who are under AdministratingProcessing has become few, what is your view for this last month of DV-2014?
Avayebahar
"برای ویزاهای باقیمانده های ایرانیها چه فکری دارید؟ "
فکر می کنم سوالات 3و 4 این مفهوم رو میرسونند.

من خودم سوال 1 رو میپرسم
(1)---AB2014
(2)---Avayebahar
(3)---Azadeh2014
(4)---????????

5- در صورت وجود سهمیه برای ماه سپتامبر، از چه تاریخی صدور ویزاها آغاز میشه؟
When do embassies start the Sep VISA numbers for the last DV-2014 winners who might be cleared
(5)---Sonyz2

6-As of June 2014, there has been no update for the 2014 DV Lottery interviewees on Ankara, Abu Dhabi, and Iravan Embassies! This issue has raised a lot of questions regarding lack of systematicity in visa issuance by the aforementioned U.S. Embassies as well as Kentucky Consular Center! How do you respond to this as lots of people are waiting to obtain their visas and get contradictory responses in their emails?!!

(6)---poni
دقت کنیم که این روش نگرانی اون افسر رو بسمت وضعیت ایرانیهایی که پیگیر این وضعیت هستند جلب میکنه... مخصوصا نفرات بیشتربا سوالات دقیق

سوالم رو تصحیح می کنم:
-As of June 2014, there has been no update for the 2014 DV Lottery interviewees on the website of Ankara, Abu Dhabi, and Iravan Embassies! This issue has raised a lot of questions regarding lack of systematicity in visa issuance by the aforementioned U.S. Embassies as well as Kentucky Consular Center! How do you respond to this as lots of people are waiting to obtain their visas and get contradictory responses in their emails?!!

سلام دوستان
در صفحه FB در چه بخشی باید منتظر سوال و جواب باشیم؟ میشه لطفا راهنمایی کنید؟ اگر سوالی هست که باید پرسیده شود بفرمایید تا بنده هم در خدمت باشم . لطفا جواب بدید ....Sad
کلمه ی travelgov رو توی فیسبوک سرچ کن. صفحه ی دولتی مهاجرت ارمیکا ظاهر میشه. زحمت شوال چهارم با شما

در این صفحه در بخش ReviewsWrite باید سوال را بنویسیم ؟
ضمنا سوال 4 همین سوال شد ؟
Hi....I have a question about DV 2014 .
After July the rate of VISA's issued for Iranians who are under Administrating Processing has become few, what is your view for this last month of DV-2014?
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: Arash2013 ، nedaba
دوستان ابوظبی چه خبر؟
اخرین خبرها ؟
کسی هست ببینیم باید چیکار کنیم..
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-09-05 ساعت 18:15)Arash2013 نوشته:  بجه ها لطفا بگین تو کدوم قسمت بحث میشه ؟ ریویوز یا تو خود صفحه؟ من الان تو FBم ولی نمیبینم سوالای شمارو ....

18 آگوست موضوش لاتاری بوده بعید میدونم این هفته جواب بده ولی 18 آگوست به یه نفر توضیح داده که تعداد افراد بیشتر بوده و خیلی کم مونده ویزاSad
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
آیا هستید؟ شروع کنیم سوال را ؟
(2014-09-05 ساعت 18:28)avayebahar نوشته:  آیا هستید؟ شروع کنیم سوال را ؟

موضوع رو اعلام کرد دانشجویی هست
من هرچي زنگ زدم جواب نداد، فكر كنم انقدر زنگ زدن در رفتن
من هستم ولی با این وی پی ان لعنتی نمی تونم fb باز کنمSad
اگه کسی میتونه لطفآ سوال مربوط به منو بپرسه
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

(2014-09-05 ساعت 18:15)Kamyar.A نوشته:  امروز به همراه تقریبا ۲۰ نفر از کیسهای لاتاری که اکثرا بچه های مهاجر سرا بودند بعد از تلفن و ایمیلی که به ما شده بود برای گرفتن پاسپورتهایی که دراپ کرده بودیم جلوی سفارت جمع شده بودیم که بعد از یک ساعت و نیم انتظار پاسهای سفید رو تحویل دادند به همراه یک برگه که مشخص کرده بودند چرا دیگه ویزایی صادر نخواهند کرد و ماهم در کمال ناراحتی از یک طرف و خوشحالی از بابت این که بالاخره وضعیتمون مشخص شد به امید خدا راهی وطن خواهیم شد.
و اینگونه بود که لاتاری ۲۰۱۴ به پایان رسید و این آخرین پست من در مهاجرسرا خواهد بود.برای تک تک شما عزیزان آرزوی موفقیت و کامیابی در مراحل دیگر زندگی میکنم.
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان:
(2014-09-05 ساعت 18:31)Arash2013 نوشته:  

