موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 20:17)fatima65 نوشته: (2014-09-05 ساعت 20:08)bsh_mech نوشته: (2014-09-05 ساعت 19:52)farhad9000 نوشته: دوستان
ی نامه کامل گذاشتم رو FB بخش کنسولی
لطفا ناامید نباشید برید لایک کنید بنام فرهاد
https://www.facebook.com/travelgov/timel...e_internal
چرا نامه رو همینجا نمیذارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من پستتون رو پیدا نمی کنم تو ف ی س بوک
2014eu36000
Ankara
سمت چپ پیج چن تا پست هست همه رو که مربوط به 2014 هست لایک بزنید اینم لینک
https://www.facebook.com/travelgov
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای عزیزم واقعا متاسفم که همتون را ناراحت می بینم و غمگین..........
متاسفانه چیزی که تا اینجا هویداست، هیچ سالی تا این حد به ایرانیها بی احترامی نشده بوده
اینکه با دروغ یه چیزی را خلاف واقع بهانه کردن و ............
جالبه که خود احمقشون روز مصاحبه میگن قسم بخور که دروغ نمیگی
ودر ظاهر ادعای راستگویی دارن
تاسف من بیشتر برای اون هموطنانم هست که متاسفانه میخوان به خیال خودشون، خودشون را مدرن و باکلاس معرفی کنن و همه چیز را از این اجنبی های زبون نفهم الگو میگیرن.............
روز مصاحبه، با یه خانم هموطن توی سفارت یه مقدار جروبحثم شد، به این علت که وقتی آفیسر از یه بنده خدایی قسم گرفت، من گفتم وای بر ما که آموزه های دینی خودمون را در عمل باید ازینا یاد بگیریم
توی کشور خودمون که هستیم،مدام دروغ و کلک و نیرنگ
وقتی با این عوضی ها روبرو میشیم، راستگوترین و بااخلاص ترین فرد کره خاکی
واون خانوم که عریان شدن و.........را متاسفانه فرهنگ میدونست، یه مقداربیشتر از سهمیه روزانش صحبت کرد متاسفانه
منظور عرضم اینه که خیلی زندگی در آمریکا را برای خودمون بت نکنیم که وقتی به اینجا که الان هستیم، رسیدیم، عذاب بکشیم..........
امیدوارم فیلم سینمایی وال استریت را دیده باشید
اتفاقا همین امروز هم دیدم که شبکه 1 داشت پخشش میکرد
خواهش میکنم اصلا ناراحت و نگران نباشید و قدر لحظه به لحظه زندگی عزیزتون را و درکنار خانواده بودن را بدونید
هرکس پدرومادرش را از دست داده، الهی که غرق رحمت الهی باشن
هرکس هم که سایه پدرومادرش بالای سرشه، همین الان اگه بهشون دسترسی دارین یا در اولین فرصت، برین و دست و پاشون را ببوسید که دنیا و آخرت یعنی این
به فرموده پیامبر که نگاه کردن در چندچیز عبادته:
تا جایی که یادم هست، پیامبر خانه کعبه و چهره پدرومادر را مطمئنم که فرمودن
توکل برخدا
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
هيچ فايده اي نداره ديگه الان من نمي دونم برگردم يا نه چي كار كنم
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-05 ساعت 20:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-05 ساعت 20:42 توسط avayebahar.)
برو سفارت راضی کن ویزا مرا بدهد من همه تونو به نوشیدنی دعوت می کنم.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز خواهشمندم سایت زیر را پیدا کنید و لایک فرمایید:بچه ها خواهش میکنم ترخدا به پیج زیر برید و کامنت منرا لایک کنید تا بیاد بالا
https://www.facebook.com/travelgov
کامنت رو در first friday در متنHi i same as other DV 2014 lottery program we lost 1 month for Government shutdown also more than two month DOS Computer issue , only less than 2500 visa issue for iranian while every year iran hit 3500 visa
right now more than 1400 iranian cases still on Administatrion proccessing and Us consulate in Yerevan , Abudhabi and Ankara told there is no visa any more
how it possible ! iran does not hit 7% (3500) visa
you know we do not have us embassy in iran and we are in hard condition and liveing on Abudhabi,Yerevan and Ankara it cost too much and we relly do not know what we should to do ,
Regards
پیدا کنید و لایک فرمایید
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 20:27)avayebahar نوشته: https://www.facebook.com/travelgov/photo...tif_t=like لطفا بروید و لایک کنید.
من لایک کردم ....ولی ایا نتیجه هم داره ....هنوز نمی تونم باور کن چه اتفاقی افتاد!!!!!!
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا همون صفحه کامنت های ahmadzadeh را هم لایک کنید. سوالاتی هست که ab2014 پرسیده بود. این سوالات فریاد ماست. شاید به گوششان رسید و جوابش شد 1000 تا ویزا. اونها نمی خواهند بد جلوه کنند و پاسخگویی را جزئ هنرهای خودشون می شمارند. لایک کینید تا مجبور بشوند جواب بدهند
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به بچه هاي عزيز مهاجرسرا، مخصوصا ٢٠١٤ اي ها كه خودمون هم جزوشون هستيم.
دوستاي عزيز ، من هميشه پست هاتون رو ميخوندم ولي چون با آيدي همسرم بودم چيزي نمينوشتم.
ميدونم حال همه ماهايي كه ويزا بهمون نرسيد خيلي گرفته است . من هم مثه شماها يك سال و اندي حسابي كار كردم و با اين روياي شايد يه زندگي بهتر روزهامو گذروندم ؛ ساليانه با حداقل ٣٠، ٤٠ تا شاگرد آيلتس و تافل كار ميكردم و همشون رو در پروسه اپلاي كردن و تا حتي مصاحبه هاشون هم راهنمايي ميكردم ( حتي دو تاشون با مصاحبه كننده كيس خودمون تو ايروان مصاحبه داشتند) و بيشترشون هم ديگه ايران نيستن.
فكر ميكردم شايد قبوليمون تو لاتاري جواب كمكهايي باشه كه واقعا سعي كردم بي دريغ در اختيار شاگردا بذارم اماآخرشم هيچي! شايد هم همين هيچي هم به نفعمون بود و خودمون نميدونيم هنوز!
ميدونم تو ذهن خيلي از ماها يه چراي بزرگ وجود داره . من هم يه معلم زبان بودم تو يه موسسه ي خصوصي، همسرم هم كار خصوصي و معاف و اين چراي بزرگ كه چرا بايد بما كليرنس بخوره ... اما الان فقط به اين فكر ميكنم كه هر چي بود گذشت و من هميشه به اين اعتقاد داشتم كه هر اتفاقي كه بخواهيم ، وقتي اتفاق نميفته، زمانش نبوده ... و شايد الان هم بايد اينو به خودم ياد آوري كنم كه حالم بهتر بشه. دوستاي خوبم براي تك تكتون و دلهاي غمگين و چشمهاي شايد اشكي تون بهترين ها رو آرزو ميكنم و بياين به اين فكر كنيم كه
فردا روز ديگريست ...
شماره كيس :2014AS00004XXX
كنسولگري : ايروان
تاريخ رؤيت قبولي : 7 May
ارسال فرم هاي اوليه :May 26 با ايميل (دريافت پاسخ 4 روز بعد 30 may)
تعداد اعضاء كيس :2 نفر
دريافت نامه دوم: 21 ژانويه
زمان مصاحبه: هفته دوم مارچ 2014 - برگه آبي