کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-05 ساعت 10:31)hamid.eng نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 10:15)teacherm نوشته:  یه سوال! مدیکال ما پنجم اکتبر تموم میشه. ینی اگه سی سپتامبر ویزا بگیریم فقط پنج روز وقت داریم بریم آمریکا. با توجه به اینکه سه نفریم و دخترم هم واکسن میخوره و جواب فوری هم میخوایم حداقل دو و نیم ملیون برای مدیکال پول باید بدیم. چون از قبل بلیط و تور دبی رزرو کردم نمیتونم پس بدم و مجبورم برم. ولی به ذهنم رسیده که مدیکال تمدید نکنم. کسی میدونه آیا ممکنه بعد از گرفتن ویزا مدیکال بدیم تا بتونیم بیشتر بمونیم؟ یا اینکه آیا ویزای پنج روزه هم ممکنه بدن یا حداقلش یه ماهه است؟ بخدا دیشب تا صب از معده درد و فکر خیال نخوابیدم. فک نمیکردم وسط شهریور اوضا اینقد بد باشه که به این وضع بیفتم!

بچه هاییکه تاپیکهای اونور رفتن مطالعه کردن چه نظری دارن؟ در حدی بلاتکلیفم که گفتم از مجموع نظر بچه های مهاجر سرا تصمیم میگیرم. ینی دیگه خودم هیچ نظری ندارم. رای میگیریم . دستا بالا :مدیکال بدم یا نه!؟
تیچر جان ما دیروز تمدید کردیم ....
هرچند فکر کنم کار بیهوده ای انجام دادیم!
ولی گفتیم تا اینجا هستیم اینکارو انجام بدیم
چون بحث ریالی در میونه فقط خودت می تونی تصمیم گیرنده نهایی باشی...

ما سه شنبه با مدیکال جدید رفتیم وقتی سه شنبه رفتیم سفارت اصلا ازمون مدیکال رو نگرفتن و نگاه هم نکردن و ویزا هم به هیچ کدوم از بچه های لاناری ویزا ندادن ...
این هم شرح حال ما بود Sad((
یاز هم تصمیم با خودته Smile
case number:2014AS00004***
تاریخ رویت قبولی : 5 می
ارسال فرم ها : 16 می
افراد کیس : 3
مصاحبه : 24 مارچ
کنسولگری : ابوظبی
دریافت برگه ی آبی
تشکر کنندگان: smpf ، zepehr ، pari pari ، lida55 ، قصه گو ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 18:47)saharnaz..md نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 10:31)hamid.eng نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 10:15)teacherm نوشته:  یه سوال! مدیکال ما پنجم اکتبر تموم میشه. ینی اگه سی سپتامبر ویزا بگیریم فقط پنج روز وقت داریم بریم آمریکا. با توجه به اینکه سه نفریم و دخترم هم واکسن میخوره و جواب فوری هم میخوایم حداقل دو و نیم ملیون برای مدیکال پول باید بدیم. چون از قبل بلیط و تور دبی رزرو کردم نمیتونم پس بدم و مجبورم برم. ولی به ذهنم رسیده که مدیکال تمدید نکنم. کسی میدونه آیا ممکنه بعد از گرفتن ویزا مدیکال بدیم تا بتونیم بیشتر بمونیم؟ یا اینکه آیا ویزای پنج روزه هم ممکنه بدن یا حداقلش یه ماهه است؟ بخدا دیشب تا صب از معده درد و فکر خیال نخوابیدم. فک نمیکردم وسط شهریور اوضا اینقد بد باشه که به این وضع بیفتم!

بچه هاییکه تاپیکهای اونور رفتن مطالعه کردن چه نظری دارن؟ در حدی بلاتکلیفم که گفتم از مجموع نظر بچه های مهاجر سرا تصمیم میگیرم. ینی دیگه خودم هیچ نظری ندارم. رای میگیریم . دستا بالا :مدیکال بدم یا نه!؟
تیچر جان ما دیروز تمدید کردیم ....
هرچند فکر کنم کار بیهوده ای انجام دادیم!
ولی گفتیم تا اینجا هستیم اینکارو انجام بدیم
چون بحث ریالی در میونه فقط خودت می تونی تصمیم گیرنده نهایی باشی...