موضوع رو اعلام کرد دانشجویی هست

هستیم ولی دانشجوییه. چی کار کنیم؟
(2014-09-05 ساعت 18:05)miladfr12 نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 18:01)afra198 نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 17:39)miladfr12 نوشته:  سلامدوستان
من و martin تصمیم گرفتیم طبق اپدیتهای ماه اگست یه سفارت مراجعه کنیم و مدیکال خود را تمدید و پاس را تحویل سفارت آمریکا در انکارا کنیم
همزمان با ما دوستان دیگر ما هم به سفارتهای ابوظبی و ایروان مراجعه کردند
ما توافق کردیم که یک سپتامبر برای مدیکال اقدامات لازم انجام پذیرد
و روز 2 سپتامبر پاسهای خودرا به سفارت تحویل دادیم
اپدیتهای ما بعد از تحویل پاس 2 و 3 و4 سپتامبر بود و امروز به صورت اتفاقی متوجه ایشود شدن شماره کیسهایمان شدیم
من برام تا این لحظه خیلی عجیب هست که چرا این اتفاقات اتمام ویزا امروز از دو سفارت دیگر اعلام شده است سعی میکنم پیگیری کنم چرا اینگونه شد

به دوستتون تو ایروان ویزا دادن؟ اگه دادن شمارشون چند هست ؟

متاسفانه به دوستان ما امروز تماس گرفتن که بیایید پاس را تحویل بگیرید متاسفانه تموم شده
سفارت دوستتون ایروان بود؟

تشکر کنندگان: miladfr12 ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 18:37)arashmanteghi نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 18:05)miladfr12 نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 18:01)afra198 نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 17:39)miladfr12 نوشته:  سلامدوستان
من و martin تصمیم گرفتیم طبق اپدیتهای ماه اگست یه سفارت مراجعه کنیم و مدیکال خود را تمدید و پاس را تحویل سفارت آمریکا در انکارا کنیم
همزمان با ما دوستان دیگر ما هم به سفارتهای ابوظبی و ایروان مراجعه کردند
ما توافق کردیم که یک سپتامبر برای مدیکال اقدامات لازم انجام پذیرد
و روز 2 سپتامبر پاسهای خودرا به سفارت تحویل دادیم
اپدیتهای ما بعد از تحویل پاس 2 و 3 و4 سپتامبر بود و امروز به صورت اتفاقی متوجه ایشود شدن شماره کیسهایمان شدیم
من برام تا این لحظه خیلی عجیب هست که چرا این اتفاقات اتمام ویزا امروز از دو سفارت دیگر اعلام شده است سعی میکنم پیگیری کنم چرا اینگونه شد

به دوستتون تو ایروان ویزا دادن؟ اگه دادن شمارشون چند هست ؟

متاسفانه به دوستان ما امروز تماس گرفتن که بیایید پاس را تحویل بگیرید متاسفانه تموم شده
سفارت دوستتون ایروان بود؟
بله هم انکارا دوستانم هستن
هم ایروان
هم ابوظبی
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: H Pier ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 18:36)pendleton نوشته:  

امروز موضوع بحثشون ویزای دانشجوییه

من سوالم رو پرسیدم برید لایک کنید
تشکر کنندگان: pari pari ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 17:55)afra198 نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 16:01)farhad9000 نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 15:54)shhak نوشته:  کیس 650 و3765 آنکارا امروز ویزا گرفتن
درسته منم چک کردم تاریخ ایشو امروزه 5 سپتامبر!!!!!
اگه تمومه پس این یعنی چی؟!!!!

کیس 5801 دیروز از ایروان ایشیود شد باور نمی کنین چک کنین. اونوفت پاس بقیه بچه هارو با نامه پس دادن که تموم شده و دو شنبه به طور رسمی تو سایت اعلام می کنم ( به نقل از دوستام در ایروان )
ما 4900 بودیم کلیر هم بودیم 5 روز هم ارمنستان بودیم ندادن شیر یا خط میکنه امریکا احتمالا

تشکر کنندگان: afra198 ، smpf ، zepehr ، lida55 ، lighter ، pari1392 ، zaheri ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان