موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
هرکس هم که سایه پدرومادرش بالای سرشه، همین الان اگه بهشون دسترسی دارین یا در اولین فرصت، برین و دست و پاشون را ببوسید که دنیا و آخرت یعنی این
به فرموده پیامبر که نگاه کردن در چندچیز عبادته:
تا جایی که یادم هست، پیامبر خانه کعبه و چهره پدرومادر را مطمئنم که فرمودن
توکل برخدا
[/quote]
دوست عزیزم، خدا شاهده که حاضرم همه زندگیمو بدم ولی فقط چند ساعت کنار پدر و مادرم زندگی کنم، نمی دونم چرا هر چی بیشتر تلاش می کنم بیشتر ازشون دور میشم، این رسمش نبود که این طوری امیدمون و ناامید کنن...
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای عزیز، من بارها گفتم که خدا گواهه ورود به سفارت با التماس و خواهش و تمنا نبود
من فقط اومدم و مدیکال را تمدید کردم و به واسطه ارائه تمدید مدیکال رفتم سفارت
اونا هم پاس و برگه صورتی را به همراه مدیکال ازم گرفتن
من سه شنبه مدیکال را انجام دادم
4شنبه دادم سفارت و گفتن جمعه به دفتر پست سر بزنم که امروز اول رفتم سفارت و گفتن ما پاسپورت را اینجا نگه نمیداریم و همه را میفرستیم پست
پست هم رفتم و هنوز خبری از پاس من نبود
من مطمئنم که هنوز ویزا هست
و الا چه لزومی داشت پرونده ها هنوز باز باشه و آپدیت بشن
ضمن اینکه همه دوستانی را که باشون تماس گرفته بودن، آخرین آپشون مثل من 22 آگوست بود
منم ریسک کردم و هزینه را متحمل شدم فقط برای اینکه در آینده افسوس نخورم که مثلا کاش فلان کار را میکردم
ضمن اینکه اگر مثلا مثل سایر دوستان با من تماس گرفته میشد، نمیتونستم مدیکال را تمدید کنم و فرصت نمیشد و تاریخ اعتبار ویزا برام مشکل ساز میشد
اینها علت آنکارا اومدن منه
ضمنا هر اتفاقی بیفته اینجا اطلاع میدم
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
میگم اگر سایت ایروان دوشنبه اعلام نکرد که ویزا تموم شده چی؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-05 ساعت 21:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-05 ساعت 21:08 توسط farhad9000.)
(2014-09-05 ساعت 20:50)arashmanteghi نوشته: (2014-09-05 ساعت 20:22)اسفند89 نوشته: دوستای عزیزم واقعا متاسفم که همتون را ناراحت می بینم و غمگین..........
متاسفانه چیزی که تا اینجا هویداست، هیچ سالی تا این حد به ایرانیها بی احترامی نشده بوده
اینکه با دروغ یه چیزی را خلاف واقع بهانه کردن و ............
جالبه که خود احمقشون روز مصاحبه میگن قسم بخور که دروغ نمیگی
ودر ظاهر ادعای راستگویی دارن
تاسف من بیشتر برای اون هموطنانم هست که متاسفانه میخوان به خیال خودشون، خودشون را مدرن و باکلاس معرفی کنن و همه چیز را از این اجنبی های زبون نفهم الگو میگیرن.............
روز مصاحبه، با یه خانم هموطن توی سفارت یه مقدار جروبحثم شد، به این علت که وقتی آفیسر از یه بنده خدایی قسم گرفت، من گفتم وای بر ما که آموزه های دینی خودمون را در عمل باید ازینا یاد بگیریم
توی کشور خودمون که هستیم،مدام دروغ و کلک و نیرنگ
وقتی با این عوضی ها روبرو میشیم، راستگوترین و بااخلاص ترین فرد کره خاکی
واون خانوم که عریان شدن و.........را متاسفانه فرهنگ میدونست، یه مقداربیشتر از سهمیه روزانش صحبت کرد متاسفانه
منظور عرضم اینه که خیلی زندگی در آمریکا را برای خودمون بت نکنیم که وقتی به اینجا که الان هستیم، رسیدیم، عذاب بکشیم..........
امیدوارم فیلم سینمایی وال استریت را دیده باشید
اتفاقا همین امروز هم دیدم که شبکه 1 داشت پخشش میکرد
خواهش میکنم اصلا ناراحت و نگران نباشید و قدر لحظه به لحظه زندگی عزیزتون را و درکنار خانواده بودن را بدونید
هرکس پدرومادرش را از دست داده، الهی که غرق رحمت الهی باشن
هرکس هم که سایه پدرومادرش بالای سرشه، همین الان اگه بهشون دسترسی دارین یا در اولین فرصت، برین و دست و پاشون را ببوسید که دنیا و آخرت یعنی این
به فرموده پیامبر که نگاه کردن در چندچیز عبادته:
تا جایی که یادم هست، پیامبر خانه کعبه و چهره پدرومادر را مطمئنم که فرمودن
توکل برخدا
دوست عزیز شما که تو آنکارا اعتکاف کردی خبری نشد؟ چند روز میگذره از روزی که پاس رو به سفارت دادی؟
من میخواستم این هفته بیام ولی با وکیلم صحبت کردم. گفت رفتنتون بی نتیجه هست وقتی کلیر نشدید.
اون نظرش این بود که ویزا به این زودی ها تموم نمیشه و سهمیه ایران سره جاشه
من کاملاً هنگ کردم موندم چه کار کنم.
سلام
دوست عزیز وکیلتون مطلعه؟یعنی عمه ر ی ک ا س؟
(2014-09-05 ساعت 21:05)arashmanteghi نوشته: میگم اگر سایت ایروان دوشنبه اعلام نکرد که ویزا تموم شده چی؟
اینم ی ایده ایه...همه چی ممکنه
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان چی شد که همه به این نتیجه رسیدین که دیگه ویزایی در کار نیست؟
**2014AS00056
مصاحبه 8 می ایروان
اپدیت 13و 14 می، 4 اوت با ایمیل، 2سپتامبر، 12 سپتامبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 21:25)Shahabm58 نوشته: دوستان چی شد که همه به این نتیجه رسیدین که دیگه ویزایی در کار نیست؟
ایروان امروز به همه اونایی که اونجا گفته دیگه ویزا نیست و یه نامه هم داده و گفته دوشنبه تو سایت اعلام می کنه!!!!!!!!!!!!1
شماره کیس:63XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ایروان,تاریخ مصاحبه:31 May,وضعیت:AP
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 19:21)farhad9000 نوشته: دوستان چرا نمیاید تو FB لایک بزنید؟!!!!
چن تا از دوستان مشکلو گفتن اونجا هم ثبت شده
https://www.facebook.com/travelgov/timel...e_internal
دوست عزیز هی میگن بیا لایک کن خوب وقتی پیدا نمیکنیم کجارو لایک کنیم؟
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-05 ساعت 22:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-05 ساعت 22:09 توسط zzarin.)
دوستان من هم لایک کردم فقط میتونیم برای ب ب س ی فارسی و اتاق خبر mano to هم بفرستیم هنوز وقت هست 2 روز وقت داریم
بچه ها اون هایی که فیس بوکی هستید برید برای ب ب ی سی فارسی هم پیغام برازید رسانه شما هستید
:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 21:31)afra198 نوشته: (2014-09-05 ساعت 21:25)Shahabm58 نوشته: دوستان چی شد که همه به این نتیجه رسیدین که دیگه ویزایی در کار نیست؟
ایروان امروز به همه اونایی که اونجا گفته دیگه ویزا نیست و یه نامه هم داده و گفته دوشنبه تو سایت اعلام می کنه!!!!!!!!!!!!1
بهرحال دوشنبه همه چیز معلوم میشه اما
من چند نکته برام مبهمه و اون اینکه با توجه به فورس قاونونی 30 سپنامبر چرا باید به این زودی الان اعلام کنند؟!!! که هم از سهمیه دنیا هم اسیا هم ایران باقی مونده ؟!
حالا مثلا پارسال 20 گفتن اما شرایط فرق میکرده نزدیک 52.000 ویزا که از حد نرمال همیشگی هم بیشتر بوده شاید طبیعی به نظر بیاد!
نکته بعدی اینکه شخصا من این حرکت دوستان رو درک نمی کنم که هنوز هیج اطلاعی از کلیر و بقیه داستانها نبوده بری سفارت و دادن پاس و خلاصه بقیه ماجرا باعث ناراحتی انها شده و حالا مثل آنکارا که رو سایتش اعلام کرده که آقا پانشین بیان شاید همچین داستانی را بخواهند اطلاع رسانی کنند.
http://turkey.usembassy.gov/administrati...ssing.html
با آرزوی بهترین ها
**2014AS00056
مصاحبه 8 می ایروان
اپدیت 13و 14 می، 4 اوت با ایمیل، 2سپتامبر، 12 سپتامبر