ما سه شنبه با مدیکال جدید رفتیم وقتی سه شنبه رفتیم سفارت اصلا ازمون مدیکال رو نگرفتن و نگاه هم نکردن و ویزا هم به هیچ کدوم از بچه های لاناری ویزا ندادن ...
این هم شرح حال ما بود Sad((
یاز هم تصمیم با خودته Smile

دوستان ابوظبی برنامتون چیه؟ میخواید یکشنبه برید سفارت؟
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: smpf ، zepehr ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 18:39)miladfr12 نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 18:37)arashmanteghi نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 18:05)miladfr12 نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 18:01)afra198 نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 17:39)miladfr12 نوشته:  سلامدوستان
من و martin تصمیم گرفتیم طبق اپدیتهای ماه اگست یه سفارت مراجعه کنیم و مدیکال خود را تمدید و پاس را تحویل سفارت آمریکا در انکارا کنیم
همزمان با ما دوستان دیگر ما هم به سفارتهای ابوظبی و ایروان مراجعه کردند
ما توافق کردیم که یک سپتامبر برای مدیکال اقدامات لازم انجام پذیرد
و روز 2 سپتامبر پاسهای خودرا به سفارت تحویل دادیم
اپدیتهای ما بعد از تحویل پاس 2 و 3 و4 سپتامبر بود و امروز به صورت اتفاقی متوجه ایشود شدن شماره کیسهایمان شدیم
من برام تا این لحظه خیلی عجیب هست که چرا این اتفاقات اتمام ویزا امروز از دو سفارت دیگر اعلام شده است سعی میکنم پیگیری کنم چرا اینگونه شد
الان این دوستتون که بهشون گفتن ویزا تموم شده، ایروان بودن؟
به دوستتون تو ایروان ویزا دادن؟ اگه دادن شمارشون چند هست ؟

متاسفانه به دوستان ما امروز تماس گرفتن که بیایید پاس را تحویل بگیرید متاسفانه تموم شده
سفارت دوستتون ایروان بود؟
بله هم انکارا دوستانم هستن
هم ایروان
هم ابوظبی

تشکر کنندگان: smpf
(2014-09-05 ساعت 18:15)Kamyar.A نوشته:  امروز به همراه تقریبا ۲۰ نفر از کیسهای لاتاری که اکثرا بچه های مهاجر سرا بودند بعد از تلفن و ایمیلی که به ما شده بود برای گرفتن پاسپورتهایی که دراپ کرده بودیم جلوی سفارت جمع شده بودیم که بعد از یک ساعت و نیم انتظار پاسهای سفید رو تحویل دادند به همراه یک برگه که مشخص کرده بودند چرا دیگه ویزایی صادر نخواهند کرد و ماهم در کمال ناراحتی از یک طرف و خوشحالی از بابت این که بالاخره وضعیتمون مشخص شد به امید خدا راهی وطن خواهیم شد.
و اینگونه بود که لاتاری ۲۰۱۴ به پایان رسید و این آخرین پست من در مهاجرسرا خواهد بود.برای تک تک شما عزیزان آرزوی موفقیت و کامیابی در مراحل دیگر زندگی میکنم.

رو برگه چی نوشته بود؟ میتونید برگه رو بذارید؟
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: smpf ، zepehr ، lighter ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 18:15)Kamyar.A نوشته:  امروز به همراه تقریبا ۲۰ نفر از کیسهای لاتاری که اکثرا بچه های مهاجر سرا بودند بعد از تلفن و ایمیلی که به ما شده بود برای گرفتن پاسپورتهایی که دراپ کرده بودیم جلوی سفارت جمع شده بودیم که بعد از یک ساعت و نیم انتظار پاسهای سفید رو تحویل دادند به همراه یک برگه که مشخص کرده بودند چرا دیگه ویزایی صادر نخواهند کرد و ماهم در کمال ناراحتی از یک طرف و خوشحالی از بابت این که بالاخره وضعیتمون مشخص شد به امید خدا راهی وطن خواهیم شد.
و اینگونه بود که لاتاری ۲۰۱۴ به پایان رسید و این آخرین پست من در مهاجرسرا خواهد بود.برای تک تک شما عزیزان آرزوی موفقیت و کامیابی در مراحل دیگر زندگی میکنم.

دوست عزیز یعنی واسه ما که تو ایروان بودیم همه چی تمومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس:63XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ایروان,تاریخ مصاحبه:31 May,وضعیت:AP
تشکر کنندگان: smpf ، zepehr ، nedaba
https://www.facebook.com/travelgov/timel...e_internal
دوستان هرکی FB داره بره سوال بپرسه...خواهش می کنم برید تا بفهمنن چه بلایی سر ما آوردن...لینکشم بالا گذاشتم!
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: smpf ، nedaba
Consular Consolidated Database: Updates on Operational Status

The Consular Consolidated Database is supporting visa and passport issuance within expected processing times and service expectations. We have eliminated the queue of pending nonimmigrant visas cases caused by the system issues. Most of the queue was cleared by July 26, with very few delays thereafter. Please see our FAQs for more information.

متن جديد ديتا بيس درست شد بعد از اعلان اتمام سهميه خرابي سيستم بهانه بود
شماره کیس : 2014AS0006XXX / تاریخ رویت قبولی:۱ MAY / کنسولگری: آنکارا / تعداد افراد منظور در کیس :۲نفر / ارسال فرمها:May 27, 2013 mail / دريافت تاييديه فرمها : Jun 4 / کارنت شدن کیس:March 18 / تاريخ مصاحبه : هفته اول مي / مكان مصاحبه: ابوظبي / وضعیت : کلیرنس 4 May / مقصد :Houston
پروفایل دو نفره

تشکر کنندگان: sonyz2 ، mohamad2014 ، USA2014 ، smpf ، pari pari ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 18:41)kaaren نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 18:36)pendleton نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 18:28)avayebahar نوشته:  آیا هستید؟ شروع کنیم سوال را ؟

امروز موضوع بحثشون ویزای دانشجوییه

من سوالم رو پرسیدم برید لایک کنید
سلام
میشه لینک ف ب رو بذارید؟
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
تشکر کنندگان: avayebahar ، smpf ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 19:05)I2AFSHIN نوشته:  Consular Consolidated Database: Updates on Operational Status

The Consular Consolidated Database is supporting visa and passport issuance within expected processing times and service expectations. We have eliminated the queue of pending nonimmigrant visas cases caused by the system issues. Most of the queue was cleared by July 26, with very few delays thereafter. Please see our FAQs for more information.

متن جديد ديتا بيس درست شد بعد از اعلان اتمام سهميه خرابي سيستم بهانه بود

من قبلا هم گفتم این یه بهانه یا دروغ یا هر چیز دیگه ای که میخواید اسمشو بزارید، بود.
سهمیه ایران رو کم کردن.
تشکر کنندگان: I2AFSHIN ، smpf ، pari pari ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 19:05)farhad9000 نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 18:41)kaaren نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 18:36)pendleton نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 18:28)avayebahar نوشته:  آیا هستید؟ شروع کنیم سوال را ؟

امروز موضوع بحثشون ویزای دانشجوییه

من سوالم رو پرسیدم برید لایک کنید
سلام
میشه لینک ف ب رو بذارید؟
تشکر کنندگان: smpf ، nedaba
دوستان
میدونم که در این شرایط، گفتن هر حرفی و هر نوع دلداری، بخصوص شاید از طرف مایی که شانس بیشتری داشتیم، نه تنها کمکی برای اندوه و شرایط روحی شما نباشه، بلکه حتی بیشتر ناراحتتون کنه. اما میخوام یه چیزی رو براتون تعریف کنم.
از حدود یک ماه بعد از مصاحبه ام، یعنی ماه فوریه، احتمالِ نگرفتن ویزا برام بیشتر و بیشتر می شد. هر روزی که می گذشت و می دیدم که خبری نیست، بیشتر روی خودم کار می کردم که "ممکنه که اصلا ویزا نشی". بنا براین یه روز به خودم گفتم که :" ببین ، خداوند یه دکمه ی ری استارت روی زندگیت گذاشته، قراره اون دکمه فشار داده بشه، حالا یا با برنده شدن و رفتن به امریکا، یا بدون ِ اون. حتی اگر ویزات نیاد و به امریکا نری هم، اون دکمه رو فشار بده " ! خلاصه انطوری شد که شروع کردم به چیدن مقدمات. برنامه ریزی هامو کردم که در هر صورت، چه با ویزا و چه بدون ویزا ، از کار فعلیم استعفا بدم. همیشه دوست داشتم روی یه کالای خاص ( مرتبط با تخصص و رشته ام) سرمایه گذاری کنم. بنا براین توی اون روزهایی که در دوران انتظار به سر می بردم، به جای چه کنم چه کنم، از طریق سایت Alibaba رفتم و روی کارخونه ها و شرکت های تولید کننده ی اون کالا در چین و هند تحقیق کردم، با چندین کارخونه مکاتبه کردم، جواب گرفتم، جواب هاشونو بررسی کردم، قیمت ها را مقایسه کردم، طرحهامو براشون فرستادم، در مورد تعداد، نحوه ی حمل و نقل، کیفیت، اسم برند، و خلاصه همه چی مکاتبه کردم، یه سایت آماده کردم، و راحت بگم، به جایی رسیدم که تمام امید انگیزه ام شده بود بیزینس و کار جدیدی که میخواستم شروع کنم، و تقریبا اصلا به امریکا فکر نمی کردم. بعد از کلیر شدنمون، جهت زندگیم به سوی دیگه ای رفته، نه نا امیدم و نه بدون انرژی، میدونم که در امریکا هم باید از صفر شروع کنم و روزهای بسیااااار سختی در پیش دارم، اما بازهم انگشتمو میذارم روی اون دکمه ی ری استارت و فشارش میدم. تمام حرفم اینه که بعد از اینکه تونستید با غم و ناراحتی تون کمی کنار بیایید، باز هم تغییر را فراموش نکنید. باور کنید که به محض اینکه هدف و انگیزه ی خودتونو پیدا کنید، باز هم پر از انرژی و امید میشید. حداقل در این حالت، همه چیز توی دست خودتونه نه توی دست یه عده ناشناس
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-09-05 ساعت 19:02)afra198 نوشته:  [quote='Kamyar.A' pid='546496' dateline='1409924722']
امروز به همراه تقریبا ۲۰ نفر از کیسهای لاتاری که اکثرا بچه های مهاجر سرا بودند بعد از تلفن و ایمیلی که به ما شده بود برای گرفتن پاسپورتهایی که دراپ کرده بودیم جلوی سفارت جمع شده بودیم که بعد از یک ساعت و نیم انتظار پاسهای سفید رو تحویل دادند به همراه یک برگه که مشخص کرده بودند چرا دیگه ویزایی صادر نخواهند کرد و ماهم در کمال ناراحتی از یک طرف و خوشحالی از بابت این که بالاخره وضعیتمون مشخص شد به امید خدا راهی وطن خواهیم شد.

سلام
ممنون از این همه اخبار نه چندان خوشحال کننده
ولی امکان داره متن اون برگه رو هم که مشخص کرده بودند چرا دیگه ویزایی صادر نخواهند کرد رو دیگر دوستان هم ببینند ؟
تشکر کنندگان: smpf ، Touraj2014 ، lighter ، nazanin fatemi ، nedaba
Shaho Afsar dear sirs,how do you do,I was selected to be interviewed for DV-2014,I went to US Embassy in abudhabi for my interview on june/16/2014 and I was given a case#.But so far there is no update on my case.I was wondering if there is any chance to get my visa after sep,30,2014?Because on the case# page indicates that visas won't be issued after sep,30.And if I dont get the back ground check or FBI check until sep,30, what will happen to my process?
3 · 37 minutes ago

U.S. Department of State: Consular Affairs Hi Shaho, we are only answering student visa questions right now. We will have a chat about the DV on the first Friday of next month.
16 minutes ago

Laleh Ghalami Hi, My father was a DV selectee of 2014 , My father got his visa on the day of interview(june 2014) , but my mother is still waiting for Administrative Processing for more than 3 months, My question is if it is a Family program , why my mother with age of 62 years old can not get visa ?! How can my father come to US without his wife?
2 · 40 minutes ago

U.S. Department of State: Consular Affairs Thanks for your question. Today we are just answering student visa questions. Please ask your diversity visa questions during next month's chat.
33 minutes ago

Laleh Ghalami U.S. Department of State: Consular Affairs Thanks for answer but next month , the times is up ! you may know that DV visa will not issue after september , and it is more than 3 months and Nobody response us !
اینجا هم جواب نمی دن میگه اولین جمعه اکتبر جواب میدیم!!!
تشکر کنندگان: sonyz2 ، smpf ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 19:12)freddyflientstone نوشته:  دوستان
میدونم که در این شرایط، گفتن هر حرفی و هر نوع دلداری، بخصوص شاید از طرف مایی که شانس بیشتری داشتیم، نه تنها کمکی برای اندوه و شرایط روحی شما نباشه، بلکه حتی بیشتر ناراحتتون کنه. اما میخوام یه چیزی رو براتون تعریف کنم.
از حدود یک ماه بعد از مصاحبه ام، یعنی ماه فوریه، احتمالِ نگرفتن ویزا برام بیشتر و بیشتر می شد. هر روزی که می گذشت و می دیدم که خبری نیست، بیشتر روی خودم کار می کردم که "ممکنه که اصلا ویزا نشی". بنا براین یه روز به خودم گفتم که :" ببین ، خداوند یه دکمه ی ری استارت روی زندگیت گذاشته، قراره اون دکمه فشار داده بشه، حالا یا با برنده شدن و رفتن به آمریکا، یا بدون ِ اون. حتی اگر ویزات نیاد و به آمریکا نری هم، اون دکمه رو فشار بده " ! خلاصه انطوری شد که شروع کردم به چیدن مقدمات. برنامه ریزی هامو کردم که در هر صورت، چه با ویزا و چه بدون ویزا ، از کار فعلیم استعفا بدم. همیشه دوست داشتم روی یه کالای خاص ( مرتبط با تخصص و رشته ام) سرمایه گذاری کنم. بنا براین توی اون روزهایی که در دوران انتظار به سر می بردم، به جای چه کنم چه کنم، از طریق سایت Alibaba رفتم و روی کارخونه ها و شرکت های تولید کننده ی اون کالا در چین و هند تحقیق کردم، با چندین کارخونه مکاتبه کردم، جواب گرفتم، جواب هاشونو بررسی کردم، قیمت ها را مقایسه کردم، طرحهامو براشون فرستادم، در مورد تعداد، نحوه ی حمل و نقل، کیفیت، اسم برند، و خلاصه همه چی مکاتبه کردم، یه سایت آماده کردم، و راحت بگم، به جایی رسیدم که تمام امید انگیزه ام شده بود بیزینس و کار جدیدی که میخواستم شروع کنم، و تقریبا اصلا به آمریکا فکر نمی کردم. بعد از کلیر شدنمون، جهت زندگیم به سوی دیگه ای رفته، نه نا امیدم و نه بدون انرژی، میدونم که در آمریکا هم باید از صفر شروع کنم و روزهای بسیااااار سختی در پیش دارم، اما بازهم انگشتمو میذارم روی اون دکمه ی ری استارت و فشارش میدم. تمام حرفم اینه که بعد از اینکه تونستید با غم و ناراحتی تون کمی کنار بیایید، باز هم تغییر را فراموش نکنید. باور کنید که به محض اینکه هدف و انگیزه ی خودتونو پیدا کنید، باز هم پر از انرژی و امید میشید. حداقل در این حالت، همه چیز توی دست خودتونه نه توی دست یه عده ناشناس

ممنون دوست عزیز خیلی متن قشنگ و راهگشایی هست..خیلی با معرفتی که با وجودی که ویزا گرفتی در کنار مایی..
دوستان چرا نمیاید تو فیس بوک لایک بزنید؟!!!!
چن تا از دوستان مشکلو گفتن اونجا هم ثبت شده

سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای